Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!

.

de-visste

ζ

BAKGRUND

Influensa vaccin (H1N1-utbrottet 2009)

WHO manipulerades till att ändra definitionen av pandemi (se APPENDIX nedan).

Redan år 2009, innan vaccinationskampanjen startade, varnades för neurologiska skador av svininfluensavaccin, vilket stöddes av en gedigen vetenskaplig dokumentation, som våra myndigheter och samtliga politiker helt enkelt valde att negligera.

De valde också att inte informera medborgarna om dessa risker, som innebar att mer än fem miljoner svenskar fördes bakom ljuset, de blev lurade att ta sprutan.

Under vaccinationskampanjen framfördes att de som inte vaccinerade sig var osolidariska och de som arbetade inom vården kände att de var tvungna att vaccinera sig. Således ett hårt tryck från myndigheternas sida att ALLA skulle vaccineras, trots att det fanns vetenskapligt belägg för stora risker för neurologiska skador, som i princip skulle kunna slå ut hela befolkning direkt eller efter ett tag i form av t.ex. demens. Och trots att även nyttan med vaccinet var ifrågasatt.

Leif Arnold är en kunnig medborgare som bryr sig och han hade grund för att vara bekymrad 2009, med de kunskaper och insikter han hade om vaccinet, innan vaccinationskampanjen startade.

Vad skulle hända om en miljon svenskar utvecklade allvarliga neurologiska skador som t.ex. ALS?

Hur många kommer att utveckla andra former, som t.ex. Alzheimer eller annan demenssjukdom efter tio till tjugo år? Kommer cancerfrekvensen att utvecklas? Vad händer med vårt naturliga immunförsvar? Det finns inga svar ännu på dessa frågor, narkolepsin (hundratals drabbade barn och ungdomar) är sannolikt toppen på ett isberg.

Nu har någon oansvarig hittat på att om narkolepsi upptäcks efter åtta månader så är det inte vaccinet som orsakat detta? I Norge är de lite klokare och har inte satt någon tidsgräns.

Läs mer … Narkolepsidrabbade utan ersättning (att sätta en gräns på åtta månader är bara trams, en skandal som tydligt visar kompetensnivån på de som ligger bakom vaccinationskampanjen).

Även lättare skador påverkar vår kognitiva förmåga och vår arbetsförmåga, det påverkar vår förmåga att upprätthålla vårt välstånd. För ”ingenting” betalade vi mer än en miljard kronor bara för vaccinet och på köpet riskerar vi medborgarnas hälsa på det grövsta sätt.

Leif Arnold gjorde vad han kunde, ett PRESSMEDDELANDE till bl.a. samtliga större tidningar och SVT, en JO-anmälan, en KU-anmälan (innebar att alla partier fick information) och en JK-anmälan (som inte utreddes vidare, samma innehåll som i JO- och KU-anmälan), i ett försök att få ansvariga att uppmärksamma riskerna (läs mer här…).

Leif Arnold gjorde allt han kunde för att försöka stoppa vansinnet (och tyvärr besannades hans farhågor till stor del):

PRESSMEDDELANDE plus
JK-, JO- och KU-anmälningar innebar att
alla tjänstemän och alla politiska partier
var sakligt informerade om riskerna med
experimentvaccinet mot svininfluensan.

Ansvariga tjänstemän är inte läskunniga, de är okunniga, de bryr sig inte eller också så går de någon annans ärende.

ζ

Nu räcker det

Att lägga skattepengar på läkemedel och vaccin som allvarligt skadar medborgarnas hälsa och som underminerar samhällsekonomin för att gynna läkemedels- och vaccinationsindustrin är ett vansinne som folket inte längre tolererar. De politiker och tjänstemän som inte är kompetenta ska snarast bytas ut och det förefaller vara folkets ansvar att så sker.

Barn- och äldreminister Maria Larsson med ansvar för folkhälsan har valt att ta rygg på Folkhälsoinstitutet, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen, istället för att själv sätta sig in i ämnet. Hon har sagt:

Maria-Larsson”Jag måste lita på myndigheterna”. Svininfluensan blev dyr och sjukvårdsinsatsen ska utvärderas. Men folkhälsominister Maria Larsson (KD ) avvisar kravet på oberoende granskning.

– Det är inte lätt att hitta fristående kompetens utanför myndigheterna och läkemedelsindustrin, säger hon. Läs mer … SvD

Med den inställning går folkhälsan åt skogen, vilket uppmärksammades av medborgare som nominerade Maria Larsson till utmärkelsen ”Året förvillare 2012”. Men hennes ”vaccinhetsning av svenska folket” räckte bara till en tredjeplats (läs mer…). Många hade stora förhoppningar på en politiker från småländska Gnosjö, som tyvärr inte har infriats. Bara ytterligare en i raden av förvaltare.

Årets förvillare 2013 verkar bli Livsmedelsverket som just nu leder med mer än 70 % av rösterna.

 • VoteButtonÅrets Förvillare 2013.
  Gå in och rösta … klicka här (man kan rösta på upptill tre kandidater).
 • Svenskar röstar på Livsmedelsverket som Årets Förvillare 2013 (krönika), läs mer…
 • Bidrar Livsmedelsverket och Folkhälsoinstitutet till en bättre folkhälsa? Läs krönikan här…

Forskningsfusket_Ralf_SundbergAnsvariga politiker måste börja se världens som den är och inse vad deras jobb går ut på. De måste börja agera proaktivt i medborgarnas intresse! Deras jobb är extremt viktigt om vi ska kunna upprätthålla välfärden och att förlita sig på ”auktoriteter” är ingen bra politisk strategi när det gäller folkhälsan. Då lurar man sig själv.

En bra strategi börjar istället med att t.ex. läsa boken ”Forskningsfusket” och att man därefter bildar sig en egen uppfattning, baserat på sunt förnuft och fakta från flera oberoende källor. Om det är för svårt bör man byta jobb. Politiker som bara flyter med strömmarna har ingen framtid, de röstar vi bort. Något annat har vi inte råd med.

Läs mer:

Gardasil

Industrins ansträngningar att tjäna pengar på våra unga flickor har vi tidigare skrivit om:

 • ”Överförmyndarskap” råder i Sverige – Viktig vaccininformation. Läs mer…
 • HPV-vaccinering oroar skolsköterska ”Våra flickor blir försökskaniner”. Läs mer…
 • Dr Russel Blaylock intervjuas om obligatoriska vaccinexperiment, bedräglig vaccinvetenskap och vaccinetik – mars 2012. Läs mer…
 • Vaccin mot HPV. Läs mer…
 • Värre än dåliga råd – Detta kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden. Läs mer…
 • Vaccination med Gardasil kan ge cancer och andra biverkningar. Läs mer…

Lä alla inlägg om ”HPV” på Kostdemokrati här…  (mer åttio inlägg)

ζ

Läs på …

Vårt råd är att läsa på från flera oberoende källor och att sedan fatta ett eget beslut. Det är Du och Ditt barn som får leva med konsekvenserna och det kan lätt bli fel om man blint litar på ”auktoriteter”, som visat sig ha fel många gånger om.

Nu är det dags igen!

Forskare: Nya vaccin kan ge narkolepsi

Nu varnar finländska forskare för att vanligt influensavaccin skulle kunna ge narkolepsi, eftersom man hittat likheter med pandremix-vaccinet.

Finska myndigheter vill nu inte ge vaccinet till personer under 65 år, men svenska Läkemedelsverket förhåller sig dock skeptisk till de nya rönen och har ännu inga planer på att ändra sin riskbedömning av influensavaccinet

– Man tänker att det är så mycket bieffekter med det där, att man kanske vinner mer på att inte vaccinera sig än om man vaccinerar sig. Det säger Bashkim Neziraj, som vi möter i folkvimlet på Drottninggatan i Stockholm.

Läs mer … Forskare: Vaccinet kan ge narkolepsi

Söndagsskola?

En vidareutbildning för dietister, sjuksköterskor och läkare är nödvändig.

De har ju inte fått någon grundutbildning i hur kosten påverkar hälsan och dietister är utbildade enligt de riktlinjer som industrin utarbetat (skräpmats- och läkemedelsindustrin).

Således absolut nödvändigt med kompletterande utbildning för sköterskor, läkare och dietister, för att de ska kunna ge korrekta råd till sina patienter. Allt annat måste rubriceras som ”kvacksalveri” – även om de formellt har en legitimation. .

.

Slutsats

Nisse-går-du-omkringVi kanske måste börja med att sätta politiker, våra myndigheters ledande tjänstemän, skolinspektionen och vårdens personal i dr Nisse Simonsons söndagsskola.

De verkar ju inte ha kunskaper om kostens betydelse för hälsa och prestation. De ser inte, eller vill inte se, uppenbara sammanhang och verkar sakna förmåga att dra logiska slutsatser. Eller så får de inte eller vågar inte?

Kort sagt gör de ett uruselt jobb med de kunskaper och de direktiv de utgår ifrån idag, vilket hårt drabbar befolkningen.

De vill prångla på oss farliga experimentvacciner och andra läkemedel, men riktig mat och D-vitamin har de knappt hört talas om, som är billigt och som har en enorm effekt på både kropp och hjärna, utan några biverkningar alls.

De bejakar ”ego business” och struntar i resultatet, eller så vågar de inte utmana systemet som de är beroende av. Sannolikt oftast det senare, då det krävs mycket för att gå emot systemet och nästan inget alls för att rulla med och låta sig smörjas av industrin och myndighetspersoner.

ζ

Motorn hackar och skär till slut om man kör med fel olja och fel bränsle

Samma gäller oss människor

Vad händer om man tankar en högteknologisk formel 1 racer med ett billigt vattenutblandat lågoktanigt bränsle och smörjer med den allra billigaste spilloljan. Svaret är att prestationsförmågan sjunker, den hackar sig fram och till slut rasar växellådan och motorn.

OECD-PISADetta är alla våra skolbarn utsatta för varje dag. Första lektionstimman är de speedade då blodsockret rusar och andra timman hungriga och ofokuserade när blodsockret sjunker, sedan är det trötta lektion tre och fyra på grund av för lågt blodsocker. Efter lunch upprepas detta förlopp. Hur är det tänkt att vi ska kunna konkurrera i racet om framtidens kunskapsjobb under dessa förutsättningar?

Inte alls konstigt att lärarna blir utbrända när det tvingas arbeta under dessa förutsättningar och inte alls konstigt att skolresultatet sjunker som en sten.

Ladda hem kostnadsfritt informationsmaterial som t.ex. brukarråd kan visa rektorn på skolan (som är ytterst ansvarig för arbetsmiljö och resultat. Riktig mat skulle radikalt förbättra både studieresultat och arbetsmiljö. Vad är det som är så svårt att förstå?

PDF-load

Vad händer om vi serverar våra barn en extrem högkolhydratkost (tallriksmodellen) och inte kompletterar med t.ex. solvitaminet/hormonet D-vitamin?

Svar: De lågpresterar, börjar med droger och blir sjuka, både fysiskt och psykiskt.

ζ

Rökning

Fel kost orsakar biokemisk obalans i hjärnan och en extrem högkolhydratkost orsakar sockerberoende hos många, som öppnar upp för nikotin, alkohol och andra droger. Många ungdomar börjar röka för att hålla vikten … Kan det vara så enkelt?

ζ

”Myndigheterna silar mygg och sväljer kameler”

mygga____________Kamel___________

 • Myndigheterna satsar miljarder på vacciner som gör oss mer sjuka, men att ens informera om D-vitamin görs inte, trots att det är ett både billigt och effektivt sätt att förbättra folkhälsan. De sätter en alltför låg rekommendation och varnar för att ta för mycket.
  .
 • Kostbehandling är tabu, såvida det inte stödjer affärsidén som går ut på att sälja skräpmat dyrt och sedan läkemedel med god förtjänst. Även forskning gynnas av ohälsa, varför man inriktar sig på behandling av symptom med patenterbara läkemedel. Det blir resultatet när politiker reservationslöst litar på tjänstemän och myndigheter, som i sin tur styrs av kost- och läkemedelsindustrin. Folket blir grundlurat på både hälsa och pengar..
  .
 • Livsmedelsverket fortsätter att ge ut kostråd som gör oss feta och sjuka. De sänker också studieresultat och skolans arbetsmiljö.
  .
 • Socialstyrelsen fortsätter att rekommenderar diabetiker en kost som gör dem allt sjukare, mot bättre vetande.

Varför lägger inte ansvariga politiker ihop synnerligen tydliga och enkla samband och drar egna logiska slutsatser? Varför ser de inte resultatet av förd politik?

Är ett trefaldigande av diabetes (idag mer än en miljon diabetiker och prediabetiker) och en fördubbling av fetma på bara 20 år ett för litet utslag för att ansvariga politiker ska agera? Vad behövs ytterligare?

ζ

Pengar styr – dina pengar

Hur och varför har det blivit så här?

Därför att kostråd och sjukvård styrs av kommersiella intressen och ansvariga politiker bara åker med i baksätet och finansierar vansinnet med våra skattemedel. Vi har fått in en gökunge i folkhemmet, som tränger undan andra behov, som t.ex. en bra pension.

Sjukvården kostar idag cirka 80.000 kronor per förvärvsarbetare och år. Trots alla pengar så närmar de sig med stormsteg en kraschpunkt som även kommer att dra med sig dagens politiker, som hålls som ansvariga.

Morgondagens makthavare är dagens missnöjespartier. De har inte heller presenterat någon lösningen, varför sönderfallet sannolikt kommer att fortsätta tills alla pengar är slut. Lösningen är att dagens förtroendevalda politiker sätter sig in i ämnet och tar befälet. Först då våras det för Sverige.

Vårt team har kunskap, erfarenhet och kompetens om hur detta kan gå till och rent tekniskt är det enkelt.
.

Vaccin-jagar-barn

.
Under tiden far våra barn och ungdomar illa, mycket illa. De står i korselden mellan skräpmats- och vaccinationsindustrin, där målet är att klara nästa kvartalsrapport och rädda årets bonus. Och där alla medel verkar vara tillåtna, läs mer…

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer... 

ζ

Vi har fått en ”gökunge” i boet

.
Hälso- och sjukvården
har aldrig tidigare haft så mycket pengar, mer än 10 % av BNP, mer än 350.000 miljoner kronor per år (var 5:e skattekrona). Ändå räcker det inte till.

doctorsPå 50-talet fanns det 5.000 läkare i Sverige (och knappt några köer) och idag mer än 35.000 läkare (befolkningen har bara ökat med 35 %). Om industrin får fortsätta bestämma kostråd och vårdens utvecklingen så kommer inga pengar i världen att räcka till och vår ohälsa kommer att fortsätta utvecklas epidemiskt. Välståndet kommer att allvarligt undermineras.

Vi har ett uppenbart systemfel.

Läs boken ”Forskningsfusket” så klarnar bilden om hur det hela hänger ihop, en bok ALLA borde läsa. Det gäller ju livskvalité och t.o.m. livet. Våra ungdomars ohälsa och dåliga skolresultat är ingen olycka eller otur, det är en styrd process och detta är ”biverkningar”.

Fundera på vad det betyder för vårt framtida välstånd när skolresultaten faller och ungdomarna köar på akuten! När antalet ålderspensionär, med tilltagande Alzheimer, på samma gång ökar med en halv miljon! Den ekvationen har många gemensamma nämnare med Greklands. En utveckling som dock ”enkelt” kan vändas!

Men först måste folket vakna, som i sin tur väcker ansvariga politiker, som i sin tur ser till att tjänstemännen gör ett bra jobb, vilket ger våra elever rätt förutsättningar så att de kan tillgodogöra sig undervisningen, vilket ger fler jobb i Sverige.

Folket äger bollen under valår.

fotboll-avspark

ζ

APPENDIX

”Läkarna måste inse att detta är politik och affärer”

När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För flera hundra barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.

Anders-Tegnell-namn

SvD: Mejlväxling avslöjar nya fakta om Sveriges massvaccination mot svininfluensan 2009.

Klockan är 23.46 på natten den 16 juni 2009 när chefen för Socialstyrelsens smittskyddsenhet, Anders Tegnell, skriver till sin tidigare chef, Johan Carlson, som nu är Smittskyddsinstitutets generaldirektör:

”Vad säger du? Visst pratade vi om detta innan du slutade? SoD är helt tydliga med att politiskt finns här ingen återvändo.”

SoD som i Socialdepartementet, regeringen och ansvarig minister Maria Larsson. Ämnet: om Sverige ska tacka ja till att beställa 18 miljoner doser av vaccinet Pandemrix.

Morgonen därpå, klockan 8.29, svarar Johan Carlson på Anders Tegnells mejl. Svaret ska gå rakt emot den officiella versionen av vad ansvariga myndigheter hittills har sagt om massvaccineringen, som skulle komma att omfatta 5,3 miljoner svenskar.

När mejlen skickas har det gått fem dagar sedan Världshälsoorganisationen WHO den 11 juni 2009 deklarerade att svininfluensan har utvecklats till en fullskalig världsepidemi. Pandemifas 6 råder och nu aktiveras automatiskt leveransavtalet av vaccinet Pandemrix. Sverige är redo. Allt förarbete är klart. Pandemiplanerna ligger färdiga.

– Det var ju förberett. Med övningar, pandemiplaner, egentligen var ju organisationen väldigt vältrimmad, säger Henrik Kjellberg som då var politisk sakkunnig åt ansvariga ministern Maria Larsson.

Läs mer … SvD (nästan som en deckare, där vi blir grundlurade på hälsa och pengar).

Undra vad som krävs för att flytta på Anders Tegnell (chefen för Socialstyrelsens smittskyddsenhet), som säger sig agerat rätt (och han säger sig göra om det om situationen uppkommer igen)?

Läs mer om Anders Tegnell:

ζ

Anders-Tegnell-SoS

Anders Tegnell (som ”producerar sanningar”) har yttrat,
i samband med narkolepsi-skandalen som framkallades
av svininfluensavaccin, följande:

“Vårt agerande var helt logiskt och
vi kommer att fatta samma beslut om
eller när nästa pandemi kommer,”

slår Anders Tegnell fast.

Läs mer…

ζ

Anders Tegnell tycker också att det
värdelösa Tamiflu är bättre än ingenting.

Läs mer…

ζ

Anders Tegnell u.p.a.

Anders Tegnell på Socialstyrelsen verkar ha som uppgift att till varje pris saluföra vaccin och att mörka att det överhuvudtaget finns några biverkningar, både kända och hitintills okända.

Han agerar «utan personlig ansvar».(u.p.a).

anonymousVem har auktoriserat hans uppdrag coh vem är ansvarig för Anders Tegnell?

För detta utomordentligt dåligt skötta uppdrag, som kostat skattebetalarna miljarder, som berövar otaliga svenskar deras livskvalitet, inte minst de barn och ungdomar som drabbats av narkolepsi (som bara är toppen på ett isberg), har Anders Tegnell blivit befordrad.

Anders Tegnell blev den 1 mars 2013 ny statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet. Han efterträdde Annika Linde som gick i pension. Industrin och dess medlöpare belönar de sina, med statliga skattemedel. Läs mer … Anders Tegnell ny statsepidemiolog

ζ

.
Leva som man lär?

Före: Annika Linde på Smittskyddsinstitutet ska vaccinera sig. Det tycker hon är självklart. Dels för att hon inte vill bli sjuk, och dels för att undvika att smitta andra.

– Jag vill skydda mina barnbarn, säger hon.

Läs mer…

Efter: I en intervju för Ulf Elving i SVT den 16 oktober 2011 berättar Smittskyddsinstitutets Annika Linde att hon inte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och det är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

Läs mer…

Läs hela inlägget här…

ζ

Statsunderstödd terrorism

red-card-fotboll

Om inte detta är statsunderstödd terrorism (som i detta fallet hade kunnat sänka hela befolkningen), vad är det då?

Dumhet? Girighet? Följsamhet? Försäljning? Vansinne? Inkompetens? Följer bara order Eller vad?

De politiker som väljer att hålla denna verksamhet under armarna, de får rött kort (dvs. ingen röst).

ζ

Vaccin_pengar_HPV

 ζ

Ny definition av pandemi tvingade Sverige till storköp av Pandemrix

20 oktober 2009

Medicinjournalisten Bo Zachrisson som också är styrelsemedlem i Amalgamskadefonden har lyckats gräva fram att Socialstyrelsen har skrivit under ett avtal där Sverige är tvungna att köpa in 9 miljoner doser Pandemrix om en influensa klassas som en pandemi. I avtalet har Sverige också en option som medför att vi har rätt att köpa in ytterligare 9 miljoner doser vaccin vilket också nu har gjorts.

WHO

Om WHO:s definition om vad en pandemi är inte hade ändrats i maj 2009 hade med andra ord Sverige inte tvingats köpa in minst 9 miljoner doser.

ζ

Den stora frågan uppstår då: Vilka intressen låg bakom ändringen i maj 2009 av definitionen för vad som avgör när en influensa skall klassas som en pandemi?

Socialstyrelsen skrev under ett bindande avtal i november 2007 med GlaxoSmithKline (GSK) om att köpa in vaccin i stor omfattning om en influensa skulle klassas som en pandemi.

Amalgamskadefonden kan nu avslöja att vid samma tidpunkt – november 2007 – påbörjades arbetet hos WHO med att förändra definitionen av vad en pandemi är. Detta arbete avslutades under våren 2009 och var enligt uppgifter till Amalgamskadefonden klart i april 2009.

Resultatet av ändringen blev att vilken säsongsinfluensa som helst nu kan klassas som en pandemi. En berättigad fråga är om den gemensamma tidpunkten för undertecknandet av avtalet och WHO:s påbörjan av förändringen av definitionen av vad en pandemi är, var en slump eller om det var något helt annat?
:

Magnifikt slöseri med vårdpengar

En berättigad fråga är varför samhället har råd att betala 1,2 miljarder plus en okänd kostnad för all personal som skall utföra vaccineringen till ett minst sagt tveksamt massvaccineringsprojekt när det inte finns en krona över till att vårda de amalgamskadade. Massvaccineringen är ett magnifikt slöseri med tillgångar när samhället hävdar att man knappt har resurser att ta hand om svårt sjuka längre.tentakel-moving

Läs mer … Amalgamskadeförbundet

Kommentar: Vaccinindustrin tentakler omfamnar tydligen även tjänstemän inom WHO

ζ

Narkolepsidrabbade utan ersättning

narkolepsiEtt trettiotal personer, 19 av dem barn, som fått narkolepsi sedan de vaccinerats mot svininfluensa blir utan ersättning. Deras symptom upptäcktes för sent.

Regeringen lovade annorlunda i fjol.

Läkemedelsförsäkringen, som ska avgöra vem som blivit sjuk av vaccinet, har satt gränsen till åtta månader, rapporterar Svenska Dagbladet.

Nu får de drabbade själva försöka bevisa att de var sjuka och hade symptom inom åtta månader efter att de fått vaccinet. Det privata försäkringsbolaget anser att vaccinet inte är orsaken om det gått mer än åtta månader när prognosen fastställs.

25 oktober 2013 …. SvD

Kommentar: Vilket trams! Norge har förstått att det inte går att sätta en tidsgräns, men i Sverige gäller en ”hitte-på-siffra”.

ζ

Sammanfattning: Vi är grundlurade!

ζ

OBS. Se även tidigare inlägg …
”Varningarna fanns där före vaccineringen”

10 svar på ”Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!”

 1. Äntligen en president med kunskap om vacciner, den största lögnen i den medicinska historien …


  .
  – Trump Warns Flu Shots Are The Greatest ‘Scam’ In Medical History
  klicka här

  Trump säger (fritt översatt):

  Att influensavaccin är den största bluffen i medicinsk historia, skapad av Big Pharma för att tjäna pengar på utsatta människor och göra dem sjuka, varnar president Donald Trump.

  I en intervju med Opie och Anthony på Sirius XM, skrädde inte Trump orden och sade att influensa vaccin är ”fullständigt ineffektivt” och förklarade att han aldrig har tagit influensa vaccin.

  ”Jag har aldrig tagit influensavaccin och hittills har jag aldrig haft influensa. Jag tycker inte om idén att injicera dåliga saker i din kropp. Och det är i princip vad de gör. Och den här (senaste influensavaccin) har inte varit särskilt effektivt.

  Jag har vänner som religiöst tar influensavaccin och sedan får de ändå influensa. Du vet, sådant hjälper mitt tänkande. Jag har sett en hel del rapporter om att det senaste influensavaccinet som var praktiskt taget fullständigt ineffektivt.”

  Trump har rätt
  – influensavaccin är det största medicinska bedrägerier i historien. De är fulla av ”dåliga grejer”, inklusive formaldehyd och kvicksilver – två kraftfulla neurotoxiner – och vaccinindustrin medger även att laboratorietester bevisar att populära vacciner inte fungerar.

  Läs mer … Googleöversatt

  1. Kommentar på Facebook:

   År 2016;

   Och detta föreslår man från Socialstyrelsen .. Köpta är väl det minsta man kan säga? eller ENORMT blåögda / korkade?…. Influensavaccin föreslås ingå i allmänna vaccinationsprogrammet … klicka här

   Och detta sa Annika Linde gällande Influensavaccinet överlag: Hon är statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet och en av landets främsta influensaexperter. Hon liknar forskningen om virus vid ett detektivarbete och tror att den bästa medicinen i livet är att ta vara på det. ”För att leva ett bra liv är det viktigt att inse att man bara har ett, och att det är värt att vara rädd om detta enda liv man har” säger hon hos Ulf Elfving på söndag. Hon berättar också om varför hon själv inte vaccinerar sig … klicka här

   Hon fortsätter: Onödigt för äldre att vaccinera sig. Samtidigt medger hon att det inte går att vara helt säker på hur bra influensavaccineringen fungerar.

   – Man visar gång på gång att det har en effekt för att minska sjukhusvård och död, men exakt hur stor effekt vaccinet har vet vi inte. Det varierar. Ibland blir det sämre effekt om vaccinet inte riktigt stämmer med de virus som för tillfället cirkulerar. Statusen på den man vaccinerar spelar också in, vaccinet fungerar bäst på unga friska personer och nästan inte alls på riktigt gamla personer.

   – Forskare: Vaccinet är värdelöstAftonbladet

   Motsägelsefullt?
   Friska funkar den bättre på? Ja när bägaren inte är full, så får inte personen sjukdomar… så att det är helt klart att den inte funkar på äldre p.g.a. näringsbrister som orsakar sämre immunsystem.

   Historiskt från 1976 – Mörkläggning Bigtime:

   – 1976 Swine Flu Vaccine and GBS – 1 of 2 … YouTube

   – 1976 Swine Flu Vaccine and GBS – 2 of 2 … YouTube

 2. Dålig effekt av årets influensavaccin.

  Årets influensavaccin fungerar dåligt, visar färska siffror från Stockholm. Bland dem som sökt sjukvård på grund av influensasymtom är skyddseffekten inte ens 30 procent … Expressen

  Den långsiktiga effekten av att spruta in denna experimentcocktail direkt in i blodet kan vara mycket större än vi anar. Den kan t.ex. lägga grunden till cancer, demens, diabetes, m.m. Det vet ingen – man kan bara ana vad dessa gifter ställer till med i kroppen och i hjärnan.

  – – –

  Klipp från Facebook:

  Slutligen har det kommer fram i strålkastarljuset och faktum är att höra: Vaccin som getts till spädbarn innehöll orimliga mängder etylkvicksilver i form av Thimerosal; Smittskyddsinsitutet visste om dettta och har konspirerat för att hålla den förödande verkligheten om kvicksilver skador från vårdkonsumenter och hälsovårdsmyndigheter. Ett sant brott mot mänskligheten och inget annat än statlig barnmisshandel från våra myndigheters sida.

  – I tysthet förgiftas vi allt mer – Kvicksilver finns i alla influensavaccin klicka här

 3. VARFÖR …

  Varför ska vi vaccinera oss med värdelösa vaccin och bli sjuka på köpet?
  Nedan en översikt av vaccin business som ger svaret.

  En nettovinst på 370 miljarder kronor per år på att luras är inte fy skam – det är nästan hela svenska hälso- och sjukvårdsbudgeten eller tio gånger så mycket som vårt försvar kostar. Så visst lönar sig brott – speciellt om det är väl organiserat.

  Den som fortfarande inte förstått hur systemet fungerar rekommenderas att läsa boken ”Forskningsfusket bara fortsätter” (en av vår tids viktigaste böcker) … http://www.piahellertz.com/Forskningsfusket_bara_fortsatter.pdf

  Beställ boken här:

  – Adlibris … klicka här

  – Bokus … klicka här

  Mer info … NEWSVOICE

  1. VI ÄR GRUNDLURADE

   Ju färre som vaccinerar sig – desto färre insjuknar i influensa eftersom det ofta är vaccinet som orsakar flunsan.

   Och detta ges till RISKGRUPPER?????

   Vacciner gör oss sjuka och kroppen reagerar med att producera antikroppar så att vi ska kunna bekämpa sjukdomen direkt och även nästa gång vi utsätts för smittan. Dessa antikroppar påstår man ska ska skydda mot influensan (vilket visat sig fungera uruselt).

   Dvs vi sprutar in sjukdomsframkallande vaccin och blir garanterat sjuka för att inte bli sjuka – tillsammans med en massa annan farligt jox som sprutas rätt in i blodbanan. Chocken kan bli stor för kroppen – varför det finns hjärtstartare där flickor vaccineras med Gardasil.

   Biverkningarna kan bland annat ge nerv- och muskelproblem – och förstöra äggstockarna. De långsiktiga effekterna vet vi inget om. Att Gardasil skyddar mot livmoderhalscancer är ett ”hitte-på” som inte stöds av en enda studie – men det hindrar inte ansvariga politiker att införa vaccinet i det allmänna vaccinationsprogrammet.

   Hur smart är detta?

   – Flu Cases Show Huge Drop Due To…Less Flu Shotsklicka här

   Jag har inget hopp om att dagens politiker och tjänstemän ska ta ansvar (därför måste de bytas ut) – men förhoppningsvis läser du på och tar ansvar för dig och dina barns hälsa.

 4. Fakta om influensavaccinet

  Hur ser resultaten ut år efter år?

  Det är en äcklig och kriminell industri med Anders Tegnell som sin nickedocka. Att den fungerar dåligt är för att man får sjukdomen av vaccinet och de jag pratat med får 6-8 veckors långa besvär efter vaccinering.

  Min farmor dog av sprutan och den efterföljande vården på Kungsbacka och Mölndals sjukhus som bara pumpade in på måfå gifter som resulterade i svampöverväxt och bortopererade lymfkörtlar. De helt enkel dödade henne med dödsmedel och operation. Hon hade körtelfeber (som de kallade ovanlig). Min son fick körtelfeber av trippelvaccinet, och det var tur de inte opererade bort hans också (allt enligt Fass).

  Gällande influensautbrott:

  Vårdcentraler är inte samordnade med varandra inte heller arbetsgivarna eller försäkringskassan. Ect ect.

  År 2016

  Dålig effekt av årets influensavaccin
  INRIKESidag 11:10
  HÄLSA. Årets influensavaccin fungerar dåligt, visar färska siffror från Stockholm. Bland dem som sökt sjukvård på grund av influensasymtom är skyddseffekten inte ens 30 procent

  – Influensavaccinet har dålig effektSVT

  – Dålig effekt av årets influensavaccinAftonbladet

  År 2015

  Årets influensavaccin hjälper dåligt mot det virus som i år knockar många svenskar till sängliggande. Av de som vaccinerat sig är det endast tre procent som löper en lägre risk att få influensa.

  – Årets influensavaccin hjälper dåligt
  Expressen

  – Larmrapport: Vaccinet ger dåligt skydd mot influensan
  SvD

  År 2014

  Snart är det åter dags för influensatider. Folkhälsomyndigheten rekommenderar bland annat alla över 65 år och gravida kvinnor att vaccinera sig. Men en ny studie visar att influensavaccin ofta är verkningslöst.

  – Influensavaccin som inte hjälperiFokus

  År 2012

  Ineffektivt influensavaccin i vintras Vinterns influensavaccin var i många fall ineffektivt. De virusantigener som valdes för vaccinet motsvarade inte längre de virus som fanns i omlopp. Upp till 65 procent av dem som tog vaccinet blev utan skydd. Det här ledde till några värre epidemier, speciellt bland den äldre befolkningen, säger överläkaren för infektionssjukdomar Veli-Jukka Anttila vid Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt. Enligt specialforskare Hanna Nohynek vid Institutet för Hälsa och välfärd varierar vaccinets effekt från år till år beroende på hur bra vaccinets virustyper motsvarar de virus som är i omlopp.

  – Ineffektivt influensavaccin i vintras … Pressen

  År 2011

  Forskare: Vaccinet är värdelöst . Influensavaccinet ger ingen effekt – men kan orsaka sjukdom.
  Det menar det väletablerade brittiska forskningsinstitutet Cochrane, som i en ny rapport har tittat på 36 vetenskapliga jämförelser av över 70 000 vaccinerade och icke vaccinerade personer mellan 16 och 65 år.
  – Det är inte färre dödsfall – och inte färre sjukdagar – bland de som inte blivit vaccinerade jämfört med de som tagit vaccin, säger forskaren Tom Jefferson.

  – Forskare: Vaccinet är värdelöst. Ser ingen effekt på insjuknande i influensa … Aftonbladet

  År 2010

  Influensavaccin har ingen effekt. Det finns inga belägg för att äldre blir friskare av vaccin mot säsongsinfluensa. Det hävdar det ansedda Cochrane-nätverket som nu efterlyser statligt finansierade studier där nyttan av vaccin utvärderas och vägs mot billiga alternativ som att vädra och tvätta händerna.

  – Influensavaccin har ingen effekt … SvD

  År 2009

  Vaccination mot året influensa ger dåligt skydd.
  Influensa är för många människor en regelbunden besökare som kommer varje vinter och som aldrig verkar gå att undvika. Särskilt svårt är det att undvika influensa eftersom den förändras varje år. Symtomen liknar en förkylning men kan även vara kräkningar, huvudvärk och mer långvarig feber. Till mångas hjälp så finns det dock vaccin mot influensa som brukar hjälpa.

  – Vaccination mot året influensa ger dåligt skydd … RÄTT TILL VÅRD

  Ulrica: Det är många som avråder från vaccinering, p.g.a. av att det innehåller kvicksilver mm och säger att man kan stärka immunförsvaret på egen hand, t ex genom att basta. Vad är din kommentar?

  Anders Lindblom: Det finns säkert många sätt att stärka immunsvaret men det finns inga vetenskapliga belägg för hur vi skall göra. Med andra ord vi vet inte. Det vi vet är att vaccinet aktiverar immunförsvaret så det är det enda säkerställda sättet att aktivera vårt immunsystem.

  – Läs svaren och frågorna om influensandt

  år 2008

  Det står nu klart att både tjänstemän och ALLA politiker var informerade om att det var stor risk för neurologiska skador. Då det fanns en KU-, JK- och JO-anmälan.

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen”Kostdemokrati

  År 2007

  Influensavaccin ger sämre skydd (PUBLICERAD 2007-09-24). Vaccinering har ansetts som en effektiv metod att få ner dödligheten i influensa hos äldre människor. Nu visar en amerikansk studie att effekterna är kraftigt överdrivna.

  – Influensavaccin ger sämre skyddDN

  År 2006

  Influensavaccin liten effekt på dödligheten. Influensavaccinet har mindre effekt på dödligheten bland äldre än vad man trott. Tidigare har sagts att dödligheten minskar med 70 procent – men enligt ny forskning handlar det i stället om 20 procent. Det skriver Svenska Dagbladet.

  – Influensavaccin liten effekt på dödlighetenExpressen

  År 2005
  – det kom, det skadade, det förbjöds och skylldes på något annat…

  Farligaste fågelviruset gör vaccin verkningslöst. Läkare i Vietnam finner allt fler bevis för att fågelviruset H5N1 – den typ som även kan angripa människor – har förmåga att snabbt mutera. Det blir resistent mot det läkemedel som förmodats vara verksamt mot fågelinfluensa – Tamiflu.

  – Farligaste fågelviruset gör vaccin verkningslöst
  HD

  Den virushämmande medicinen Tamiflu är så gott som verkningslös och europeiska länder har slösat bort miljarder på medicinen. Det här visar en ny studie från det oberoende forskarnätverket Cochrane.

  – Tamiflu så gott som verkningslöstyle NYHETER

  År 2004

  – Tjänstemän Hoppas Att Nästa Influensa Vaccin Fungerar Bättre … KRONISK SJUKDOM

  År 2003

  De kommande månaderna kan världen stå inför ett nytt utbrott av svår akut respiratorisk sjukdom (sars), varnar Världshälsoorganisationen WHO. En världsomfattande kampanj för vaccination mot influensa är nödvändig för att tidigt upptäcka sars, menar WHO.

  – WHO varnar för ny sars-epidemi … Expressen

  Epidemin som kom av sig när Anna Lindh mördades.

  – PANDEMIN SOM KAM AV SIG … PDF

  Orkar mer………………………………

 5. We may Finally Know why a Flu Vaccine Triggered Narcolepsy

  In an attempt to battle the 2009 swine flu pandemic, two separate pharmaceutical companies developed vaccines for the causative H1N1 strain: Pandemrix, produced by GlaxoSmithKline (GSK), and Focetria, created by Novartis. But the former left GSK with their own battle – with its dissemination came a peculiar rise in cases of narcolepsy, a chronic and incurable brain disorder that disrupts sleep-wake cycles. No such relationship was observed in populations that received Focetria, which was manufactured using a different H1N1 strain.

  Läs mer … klicka här

Kommentera