Suzanne Humphries, njurläkare från USA, föreläser om vaccin.

.

Suzanne-Humphries

.
ζ
.

Suzanne-Humphries-Dr-text

.
Suzanne Humphries, njurläkare från USA, föreläser om

vaccin torsdagen den 25 september i Göteborg och

lördagen den 27 september i Ängelholm, Skåne.

.
ζ
.

Vacciner utrotade infektionssjukdomarna?

Det sägs att vacciner utrotade infektionssjukdomarna. Det blir svårt att tro på det efter att ha lyssnat på dr Suzanne Humphries.

Detta är en föreläsning som jag inte nog kan rekommendera. Jag läste Suzanne Humphries bok Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History, förra sommaren och den gjorde ett starkt intryck på mig.

Boken är ett resultat av flera års research på vacciner och dess historia, som hon gjort tillsammans med en historiker; Roman Bystrianyk.

Den innehåller nästan en outhärdlig beskrivning av människors lidande i industrialismens barndom.

När jag läste att hon skulle föreläsa i Helsingfors förra hösten så tog jag mig dit och lyssnade på henne.

Föreläsningen behandlade mindre historia och mer medicinska och praktiska saker om vacciner som vi ofta står inför. Föreläsningen är naturligtvis på engelska men hon talar långsamt och tydligt och svarar gärna på frågor.

Funderar man på om vacciner är bra eller inte om du har barn och barnbarn och om du kan ta dig till föreläsningen i Göteborg eller Ängelholm, så gör det.

.
Margareta Lundström

Kostintresserad sjuksköterska
Bloggkatalog ... www.kostdemokrati.se/margareta/

.
NHF-logotypeζ

Läs mer:

ζ

.

Suzanne Humphries, njurläkare från USA,

föreläser om vaccin i september

Vad fick en framstående njurläkare att lämna en framstående karriär som läkare och åka världen runt för att föreläsa om vaccinationer?

Allt började 2009 under svininfluensaskandalen då Suzanne Humphries upptäckte att patienterna fick nedsatt njurfunktion efter vaccineringen. Eftersom hon hade tron att vacciner var säkra och utan biverkningar blev hon mycket förundrad.

Hon började ta vaccinationsstatus på alla sina patienter och fann ett samband som oroade henne mycket. Ännu mer förvånad blev hon då hon tog upp detta med sina kollegor – som alltid brukade lyssna på henne då hon tog upp problem med olika läkemedel och hur de påverkade patienternas hälsa. Nu avfärdades hennes upptäckter lättvindigt…

Just på grund av erfarenheterna hos de egna patienterna vaknade Suzanne Humphries upp och började undersöka detta fenomen. Under de senaste fem åren har Suzanne Humphries således grundligt utforskat ämnet vaccination samt mänsklighetens sjukdomshistoria och vaccinernas inverkan på den.

Efterhand har hon insett, att det finns mycket att tillägga till den officiella bilden av vacciner och vaccinationskulturen. Nu delar Suzanne Humphries med sig av sina erfarenheter och kunskap. Hon är mycket duktig på att presentera fakta, talar tydligt och på en nivå som alla kan förstå. Ett unikt tillfälle för alla som är intresserade av hälsa och vill veta mer om vaccinationer. Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor.

Läs mer om dr Suzanne Humphries här  (Googleöversatt)

.
ζ
.

Göteborg torsdagen 25 september kl 18.30

Suzanne Humphries, specialist i njurmedicin, föreläser om vaccin.

IOGT-NTO Nordengården

Torsdag 25:e september kl. 18:30
Nordengården IOGT-NTO, Stockholmsgatan 16, Göteborg
Spårvagn 1 och 3, hållplats Stockholmsgatan, 11 minuter från Centralen

Inträde: 80 kr ~ Fika serveras för en billig penning i pausen. Betalning vid dörren. Endast kontant. Inget förköp av biljetter

OBS! Föreläsningen är på engelska!

cui-bono-leftLatin som fritt översatt betyder ”Gynnar vem?”

.
ζ
.

Ängelholm lördagen 27 september kl 14.00 – 18.00

Suzanne Humphries, specialist i njurmedicin, föreläser om vaccin.

Ängelholm

Arrangör: NHF Sweden (The National Health Federation Sweden)

Tid: Lördagen den 27 september kl. 14.00-18.00

Plats: Hörsalen, Ängelholms bibliotek, NV Skåne

Kostnad: Förköp (fram till 19 sept) endast 100 kr. 150 kr på plats (begränsat antal platser så säkra din plats i god tid!)

Anmälan: Via mail info@friskatag.net eller telefon 042-50454 samt betala in summan på NHF Swedens bankgiro 445-6182. Skriv ut betalningsbekräftelsen som fungerar som biljett.

Kontaktperson vid anmälan: Sara Boo (Ordförande NHF Sweden)

För övriga frågor: Marina Ahlm 0704-943432 (Sekreterare NHF Sweden)

OBS! Föreläsningen är på engelska!

 • Källa … NHF … Suzanne Humphries, njurläkare från USA,
  föreläser om Vaccin i Göteborg och Ängelholm … klicka här

NHF-vaccin

PS.

Suzanne Humphries, njurläkare från USA, föreläser om C-vitamin i Stockholm onsdagen 24 september i Stockholm.

Varför  är  C-vitamin viktigt? Alla behöver vi vitamin C vilket är mest känt genom sin betydelse för immunförsvaret. Vitaminet är en viktig del för prevention och behandling av en mängd sjukdomar. Den allmänna uppfattningen är att en allsidig föda innehåller tillräckligt med vitamin C, men är det så? Hur mycket behöver vi och i vilken form bör det användas? Kan C-vitamin kombineras med vanliga läkemedel och är det bra att ta högre doser än normalt? På vilket sätt är C-vitamin viktigt för dig och din hälsa?

Svaren på allt detta får du på dr Humphries föreläsning i Stockholm den 24:e september. Du kommer även få ett historiskt perspektiv på C-vitamin och dess betydelse vid olika infektioner och barnsjukdomar, vid cancerprevention, samt dess roll vid hälsa och generell sjukdom.

Välkommen hälsar Svenska Sällskapet för Ortomolekylär Medicin (SSOM)

C-vitamin-SuzanneKlicka på bilden för att se en kort video på 2½ minuter med Suzanne Humphries om C-vitamin

Källor …. NHFSSOM

 ζ

4 svar på ”Suzanne Humphries, njurläkare från USA, föreläser om vaccin.”

 1. 50-TAL tal SYRISKA BARN DÖDA AV VACCIN

  I det krigshärjade Syrien har uppemot 50 barn avlidit efter att ha blivit vaccinerade mot mässling. FN och Världshälsoorganisationen, WHO, har därför beslutat att stoppa all vaccination i norra Syrien för tillfället.

  Alla barnen omkom efter att ha vaccinerats under tisdagen i städerna Jarjanaz och Idlib i områden som kontrolleras av krafter som krigar mot landets president Bashar al-Assad och hans regeringsstyrkor. En läkare som New York Times varit i kontakt med misstänker att vaccinet kan ha förvarats i alldeles för hög temperatur och därigenom kunnat vara dödligt. Det finns också uppgifter om att vaccinet kan ha innehållit ett muskelavslappnande medel som varit dödligt.

  Världshälsoorganisationen, WHO, och Unicef, som hjälpte till att organisera massvaccineringen, lovar att man kommer utreda katastrofen som kan leda till att hela vaccinationskampanjen får avbrytas en längre tid.

  Källa … NYA DAGBLADET

 2. Läkemedels(vaccin)företaget Glaxo Smith Kline

  Hjärnan bakom HPV-vaccinets oerhört framgångsrika introduktion i Sverige var public affairs-chefen Johan Thor från GlaxoSmithKline (GSK). Johan Thor blev därför utsedd till Årets lobbyist år 2008 av tidningen Resumé.

  Resumé skrev att framgången till att läkemedelsbolaget lyckades driva fram ett beslut om att alla flickor i tolvårsåldern ska erbjudas HPV-vaccinering skedde genom ”klassisk lobbying”. Så nu vet du varför din dotter vaccinerats.

  Läs mer … klicka här

  Nu har Glaxo Smith Kline dömts till rekordböter på 3 500 miljoner kronor för korruption och bestickning – i Kina.

  Glaxo Smith Kline har av en kinesiska domstol nu befunnits skyldigt till att ha betalat ut runt tre miljarder yuan i mutor för att få sjukvårdspersonal att använda sig av deras läkemedel och produkter (inkl. vacciner). Den summan motsvarar ungefär det bötesbelopp som företaget nu dömts att betala.

  Flera chefer inom företaget har även dömts till fängelse i mellan två och fyra år.

  Läs mer … SVERIGES RADIO

  Ytterliga bevis på att vi inte kan lita på auktoriteter vad gäller vacciner och läkemedel.

 3. ”Vacciner håller sjukdomar i schack”

  Barnvaccinationsprogrammet hindrar spridning av allvarliga sjukdomar och de vacciner som ingår i programmet är säkra. Det konstaterar Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket i en ny rapport.

  Läs mer … SvD

  – – –

  Förutom att distribuera industrins direktiv ingår i Livsmedelsverkets och Folkhälsoinstitutets uppgift att försvara dem, i kraft av sin auktoritet som statligt ämbetsverk. I annat fall kunde vi bara negligerat tokiga rekommendationer.

  Det väcker ånyo frågan …. Bidrar Livsmedelsverket och Folkhälsoinstitutet till en bättre folkhälsa?

  Svaret på den frågan är givet. Deras inflytande är så stort att de kan sänka hela landet.

Kommentera