CANCER KAN BOTAS! TREDJE GÅNGEN GILLT?

22:46, 21 juni 2018 in Okategoriserad by Sven Erik Nordin

ζ

CANCER KAN BOTAS – TREDJE GÅNGEN GILLT?

Redan 1934 hade Royal Rife i USA skapat den utrustning som på ett enkelt sätt botade 100 % av alla cancerpatienter. Naturligtvis blev detta ett sådant hot mot ”cancerindustrin” och läkemedelsbolagen att maskinen förbjöds, och Rife åtalades. Nu har samma teknik tydligen återuppstått i ny tappning. Vi får se om det går lika illa denna gång!

  • Ska hjulet behöva uppfinnas en tredje gång?Svara doktorn

Redan år 1934 kunde Rife-maskinen bota 100 % av alla cancerpatienter. Så frågan är vad våra politiker sysslar med? Vill de under grymma former decimera befolkningen och berika läkemedelsindustrin?

Citat:

Vad man förstår verkar just användningen av Rife-maskinen hittills vara den enda metod som botat 100% av cancerpatienterna vid ett kontrollerat försök.

Av 16 cancerpatienter botades 14 efter 70 dagars behandling, och efter ytterligare 60 dagar var även de resterande två botade med hjälp av denna metod.

Ska läkemedelsindustrins ”grindvakter” och våra politiker som håller denna industri bakom ryggen (genom att ge dem monopol på våra liv och skattepengar) lyckas stoppa effektiva cancerbehandlingar även denna gång? Ska de lyckas sopa denna kunskap under mattan en tredje gång?

Vill våra riksdagsmän och partier att alla medborgare ska få cancer, att du eller dina närmaste ska lida svårt och sedan då en förtidig kvalfull död – för att det gynnar cancerindustrin? Det är ju resultatet av den politik som riksdagspartierna bedriver.

Hög tid för folket att ge dagens politiker sparken i nästa riksdagsval – eller att gilla läget (att du eller dina närmaste drabbas av cancer och då förnekas den bästa behandlingen – utan biverkningar).

Framtiden är redan här och det förstår du om du ser videon nedan. Nu är det upp till folket att slå näven i bordet och KRÄVA att ansvariga politiker gör sitt jobb och slutar att ränna cancerindustrins ärenden på medborgarna bekostnad.

Det är ju vansinne att medborgarna inte får full tillgång till effektiva metoder för att behandla cancer – behandlingar som dessutom är billiga och utan biverkningar. Hur tänker våra förtroendevalda politiker? Är de inkompetenta, köpta eller vad …? Nu räcker det!

  • Ett tjugotal alternativa effektiva metoder att bota cancer (som samtliga har sopats under mattan då de hotar cancerindustrins lönsamhet) … klicka här
  • Cancerindustrin sålde kempreparat för över 800 miljarder kr 2014 – Så här luras vi av falsk cancerstatistik … NewsVoice

Makten ligger nu hos folket 9 september 2018 och om man vill ha en förändring måste man självklart rösta för en förändring. Det är vansinne att rösta på samma parti gång på gång – och varje gång tro och hoppas på ett annat resultat än tidigare.

Det finns nu äntligen ett parti (Folkhemmet Sverige, som ställer upp i riksdagsvalet) som har ett program för att införa HÄLSOFRIHET på riktigt. Så det finns hopp.

Hälsofrihet innebär att patienter ska erbjudas och kunna välja den bästa behandlingen inom Integrativ Medicin – medan dagens samtliga riksdagspartier värnar läkemedelsindustrins monopol på våra liv och skattepengar.


Sven Erik Nordin

Läkarna känner inte till lagen ... klicka här
Blogg-arkiv på Kostdemokrati ... klicka här
"Svara doktorn" ... klicka här

PS. Klicka på bilden till höger (Läkare och diabetessköterskor känner inte till lagen …) för att läsa mitt inlägg från 2009 – och fortfarande bryr sig ingen och lagbrotten bara fortsätter. Lever vi ett laglöst land?

  • Läkare och diabetessköterskor känner inte till lagen (eller vägrar följa den)klicka här

Visste du att mediciner enligt studier ser ut att vara vår främsta dödsorsak?

Hur länge till ska vi (folket) tillåta detta hjärtlösa slöseri med livskvalitet, liv och även skattepengar – från våra förtroendevalda politikers sida? Det bestämmer folket vart fjärde år – nästa gång 9 september 2018. De har sopat medicinens första huvudsats under mattan och ingen ansvarig tjänsteman eller förtroendevald politiker bryr sig. Hög tid för folket att bry sig.