Kokosfett rena rama mirakelmedicinen (& gott som Fetshot)!

Fetshot

Se filmen nedan om kokosfett/olja. Sedan beställer du ekologiskt kallpressat kokosfett på t.ex. www.crearome.se

Därefter gör du en Fetshot bestående av hallon, kokosfett och rysk yoghurt. Blanda till en sats som räcker för hela veckan:

 • 200 gram kokosfett (det blandar sig lättare om det är flytande, strax över 25 °C).
 • 500 gram hallon (frysta).
 • 500 gram rysk yoghurt (turkisk yoghurt fungerar också).

Använd en stavmixer och blanda alltsammans i en skål och placerar i kylen.

Nu kan du ta en Fetshot under alla veckans dagar. Du kommer att må förträffligt och ditt immunförsvar kommer att bli starkare än någonsin.

Byt ut hallon till en blandning av blåbär och hallon, och du får en blå ”drottning-Fetshot”.

– ◊ –

Kokosfett bästa medicinen mot bland annat
Alzheimers demenssjukdom

Klicka här för att se en viktig film med information som vården mörkar.

Dr Mary Newport fann på egen hand en fungerande ”medicin” för sin
man med långt gången Alzheimers, en ”medicin” utan biverkningar.

Dr May T’s man ritar en klocka, före och efter två veckor med kokosolja.

Kokosfett förebygger och lindrar eller botar mer än man tror är möjligt
(utan biverkningar)

Fakta

Alzheimer utvecklas oftast under ett eller två decennier och först när man
förlorat cirka 70 % av sin minneskapacitet blir sjukdomen märkbar.

Ca 120 000 svenskar är redan drabbade och antalet ökar kraftigt.

Kokosolja fungerar som en potent ”medicin” som förebygger
och lindrar/botar helt utan biverkningar.

.
Lika fantastisk som Bamses dunderhonung, fast det här är verklighet.

Kokosfett läker!

Kokosfett verkar ha en fantastisk läkande förmåga. Jag har själv ätit kokosfett med jämna mellanrum gärna ljummen ihop med hallon. Då blir det en het Fetshot.

Kokosfett innehåller 90 % mättat fett och i den officiella sjukvården anses detta vara ohälsosamt. Jag anser att kokosfettet har varit en av de viktigaste faktorerna till att jag blivit botad från mina sjukdomar.

Nu kommer andra intressanta iakttagelser, bl.a. från Bo Zackrisson, som berättar en historia från ett äldreboende om att en person med Alzheimer fick tillbaka minnesfunktioner efter att ha ätit kokosfett regelbundet morgon och kväll. Vidare berättas, i artikeln, om att MS, ALS med flera hjärnrelaterade sjukdomar kan uppnå hälsoförbättringar med kokosfettet.

En nära vän, med MS, har varit och rensat sina kärl och ådror i ett europeiskt land. Där anser läkarexpertisen att signaler från hjärnan inte når fram till t.ex. ben och händer beroende på förtätningar i kärlen. Trängsel i ådror och kärl beror definitivt på för mycket socker(kolhydrat)-ätande. Min vän verkar må mycket bättre efter rensningen och om han avstår från kolhydraterna och börjar äta kokosfett så kommer hans chanser till hälsoförbättringar att öka ytterligare.

.
Mats Lindgren

Författare ("Frisk av mat")
Företagare ("LCHF matkasse")

.
Läs mer om Dr Mary Newports revolutionerande upptäckt om Alzheimers sjukdom och kokosfett här…

Räkna bort läkemedelsindustrin!

Varje år insjuknar 20 000 –25 000 svenskar (drygt 60 per dag, året runt) i någon form av demenssjukdom. Vårdkostnaderna är redan idag enorma. Demens kostar ungefär dubbelt så mycket som cancer, tre gånger så mycket som hjärtsjukdomar och fyra gånger så mycket som stroke.

Vi ska inte räkna med någon hjälp från läkemedelsindustrin. De söker lösningen i patenterbara molekyler. Man söker stora vinster i första hand – inte efter botemedel.

5 svar på ”Kokosfett rena rama mirakelmedicinen (& gott som Fetshot)!”

 1. .

  Demenssjukdomar ökar kraftigt och utgör en stor belastning för sjukvården och för kommunerna.

  Demens kostar idag runt 40.000 miljoner kronor per år och om några år uppgår demenssjuka till 1/4 miljon. Det finns inga resurser för det, så varför inte istället förebygga sjukdomen.

  Fetshot är en behaglig förebyggande ”drog”. Mats Lindgren bjöd på ”Fetshot” när han presenterade sin nya bok och jag kan intyga att det smakade mera.

  Att kokosfett är nyttigt har vi vetat om länge, men att det därtill är ett högpotent ”läkemedel” är nog en överraskning för många.

  Observera att demens inte är något som kommer med åren, det är en livsstilssjukdom där kosten spelar en huvudroll. Om vi följer våra myndigheters kostråd lägger vi grunder till demens (och de flesta andra sjukdomar). Valet är Ditt!

  Tabellen och diagrammet är från boken ”Stoppa Alzheimers nu!” – en fantastisk bok på svenska som på ett lättförståeligt sätt förklarar hur saker och ting hänger ihop. En bok med hög WOW-faktor. Läsa mer…

  .

Kommentera