D3-vitamin effektivare än influensavaccin

.

d-vitamin.
ζ
.

D3-vitamin effektivare än influensavaccin
.

Jaan-Suurkula(Klicka på bilden ovan för att läsa mer)

Dr Jaan Suurküla startade en blogg 2009, efter att på nära håll följt den stora massvaccineringen i samband med svininfluensan. Han har själv en bakgrund som specialist i invärtesmedicin och ansvarade för vaccinering av utlandsresenärer vid ett svenskt storföretag.

Dr Suurküla har skrivit mycket om effekten av D3-vitamin i jämförelse med vaccinering. Han har gått igenom flera studier med D-vitamin och kommit fram till att intag av D-vitamin innebär ett betydligt större skydd mot virus, än vad en vaccinering gör.

Vidare, menar Jaan Suurküla att influensavaccinering bygger på en felaktig teori.

Citat från bloggen:

”Visserligen är det korrekt att injektion av avdödat eller försvagat virus stimulerar bildning av antikroppar mot viruset. Men det bildas inte rätt slags antikroppar för att effektivt motverka sjukdom.”

Eftersom influensan inträder i kroppen via slemhinnorna behöver man aktivera slemhinneantikropparna för att stoppa infektion. Injektionsvaccinering aktiverar inte dessa utan stimulerar bildning av blodantikroppar. I slemhinnorna förökar viruset sig tusentals gånger och når först sedan blodet. Då har antalet ökat till många miljoner och därvid räcker inte blodantikropparna för att stoppa dem.”

Källa: CANAL 2ND OPINION (med fler länkar)

ζ

Kommentar

D-vitamin_sol
.
“D-vitamin är effektivare än influensavaccin

och
framför allt helt säkert – utan biverkningar.”

ζ

Haken

tyst-läkareV kan lägga lägga till att det är också mycket billigare än vaccin och och vaccination och det är en hake. Det går ju inte att tjäna pengar på D-vitamin (går inte att ta patent på).

Den andra haken är att D-vitamin förebygger de flesta sjukdomar och det innebär en krympande marknad för vård- och läkemedelsindustrin. Således måste den av myndigheterna föreslagna doseringen reduceras till ett minimum och sedan gäller det att sätta tak på de preparat som säljs och helst varna för överdosering. Allra bäst är dock att tala tyst om alla fördelar.

manipulerad2Därför blir det inga kampanjer, ingen information och därför rekommenderar Livsmedelsverket en tiondel av den mängd D-vitamin som vi egentligen skulle behöva för att optimera vår hälsa. Allt enligt instruktioner från organisationer som styrs av kost- och läkemedelsindustrin, vilka försvarar sitt monopol och sina marknadsandelar.

Inget konstigt med att industrin vill tjäna pengar, men varför agerar Livsmedelsverket som om det vore deras spratteldocka? Det är inte förenligt med deras uppdragsbeskrivning. Svaret är att de behöver någon att stödja sig på, då de saknar egen forskning och lider brist på egna kunskaper. Då väljer de den stora starka industrin, för det känns säkrast så.

Därför måste Livsmedelsverket befrias från uppdraget att utfärda kostråd – de saknar helt enkelt kompetens och de är förledda att ge ut kostråd som sakta men säker sänker hela landet. Att följa Livsmedelsverkets kostråd är bokstavligen livsfarligt.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

ζ

APPENDIX

En solig dag, mitt på dagen runt midsommar i Sverige, där ett mikrogram (µg) motsvarar 40 Internationella Enheter (IE eller IU), dvs;

 • 2 µg = 80 IE (Om man har heltäckande klädsel. Sjukdom drabbar lättare de som bär heltäckande klädsel, om man inte tar tillskott)
 • 500 µg = 20.000 IE (och det på bara en halvtimmas solning. Mindre om man är mörkhyad).
 • 250 µg = 10.000 IE
 • 0 µg = 0 IE (våra äldre som inte kommer ur i solen)

Livsmedelsverket rekommenderar 400 IE per dag, medan seriösa forskare numera rekommenderar 4.000 IE eller mer per dag, för att uppnå optimal hälsa. Livsmedelsverket höjde nyligen sin rekommendation från 300 IE till 400 IE per dag för vuxna. Sannolikt en höjning ”under galgen”.

d-vitamin-solig_dag

.
Vitaminet som egentligen är ett livsviktigt hormon

Läs mer om solvitaminet som egentligen är ett hormon som deltar i flera hundra olika processer i kroppen och hjärnan, som vi främst får från solen runt midsommar ± 2 månader, därefter är vi hänvisade till kosten som inte alls räcker till och då är det tillskott eller en resa till sydligare nejder och solande som gäller (ett par, tre gånger under vintern).

tystD-vitamin är fettlösligt och kan lagras i flera månader, men framåt december uppstår en bristsituation för svenskar, om de inte har fyllt på. Då ökar risken för sjukdomar som förkylningar, influensor och även depression. Framåt våren är D-vitaminnivån ännu lägre och då råkar många ut för vår-depression. Risken ökar också för mer allvarliga sjukdomar som cancer. Detta är helt onödigt då det är enkelt och billigt att åtgärda, men det talas det tyst om, för då skulle ju både vård- och läkemedelsindustrin få färre kunder. Och de är ju de som bestämmer idag, då ansvariga politiker lämnat walkover vad gäller sjukvård.

Alla som kan sin fysik vet vad som händer när det saknas motkraft, och när starka ekonomiska krafter strävar åt ett håll – vinstmaximering till varje pris. Det som händer är att folkhälsan och sjukvården kraschar och folkets livskvalitet sjunker som en sten.

Länkar om D-vitamin:

 • Livsmedelsverket bekämpar aktivt det som håller oss friska (t.ex. D-vitamin). Läs mer…
 • Allt om D-vitamin, läs mer… (en blogg som varmt rekommenderas)
 • Snabbkurs om D-vitamin … Kostdoktorn
 • Mer om D-vitamin … Kostdemokrati (runt 200 inlägg)

ζ

3 svar på ”D3-vitamin effektivare än influensavaccin”

 1. Det var vad dr Suzanne Humphfries också betonade – nämligen vikten av D-vitamin.

  Jag läste inlägget om D-vitamin på Kostdemkrati nyss hemkommen från Helsingfors och efter att ha lyssnar på en föreläsning av dr Suzanne Humphfries. Hon har precis kommit ut med en vaccinkritisk bok som heter Dissolving Illusions som hon skrivit tillsammans med medicinhistorikern, Roman Bystrianik. De har gått till botten med i infektionssjukdomarnas och vaccinets mörka historia.

  Suzanne Humphfries är invärtesmedicinare och njurspecialist och lämnade sin tjänst på sjukhuset efter 19 år.

  Hon berättar: Avgörandet kom året 2009 när människor i USA vaccinerades mot svininfluensa utöver sprutan mot säsongsinfluensan. Om de inte vaccinerat sig mot svininfluensan vid inläggning på sjukhuset så fick de vaccinsprutan då. Många läkare var skeptiska till influensavaccin och många av hennes kolleger skrev på ett papper för att slippa vacciner sig. I motsats till detta ansåg de att patienterna skulle vaccinera sig och patienterna kunde inte vägra.

  Så upplevde hon att den ena patienten efter den andra rullades in med svåra (ofta dialyskrävade) njurproblem och alla uppgav att de var friska innan vaccinsprutan. Efter den upptäckten frågade hon alla patienter med njurproblem om de vaccinerat sig mot influensa. Det visade sig att det njurproblem som tidigare betecknats som idiopatiska (utan känd orsak) kanske inte alls var så mystiska, utan en följd av influensavaccinet.

  Hon tog upp det eventuella sambandet med sin överordnade och föreslog en studie.

  Men hon hade anträtt minerat område. Vaccin får inte misstänkas för att vara skadligt för då rasar en världsbild. Några kolleger såg samma samband, men vågade inte yttra sig, så allt fortsatte som vanligt med vaccineringen.

  Hon lämnade sin tjänst och receptskrivningen och ägnar sig numera åt en holistisk medicinsk verksamhet som betonar näring, vitaminer och mineraler och så började hon forska på infektionssjukdomarna och vaccinets historia.

  Så här svarar Suzanne Humphfries på en fråga om man skall vaccinera sig mot influensa;

  ”Det är ingen skillnad i insjuknande i influensa mellan vaccinerade och ovaccinerade.
  Däremot drabbas vaccinerade av 4-6 gånger fler andra infektioner.”

  Vi har bakterier och virus överallt, på huden i halsen i tarmarna. Bakterier och virus lever i symbios med oss och med varandra. Rubbar vi balansen med vaccin får andra mikroorganismer större utrymme och kan bli farliga.

  Det viktigaste är att vi äter näringsrik kost och att vi tar tillskott av D-vitamin.

  Hon poängterade vikten av D-vitamin. Men också C-vitamin som stimulerar bildandet av vita blodkroppar som är viktigt för vårt försvar. Samma sak när det gäller risken att drabbas av livmoderhalscancer efter infektion av humant papillomvirus. Risken är 0.1 % sade hon. Tar man tillräckligt med D-vitamin minskar risken ytterligare.

  Jag rekommenderar boken … Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History
  av Susanne Humphfries och Roman Bystrianyk

  1. Hej Göran,

   Cancerindustrin är en miljardindustri och ju fler som insjuknar desto större anslag, gåvor och bidrag. De förefaller varken vara intresserade av att förebygga cancer eller att bota den. De vill istället forska fram patenterbara och lönsamma läkemedel. De saknar också kunskaper utanför deras snäva perspektiv.

   Därför står cancerforskningen och vården och stampar på samma fläck under decennier, medan de kostar multum. Läs mer … Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan

   De vill inte heller följa upp sambandet mellan cancer och svamp, för då skulle ju deras cirklar rubbas och kanske hela cancerindustrin behöver tänka om. Alltså bekämpas alla alternativ som hotar lönsamheten.

   Läs mer … ”Cancer är svamp”

   Även Hjärt- & Lungfonden är emot oberoende forskning! De vill inte rubba sina egna cirklar, läs mer…

   Två exempel på ”ego business” (som Dalai Lama menar styr världen och han verkar veta vad han talar om). Priset som medborgarna får betala för detta är grymt stort i form av ohälsa, död och enorma kostnader.

Kommentera