Ryssland förbjuder all import av GMO-majs.

 .

.

.
Fronten på väg att rullas upp?!

Efter larmet i en fransk studie ( Googleöversatt ) om hur möss utvecklat massiva cancertumörer efter att ha fötts upp på genmanipulerad majs, stoppar Ryssland nu all import av GMO-majs, i avvaktan på att deras egna myndigheter utvärderar den franska studien.

.
Källa: Natural News – Russia bans all GM corn imports; EU may also ban Monsanto GMO in wake of shocking cancer findings ( Googleöversatt ).

 ◊

Stort nederlag för Monsanto

Beslutet är ett hårt slag mot Monsanto och dess planer på att ta över all produktion av grödor i världen. Genom att infiltrera amerikanska myndigheter ända upp på regeringsnivå och muta personer på strategiska poster,  har Monsanto lyckats undvika att deras produkter utsatts för ordentliga säkerhetstester.

Naturligtvis har Monsanto pengar att muta många tjänstemän, politiker och forskare än, men till slut rinner bägaren över…

Europa nästa?

Fransmännen begär också att EU ska förbjuda GMO-majs, om Frankrikes hälsovårdande myndigheter bekräftar resultaten i den franska studien.

 ◊

Vuxna individer utvecklar cancer, efter längre tid.
.

.
Det kan vara värt att notera att cancern utvecklades hos de försöksdjur som var vuxna och ätit GMO-majsen under lång tid. Med tanke på att befolkningen i USA nu ätit GMO-majs i åtminstone tjugotalet år, kan man befara att en explosion av cancer kan vara att vänta där.

Första långtidsstudien på GMO

Detta är den första långtidsstudien på råttor. Tidigare studier har avslutats efter som mest 90 dagar och råttorna har avlivats. Men det tar 120 dagar (fyra månader) för cancer att utvecklas, varför man missat denna fas. Hos hanar finner man cancer i t.ex. lever och njurar och upptill 80 % av honorna utvecklade cancer. Se kortfilmen (2 1/2 min) nedan:
.

GMO i frukostflingorna?!

.

.
Frukostflingor gjorda på GMO-grödor är det kanske största hotet vad gäller GMO mot våra minsta, som ju ofta äter flingor till frukosten. Här är några fabrikat man bör se upp med. Lägg märke till att många av dem kommer från Kelloggs… (Googleöversatt).

Sverige

I Sverige beslöt riksdagen den 28/3 2012 genom lottning att överlåta beslutsrätten om GMO till EU, läs mer… Folkomröstning om GMO!

Endast folket kan stoppa detta vansinne som ännu inte fått fäste i Europa.

.

 

Ett svar på ”Ryssland förbjuder all import av GMO-majs.”

Kommentera