STOPPA ALZHEIMER NU !

.

demens3

ζ
.

Stoppa Alzheimer nu!

[ Obs! Optimal bjuder på första kapitlet, se längre ner! ]

Demenssjukdomar är ett accelererande samhällsproblem. Redan är 150.000 svenskar drabbade och och år 2050 är prognosen en kvarts miljon, med nuvarande utveckling.

Idag har var tredje 85-åring i Sverige en demenssjukdom och om man har en genetisk disposition kan sjukdomen bryta ut redan runt 55-års åldern. Demens kostar idag 60.000 miljoner kronor per år, vilket blir 14.500 kronor per arbetskraft och år, räknat på 4,14 miljoner i arbete. Framför allt drabbas kommunerna av dessa kostnader i form av t.ex. särskilt boende (idag 75.000) som är mycket personalkrävande.

Demens kostar idag 1,7 procent av BNP (Sveriges bruttonationalprodukt, BNP, uppgick till 3 492 miljarder kronor under 2011). I genomsnitt kostade en demenssjuk patient 352.000 kronor per år att vårda enligt en beräkning 2005.

Det finns idag inga läkemedel som fungerar bra mot demens, de som finns ger en initial effekt men verkar sedan förvärra sjukdomen. Demens tar decennier att utveckla och först när cirka 70 % av minneskapaciteten gått förlorad upptäcks sjukdomen.

Demens är främst en livsstilssjukdom (inte en sjukdom som ”kommer med åldern”) och den går att förebygga och att lindra genom att byta livsstil, där kosten ha en avgörande betydelse. Boken ger djup kunskap om hur det fungerar och hur man förebygger och även lindrar och bromsar sjukdomen, utan läkemedel med dess biverkningar.

Boken ”Stoppa Alzheimer nu!” spänner över hela ämnet kost och hälsa och förklarar på ett populärvetenskapligt sätt hur kost och hälsa hänger ihop. Demenssjukdom är bara en pusselbit av flera som boken behandlar.

Boken är på 450 sidor (varav 30 sidor referenser till studier etc.), ett måste för vetgiriga om hur kroppen och hjärnan fungerar och för dem som vill förebygga demens.

[ Ett alternativ till boken ”Good Calories – Bad Calories” av Gary Taubes, som ännu inte finns översatt till svenska. Läs beskrivning här … ]

.

.
Var rädd om din hjärna

Ta ett par matskedar kokosolja till frukost

Alzheimer och Parkinson kommer inte plötsligt. Sjukdomarna utvecklas långsamt, kanske under decennier. Innan symtomen upptäcks, kan 70 procent av hjärnans minneskapacitet ha gått förlorad. Och då är det för sent.

Om du inte vill vänta, finns det många saker du kan göra. Du kan förebygga genom att äta rätt kost. Du kan förhindra att Alzheimer, Parkinson och ALS tar över ditt liv. Men du måste börja nu! Att behålla din hjärnas kapacitet är nämligen mycket enklare än att reparera det du har förlorat.

Din hjärna har fantastiska förmågor. Om cellerna dör i ett område, då kan andra celler ta över funktionerna. Hjärnas stamceller kan utveckla ny vävnad. Ny forskning visar också att ketoner (kokosolja) är ett utmärkt bränsle som hjälper hjärnan att fungera bättre.

Citat:

»Stoppa Alzheimer nu! innehåller kostrekommendationer, baserade på djup kunskap om den mänskliga metabolismen, som kommer att få betydelse för förståelsen inte bara av Alsheimer, utan också för många andra neurologiska sjukdomar. Jag rekommenderar denna bok å det varmaste.«

Sofie Hexeberg,
läkare och kostexpert, författare till Nytt liv med riktig mat (Optimal Förlag, 2010), såld i mer än 110.000 ex. i Norge.

Bruce Fife,

Är chef för The Coconut Research Center i Colorado Springs, USA. Han har skrivit åtskilliga böcker om kopplingen mellan kost och hälsa.

Stoppa Alzheimer nu! är den första som har översatts till svenska.

Läs mer: www.coconutresearchcenter.org ( Googleöversatt )

Obs! Optimal förlag bjuder på första kapitlet, ett förord.

Läs här … sid 1 – 23, inklusive innehållsförteckning (pdf).

Förordet avslutas med:

”Jag rekommenderar att alla som potentiellt kan drabbas av neurodegenerativa sjukdomar – vilket i princip gäller oss alla i dagsläget – noggrant läser denna bok. Den är en guldgruva med ovärderlig information och praktiska råd.”

Dr Russell L. Blaylock – Theoretical Neurosciences Research, LLC.

Beställ t.ex. här… (en lättläst och fascinerande bok om mycket mer än demens):

I boken beskrivs t.ex. ingående hur kokosfett fungerar, vars verkan kan jämföras med potenta läkemedel, fast utan biverkningar – vår tids ”dunderhonung” – fast på riktigt.

Observera att det skall vara kallpressad kokosolja/kokosfett som säljs i hälsokostaffärer och INTE det processade kokosfettet som brukar säljas i silverpaket i livsmedelsaffärer.

 


APPENDIX

Tänk om det fanns ett botemedel för Alzheimers sjukdom,
men ingen kände till det?

 • Läs mer … PDF

8 svar på ”STOPPA ALZHEIMER NU !”

 1. Alzheimer: Forskare har upptäckt en ny behandling som återställer minnet helt

  Det revolutionerande är att ingen medicin behövs utan det är en helt ny teknik för att bota Alzheimer. Tester på människor redan 2017.

  Läs mer … VETALLT

  – – –

  KOMMENTAR

  Att frekvenser, magnetfält och laser, liksom riktig mat, kosttillskott och homeopatiska medel har en fantastisk effekt och som därtill är vetenskapligt grundad vet vi sedan länge. Också utan biverkningar.

  Men då det inte är patenterbara lukrativa läkemedel så får det inte användas inom sjukvården och man försöker också med alla medel förhindra att det används utanför sjukvårdens revir.

  Har vi blivit tokiga? Nä då, det är bara så att ekonomiska särintressen utnyttjar svaga tjänstemän, svaga politiker och att folket inte bryr sig.

  Detta kommer att fortgå tills folket stoppar vansinnet, tills folket har fått nog
  . Det är ju folket som betalar notan med sjukdom, en fallerande vård och med skattemedel.

  Se även gästkrönikan (klicka på löpsedeln):

 2. The Truth About Alzheimer.

  De fristående forskarna, special inriktade läkare, naturläkare, näringsspecialister med flera blir allt mer övertygade: Alzheimer, parkinson, MS, Me, ALS, reumatism, cancer och en hel räcka av andra sjukdomar och tillstånd orsakas av:

  – Svamp, bakterier, virus och microber av alla de slag.

  Så ”enkelt” kanske det är? – Att det mesta till största delen handlar om infektioner?

  – Vad har egentligen hänt under de senaste långt mer än 100 åren?
  – Vad har vår ”evidens” sysslat med?
  – Har de ”Multinationella läkemedelsföretagen” lyckats mörka detta faktum ända sedan Louise Pasteurs ”upptäckt” av bakterien
  – Är allt en enda stor gigantisk bluff?

  Av Louise Pasteur´s bacillskräck
  gjorde djävulen en finurlig grej
  för detta var en gåva – som
  säkert skulle löna sig.

  —————————————–

  ATT LÅTA LÄKEMEDELSINDUSTRIN ANSVARA FÖR ATT
  BOTA SJUKDOM ÄR SOM ATT BE RÄVEN VAKTA HÖNSHUSET

  Läkemedelsföretag är de enda som gör MS forskning idag, främst med hjälp av donationer till MS-sjuka. (t.ex)
  Big Pharma gör miljarder per år på MS symptomande och de spenderar miljoner till deras fotsoldater – dessa så kallade ”MS experter”.

  Ett botemedel skulle vara en allvarlig finansiell katastrof. Det är ännu värre än så, eftersom det finns starka bevis för att även många andra neurologiska sjukdomar orsakas av bakterier.

  Eftersom fenomenet av ett immunt privilegium, finns ett otillräckligt immunsvar i hjärnan och ryggmärgen, vilket gör dessa organ blir en idealisk plats för vissa långsamt delande spirochetal bakterier (borreliabakterier) att befästa denna (hjärnan) multipliceras de och orsakar skador.

  Hela konceptet med antibiotikaresistenta, svåra provtagningar mm. mm – för kroniska CNS-infektioner leder till att en uppsjö av neurologiska syndrom som måste undertryckas. Det som inte kan undertryckas ska bestämt misskrediteras.

  En armé av okunniga ”experter” tillsätts och med olika fonder för att fördunkla frågan. De få verkliga experterna som vägrar att hålla med – bojkottas, brännmärks, censureras, förlöjligas och stäms. (eller värre)

  Big Pharma är i verksamhet för att tjäna pengar, och pengar görs när folk är sjuka, inte när de är friska.
  Någon som står i deras väg förpassas till åskådarplats. Patent köps och botemedel kommer aldrig att se dagens ljus….”

  – Multiple Sclerosis Is Actually Lyme Disease. Here’s Whyklicka här

 3. Klipp från Facebook 2017-01-23

  Hur kan detta vara möjligt!? Varför får vi ingen information om detta!? Hur kan detta vara godkänt!? Hur kan Sveriges Regering tillåta att vi människor utsätts för så stora faror?! Tänk på alla barn!! Jag har nu läst om detta under en längre tid – från många olika källor och kan tyvärr konstatera att det är så här. Det finns mer elände… Vad fan är det som händer!!??

  – Aluminium i vår mat (och i vacciner) – Den tysta mördaren – Alzheimers/Demens … klicka här

  – – –

  KOMMENTAR

  Om barnen inte omedelbart drabbas av nervskador eller narkolepsi efter vaccinering med aluminium – så finns det istället risk att de drabbas av demens senare i livet. Har ansvariga politiker, myndighetstjänstemän och vårdens läkare och sköterskor blivit tokiga?

Kommentera