Nu behövs din underskrift (senast 31 januari)!

Folkhemmet Sverige – Upprop – blankett

ζ

Lars Bern ger en bra sammanfattning om vad som behöver rättas till och dagens riksdagspartier har inga lösningar, varför dessa problem idag ”sopas under mattan”. Detta kan vi tillsammans rätta till – och det kostar dig bara ett frimärke..

.
Nu behövs din underskrift (senast 31 januari)!

Lägg på brevlådan senast 31 januari 2018.

Folkhemmet Sverige behöver din underskrift för att kunna registrera partinamnet inför riksdagsvalet så att vi kan driva kostfrågor, hälsofrågor och andra viktiga samhällsfrågor för din och dina barns räkning.

Ditt namn offentliggörs INTE och det är inga som helst förpliktelser. Du stöder endast att partinamnet ska registreras inför riksdagsvalet – ingenting annat.

Så här gör du:

 1. Skriv ut blanketten … klicka här
 2. Fyll i uppgifterna och signera. Be gärna närstående och vänner att också stödja uppropet.
 3. Skicka listan i ett frankerat kuvert till:
  Frank Nilsson
  Modovägen 20
  890 50 Björna
 4. Klart

Vi behöver 1500 giltiga underskrifter. Obs! att du som skriver under måste vara röstberättigad i riksdagsvalet.


Fördjupning (mer information)

UPPROP – AGERA FÖRE 31 JANUARI !

 • Utskick till alla hushåll  (1 sida)pdf
 • Snabbguide (2+1 sida) … pdf
 • Fördjupning (11 sidor) … pdf

Tidigare UPPROP … pdf

 • Program (på 2 min)pdf
 • Partiprogram (41 sidor) … pdf

Facebook


FOLKHEMMET SVERIGE TAR FIGHTEN – FÖR DIN RÄKNING

Nu har du möjligheten att se till att viktiga politiska frågor tas upp på det politiska planet – genom att stödja en enkel namnregistrering. Du stöder ENDAST att namnet Folkhemmet Sverige ska registreras inför riksdagsvalet – inget annat.

Folkhemmet Sverige kan då med större kraft ta upp väsentliga frågor som dagens riksdagspartier duckar inför och vår förhoppning är att du tycker som vi på valdagen 9 september 2018 – men det är en annan fråga som du kan ta ställning till efter att ha läst partiprogrammet (som kommer att kompletteras innan valet).

Folkhemmet Sverige har ett heltäckande program som täcker alla stora politiska frågor och vi är partiet som får saker och ting att hända.

Det är RESULTATET som räknas (inte pratet). Vi tänker rädda vården genom att förebygga sjukdom, vilket kräver att vi befriar Livsmedelsverket från uppdraget att utfärda kostråd – som på bara 20 år trefaldigat diabetes.

Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant.

Vi inför ett BOT-avdrag för alternativmedicin, tandvård och för besök hos veterinären så att även låginkomsttagare och pensionärer med låga pensioner ska få bättre råd att ta hand om sin hälsa och sin fyrbenta livskamrat. Även detta kommer att minska trycket på vården. Om ett besök idag kostar 500 kronor så kommer det att kosta 200 kronor med BOT-avdrag och utan utan moms.

Vi löser bostadskrisen genom att bygga en halv miljon bra och billiga hyresrätter (”folkhemsbyar”) strax utanför storstäderna och ser till att det blir tryggt i landet igen.

Att kunna känna sig trygg när man går hem från tunnelbanan efter ett sent biobesök, att invandrare hittar riktiga jobb och inte lever på bidrag, att ens barn lär sig läsa, räkna och skriva av utbildade lärare, att gäng inte etablerar sig i ens hemkvarter och att vården erbjuder det bästa inom Integrativ Medin när man själv eller ens mamma får cancer. Det är frågor som väljare bryr sig om på riktigt.

Du bestämmer själv om det är värt ett frimärke att få något att hända – på riktigt.

Tack för att du bryr dig och tillsammans kan vi göra Sverige bättre.

.
Folkhemmet Sverige

 

 

4 svar på ”Nu behövs din underskrift (senast 31 januari)!”

 1. Folkhemmet Sverige menar att vi ska tillämpa den bästa behandlingsmetoden inom Integrativ Medicin, där skolmedicin bara är en pusselbit som bäst fungerar som ”akutmedicin”. Idag har dagens riksdagspartier (”8-klövern”) överlåtit till läkemedelsindustrin att styra sjukvården med konsekvensen att skolmedicin idg har monopol på våra liv och våra skattepengar.

  Nu kan du stödja kampen för HÄLSOFRIHET och det kostar bara ett frimärke – men underskrifter måste läggas i brevlådan senast 31 januari !

Kommentera