Strategin för att sälja in GMO till världen

Cancer och infertilitet

Försök på däggdjur visar att cancer utvecklas på 6 – 9 månader, därför avbryts alla djurförsök redan efter 3 månader. Försök på däggdjur visar att GMO-mat påverkar djurens gener, som förs vidare. Det blir successivt allt färre ungar och efter tre generationer får de inga ungar alls. Detta gäller råttor, hamstrar och grisar. Människan är inne på första generationen, så det blir nog mest cancer och andra sjukdomar.

Ofrivillig barnlöshet (infertilitet) blir istället något vi lämnar över till barn och barnbarn. Minst lika illa far djur och i miljön i övrigt. Redan finner vi spår av glykosfosfat (växtgiftet RoundUp som ingår i Monsantos GMO-paket) i navelsträngsblod och bin dör i massor. Ska våra barn och barnbarn pollinera för hand? Utan pollinering dör den miljö vi är beroende av och en del av.

Denna laboratoriumframställda dynga ska nu via handelsavtal luras på européer (och absolut ingen GMO-märkning), via svaga och okunniga EU-parlamentariker som relativt lätt manipuleras av professionella lobbyister som vet hur man påverkar och smörar (det finns fler lobbyister i Bryssel än det finns politiker, och de kan sitt jobb).

Mer om handelsavtalet TTIP med USA som kommer att öppna upp en ”lönndörr” för GMO in i Europa och där stater som protesterar kan stämmas av GMO-industrin (med stöd av avtalet).

För en spottstyver (0,2 – 1,0% extra tillväxt) tycker en majoritet av svenska politiker att vi ska sälja ut vårt inhemska lantbruk och våra liv.

Har de blivit tokiga?

Varför ska vi underkasta oss ett sådant avtal? Det vore ju vansinnigt.

Gärna handelsavtal, men om vi vill ha GMO eller ej bestämmer inte GMO-industrin, som inte heller ska kunna sätta sig över nationell miljö-, hälso- och sociallagstiftning. En självklarhet.

Rött kort innebär att de åker av planen oberoende av hur bra de är på andra frågor.

Doktor David Suzuki säger (fritt översatt):

”De politiker som påstår att GMO är säkert är antingen vråldumma eller så ljuger de”

Vi skulle vilja lägga till att de också har skygglappar på sig då de inte tycks märka alla larmrapporter som står som spön i backen, som alla klart och tydligt visar att GMO-konceptet är ett vinna-förlora-förlora-förlora-förlora-koncept.

De som vinner är GMO-industrin (åtminstone på kort sikt, innan de får stå till svars), och de som förlorar är producenter, konsumenter, miljön och hela nationer. Det värsta är att GMO inte kan stoppas tillbaka in i flaskan när det väl har kommit ut.

Sådana politiker är inte heller pålitliga i andra frågor och de är ett lätt byte för professionella lobbyister som avlönas av särintressen. Det är många som vill ta makten över våra liv och komma åt våra allmänna skattemedel. Och om inte folket nu agerar kraftfullt så kommer detta att ske över våra huvud.

EU-valet absolut viktigaste fråga är att ge GMO-krämarna enkel biljett hem söndagen den 25 maj.

För oinvigda är denna verklighet sju resor värre än dikten. Svårt att tro att det är sant och märkligt att detta kan fortgå utan att folket går man (och kvinna) ur huse och talar om var skåpet ska stå.

Tyvärr finns det bara tre partier att rösta på – om man vill nå resultat (stoppa GMO) och om man vill ruska om de större partierna som inte ser annat än handelsavtal som ger tillväxt. Så kan det bli när ekonomer tillåts få ett alltför stort politiskt inflytande.

Det som biter på förtroendevalda politiker är valresultat och det är fyra respektive fem år till nästa gång de bryr sig – på riktigt. En stor seger för partier som säger NEJ till GMO skulle skaka om de större etablerade partierna på hemmaplan.

De partier som inte gör en ”kovändning” i GMO-frågan riskerar de att sitta med ”Svarte Petter” på valdagen. Nu gäller det att stoppa GMO i EU och ruska om politikerna inför valet 14 september 2014.

Nu eller aldrig! Nästa val kan vara för sent, då har sannolikt manipulerade gener kontaminerat våra naturliga gener och manipulerade gener har kontaminerat växtriket och vilda djur. Finns det några bin kvar då? Tänkte inte på det, kanske Eskil Erlandsson då skulle säga?

Strategin för att sälja in GMO till världen

Om du, dina barn och barnbarn inte vill bli grundlurade på er livskvalitet. GMO är sjufalt värre än du anar och ställ dig frågan om du kan rösta på GMO-kramare i EU-valet? Att stoppa GMO är en av vår tids ödesfrågor och avgörandet ligger helt och hållet hos folket. En förkrossande politisk majoritet är idag beredda att släppa in GMO i Sverige i utbyte mot ett handelsavtal.

Låt oss ge alla politiker som omhuldat GMO RÖTT KORT

Endast folket kan stoppa detta vansinne som ger upphov till allvarliga sjukdomar (bl.a. cancer inom 6 – 9 månader), för att till sist göra oss infertila. Svenska politiker som inte förstår detta bör sättas i karantän, så de inte smittar ner andra beslutsfattare.

Ryssland har stoppat all GMO och nu ligger ett förslag på att jämställa GMO med terrorism – vilket är ett klokt ställningstagande.

F. William Engdahl – Intervju om boken ”Hotet mot livet”

F. William Engdahl är journalist, författare och har bl a skrivit boken ”Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda”. Engdahl kom till Sverige för en föreläsningsturné i april 2014 och vid besöket i Göteborg träffade vi honom för en intervju.

I intervjun går han bakåt i tiden och berättar om uppkomsten och den ursprungliga idén med GMO. Han pratar om hur GMO tidigt marknadsfördes som ett svar på världssvälten. William menar att det finns en noga uträknad strategi för att sälja in GMO i världen.

”Substantially Equivalent”

På 1990-talet hade representanter från Monsanto ett möte med Bush-administrationen i Vita Huset. Monsanto framförde önskemål om att kunna marknadsföra sina patenterade GMO-grödor utan myndigheternas krav på tester. Man fick då igenom en bestämmelse att låta GMO-grödor passera säkerhetstester för nya produkter genom uttrycket ”substantially equivalent”.

  • GMO-livsmedel ska inte testas – får inte testas!
  • OK-stämplar. Det har GMO-industrin bestämt.
  • GMO är godkänt per definition och behöver således en testas. Det är t.o.m. förbjudet att testa (och varför vet ni nu).

”Substantially equivalent” betyder att om en ny produkt ska säljas på marknaden och den är likställd med en redan testad produkt, så kan den passera utan kontroll. Detta hände med alla GMO-grödor som man då ansåg kunde likställas med ”vanliga” grödor. De passerade helt utan oberoende kontroll.

Ett lysande exempel på kreativ och professionell lobbyism, och på svaga, okunniga, lata eller köpta politiker.

F. William Engdahl menar i videointervjun att:

”EU är nästan lika korrupt som USA och har redan släppt in GMO”

Folket har stor makt – men använder den för sällan – varför GMO har fått fritt fält fram tills nu.

Avgörandet ligger hos folket

Avslutningsvis pratar William om hur stor makt den enskilda människan har genom att engagera sig och sprida sitt engagemang. Som ett exempel på det tar han upp March against Monsanto, som startades av en ensam kvinna i USA som ville opponera sig mot utebliven GMO-märkning. Hennes upprop spreds över hela världen. 2013 deltog miljontals människor i marschen över hela världen.

F. William Engdahl menar i videointervjun att:

”ALL GMO MÅSTE OMEDELBART OMEDELBART STOPPAS OM VI SKA KUNNA RÄDDA DEN MÄNSKLIGA RASEN. CANCER UTVECKLAS PÅ 6 – 9 MÅNADER. DÄRFÖR AVBRYTS ALLA DJURFÖRSÖK EFTER 3 MÅNADER. 100% INFERTILITET EFTER TRE GENERATIONER !!!”

Källa … Canal Second Opinion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen