”Överförmyndarskap” råder i Sverige – Viktig vaccininformation.

Mycket viktig intervju om vaccin, med dr Ann-Charlotte Stewart som forskat på pappilomvirus – en intervju på svenska!

“Mycket viktig kortfilm på 15 minuter, se den!”

Ann-Charlotte Stewart är en f.d. cancerforskare, som har forskat på papillomavirus. Forskningen på detta virus ledde senare fram till vaccinet mot livmoderhalscancer.

Ann-Charlotte är mycket kritisk till den information som de svenska landstingen ger oss och menar att om man läser läkemedelsföretagens information, eller information som finns i USA om samma vaccin får man helt olika information. Speciellt skiljer sig informationen gällande biverkningar av vaccinet.

Hör henne berätta om livet som forskare och hennes syn på vaccinering.

Mer om/av Ann-Charlotte Stewart finns t.ex. på vaccin.me

Källa: Urkraft – Mother Warrior

APPENDIX I

Dr Ann-Charlotte Stewart har ordet:

Jag vet inte om jag kan säga att folk direkt fuskar. Det ligger inte på det planet. De tror verkligen på vad de gör och den allmänna jargongen i dessa kretsar är att ”lite svinn får man räkna med”. Ingen förnekar att vacciner ger biverkningar, det måste vägas mot alla fördelar och jag tror att man generellt sett tror att det finns en massa fördelar, för man har helt enkelt inte tid att reflektera över något annat. Även bland forskare och läkare gör man så gott man kan med den information man har.

”De flesta är invaggade
i någon slags trans”

Även läkare och forskare är precis som de flesta andra invaggade i någon sorts trans. Det var jag med. Man försvarar med näbbar och klor det som man under en hel livstid fått itutat sig. Det enda som tog mig ut ifrån labbet var min intuition. Beslutet att hoppa av var inte baserat på fakta, bara en känsla av att det inte ”kändes” rätt. Sedan har jag först nu, i efterhand, fått svart på vitt att min intuition stämmer. Faktiskt en märklig upplevelse att inse att man baserat allt på så lösa grunder!

“Panikångest är bara förnamnet
när ett helt liv rasar.”

Dessa forskare tror verkligen på vad de gör eller så gör de allt de kan för att inte behöva fejsa den grymma sanningen: att ett helt liv, en hel karriär, har varit en lögn och kanske till och med gjort mer skada än något annat. Det är ingen rolig verklighet att vakna upp till. Jag vet hur det känns. Panikångest är bara förnamnet när ett helt liv rasar.

Dr Ann-Charlotte Stewart

APPENDIX II

Broschyr (klicka på den för att förstora den)

Broschyrtext:

Det är väldigt viktigt att lära sig skillnaden mellan HPV och cancer. HPV är nämligen inte cancer, det är en virusinfekion som kan leda till cancer om kroppen inte klarar av att bekämpa infektionen på ett naturligt sätt. Det är dock precis vad kroppen oftast gör – inom loppet av två år.

“Vaccinet är ej färdigtestat och har orsakat dödsfall
och allvarliga sjukdomar. Med stor sannolikhet kan
det även leda till infertilitet!”

Faktum är att HPV-virus så vanligt att de flesta kommer att ha det någon gång under livet. Detta talas det dock inte om eftersom man sällan känner till att man bär på viruset.

Vaccinet är ej färdigtestat och har orsakat dödsfall och allvarliga sjukdomar. Med stor sannolikhet kan det även leda till infertilitet!

“Vaccinering garanterar en mycket
bra årlig inkomst för tillverkaren”

I Sverige har vi ingen epidemi av livmoderhalscancer. Därför måste vi fråga oss varför man vill injicera våra kommande generationer med skadliga substanser.

HPV-vaccinet är det dyraste någonsin – och då har man inte beaktat alla kostnader som biverkningarna innebär.

Däremot garanterar denna vaccinering en mycket bra årlig inkomst för tillverkaren.

För mer information besök följande webbsidor:

 ◊

Källor:

 ◊

Broschyrtext:

Nu är det här i Sverige – Gardasil, vaccinet mot livmoderhalscancer. Det finns en betydande risk att man inte alls kan springa ut glad och lycklig med studentmössan i högsta hugg efter en vaccinationsserie omfattande tre doser.

Vaccinering mot livmoderhalscancer rekommenderas för flickor så unga som 9 år. Bland de dokumenterade biverkningarna återfinns epileptiska anfall, förlorad känsel, yrselanfall, medvetslöshet och förlamning.

I USA har över 23 000 personer anmält biverkningar av Gardasil. Nästan 3000 av dessa är allvarliga biverkningar, inklusive 104 stycken dödsfall. Många omtänksamma mammor har allvarligt vilseletts av Gardasils tillverkare Merck, media, hälsomyndigheter och sina egna läkare. De har intalats att Gardasil är något bra – för att inte säga nödvändigt – för deras döttrar. Däremot påtalas det nästan aldrig att en person fortfarande kan smittas av humant papillomvirus (HPY) efter vaccinering.

Tala med ditt barn om HPV. Denna sexuellt överförbara infektion kan förebyggas genom livsstilsval. Ju färre partners, desto mindre risk att drabbas av infektioner som inte läker spontant. Men HPV kan också smitta från föräldrar till barn vid födseln eller genom t.ex. pussar. Därför har de flesta personer redan bildat antikroppar på naturlig väg, något som våra myndigheter underlåter sig att rapportera om.

En finsk studie som pågick i två år visade att endast 2,6 % av befolkningen inte exponerats för HPV. Har man redan antikroppar mot HPV är vaccinet verkningslöst. Det utgör enbart en belastning för kroppen på grund av de giftiga ingredienserna, av vilka aluminium och polysorbat 80 kan nämnas.

Visste du att …

… det är frivilligt att vaccineras mot livmoderhalscancer?

“Inga som helst långtidsstudier har utförts vad
gäller Gardasil och dess påstådda skyddseffekt!”

… det inte finns någon korrekt utförd vetenskaplig forskning som styrker orsakssambandet mellan livmoderhalscancer och humant papillomvirus?

… inga som helst långtidsstudier har utförts vad gäller Gardasil och dess påstådda skyddseffekt?

… Gardasil visat sig öka risken för cancer med 44,6 % om personen som vaccinerats redan bär på HPV? En vaccinering innebär alltså ett stort risktagande jämfört med att inte vaccineras alls.

… man kan vara infekterad med HPV 16 eller 18 (de två typer som anses vara ”högrisk”) och ändå vara helt frisk? För att kroppen ska utveckla cancer måste immunförsvaret vara nedsatt genom till exempel långvarig stress, felaktig kost och rökning. Kemikalier och tungmetaller förslöar också vårt immunförsvar.

… vaccinet kan bana väg för andra HPV-stammar (som inte ingår i Gardasil) så att de blir mer elakartade i framtiden?

… Gardasil är ett genmanipulerat nanovaccin liknande svininfluensa-vaccinet? Svenska flickor har utsetts till försökskaniner så att läkemedelsbolagen kan referera till vårt vaccinationsregister om 4- 5 år och kalla detta genomförda studier.

“Gardasil visat sig öka risken för cancer med 44,6 %
om personen som vaccinerats redan bär på HPV!

En finsk studie som pågick i två år visade att endast
2,6 % av befolkningen inte exponerats för HPV.

En vaccinering innebär alltså ett stort risktagande
jämfört med att inte vaccineras alls.”

Slutsatsen måste bli att cancerrisken ökar med 45 %
för en stor del av de som vaccineras, plus allt annat som
vi ännu inte vet så mycket om, då långtidsstudier saknas.

Forskningsfusk

När vaccinet undergick kliniska studier användes aluminium som placebo i kontrollgruppen. Aluminium är inflammationsframkallande och förstör blod-hjärnbarriären så att gifter kan tränga igenom och skada hjärnan.

På detta sätt föreföll vaccinet säkert eftersom vaccingruppen inte uppvisade signifikant mera biverkningar än kontrollgruppen.

Upplåt inte ditt barns kropp till experimentell forskning där du och barnet får ta hela risken själva. Ditt barns hälsa är värt mycket mer än tre HPV-sprutor! Stärk istället immunförsvaret med en hälsosam kost och livsstil.

“Tänk efter ordentligt innan du
vaccinerar dig eller ditt barn!”

Tidigare inlägg:

3 svar på ””Överförmyndarskap” råder i Sverige – Viktig vaccininformation.”

 1. Jag började tänka och besluta själv när vi blev hjärntvättat om att vaccinera sig mot svininfluensa.

  Jag var hos min läkare för något ANNAT ärende där när min läkare frågade mig om jag hade tagit vaccinet mot svininfluensa. Jag svarade ´jag är rädd att göra det och jag är rädd att inte göra det´

  Min läkare var då för första gången öppet och ärligt under hela den tiden jag hade henne som läkare. Hon svarade: min man är läkare och målgrupp, min son är läkare och vi har beslutat att INTE vaccinera oss.

  När jag funderade lite över svaret visste jag vad jag skulle göra.

  Eftersom det är MIN kropp, MIN hälsa är det nu dags att ta ansvar för mig själv. Det är en ösäker stig jag befinner mig på sedan dess eftersom det tar tid att undersöka, tolka, avväga och sen bestämma eftersom jag är lekman. Jag har ändp våld att ta ta eget styre.

 2. Hej hajeem!
  Intressant det Du skriver. Det har ju visat sig att majoriteten av läkare och sjuksköterskor i England avstod från influensavaccinet. Vår egen vaccinambassadör Annika Linde litade på sitt eget immunförsvar och avstod även hon. Det bara att inse att ingen annan tar ansvar för oss. Det kan vi bara göra själva.
  Jag har själv tidigare helt oreflekterat tagit emot allt som experterna skänkt oss, vacciner,amalgamfyllningar, fluor och mammografi m.m . T.om Livsmedelsverkets kostråd har jag svalt. Det känns som man äntligen blivit vuxen.

Kommentera