KNOCKOUT: ”GMO-majs” vs ”icke-GMO-majs”

Påståendet att ”det finns ingen skillnad mellan GMO-majs och ICKE GMO-majs” är falskt.

Häpnadsväckande jämförelse: GMO kontra icke GMO majs

Vince från De Dell Seed Company, som kallas Kanadas enda ICKE GMO majs utsädesföretag, bad mig att stödja deras informationsarbete om GMO.

Han mailade mig denna fantastiska rapport, som tydligt visar häpnadsväckande skillnaden i näringsvärde mellan GMO majs och ICKE GMO majs.

Jag blev golvad. Och på samma gång, inte helt förvånad eftersom Glyfosat (växtgift) drar ut livsviktiga näringsämnen av levande ting och GMO majs är täckta med det.

Det viktiga att notera att dessa näringsämnesbrister är är exakt de brister som hos människor leder till mottaglighet för sjukdom, orsakar obalanser och cancer. Människor som har osteoporos (benskörhet) är låg på kalcium och magnesium, människor som har cancer är låg i mangan. Listan kan göras lång.

  • GMO majs har 14 ppm Kalcium och ICKE GMO majs har 6130 ppm. 437 x mer.
  • GMO majs har 2 ppm Magnesium och ICKE GMO majs har 113 ppm. 56 x mer.
  • GMO majs har 2 ppm av Mangan och ICKE GMO majs har 14 ppm. 7 x mer.

Gifter

Titta på nivåerna av formaldehyd och glyfosat i GMO – spannmål! EPA standarder för glyfosat i vatten i Amerika är 0,7 ppm. Europeiska Tester visade organskador till djur vid 0,1 ppb (.0001 ppm) av glyfosat i vatten.

Våra vattennivåer tillåter glyfosat 7000 X högre än vad som har visat sig vara giftiga för djur. Denna GMO-majs har 13 ppm! 130.000 gånger högre än vad som är anses giftigt i vatten!

I en studie som Dr Huber rapporterade om Elizabeth Dougherty s Talk Radio, visade det sig att 0,97 ppm formaldehyd var giftigt att förtäras av djur. Denna majs har 200 x detta värde!

Därför kommer djuren, om de ges ett val, inte att äta GMO-majs. De känner lukten av formaldehyd!

Sprid denna viktiga information

Vänligen sprid denna rapport till politiker, lagstiftare, bönder, nyhetsredaktörer, ansvariga för skolmat och till alla mammor.

Vi kommer inte längre att mata våra barn med mat som ger näringsbrist, som innehåller främmande proteiner, toxiner, som besprutats med glyfosat, eller injiceras med bekämpningsmedel.

Inte heller kommer vi att låta oss luras av deras lögner om att det är säkert!

Källa: MOMS ACROSS AMERIKA MARCH

  • GMO-majs har betydligt mindre näring, men desto mer gifter.

Jämförelse mellan GMO-majs och ICKE-GMO-majs

Kommentar

Just nu diskuteras på fullt allvar om Arla i Sverige (marknadsledare) ska tillåta GMO-foder och spara några ören vad gäller foderkostnaden (åtminstone blir det något billigare till en början).

Men vem vill ha kött och mejerivaror från djur utfodrade med GMO?

För konsumenterna och producenter finns inga vinster med GMO, däremot ofantliga risker och på sikt högre kostnader. Detta för att några få ska kunna berika sig.

En bra lösningen är att kräva GMO-märkning. Då kan vi själva välja vad vi vill äta och då självdör GMO sannolikt, i brist på kunder.

Makt och pengar styr utvecklingen idag.

Det handlar i stort om att styra världens livsmedelsproduktion och att bli mycket rik på kuppen. Men affärskonceptet håller inte vad det lovar, det är snarare en katastrof för människor och miljö.

”The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”

Det enda som krävs för att ondskan ska segra är att rättfärdiga medborgare inte ingriper.

Edmund Burke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen