KNOCKOUT: ”GMO-majs” vs ”icke-GMO-majs”

.

GMO-MAJS

.
ζ
.

Googleöversatt

False

Påståendet att ”det finns ingen skillnad mellan
GMO-majs och ICKE GMO-majs” är falskt.

ζ

Häpnadsväckande jämförelse: GMO kontra icke GMO majs.

De-Dell-logoVince från De Dell Seed Company, som kallas Kanadas enda ICKE GMO majs utsädesföretag, bad mig att stödja deras informationsarbete om GMO.

Han mailade mig denna fantastiska rapport, som tydligt visar häpnadsväckande skillnaden i näringsvärde mellan GMO majs och ICKE GMO majs.

knockoutJag blev golvad. Och på samma gång, inte helt förvånad eftersom Glyfosat (växtgift) drar ut livsviktiga näringsämnen av levande ting och GMO majs är täckta med det.

Det viktiga att notera att dessa näringsämnesbrister är är exakt de brister som hos människor leder till mottaglighet för sjukdom, orsakar obalanser och cancer. Människor som har osteoporos (benskörhet) är låg på kalcium och magnesium, människor som har cancer är låg i mangan. Listan kan göras lång.

 • GMO majs har 14 ppm Kalcium och ICKE GMO majs har 6130 ppm. 437 x mer.
 • GMO majs har 2 ppm Magnesium och ICKE GMO majs har 113 ppm. 56 x mer.
 • GMO majs har 2 ppm av Mangan och ICKE GMO majs har 14 ppm. 7 x mer.

ζ

Gifter

Poison-Sign2Titta på nivåerna av formaldehyd och glyfosat i GMO – spannmål! EPA standarder för glyfosat i vatten i Amerika är 0,7 ppm. Europeiska Tester visade organskador till djur vid 0,1 ppb (.0001 ppm) av glyfosat i vatten.

Våra vattennivåer tillåter glyfosat 7000 X högre än vad som har visat sig vara giftiga för djur. Denna GMO-majs har 13 ppm! 130.000 gånger högre än vad som är anses giftigt i vatten!

I en studie som Dr Huber rapporterade om Elizabeth Dougherty s Talk Radio, visade det sig att 0,97 ppm formaldehyd var giftigt att förtäras av djur. Denna majs har 200 x detta värde!

cow-no

Därför kommer djuren, om de
ges ett val, inte att äta GMO-majs.
De känner lukten av formaldehyd!

ζ

Sprid denna viktiga information

Vänligen sprid denna rapport till politiker, lagstiftare, bönder, nyhetsredaktörer, ansvariga för skolmat och till alla mammor.

Vi kommer inte längre att mata våra barn med mat som ger näringsbrist, som innehåller främmande proteiner, toxiner, som besprutats med glyfosat, eller injiceras med bekämpningsmedel.

Inte heller kommer vi att låta oss luras av deras lögner om att det är säkert!

Källa: MOMS ACROSS AMERIKA MARCH

ζ

GMO-majs har betydligt mindre näring, men desto mer gifter.

GMOvsNOTGMOnutrition[Klicka på bilden ovan för att förstora  den.]

ζ

Jämförelse mellan GMO-majs och ICKE-GMO-majs

GMOvsNOTGMOζ

Kommentar

Just nu diskuteras på fullt allvar om Arla i Sverige (marknadsledare) ska tillåta GMO-foder och spara några ören vad gäller foderkostnaden (åtminstone blir det något billigare till en början).

Men vem vill ha kött och mejerivaror från djur utfodrade med GMO?

För konsumenterna och producenter finns inga vinster med GMO, däremot ofantliga risker och på sikt högre kostnader. Detta för att några få ska kunna berika sig.

GMO-organicEn bra lösningen är att kräva GMO-märkning. Då kan vi själva
välja vad vi vill äta och då självdör GMO sannolikt, i brist på kunder.

ζ

sek-girig-big-business

Makt och pengar styr utvecklingen idag.

Det handlar i stort om att styra världens livsmedelsproduktion
och att bli mycket rik på kuppen. Men affärskonceptet håller inte
vad det lovar, det är snarare en katastrof för människor och miljö.

ζ

Edmund_Burke

”The only thing necessary for the triumph of evil
is for good men to do nothing.” ― Edmund Burke

Det enda som krävs för att ondskan ska segra
är att rättfärdiga medborgare inte ingriper.

Edmund Burke

ζ

Läs mer:

ζ

3 svar på ”KNOCKOUT: ”GMO-majs” vs ”icke-GMO-majs””

 1. En demonstrationsmarsch mot Monsanto äger rum överallt i USA 25 maj 2013.
  .

  .
  I samma takt som GMO fyller hyllorna i mataffären, i en alarmerande takt, växer medvetandet hos alltfler människor om hälsoriskerna med genetiskt förändrade organismer. Människor har blivit hjärtligt trötta på detta sjukdom-främjande, genetiskt manipulerade livsmedel. De är trötta på att styras av multinationella företag som Monsanto ,som dikterar deras livsmedelsförsörjning.
  .
  ”Monsanto Protection Act” väckte republiken USA.

  Denna nya ”Monsanto Protection Act” som undertecknades den 26 mars 2013, ger verkställande befogenheter till USDA som beviljar tillstånd till företag som Monsanto att sälja sin genetiskt modifiera utsäde till bönder utan någon rättslig ansvarsskyldighet. Bestämmelsen är skriven på ett sätt att försäkra jordbrukarna en lönsam och säker satsning med GMO utsäde, men i verkligheten är denna lag syftar till att ge GMO-producenter som Monsanto rättslig immunitet från de hälsoproblem deras produkter orsakar längre fram.

  Denna bestämmelse tar bort rättsväsendet från bilden, vilket gör att Monsanto kan dominera jordbruket, säljer genetiskt förändrade utsäde till bönder och som skadar mänskliga gener – allt utan någon juridisk risk. Helt fantastiskt att de kan frånsvärja sig allt ansvar, medan myndigheter jagar gårdsmjölk och tillskott, som håller folk friska.

  Läs mer … March against Monsanto taking place everywhere May 25

  Googleöversatt … Demonstrationsmarsch mot Monsanto

  – – –

  KOMMENTAR

  GMO-producenterna har lyckats med att friskriva sig från allt ansvar, precis som vaccintillverkarna. Helt fantastiskt att de fick till denna friskrivningsklausul och ett mycket smart drag med tanke på den skada de åstadkommer. Mycket snart spricker den bubbla de åstadkommit och då kommer de att två sina händer, utom räckhåll för rättvisan.

Kommentera