Norska läkare förbereder sig för kamp mot Ebola, men de saknar ju ”Silvergroggen”

Norska läkare förbereder sig för kamp mot Ebola

Norska läkare står redo att ta emot den ebolasmittade hjälparbetaren. Teamet på Universitetssjukhuset i Oslo undersöker nu flera möjliga behandlingar – bland annat att bota smittan med blodplasma från människor som överlevt.

– Det är ett av flera alternativ, säger Dag Kvale, chef vid infektionsavdelningen.

Kommentar: Märkligt nog finns inte det enda som visat sig fungera mot Ebola med på deras lista. Sannolikt för att det inte går att patentera, det är billigt och det ger inga biverkningar. Således ett hot mot ohälsoindustrin. Är Norge liksom Sverige styrd av ohälsoindustrin?

Men … det finns ju redan en bot mot Ebola

Redan 2008 såg man i studier utförda av självaste DOD (Department of Defense) – Defense Threat Reduction Agency i USA – att Ebolaviruset effektivt dödades av 10 ppm starkt kolloidalt silver. Inte konstigt att EU förbjöd silver i kosttillskott 2010 (det hotar ju ohälsoindustrins monopol)

Studie: Ebolaviruset dödades effektivt av 10 ppm starkt kolloidalt silver

Räddningen från att förbjudas var att klassa om kolloidalt silver (KS) som vattendesinfektion, något som räddade produkten kvar på marknaden och som kommer väl till pass nu…

Ebolafebern är nivå-4 klassad, den högsta säkerhetsklassningen. Viruset klassas även som ett potentiellt medel för bioterrorism. Allvarliga blödningar är vanliga innan den smittade avlider.

I nuläget finns inget botemedel mer än Zmapp som är på experimentstadiet.

Nigerias hälsominister meddelade den 14 augusti att man nu tänkte använda kolloidalt silver (nanosilver) för att bota Ebola i landet, utbröt panik hos BigPharma (läkemedels-bolagen) och FDA (amerikanska livmedels- och läkemedelsmyndigheten).

Nu skulle således den gräddfil som öppnats för BigPharmas experimentmedel plötsligt stängas ute till förmån för ett billigt och i stort sett biverkningsfritt silvervatten som är känt för att döda virus och patogener.

Amerikanska FDA gick blixtsnabbt ut och började varna för att kolloidalt silvervatten jämställs med växtgifter av värsta sort. Nigerias hälsominister backade snabbt när FDA´s kritik kom och han lovade att behandlingen med kolloidalt silver skulle stoppas. BigPharma kunde lättade andas ut…

År 2008 undersökte amerikanska Departement of Defense (försvars-myndigheten) om kolloidalt silver kan döda ebolaviruset, och den slutsatsen drog man efter diverse tester…

Det finns även fallrapporter som säger att höga doser av C-vitamin tar kål på alla virus det testats mot, inklusive polio, denguefeber och AIDS.

Under 1980-talet när det saknades medikamentell behandling mot AIDS, rapporterades att de som utvecklat AIDS fullt ut kunde gå tillbaks efter en period av högdosbehandling med C-vitamin….

Ebola tar nu fart över Europa och säkerligen kommer vi snart att få se en epidemi och att smittan även får fäste i vårt land…

Mellan raderna kan nog många se att sjukdomen nu sprids medvetet och att ”misstag” efter misstag kommer att begås som ökar spridningen…men få vet att Ebola skapades i Afrika i ett amerikanskt/tyskt laboratorium för snart 40 år sedan…kom ihåg att 2014 var året då det startade…

Observera att WHO påstår att det inte finns någon kur mot Ebola. Sannolikt har de ett filter mot ”kolloidalt silver” – vilket gör att de svävar omkring i okunnighet – eller så ljuger de medvetet.

”Silvergroggen” gäller under influensatider (inkl. ebolatider)

Klipp från Facebook – något modifierat

Bekymrad?

Lugn … det finns bot som räcker till alla, utan biverkningar

Det finns de som nu i Ebolatider kanske tvivlar på om kolloidalt silver verkligen har effekt på virus. Det kan skilja mellan olika kolloidala silver huruvida de har effekt eller inte, men vad gäller Ionosil så finns det en studie gjord på ett labb som verifierar produktens effekt på virus.

Studie på det kolloidala silvret Ionosils förmåga att neutralisera virus:

I en studie gjord på Ionosils virusdödande förmåga, så ser man att produkten har en mycket god avdödande effekt på MS2 virus. MS2 är en bakteriofag med diameter 27-34 nm som används i olika studiesammanhang när man vill se effekt på virus.

Då Ebola är ett höljevirus, så rekommenderas om behovet skulle uppstå i framtiden, att man vid första virusaning sätter in Silvergroggen, med rött vin till Silvergroggen då rött vin innehåller en hel del mer aktiva ämnen än vitt vin (resveratrol bland annat).

Det viktigaste är att man får med lite alkohol och det verkar fungera bra med de flesta varianter, whisky, cognac, gin, vodka osv… Gör en mix av lika mycket KS och vin, eller ta lite mindre om du använder starksprit – säg 75% KS och 25% starksprit. Så blir det inte så starkt. Avsluta med lite citrusjuice från en färskpressad lime eller citron. Gärna en halv lime i groggen. Andra tar en kvarts citron. Vill man absolut inte använda alkohol, så finns det de som rapporterar om fina resultat även från KS + lite citron, lime eller till och med havtornsjuice.

Grundrecept på en Silvergrogg är ca 50 ml Ionosil blandat med 50 ml rödvin. Sedan pressa ner saften av en halv lime.

Alkoholen och citrussyran hjälper till att luckra upp det feta lipidhölje som många förkylningsvirus omger sig med. Influensavirus har alltid ett lipidhölje.

Blandningen ska du konsumera på en eller två timmar. Ta lite då och då ca en tesked eller två, håll den i munnen, kör runt lite grann i någon minut och svälj sedan.

Anledningen till att man håller det i munnen ett tag är att silvret tas upp direkt till blodet via munhålan. Vänta sedan några minuter och upprepa därefter proceduren. Det är inte meningen att man ska följa detta slaviskt på minuten, utan bara se till att det blir med viss periodicitet – så att det hela tiden kommer ut silverjoner i blodet, som sedan kan neutralisera de virus som håller på att föröka sig. Svälj därefter.

Gör man detta så fort man anar att man drabbats av ett virus, så brukar förkylningen eller rent av influensan vara borta på några timmar. Ibland kan man få köra både två och tre groggar innan man får det resultat man vill. Det beror på hur pass viruset hunnit föröka sig i kroppen.

Lite då och då under någon timme är centralt i det hela då silvret successivt rensas ut till urinen. Fyller man på hela tiden så finns det tillräckligt mycket i blodet för att neutralisera de virus som håller på att etablera sig.

Glöm inte att ta en silvergrogg per dag i ett par dagar – även efter det att du känner dig besvärsfri, annars finns det risk att överlevande virus förökar sig och återinfekterar dig igen.

SVT: Sverige ger 105 miljoner i stöd i kampen mot Ebola

Nu utökar Sverige hjälpen i kampen mot ebolaepidemin och ger ytterligare 105 miljoner kronor i humanitärt stöd. Men trots att bristen på vårdpersonal i de eboladrabbade områdena beskrivs som det största problemet av läkare och hjälporganisationer, innehåller stödet ingen direkt hjälp i den frågan.

Av de 105 miljonerna ska stödet främst gå till FN-organen UNICEF, WHO och WFP. 25 miljoner ska gå till MSB (Myndigheten för skydd och beredskap) för att stödja sjukvårdspersonal på ebolakliniker med boende och sjukvård.

Kommentar: Regeringen väljer den enkla vägen och hivar iväg en säck pengar utan någon som helst kontroll att pengarna gör någon som helst nytta, som sannolikt är lika med miljoner i sjön (eller så blir någon byråkrat glad). Se nedan istället vad vi skulle kunna gjort. Men då måste Sverige förstås utmana den industri som vill sälja vaccin – ”en masse” och upa.

Vi har tidigare i ett inlägg redovisat att regeringen har ”noll koll” på vart det svenska biståndet tar vägen (38 miljarder kronor). Det är hög tid att ta kontroll över biståndet och kvalitetssäkra resultatet så att det kommer de behövande till hjälp. Det är enkelt att hiva iväg 105 miljoner av medborgarnas pengar, in i ett svart hål, och därigenom slippa ta ansvar för något alls. Det är svårare att göra nytta, för då krävs kunskaper och kompetens.

SvD: Kampen mot Ebola måste prioriteras nu

I den pågående ebola-krisen kan Sverige inte fortsätta att bara skänka pengar – vi måste vara med och göra jobbet på plats.

Den nya regeringen måste omedelbart visa Sveriges ambitioner att göra skillnad i det största ebolautbrottet världen skådat. Omvärldens insatser kom alltför sent, och nu riskerar Sveriges bidrag att försenas. Ett dödligt virus tar inte hänsyn till regeringsskiften, skriver Monica Oswaldsson, Läkare utan gränser.

Citat:

Sverige måste göra mer. I måndags meddelade Norges hälsominister att Norge tänker skicka sjukvårdspersonal om 50–60 personer till Västafrika. Sverige däremot, rekryterar genom MSB endast fem sjukvårdsarbetare till området.

Vi vill att man snabbt inventerar samtliga resurser, både medicinska och andra, som kan mobiliseras för en insats. Även den kapacitet som finns inom försvarsmakten måste inkluderas – såväl medicinsk som logistisk.

Den avgående regeringen tog förberedande steg i rätt riktning. Men vi känner oro för att regeringsskiftet medför att en insats nu försenas.

Läkare utan gränser kan inte nog understryka vikten av att den nya regeringen utan dröjsmål tar vid och visar handlingskraft. För varje dag som går ökar fortfarande smittspridningen dramatiskt, och agerar vi inte omedelbart så är detta bara början på en ännu allvarligare kris.

Kommentar: Än en gång uppvisar Sverige att vi är ett U-land när det gäller hälso- och sjukvård och när det gäller att kontroll på vart biståndspengar går. Om pengarna används för att bromsa alternativ till lönsamma vacciner med diverse biverkningar så stöder vi organiserad brottslighet och det är inget som folket kan ställa upp på.

Tidigare inlägg om bistånd … NOLL KOLL (på 38 miljarder) … och nu fortsätter våra förtroendevalda politiker i samma hjulspår, med folkets pengar. Det är bekvämt, det krävs noll kompetens och ingen behöver ta ansvar för någonting. Dags för folket att vakna och kräva mer av våra politiker och tjänstemän.

Nedan följer vårt förslag – som skulle kunna göra stor skillnad – som skulle ge Nigeria lite ryggrad att verkligen ta tag i Ebolakrisen – och sedan skulle övriga länder följa efter.

Att det fungerar har ju redan DOD (Department of Defense) i USA konstaterat. Att man nu ”glömt” detta beror på att det är ohälsoindustrin som orkestrerar hela nuvarande scenario.

Nu finns en möjlighet att utföra en fälttest där man inget har att förlora – men mycket att vinna.

Skarpt förslag

Läkare utan gränser, kolloidalt silver och C-vitamin

Förslaget är att Sverige använder de extra 105 miljonerna till att utrusta ”Läkare utan gränser” med ett team och med utrustning för att bekämpa Ebola på riktigt (och man väljer ett land där myndigheterna är samarbetsvilliga).

Arbetet ska noggrant dokumenteras och om det faller väl ut så har världen ett billigt bot mot Ebola – kolloidalt silver (och eventuellt C-vitamin), som snabbt och billigt kan produceras i den mängd som erfordras – ”it works like magic”

Vi skulle på köpet få kontroll över vart våra biståndspengar går och kunna göra mänskligheten en stor tjänst. De som protester och därigenom främst värnar vaccinationsindustrins intressen får träda fram och förklara hur de tänker.

Då skulle Sverige helt plötsligt ta ledningen, istället för att utgöra ett av ohälsoindustrins starkaste fästen i världen.

Om svenska politiker tog sitt ansvar skulle det sprida sig som ringar på vattnet och Sverige skulle lägga grunden till en ny industri som skulle ge jobb och skatteintäkter i Sverige.

Vem vågar ta detta steg och bespara tiotusentals människor en plågsam död? Receptet på drogen (”groggen”) finns ovan.

Vem vågar göra ingenting och sedan stå tills svars för det valet, nu när informationen finns?

Att vägra att prova och utvärdera är ansvarslöst och ur ett mänskligt perspektiv är det oförsvarligt och vidrigt. Dags att gå från politikerprat till verkstad och prestera resultat.

Fokus ligger på processer och inte på RESULTAT

Avslutningsvis

Sist men inte minst så sammanfattar läkaren Rima Laibow och hon förklarar varför man mörkar det som kan kurera Ebola. Vanliga sunda människor undrar om världen drabbats av vansinne, men det är girighet och hybris som tagit över. Detta har möjliggjorts då folket inte engagerat sig i dessa frågor, utan förlitat sig på ”auktoriteter” som alltför ofta är köpta eller manipulerade. Även ansvariga politiker har lutat sig mot dessa auktoriteter.

Hög tid att ta befälet innan vården och vår livskvalitet kraschar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen