Många fetmaopererade barn mår dåligt

Var femte minderårig som opererats för fetma mår psykiskt dåligt två år efter operationen, och nästan var sjunde har självmordstankar. Det visar en studie vid Skånes universitetssjukhus, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Fetmaoperationer på ungdomar under 18 år har hittills genomförts på försök, och det är oklart om operationen kommer att erbjudas i den ordinarie vården.

Sammanlagt 88 patienter (13 – 18 år) från Stockholm, Göteborg och Malmö ingick i studien.

Källa … SVT

Dags för folket att öppna sina ögon och agera

Vem ska annars stoppa detta vansinne som drabbar värnlösa barn – i Sverige?

”Jag skäms idag för svensk sjukvård”
.

Smalare för att de knappt kan äta – och många mår illa varje gång de äter. När barnen inte ser någon utväg från detta nya helvete de blivit lurade in i så orsakar det depression och självmordstankar.

Inte alls konstigt.

Man måste kanske vara drabbad av groupthink (”gruppknäpp”) eller kognitiv dissonans för att inte förstå detta – vilket synes ha drabbat de forskare, läkare och professorer som försvarar detta vansinne – som sker inför öppen ridå. Hög tid för folket att ställa ansvariga eminenser till svars för sina handlingar.

Detta är sjufalt värre än Macchiarini-skandalen och förutom barn har det drabbat 50.000 vuxna svenskar (!). En tickande bomb och kanske behövs ett ”Uppdrag granskning” i TV för att utlösa den.

Om alternativmedicinare med ett en omfattande och livsfarlig operation hade stympats mage och tarmar på barn så att de sedan knappt kan äta – så hade de omedelbart hamnat bakom lås och bom. Men ”vården” kan?!

Logiska konsekvenser efter detta brutala ingrepp

Inte alls konstigt att barnen och ungdomarna mår både fysiskt och psykiskt dåligt då de fått sina magar och tarmar (friska organ) sönderskurna så att de därefter knappt kan äta utan att må illa – ett tillstånd som varar livet ut. Detta brutala ingrepp gör också att de får kroniskt brist på vitaminer och mineraler som kommer att underminera deras hälsa framöver. Detta är ett omfattande ingrepp baserat på vilseledande information och på forskningsfusk.

Redan på läkarnas riksstämma 5 december 2014 presenterades långtidsresultat som avslöjar att de viktopererade begår självmord i högre grad än andra. Enligt professor Lars Sjöström rör det sig om en riskökning på omkring 20-30 procent. Varför risken för självmord ökar kunde läkarna inte svara på. Men vem bryr sig? Åtminstone behöver man inte bry sig inom ”vården” då de står över lag, moral och etik (här är det läkemedelsindustrin bästa som utgör ”lag”).

I USA har man konstaterat att självmordsrisken ökar med mellan 500 – 1000% och en studie påvisade en dödlighet på 4,6% inom ett år – varav självmord var en stor dödsorsak. Det kan var så att man inte vill leva med att må illa varje gång man äter och det kan också vara så att den kroniska näringsbristen orsakar att hjärnan fungerar sämre (enligt studier får 17% hjärnskador på grund av näringsbrist efter en Gastric Bypass)..

Vem har gett ”vården” tillstånd att skära sönder magen och tarmarna på 88 barn i ”kliniska försök”? Har svensk sjukvård drabbats av hybris? Detta övergrepp på barn får Macchiarini-skandalen att blekna vid en jämförelse.

En sammanställning av de biverkningar man kan förvänta sig – även om operationen ”lyckas”:

  • Att viktoperera är ett onödigt ingrepp.
  • Det är vansinne att opererar när det finns naturliga metoder som kostar en bråkdel, som ger mycket bättre resultat och helt utan biverkningar.

För dig som har bråttom finns det två snabbguider

En riktad mot företag som är måna om sina medarbetares hälsa (SoS) och ett alternativ till viktoperation (SoS-Plus). Vi fokuserar på hälsa och viktkontroll fås på köpet – medan vården fokuserar på viktminskning och synes strunta i hälsan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen