Bakgrundsfakta kring varför det ser ut som det gör, vad gäller forskning och läkemedel

Sammanfattningsvis blir vi grundlurade på vår livskvalitet.

Studie: 18 av 20 av världens största läkemedelsföretag involverade i brottslighet.

DEBATT. Under normala omständigheter skulle företag involverade i organiserad brottslighet uteslutas som samarbetspartners för myndigheter och regeringar i världen. Bolagen skulle få näringsförbud, men det finns en industri som undantas från dessa konsekvenser och det är den mäktiga läkemedelsindustrin som påverkar folkhälsan för hela populationer och gör sina intäkter direkt från statskassorna.

Beställningsjobb och köpt tystnad

– är den fria forskningen hotad?

Kaliber 14 maj 2006: Reportaget belönat med en Guldspade 2006! Beställningsjobb och köpt tystnad – är den fria forskningen hotad.

Sverige har fler professorer än nånsin förr. Men själva tycker de inte riktigt att de gör vad de ska.

Över 2 000 professorer har svarat på Kalibers frågor om villkoren för den fria forskningen.

Varannan känner sig i olika grad politiskt styrd. Var sjätte har etiska konflikter med sina finansiärer. Många ser sig som konsulter snarare än fria vetenskapsmän.

Citat:

”Jag kostar 132 000 kr i månaden och det skall jag dra in själv.”

 

”Jag har varit med om att företag krävt tio års stopp för publicering, eller att man över huvud taget inte skall publicera.”

 

”Då gör jag det jag lite tillspetsat kallar för prostitution, det vill säga; jag gör det jag kan få pengar för.”

Ekonomiska särintressen styr forskningen, som går ut på att finna nya läkemedel och inte att finna lösningar på hälsoproblem. Galenskaparna har skickligt fångar detta faktum och om man byter ut ”förkylning” mot ”cancer” – så fastnar skrattet i stupen.

Den kriminella läkemedelsindustrin och det etablerade forskningsfusket.

Whistleblower

Så kallade whistleblowers, de som vistats på insidan av läkemedelsindustrin och väljer att offentliggöra vad de bevittnat och själva utfört för dessa mäktiga företag, har upprepade gånger under många år avslöjat skumraskmetoderna man använder för att få farliga och ibland verkningslösa medel godkända på marknaden.

Dr. Glidden Discusses Skin Tags, Ebola, and Kidney Failure

– The Fire Your MD Now Show

En avslöjande fördjupning om hur vi blir grundlurade av drogindustrin på både hälsa och pengar. En modern form av slaveri.

Dr Glidden undrar varför man inte tillåter någon annan form av behandling av cancer, är den som INTE fungerar (men som är enormt lönsam för industrin).

Samma gäller i Sverige, där Socialstyrelsens egna siffror visar att dödligheten i cancer knappt förbättrats på 20 år trots en miljardsatsning på ”forskning” …

Dr Glidden undrar varför sjukvården tillåts skada patienter utan att behöva ta ansvar för sina handlingar och istället få betalat för det, gång på gång på gång, gång på gång, …

Vilket annan industri kan kalkylera med böter av denna dimension? Svar ingen, förutom GMO-industrin som spelar i samma liga.

Läkemedelsindustrins böteslapp är astronomisk

Tidningen 2000-talets Vetenskap skriver i sitt senaste nummer, att Big Pharmas brottslighet nu är avslöjad.

Ingemar Ljungqvist har läst boken ”Deadly Medicines and Organised Crime” av Cochrane-professrn Peter Götzshe och redoviserar minst sagt hårresande siffror på bötesbelopp som välkända läkemedelsbolag har dömts att betala för bland annat bedrägeri, mutbrott, olaglig marknadsföring, korruption, falsk marknadsföring, ekonomiskt bedrägeri, mutning av läkare m.m.

2000-Talets Vetenskap är en ögonöppnare, full med viktig kunskap och insikter som gör att man blir en medveten medborgare och som gör att man själv kan styra och ta ansvar för sin och sina barns livskvalitet. Ett måste om man inte vill bli grundlurad.

Boken ”Deadly Medicines and Organised Crime” kommer snart på svenska

”Dödliga läkemedel och organiserad brottslighet: Hur Big Pharma har korrumperat vården.” …

Inte alls konstigt att läkemedelsbiverkningar har blivit vår tredje största dödsorsak, efter hjärt/kärlsjukdom och cancer.

Läkare är den tredje vanligaste dödsorsaken i USA, dödar 225.000 människor varje år …

Ohälsoindustrin styr våra tjänstemän

Våra myndighetschefer och tjänstemän jagar kosttillskott och kolloidalt silver för att de utgör en allvarlig konkurrent till läkemedelsindustrin. Folk blir ju då friskare och behöver färre läkemedel. Varför skulle de annars göra det?

Denna jakt pågår trots att ingen dött av kosttillskott i USA under de 28 år som myndigheterna haft en uppföljning och trots att det nästan omöjligt att överdosera så att det blir farligt (däremot är brist på vitaminer och mineraler livsfarligt).

Våra tjänstemän jagar tillskott trots att det är ofarligt och gör oss friskare.

Är de styrda eller har de blivit tokiga?

Observera att kolloidalt silver i USA är ett kosttillskott. Men i EU försökte ohälsoindustrin få bort kolloidalt silver genom att klassa om det till en vattenreningsprodukt. De ansvariga för detta var antingen vråldumma, manipulerade eller köpta. Ett beslut som snarast borde omprövas och de som motsätter sig detta bör ställas mot väggen och avkrävas en vetenskaplig förklaring.

Våra tjänstemäns agerande visar klart och tydligt vems ärenden de så tjänstvilligt utför, likt springschasar, på folkets bekostnad. Hur länge till ska vi tillåta det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen