Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin

DEBATT – Replik på  professor Björn Olsens debattartikel i SvD: ”Ett kollektivt ansvar att vaccinera oss”

”Har ni lagt märke till att när en myndighet, professor eller politiker förordar vaccination behöver aldrig vetenskapliga fakta presenteras för att ge stöd åt argumentationen? Har ni lagt märke till att när dessa myndighetspersoner försvarar vaccinationer hänvisar dessa till känslomässiga argument?

Har ni lagt märke till att när en vaccinkritiker opponerar sig så ska denne omedelbart avkrävas vetenskapliga bevis för dennes resonemang?”

Läs mer…

Kommentar:

Vaccinering mot pandemier och HPV är alltför viktiga frågor för att lämna över till ”auktoriteter” som ofta har bindningar till industrin. Läs på från flera oberoende källor, sök information om beprövad erfarenhet och vetenskap. Bilda Dig en egen uppfattning. Det är Du och Dina barn som får leva med konsekvenserna.

När det gäller övervikt och diabetes tillämpas samma härskarteknik. Forna auktoriteter kan orera och agerar fritt utan stöd av vare sig vetenskap eller beprövad erfarenhet och med ett uruselt resultat bakom sig. Men för att byta fot nöjer de sig inte med den vetenskap och beprövad erfarenhet som redan finns, de kräver nya större kliniska prospektiva randomiserade dubbelblinda studier (hur det nu skall gå till med kost?) utförda under längre tider, för att de skall kunna tänka sig tänka nytt.

Men det är ju deras problem. Samhällsproblem uppstår först när vi tillåter dessa forna auktoriteter att diktatoriskt sätta agendan framåt.

Vi måste kräva mer av våra förtroendevalda politiker. De skall  se till att statliga högre tjänstemän är kvalificerade för sina arbetsuppgifter, att de är uppdaterade, att de agerar på ett sakligt sätt och att de informerar om båda sidor i viktiga folkhälsofrågor.

Det är folkets ansvar att välja politiker som är mogna sin uppgift.

Ett svar på ”Vaccinationshysterin – Myndigheter använder känslomässiga argument för att skapa övertro på vaccin”

 1. Tänk vad vof trakasserade Dr Annika Dahlqvist, när hon förespråkade att man bara skulle vaccinera
  riskgrupper mot svininfleuensan. VoF påstod att människor skulle dö om man följde Dr Dahlqvist råd.

  Nu vet vi hur det gick:

  Citat:
  Idag onsd 15/2 har Svd på framsidan på papperstidningen en jämförelse om Svinvaccineringen
  Rubrik: Minimal effekt av massvaccinering.
  Svd avslöjar Dödligheten i sverige var samma som i länder där bara högriskpatienter fick vaccin.

  En grafisk jämförelse visar 60% vaccinerade i sverige. 8% vaccinerade i Tyskland.

  Antal dödade i svininfluensan per 100 000 inv. Sverige 0,31 Tyskland 0,31

  Antal narkolepsifall Sverige 168 Tyskland 29

  På nätet finns: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ma…iv_6851143.svd

  Tyskarna var smarta och vaccinerade bara riskgrupperna(Som Annika Dahlqvist o andra propagerade för här i Sverige!)

  När man påbörjade vaccineringen i Sverige, så visste man att spridningen och influensan inte blivit så allvarlig i de först drabbade länderna.

  Det var de mest oseriösa lobbyisterna som propagerade mest för massvaccinering. De leder ”skeptiker”rörelsen(Det är en ”reklambyrå” som lurar godtrogna människor att arbeta grattis med reklam(för läkemedelsbolagen), och de som kritiserar bristerna med vaccin sprider de lögner om.) Usch vilka bedragare!!

Kommentera