Malmöbor: Boka ”TERROR” nu på onsdag 28/8 kl 18.00

Datum: 19-08-28
Tid: 18-22
Plats: Linnégatan 61, Limhamn, Malmö
Arrangör: 2000-Talets Vetenskap
Kostnad: 200 (medlem), 295 kr (icke medlem)
Aktuella personer: Ole Dammegard
Länk: http://2000tv.se/anmalan/
Läs mer >>> klicka här

Har världen blivit galen?

Nyheterna rapporterar snart dagligen om till synes slumpmässigt utförda terrorattentat, bomber, bränder och extremism från höger och vänster. Den internationella föreläsaren och sanningssökaren Ole Dammegard har ägnat halva sitt liv åt att i detalj studera terrorism och lönnmord. Den bild som Ole kommer att presentera om dessa företeelser kommer att förvåna många.

I denna spännande föreläsning ger Ole en inblick i vad som egentligen pågår bakom draperiet på den globala scenen samtidigt som han med sin aldrig sinande positiva energi får oss alla att känna hopp om framtiden.

Här laddar du ned en A4 affisch för evenemanget

En otroligt viktig föreläsning som hjälper dig att förstå hur Den Djupa Staten med hjälp att terroraktioner (”false flag operations”) försöker skrämma medborgarna för att kunna ta befälet över suveräna stater, varefter medborgarna en vacker dag kommer att vakna upp i en diktatur och undra hur det gick till? Än finns det tid att stoppa den absurda utveckling – men det kräver ett medvetet folk som agerar. En bra ögonöppnare är att lyssna på Ole Dammegard i Malmö nu på onsdag kl 18 – 22.


SwebbTV bjuder på en intervju av Ole Dammegard för dig som inte kan komma till föreläsningen:

 

Göteborgare: Boka ”KLIMAT SANS” torsdagen 29/8 kl 18.00

Utgör klimatförändringar ett hot mot mänskligheten och är det människan som styr klimatet med sina koldioxidutsläpp (?) – eller är det bara ren och skär skrämselpropaganda som massmedia bombarderar oss med för att få oss att lämna ifrån oss våra pengar och vår frihet? Om man studerar vetenskapen så finner man man svaren på dessa frågor – och det är inte det scenario som systemmedia, public service, EU, FN och som våra politiker predikar. Detta är ”Kejsarens nya kläder” i modern tappning.

En föreläsning du inte bör missa, med sans och vett och med fakta och logik om klimatet – en ögonöppnare för dig som bara tittar på tv och läser DN.

KLIMATSANS inbjuder till möte för alla intresserade i trakten av Göteborg:

Tid: Torsdag 29:e augusti kl. 18:00.

Plats: Best Western Plus Waterfront Hotel, Adolf Edelsvärds Gata 10, 414 51 Göteborg.

Inträde: 150:- per person, kontant eller swish.

Vi har begränsad plats, så först till kvarn gäller. Kom i god tid !

Info om föreläsningen:

 • Göteborgare: Boka 29/8 >>> klicka här
 • Vi träffas på torsdag 29/8 >>> klicka här
 • PROGRAM. Göteborg: Vi träffas 29/8. IPCC:s skräprapporter. Utrotningen av arter >>> klicka här

Knäckfrågan som kommer att diskuteras: Hur kan vi få göteborgarna att förstå?


APPENDIX

Läs även … Vi är grundlurade – klimatalarmismen gör oss enbart fattiga >>> klicka här

Om du inte kan komma så rekommenderas denna film som hade premiär 8 mars 2007 på British Channel 4 (den har även visats i svensk TV en sen vardagskväll för några år sedan när svenska folket sov). En film som visar objektiv fakta så att du själv kan bilda dig uppfattning om det svindleri som vi är utsatta för med syfte att begränsa vår frihet och för att kunna beskatta oss maximalt.

Vi är grundlurade – klimatalarmismen gör oss enbart fattiga

2000-Talets Vetenskap bjuder på tre vetenskapliga  artiklar med fakta om ”klimatet” för dig som vill veta – istället för att bara TRO.

Att prata fakta och vetenskap i klimatfrågan är som att ”svära i klimatkyrkan” och nu finns t.o.m. nyordet ”klimatförnekare” och politikerna pratar om att ”rädda klimatet”. Frågan är om det finns någon gräns för politisk naivitet nu när vår statsminister hedrar barn för att de strejkar för ”klimatet”. Man skulle kunna skratta åt vansinnet – om det inte hade kostat oss skjortan och vår demokrati. Läs mer >>> klicka här

Är svenska folket mesar (som låter sig köras över) eller stolta vikingar som tar fighten för sin och sina barns framtid? Slå ett slag för trygghet, demokrati och välfärd redan nu på söndag i EU-valet – eller välj att förlora alltihopa.

7 frågor om hälsa, miljö och samhälle till partier som deltar i EU-valet 2019

För dig som insett att vi måste byta politik om vi ska kunna rädda tryggheten och välfärden – och för dig som inte funnit ett parti som förtjänar din röst (ge politisk inkompetens sparken redan nu i EU-valet på söndag).

Konkreta frågor som starkt påverkar vanligt folks vardag, trygghet och välfärd. De partier som vet om att deras politik inte ligger i fas med det som gynnar folkets intressen kommer sannolikt inte att svara alls (vilket i sig är tydliga svar) >>> klicka här

”Gula västarna” behöver NU ditt stöd inför EU-valet

Bakgrund

Partiet ”Gula västarna” finns redan och behöver nu ditt stöd redan denna vecka för att registrera namnet och det kostar dig bara ett frimärke. Enormt mycket att vinna och inget att förlora. Webbplatsen öppnar under mars månad där programmet kommer att förtydligas (se kortversion nedan). Fokus ligger på EU-valet 23-26 maj i år där du kan göra din röst hörd.

De institutionella partierna (8-klövern) lyssnar inte på folket, de negligerar valresultat och de håller på att skapa kaos inom praktiskt taget alla områden – varför ett helt nytt parti nyligen bildades med namnet ”Gula västarna” (som ställer upp i EU-valet nu 23-26 maj). Partiets fokus är det som är bäst för samtliga medborgare och för landet – och var placerar man kompetens och sunt förnuft på vänster-höger-skala?

Gula västarna kan också ses som en protest mot dagens politiska inkompetens som nu snabbt sänker vår trygghet, vår välfärd och vår demokrati. Visste du att … det enda som krävs för att onda makter ska segra är att goda medborgare gör ingenting (Edmund Burke).

Partiet ”Gula västarna” behöver nu omedelbart ditt stöd för registrering av partinamnet (brevet bör läggas på brevlådan SENAST före tömning av brevlådan nu på söndag 24 februari). Ditt namn offentliggörs inte och det kostar dig bara ett frimärke för att utöka dina valmöjligheter på valdagen – då du självklart väljer det parti du tror är bäst för dig och landet.

Printa ut, fyll i samtliga uppgifter, underteckna och posta blanketten redan idag! Obs. att du måste vara röstberättigad i EU-valet 26 maj 2019 för att din underskrift ska räknas och på varje blankett finns plats för fem underskrifter så att fler i hushållet eller i bekantskapskretsen kan stödja namnregistreringen på samma blankett …. klicka här

Det krävs 1500 underskrifter som postas på brevlådan innan brevlådan töms nu på söndag – för att du ska få tillgång till ett slagkraftigt alternativ att rösta på nu närmast i EU-valet 23-26 maj 2019. Det enda du nu stöder är att namnet registreras och därefter kan du i lugn och ro läsa olika partiers program och självfallet rösta på vilket parti du vill på valdagen. Om du kan – så samla gärna in underskrifter från andra likasinnade, från de som vill korrigera nuvarande politik. EU-valet kan komma att orsaka svallvågor som även påverkar den politik som förs inom Sverige.

Gula västars värdegrund och partiprogram i ett nötskal klicka här

Gula västars program är unikt och varenda punkt borde vara det ”politiskt korrekta” för alla partier – men dagens politiker både säger och gör tvärtom på praktiskt taget samtliga punkter. Om du ogillar dagens politiska ”lekstuga” som hotar vår framtid så ger du idag ditt stöd för namnregistrering och på valdagen så väljer du sannolikt att rösta på ”Gula västarna” i EU-valet. Om valresultatet blir det rätta så skulle det rejält skaka om dagens politiska maktsfär som tror sig sitta säkert utan att behöva leverera resultat.

Partiet ”Gula västarna” har rivstartat och kommer att presentera sitt program på www.gulavästarna.se (www.gulavastarna.eu) om några veckor när webbplatsen kommer att öppna. På webbplatsen kommer varje punkt på programmet ovan att förtydligas.

Team Kostdemokrati rekommenderar varmt våra medlemmar och besökare att lägga sin röst på ”Gula Västarna” som står för en politik alla partier borde stå upp för – men de gör ju tvärtom. Din röst är viktig och även om du inte brukar rösta i EU-valet så är det dags denna gång – eller så väljer du att gilla dagens politik med dess konsekvenser för tryggheten, välfärden och demokratin.


Självklart ska vi samarbeta länder sinsemellan – men då
som suveräna stater vilka styrs av respektive lands
medborgare vilket brukar benämnas demokrati.

God Jul önskar Team Kostdemokrati

ζ

GOD JUL

Team Kostdemokrati önskar alla besökare och medlemmar en riktigt god jul och vi tror att det kommer att hända mycket det närmaste året – där din insats kommer att vara helt avgörande. Nu är det hög tid att gå från ord till handling.

Vår önskelista:

 • Rädda vården från en kollaps. Vården lider brist på management och har drabbats av allvarliga systemfel som MÅSTE åtgärdas.
 • Återställa tryggheten så att vi inte behöver vara rädda. Dagens rättsväsende fungerar inte vilket främst drabbar kvinnor och äldre.
 • Rädda jordbruket så att vi kan köpa bra mat fri från GMO och så att vi slipper svälta vid en kris. Här ingår en rimlig lön till våra mjölkbönder så att vi slipper importerad ”fulmjölk” (med GMO och antibiotika från halvsjuka djur i djurfabriker).
 • Stärka demokratin så att det är folket som bestämmer, vilket kräver att vi uppdaterar vår konstitution (grundlagen).
 • Bygga bort bostadskrisen med billiga bra hyresrätter i ”folkhemsbyar” – vilket också kommer att kyla av en överhettad bostadsmarknaden på ett kontrollerat sätt.
 • En pensionsreform som gör att ingen i Sverige behöver vara en fattigpensionär (idag finns en kvarts miljon fattigpensionärer i Sverige).
 • En omsorg värd namnet, där läkemedelsförgiftning har ersatts av näringsrik och god mat som avnjuts tillsammans i ”folkhemsbyar”.
 • En fungerande immigrations- och integrationspolitik som gynnar både landet och skötsamma immigranter med skäl att stanna i Sverige. Dagens politik är ett dåligt och farligt ”skämt”.
 • Ett gott näringslivsklimat och jobb (även för de som saknar högskoleutbildning) – vilket ger skatteintäkter och resurser åt de som är sjuka så att även de kan leva ett gott liv.
 • Att vi börjar med att förebygga ohälsa istället för som idag odla ohälsa. Livmedelsverkets kostråd har fördubblat fetma och trefaldigat diabetes på bara 20 år – grunden till de sjukdomar som nu sänker vården och folkhälsan.
 • Att vi börjar prata sanning och att media slutar upp med att mörka sanningar för att blidka särintressenter med stort inflytande.
 • En önskan om att landet styrdes av kompetenta politiker i medborgarnas och landets intresse. Idag har politik blivit en karriärstege för medelmåttiga lekmän som inte alls behöver prestera resultat – det räcker med lite prat och att hålla sig väl med de särintressenter som styr landet – så är karriären räddad.

Det finns ett nytt parti som har ett program som uppfyller alla dessa önskningar (och många, många fler) – utan att behöva höja skatterna.

Partiet heter Folkhemmet Sverige och behöver NU din namnunderskrift för att kunna ställa upp i riksdagsvalet september 2018. Ditt stöd sker anonymt och är på intet sätt förpliktande – utan du stöder endast att partiet ska ställa upp i riksdagsvalet. På valdagen kan du rösta på vilket parti du vill, med förhoppning om att du läst partiprogrammet (som slår knockout på ”8-klövern”).

 • Helst före 10 jan – men inte senare än 31 januari. Det går bra att skicka flera gånger, med fler namn från vänner och bekanta.

  UPPROPklick här

Skicka gärna in före 10 januari 2018 (kostar ett frimärke) för en avstämning. Samtliga namn måste vara skickade senast 31 januari 2018 – om du vill infria önskelistan enligt ovan.

Om du är nöjd med nuvarande politik behöver du inte göra någonting.

 • Mer information om Folkhemmet Sverigeklicka här

Tack för ditt stöd för ett tryggare Sverige med en skola, vård och omsorg som fungerar – där politikerna lyssnar på folket.


JULKLAPPSTIPS

Årets julklapp som du kan beställa redan idag.

Ett några års sökande fann vi en Omega 3 som sopar mattan med konkurrenterna. Så om du äter t.ex. VitaePro för att kändisar gör reklam – så bör du läsa nedan. Pengar i sjön är en sak – medan att riskera att förlora sin syn på grund av overksamma preparat är en helt annan sak.

 • Var femte bilist har dålig syn – och det finns hjälp! … klicka här

Årets julklapp till dig själv eller till någon du bryr dig om:

 • JULKLAPPSTIPS: ”3 in 1” – som mer än 300.000 svenskar särskilt skulle uppskatta … klicka här

Fördjupning med en jämförelse med bl.a. VitaePro som mer än hundratusen prenumerera på och frågan är varför då?


BRUDY LAB – VÄRLDSLEDANDE PÅ OMEGA 3

BrudyLab har satsat mer ån 100 miljoner kronor och mer än tio års forskning för att få fram en Omega 3 som bildar en egen kvalitetsklass som är väl dokumenterad i kliniska studier. Det är ingen slump att de på kort tid erövrat 15 % av världsmarknaden för ögontillskott.

BrudyRetina är denna Omega 3 där man tillsatt viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som den moderna människan ofta lider brist på – som bland annat ökar risken för gula fläcken förändringar som gör att man successivt förlorar sitt skarpa seende (en vanlig sjukdom som främst drabbar äldre – efter pensionering).

Men även gravida, ammande mödrar, barn, ungdomar och vuxna i arbetslivet lider ofta brist på dessa essentiella näringsämnen. Rekommenderas speciellt till gravida och ammande på grund av hög renhet och en rigorös kvalitetskontroll.


⇓ Omega 3 plus viktiga tillskott som de flesta mellan 0 – 100 år behöver ⇓


Säljs fraktfritt inom Sverige av Nilalf … klicka här