GMO-livsmedel kan skada dina njurar

Rubriker:

Varför Monsanto trodde att ogräs inte skulle kunna utveckla resistens mot Roundup. Som ett resultat, är glyfosatresistens på uppgång och har producerat super-ogräs som är nästan omöjliga att bli av med. Det uppskattas att mer än 130 typer av ogräs som spänner över 40 amerikanska delstater nu är herbicidresistenta. I ett försök att hålla koll på det växande ogräsproblemet ansöker ständigt jordbrukare om att få använda ökande mängder av giftiga bekämpningsmedel till sina grödor.

Kan genmanipulerade livsmedel förstöra njurarna? Det finns studier som tyder på det. Det är anmärkningsvärt att GMO-toxin har upptäckts i blodet hos 93 procent av gravida testade kvinnor, 80 procent av barn, och 67 procent av icke-gravida kvinnor. Det faktum att det flyter genom vår blodtillförsel, och det är passerar genom moderkakan in i fostret, kan hjälpa till att förklara den ökade många sjukdomar i USA sedan GMO-grödor infördes 1996.

Varför vi måste insistera på obligatorisk märkning av genetiskt modifierade livsmedel.Obligatorisk märkning kan vara det enda sättet att stoppa spridningen av genetiskt modifierade livsmedel i USA, eftersom medan genetiskt modifierade frön är förbjudna i flera europeiska länder, har flera amerikanska delstater antagit lagstiftning som skyddar användningen av sådana frön och medger oförminskad utbyggnad!

Sådan lagstiftning är köpt och betalat genom miljontals dollar som Monsanto och andra bioteknikföretag satsar på påtryckningar på amerikanska regeringen varje år. Enbart under första kvartalet 2011 spenderade Monsanto $ 1.400.000 på lobbyverksamhet enbart mot federala regeringen – en nedgång från föregående år, då de spenderade $ 2.500.000 under samma kvartal. Deras ansträngningar och övertalningsförmåga är också oändligt mycket lättare av det faktum att en allt växande lista av tidigare Monsanto anställda nu innehar maktpositioner inom den federala regeringen.

Bevis på att GMO-märkning ändrar livsmedelsindustrin.

Viktig åtgärd: Stöd Kaliforniens initiativ för att märka genetiskt modifierade organismer!

Not: Dr Mercola är världens främsta hälsosajt med 1,5 miljoner prenumeranter, varav 100.000 professionella inom hälso- och sjukvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen