Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighet

400_000

ζ

Ashley_Adair

Googleöversatt

Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighet

Mitt namn är Ashley Adair, och jag har nu lidit i fem år av biverkningar på grund av något som jag trodde skulle hjälpa mig. Jag fick Gardasil vaccinet eftersom folket och läkare runt om mig intalade mig att:

”OH! Detta vaccin är det bästa som hänt inom den medicinska industrin! ”

Självklart föll jag och min mamma för detta mycket övertygande kampanjbudskap, som så många andra. Jag vill nu berätta om den mörka sidan av detta vaccin.

Innan HPV vaccinet, var jag ett energiskt barn. Jag gick i skolan åtta timmar om dagen, gick sedan till ett tretimmars gymnastikpass, och avslutade med läxor på sena kvällen. Mina helger fylldes med gymnastikpass. Efter gymnastiken gick jag direkt in som ”cheerleader”, vilket tog ytterligare ett par timmar. Jag bodde i princip på gymmet och älskade varje sekund av det, jag kände mig välsignad.

Jag var ett kärnfriskt och energiskt barn som levde livet.

ζ

Gardasil

Jag fick min första injektion med Gardasil april 2008. Sprutan gjorde mer ont än en vanligt. Jag fick en mild ömhet och rodnad efteråt. Då tänkte jag inte så mycket på symptomen. Jag kände en lätt trötthet och mycket ont i halsen. Jag kunde inte räcka ut tungan, men jag bara viftade bort det som en allergisk reaktion mot klor, eftersom jag simmade en hel del.

Mardrömmen startade juni, 2008. Jag fick den andra sprutan, och jag märkte att det gjorde ont, lite mer än efter den första. Jag grät  lite, vilket inte är likt mig. Jag blev yr, men efter 30 minuter gick det över..

Redan nästa kväll berättade jag för min mamma att jag kände mig mycket sjuk. Jag grät av smärta och mitt bäcken och mina ben kändes helt döda. Jag hade feber och jag var väldigt illamående. Såsom föräldrar gör, så tog min mamma mig till akuten. Läkaren lyssnade när jag talade om mina symptom och berättade att jag hade ett magvirus som de inte kunde göra något åt och skickade hem mig.

Nästa dag var jag så utmattad att jag sov till klockan tre på eftermiddagen. Min mamma kom hem från jobbet och när jag gick utomhus märkte jag att jag hade någon form av utslag över hela min kropp. Det såg ut som om någon hade tagit en fin tuschpenna med lila färg och prickat det över mig. Min mamma tog mig genast till min ordinarie barnläkare och han kunde inte räkna ut vad som orsakade detta. Han tog en massa blodprover på mig och vi åkte hem. Senare skulle vi få reda på resultatet av alla prover. Min mamma fick ett telefonsamtal omkring klockan 09:00. Ett av de läskigaste telefonsamtal hon någonsin har fått.

Min läkare berättade för henne att jag behövde komma tillbaka till ER ASAP. Han berättade för henne att mina blodvärden var kritiska och mina utslag var petekier utslag. Mina röda blodkroppar och vita blodkroppar var helt utplånade. De berättade för mig om jag skulle stå på händerna skulle mitt tandkött börja blöda och jag skulle förblöda. Om jag fick en vanlig förkylning skulle min kropp inte kunna kämpa emot och jag skulle dö. Under de kommande sex veckorna fick jag många olika sorters utslag, drabbades av en extrem trötthet, ledvärk, smärta i benen, smärtor i skuldror, yrsel och jag hade lågt blodtryck.

Jag gick slutligen till en specialist på infektionssjukdomar och han berättade för mig att jag inte skulle ta den tredje sprutan, om jag ville leva.

ζ

Ett falsk hopp om förbättring

Jag började äntligen bli bättre. Vid 15 års ålder hade jag fortfarande inte fått igång min menstruationscykel. Jag gick till en OB / GYN och han satte mig på preventivmedel för att starta igång min menstruation. Det borde varit en varningsklocka, men vi tänkte inte på det. Jag fick aldrig min energi tillbaka.

Sedan började problemen komma tillbaka igen. Jag fick ett hemangiom på min läpp som är mycket märkligt eftersom det är mestadels mindre barn som  får ett hemangiom, inte vuxna. Efter att detta hände, blev jag allvarligt sjuk. Jag missade veckor av skolan, i flera omgångar.

Jag höll på att få svår bronkit och jag kunde inte längre bara inte vifta  undan det. Jag var också tvungen att gå till doktorn eftersom jag var väldigt deprimerad. Jag fick recept på Zoloft. Lyckligtvis var mina lärare förstående och arbetade med mig och jag tog mina A:s och B:s.

Under dessa fem år efter HPV-vaccinationen har jag haft sömnproblem, alltid känt mig energiifatig och haft vad jag trodde var växtvärk.

I juni 2012 blev min ”växtvärk” värre i mina knän och ben. Så min mamma tog mig till läkaren och de kunde inte riktigt lista ut vad som var fel. De satte mig på mig ett stödbandage på ett knä, gav mig medicin och skickade hem mig. Jag mådde inte alls bra och min läkare tog ännu mer blodprover på mig. Vi fann då att jag hade hypotyreos, så nu har jag medicin för det också.

Jag fick 8 epidural steroid injektioner, och ingen fungerade. Jag fick också nyligen diagnosen fibromyalgi, men min fibromyalgi är fortfarande under utredning. Min Epstein Barr-IgG är 544,0 och det normala är 16,0 och lägre. Och mina blodvärden är hela tiden kritiska. De kunde inte få blodet att koagulera,  så de fick trycka länge. Jag testade också positivt för atypisk ANCA.

ζ

Jag vill skapa något godt av något fruktansvärt

Från juni 2012 – till nu (augusti 2013), möter jag varje dag med svår smärta. Min smärta sitter i min rygg, i bäckenet, i höfter, på baksidan av benen  och i knäna. Mina ben blir också mörklila, nästan svarta, och det rusar hela vägen ner till mina fötter. Jag gjorde en MRI för min rygg och fick reda på att jag saknar en äggstock och har en utväxt på min livmoder. Naturligtvis, gick jag  till OBGYN för det, där gjorde han en ultraljudsundersökning och kunde inte hitta utväxten eller min äggstock. Han kastade ur sig att det inte spelade så stor roll. Jag är nu osäker på om jag har en äggstock eller en utväxt. Jag har upptäckt att jag i denna situation, att läkarna verkligen inte kommer att försöka hjälpa mig. De verkar inte vilja tro på mig eller så skickar de iväg mig till en annan läkare när de inte vet vad de ska göra.

Jag har också förlorat kontakten med familjemedlemmar på grund av mina problem. Inte alla tror mig eller förstår vad jag går igenom. Men nu vill jag berätta vad som hände mig, så att inga fler flickor eller pojkar behöver gå igenom samma helvete som jag tvingas genomlida, varje dag.

Jag vill skapa något bra av något fruktansvärt.

Ashley Adair
.

Läs artikeln: http://sanevax.org/the-dark-side-of-gardasil/

Läs även … Study: HPV Vaccine Linked to Premature Menopause in Young Girls … (Googleöversatt)

ζ

Vaccin_pengar_HPV

Kommentar

Vi verkar inte ha lärt oss någonting av svininfluensan, ett värdelöst experimentvaccin när det gällde att skydda, men som gav neurologiska skador i form av bland annat narkolepsi hos hundratals ungdomar. Vad som händer med fem miljoner medborgare på sikt är det ingen som vet.

monopol_manDet vi vet är att det gav klirr i i miljardklassen hos vaccintillverkarna som självfallet friskrivit sig från allt ansvar för biverkningar. De bara cachar in och våra aningslösa och okunniga tjänstemän finansierar med skattemedel. Våra förtroendevalda politiker gör som tjänstemännen säger, de är ju ”experter och dem måste man ju lita på”. Medan de i själva verket inte har en aning om vad de sysslar med (de litar i sin tur på den information som de får av tillverkarna).

Nu ska 400.000 svenska tjejer vara ”försökskaniner” för experimentvaccinet Gardasil (enligt artikeln ovan) som inte verkar ha några positiva effekter alls, men som har ruggiga biverkningar. Dags för svenska folket att vakna upp och ta ansvar för sin egen och sina barns hälsa. Vem vill ta den risken – för ingenting?
.

rysk-roulette-kvinna2Som om 400.000 svenska småflickor
anmodades att spela rysk roulett.

I bästa fall händer ingenting
(åtminstone inget man märker).

I sämsta fall smäller det direkt, som för
Ashley Adair (eller efter 10 – 20 – 30 år).

 

 • Läs mer om HPV och Gardasil här… (27 inlägg)

Logga_BUSINESSExperimentvaccinering handlar om business och biverkningar ger merförsäljning av andra läkemedel. Våra myndigheter spelar med i detta monopolspel med skattepengar och endast vi själva kan parera detta vansinne som nu med full kraft drabbar våra tjejer och deras möjligheter att bli mammor framöver. Detta bara för att en skrupelfri vaccinindustri ska tjäna några skattemiljarder.

På sikt måste inkompetenta myndighetspersoner ersättas med professionella som arbetar i medborgarnas och samhällets tjänst, som utgör motkraft när skrupelfria aktörer vill komma åt våra skattepengar. Tills dess måste vi själva ta det ansvaret.

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer..

ζ

Uffe-Ravnskov-funderar

 ”Sanningen måste förvärvas av varje enskild människa.
Vill du veta något måste du själv se på alla premisserna,
själv lyssna på alla argumenten och sedan själv avgöra
vad som verkar mest logiskt. Det går lätt snett om du
ber auktoriteterna göra arbetet åt dig.”

 Uffe Ravnskov, med. dr., docent

ζ

APPENDIX

gungbräda-obalans

Ensam är inte stark – men tillsammans väger vi tungt

Vi måste organisera oss i organisationer som verkar i folkets tjänst och en sådan organisation är DiOS. Låt oss börja med att ta livtag på diabetes och rädda vården. Observera att ALLA hushåll borde vara medlemmar och ta fighten för att rädda vården (inte bara diabetiker).

diosTa fighten och teckna medlemskap här och just nu för bara en tia i månaden (DiOS bjuder på tre månader). Visa att du aktivt stöder arbetet med att RÄDDA VÅRDEN, på folkets villkor (baserat på vetenskap). Läs mer…

DiOS (Diabetesorganisationen i Sverige) är en ideell organisation som fullt ut arbetar i medborgarnas intresse. Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant. Således goda skäl för ALLA hushåll att ta denna fight.

Enkelt och snabbt. Man fyller i ett formulär och betalar in 150 kronor på bankgiro och så är man medlem t.o.m. hela 2014. Diabetiker får dubbel nytta, får tillgång till bra information och kan ställa frågor på forum. Teckna här…

En skrupelfri läkemedelsindustri och dess medlöpare behöver en motkraft och endast folket kan skapa denna. Alternativet är att bli överkörd vilket kan ta sig fruktansvärda uttryck, som narkolepsi eller som i artikeln ovan. Och våra diabetiker har det inte mycket bättre, vilket kostar skattebetalarna skjortan.

Vad det gäller vacciner så måste vi tillsvidare själva läsa på och inte okritiskt lita på ”experter” som bevisligen inte har en susning om vad de håller på med (men de verkar tro det). Våra ”experter” synes helt lita på tillverkarnas försäkringar och verbala garantier om produkternas förträfflighet och ofarlighet. Och våra politiker litar på tjänstemännen. Gång på gång blir vi grundlurade!

Om vi inte organiserar oss så kommer kommersiella särintressen att fortsätta med sina affärer och lura de flesta, vilket får stora samhälleliga konsekvenser, som vi alla får vara med om att betala.

Mycket bättre att lösa grundproblemet.

6 svar på ”Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighet”

 1. DANSK LÄKARE MANAR TILL UPPROP MOT VACCIN

  Just nu pågår en debatt i Danmark om Gardasil, vaccinet som sägs kunna skydda mot HPV-virus, som i sin tur kan orsaka livmoderhalscancer. En läkare går så långt att han uppmanar till upprop om att stoppa vaccinet omedelbart.

  Den i danska Frederica praktiserande läkaren Stig Gerdes, har själv helt upphört att ge vaccinet till sina patienter. Han skriver i sitt upprop på internet att han kommer att vägra ge vaccinet ända till den dag det visar sig vara ofarligt. Han hänvisar till en mammas förtvivlade brev om sin dotters allvarliga biverkningar efter vaccinationen.
  :
  Enligt DR1 har ca 350 000 danska flickor och unga kvinnor vaccinerats, och de officiella siffrorna för biverkningsrapporter är ca 800, varav 129 stycken är allvarliga biverkningar. Trots detta menar Sundhedsstyrelsen att nyttan överväger den potentiella faran. Men läkaren Stig Gerdes befarar att det finns ett stort mörkertal och att betydligt fler får biverkningar, utan att koppla det till vaccinet

  Läs mer … 2op.se

  – – –

  Mer om Gardsil

  – ”Etiskt oförsvarligt att fortsätta vaccinationen”. Läs mer … vaccin.me/

  – Ledande vaccinforskare blåser i visselpipan angående Gardasil. Läs mer …

  – 19-åriga Astrid sitter i rullstol efter hpv-vaccinationen. Läs mer…

  – Japan slutar med att rekommendera HPV-vaccin. Läs mer…

  – Gardasil inte bara värdelöst utan till och med farligt – men forskarvärlden och media fortsätter vilseleda. Läs mer…

  – Socialstyrelsen rekommenderar influensavaccin till gravida trots bristande vetenskap. Läs mer…
  – – –

  Kommentar

  Under vilka regler råder HPV-vacciner? Finns det några regler?

  Försiktighetsprincipen har sopats under mattan. Experimentvacciner saluförs som ”säkra” och det är inte ens visat att det har någon som helst positiv effekt. Däremot har vaccinet bevisligen allvarliga bieffekter. Uppenbarligen är våra myndigheter duperade eller köpta. De synes ej heller ha lärt sig något av skandalen med svininfluensa.

  Fel personer tillåts fortsätta att styra fel. De har mandat att sänka befolkningen.

  Vården lider brist på resurser och personalen går knän. Men till verkningslösa vacciner, med allvarliga biverkningar, verkar det finnas hur många skattemiljarder som helst.

  Det är ju vansinne och ett enormt slöseri med samhällets resurser, med människor och med skattemedel.

  Så här kan vi inte ha det. Detta måste folket sätta stopp för – när ansvariga inte verkar förstå vad de sysslar med.

 2. Klipp från Facebook

  GARDASIL någon? Vår dotter fick erbjudandet.

  Jag svarade skolan så här:

  Hej!

  Vår dotter har fått information om vaccin mot HPV, Humant Papillom Virus. Det uppfattade hon som ”ta vaccin eller få cancer och dö”. Hon fick även med sig ett brev hem där det står att vaccin mot HPV skyddar mot mer än 70% av all livmoderhalscancer”. Jag hade inte tänkt ta diskussionen alls, utan helt enkelt bara tacka nej. Men med de faktafel som sprids känner jag mig nödgad att ta till orda. Det vore beklagligt om andra föräldrar fattar ett sådant här viktigt och kanske avgörande beslut på helt fel grunder. Jag tänker så här:

  • Det anges inte vilket vaccin det rör sig om. Gardasil? Berätta gärna det i så fall samt vad det innehåller – till alla föräldrar. Man får förutsätta att även andra har intresse i att veta vad som kommer att injiceras i deras barn.

  Vaccinet skyddar inte mot cancer som ni angett. Man vaccinerar sig alltså inte mot cancer. Det antas däremot ge skydd mot Papillomvirus (HPV) 6, 11, 16 och 18, varav HPV 6 och 11 kan ge kondylom och HPV 16 och 18 är förknippade med cancer. Utöver detta finns oändligt många olika papillomvirus som i sin tur kan ge cellförändringar, som i sin tur kan leda till cancer långt senare. Vaccinet antas skydda mot enbart ett fåtal av dessa virus, inte alla. Vaccinet är alltså mot ett virus (några få av dem), inte mot cancer. Att ange att vaccinet skyddar mot cancer är gravt missvisande och felaktigt. Att sedan dra till med en siffra som inte finns belagd känns mycket oseriöst. Var kommer siffran ”70%” ifrån? (Jag kan gissa. Det kommer från antagandet att vaccinet skyddar mot 70% av de HPV-infektioner som vaccinet innehåller, som i sin tur KAN leda till cancer? Och i så fall är det så att man mätt antikroppar och antar att det finns ett skydd, inte att man faktiskt noterat något skydd.)

  Enligt lag är ni skyldiga att informera både om eventuella fördelar och nackdelar av ett vaccin. Inga biverkningarna nämns. I FASS kan man läsa att smärta, svullnad, rodnad, huvudvärk, blåmärken, klåda, smärta i extremitet, feber, illamående, nässelfeber, andningssvårigheter, bronkospasm, svimningar, skakningar, stelhet, allergiska reaktioner, svullna körtlar, (hals, armhåla eller ljumske), muskelsvaghet, onormala känselförnimmelser, krypningar i armarna, benen och överkroppen, eller förvirring, Guillain-Barrés syndrom, akut disseminerad encefalomyelit, yrsel, kräkningar, ledsmärta, värkande muskler, ovanlig trötthet eller svaghet, frossa, allmän sjukdomskänsla, ökad risk för blödningar och blåmärken samt hudinfektioner på injektionsstället är möjliga biverkningar. Dessutom rapporteras det friskt från vårt grannland (Danmark) om unga kvinnor som drabbats av POTS (Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome, alltså ortostatisk inolerans / konstanta svimningar), och CRPS (Complex Regional Pain Syndrome, kroniskt smärttillstånd). Detta har även rapporterats i Sverige:

  – Misstanke om allvarliga biverkningar av GardasilSR

  I en studie kan man läsa om en ung kvinna som efter den här cocktailen drabbades av autoimmun blödarsjuka där immunförsvaret förstör trombocyter som är nödvändiga för normal blodkoagulering:

  – Vaccinations and secondary immune thrombocytopenia with antiphospholipid antibodies by human papillomavirus vaccinePubMed

  Biverkningar av Gardasil är under utredning. Vi vet alltså inte med säkerhet att Gardasil är ett säkert vaccin. Ändå används det. I Danmark finns forskare som föreslår att man skall pausa vaccineringen därför:

  – Dansk forsker bekymret for bivirkninger: Vi skal tage en ’time out’ i HPV-vaccinerne BT

  Japanska myndigheter har slutat rekommendera Gardasil p.g.a. allt för många och allt för allvarliga biverkningar:

  – HPV vaccine seen differently by Japan and the U.S. … THE TOKYO TIMES

  Har vaccinet någon effekt? Docent Lennart Waldenlind i Sverige anser inte det. Han har nämligen studerat det vetenskapliga underlaget. Exempelvis kvarstår 4 av 5 oönskade cellförändringar trots vaccin. Han går till och med så långt att han menar att man kan invaggas i falsk säkerhet och inte ta de regelbundna kontrollerna på allvar:

  – ”Gardasil – ett vaccin med måttlig effekt”
  SvD

  Cellförändringar är inte cancer. Huvuddelen är övergående och läker ut av sig själv. Hos några få kan dessa cellförändringar så småningom övergå i cancer. Förloppet är mycket långsamt och därför är denna cancerform gynnsam att påverka med preventiva åtgärder som gynekologisk cellprovskontroll. Berätta gärna om det alternativet till alla föräldrar.

  Användandet av vaccin mot HPV är omotiverat enligt en annan studie, där man kommit fram till att insjuknandet är så lågt. Samma studie påpekar att antalet fall minskat i exempelvis Indien där man mer tydligt ser att förbättrade levnadsförhållanden och miljö bidragit till detta.

  • Kuriosa: Kroppen klarar av 95% av alla HPV-infektioner själv (Diane Harper / HPV-forskare). Inga studier visar att Gardasil hjälper mot eller förhindrar en livmoderhalscancer. 80% av alla kvinnor får en HPV-infektion någon gång i sitt liv. Bara en bråkdel av de utvecklar livmoderhalscancer. Av de är det väldigt få som dör. Det förmodade skyddet av vaccin varar bara i några år (alltså, man har bara kvar antikroppar i några år). Men få 12-åringar är sexuellt aktiva. Efter 5 år har kroppen bara kvar antikroppar mot HPV 16. De andra är borta.

  • I samtal med barnen måste det finnas ett bättre sätt att prata om det här. De måste förstå att de inte kan vaccinera sig mot cancer. De måste förstå att det är en minimal chans att få den här typen av cancer. De måste förstå att de kan förebygga. Prata skydd med dem. Varför inte med killarna också? Prata om vikten av regelbundna kontroller. Men skräm de inte till att vaccinera. Dessutom med något så ogrundat och outrett. Bristfällig information skapar oro. Korrekt information skapar trygga individer som kan fatta egna beslut på rätt grunder.

  • Slutligen lite inspiration för de som vill se hur det gått för andra unga kvinnor som vaccinerats mot HPV:

  – DE VACCINEREDE PIGER HPV DEL 1TV2

  – DE VACCINEREDE PIGER HPV DEL 2TV2

  – HPV Documentary 141215TV3

  Läs även om Maja som fick sitt liv förstört av Gardasil:

  Vem ska bota Maja? 2013 blev Maja sjuk. Hon var 13 och helt orkeslös. Sakta har hon blivit allt sämre: värk, känselbortfall, och plågsamma utslag. Nu sitter hon i rullstol och ingen läkare kan säga vad hon lider av … SR

  PS. Brevet avslutas med en friskrivningsklausul från er sida där ni ”utgår från att föräldrar med gemensam vårdnad agerar i samförstånd”. Det får ni inte. Enligt lag måste ni ha båda föräldrarnas godkännande. Särskilt i fall av så här bristfällig information och kunskap i ett ämne, riskerar många föräldrar att hamna i situationen att de inte är överens.

 3. P. Såhär behandlar staten de som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet!

  Den 2 februari 2017.

  Staten/Läkemedelsföretagen tvingar alla narkolepsidrabbade att skriva på en överlåtelse där vi avsäger oss rätten att stämma någon som handhaft vaccinet som förstörde livet för våra barn!

  Vi har vägrat i 7 år, men nu hotar de med att vägra ersättning för de drabbade! Helt lagvidrigt!

  Vi sitter i klorna på staten och Läkemedelstillverkarna som är de som äger Läkemedelsförsäkringen, och de ska bestämma vilka som får ersättning och hur mycket! Alltså ska förövarna bestämma utan insyn hur offren ska ersättas!
  Det har gått mer än 7 år, och vi får fortfarande ingen hjälp, bara en byråkratisk mardröm utan like, vi får strida och överklaga i varje instans!

  Är det så här Sverige tackar för solidariteten ni tyckte var så viktig att ni tvingade på oss detta vaccin! Var är er solidaritet nu när allt gick åt helvete och 500 barns ( numera vuxna) liv gick åt helvete??

  – – – Kommentar 1 – – –

  P. Förutom detta så tvingar de alla som vägrat medicinera att göra just det för att Läkemedelsförsäkringen ska bestämma när en person är välmedicinerad och kan prestera efter bästa förmåga! Kruxet är att det är tunga narkotikaklassade preparat det handlar om, ex ren amfetamin för att hålla sig vaken, och GHB för att sova (narkos sömn).

  Vi som valt att försöka avgifta kroppen i 5 år och försöka få ut vaccin och gifter är alltså tvungna att ta knark. Staten äger oss, och de som förstört våra barns liv ska kunna fortsätta med det.

  – – – Kommentar 2 – – –

  P. Å ni vet inte vad följderna blir säg om 20 år, för jävligt å den enda medicinen ni hade behövt var om man hade blivit sjuk var intravenöst c-vitamin. Istället för dom gifterna som pumpades in både Tyskland å USA nobbade medicininen men Sverige hade redan köpt det.

  – – – Kommentar 3 – – –

  T. Exakt! Vi har tagit intravenös c vitaminbehandling för att försöka få ut vaccinet ur kroppen, men det fungerar bara till liten del när skadan redan är skedd.

  – – – Kommentar 3 – – –

  P. Ryser… Kämpa ?❤

  – – – Kommentar 4 – – –

  L, DAGS ATT BYTA POLITISK LEDNING

  Så länge Sverige styrs av ”lekmän” som gjort politisk karriär så kan det bli hur tokigt som helst. Dessa politiker, som varken kan eller vågar göra någonting, lutar sig mot inkompetenta eller korrupta tjänstemän som i sin tur styrs av kommersiella särintressen.

  Både förtroendevalda politiker och ansvariga tjänstemän (som t.ex. Anders Tegnell) var informerade om att det förelåg stor risk för neurologiska skador och att det inte alls var klarlagt om vaccinet hade någon skyddseffekt. En ansvarskännande medborgare vid namn Leif Arnold varnade via pressmeddelande, polisanmälan, JK-anmälan, JO-anmälan och KO-anmälan i ett försök att stoppa vansinnet (bilagt var skarp vetenskaplig dokumentation). Således var alla läskunniga politiker och tjänstemän informerade. Vad hade hänt med samhället om en eller två miljoner svenskar drabbats av narkolepsi?

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen”klicka här

  – Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!klicka här

  – KU-, JK- och JO-anmälanklicka här

  – Kalla fakta: Svininfluensevaccin och narkolepsi – TV4
  klick här

  En ännu värre skandal är nu under uppsegling med Gardasil som riskerar att göra våra tjejer sterila – förutom alla andra biverkningar.

  – Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighetklicka här

  – Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här

  – Gardasil kan leda till kramper, förlamning, blindhet och döden … klicka här

  Det finns ansvariga politiker som vet att vaccinet är helt onödigt då man ändå måste ta cellprover (vilket ger ett mycket bra skydd mot livmoderhalscancer). Men trots att de förstått att vaccinet är ett resultat av en framgångsrik lobbying så väljer de att hålla tyst och följa order. Journalisten i nedanstående klipp blev helt stum när hon förstod att vaccinet var helt onödigt. Vi utsätter således våra tonårstjejer för enorma risker helt i onödan!

  – Väst-Nytt om HPV-vaccinet Gardasil, TV-inslag från år 2008
  klicka här

  – Linnéa blev paralyserad när hon vaccinerade sig mot livmoderhalscancer – Nyhetsmorgon (TV4)
  klicka här

  VAD GÖRA?

  Bevisligen kan vi inte lita på vården, på myndigheter eller på dagens politiker. Lösningen är att byta ledning till kunniga och erfarna politiker som sedan får städa undan inkompetens och korruption inom myndigheter och vården. Och precis som man städar trappor så början man uppifrån.

  Ett nytt parti är på G – som lovat att ta itu med detta om de får folkets förtroende har det träffande namnet ”Omstart Sverige” och de kommer att presentera sitt program under april månad 2017.

  Vi har studerat partiet under ett halvt års tid och de har något så ovanligt som en klok sakpolitik och en sen sund värdegrund. Ett folkets parti – ett parti för ALLA grupper i samhället.

  Varför behöver Sverige ett nytt parti?

  Det går nu snabbt utför inom alla viktiga områden i Sverige: skolan, arbetslösheten för ungdomar och invandrare, bostadsbristen åt unga, den grova brottsligheten, bristande försvarsförmåga, en polis med rekordlåg uppklarningsprocent, alla skandaler där tjänstemännen eller politikerna aldrig ställs till svars utan tvärt om belönas med fallskärmar samt en vård och omsorg som fungerar allt sämre. Småföretagarna (Sveriges jobbmotor) går på knäna av alla lagar, all onödig administration och alltför höga skatter.

  Omstart.

  Det som krävs nu är en fördjupad demokrati med ökat personligt ansvar för politiker och tjänstemän vilket skapar mer genomtänkta beslut. Sverige behöver en uppdatering av regelverket och därefter en omstart.

  Vaccinskandalen visar med all önskvärd tydlighet att dagens politiker passerat sin inkompetensnivå – och så kan vi inte ha det.

  – – – Kommentar 5 – – –

  P. Du får jättegärna maila mig all dokumentation som det är bra källor på, så att jag kan använda dem mot LMF.
  Har du även koll på EU lagar, om Sverige bryter mot något som villkorat/tvingar oss in i en återvändsgränd där vi är helt rättslösa?

  Min son medicineras inte, vi har lagt 5 år på att avgifta och förbättra hans hälsa. Men nu kommer LMF kräva att han medicinerar för att få ersättning. Det är ju tunga narkotikaklassade preparat det handlar om.

  – – – Kommentar 6 – – –

  C. Helt sjukt. De kan väl omöjligt tvinga er?

  – – – Kommentar 7 – – –

  P. Jo de ÄGER oss, annars får inte barnen någon ersättning!

  – – – Kommentar 8 – – –

  C. Men jag blir förstummad. Hur kan man hjälpa? Det är inte klokt.
  Så att de får sälja ännu mer läkemedel.

  Vad har de för motivering till att tvinga på medicinerna?

  – – – Kommentar 9 – – –

  L. Hej P,

  När det gäller vården lever i en ”bananrepublik” där det tydligen är ok att bryta mot lagar, regler, etik och moral.

  En viktig insikt är att det inte går att påverka myndigheter, vården eller partier – de styrs av andra intressenter. Vi har hittat enskilda politiker och tjänstemän som förstått, men de vågar inte sticka ut hakan eller så blir de negligerade (ungefär som ni blir) – eller så blir de förföljda av myndigheter, rättsväsendet, vården och media (inklusive publik service) som doktor Erik Enby.

  – Se filmen ”Läkaren som vägrade ge upp” så förstår ni hur Sverige fungerar idag … klicka här (en film alla vuxna bör se)

  Doktor Erik berövades sin läkarlegitimation utan några som helst sakliga skäl. Vi lever således i en rättslös ”bananrepublik” och det är hög tid att vi ändrar på det.

  Läkemedelsverket kommer bara att backa ”under galgen” och tyvärr har jag inget svar på hur detta ska gå till då våra myndigheter bevisligen kan bryta lag utan påföljder. Det sker också när det gäller behandling av fetma och diabetes.

  – Läkare och diabetessköterskor känner inte till lagen (eller vägrar följa den)
  klicka här

  Det ni kan göra på kort sikt är att kämpa på och kanske de lyder EU-lag bättre än svensk lag? Sedan byter vi regering september 2018 – där ”Omstart Sverige” är ett stark kort.

  Jag minns när tidigare hälsominister Maria Larsson (kd) vid sidan av Anders Tegnell i TV förklarade hur viktigt det var att vaccinera sig mot svininfluensa och Anders Tegnell garanterade säkerheten. Maria Larsson sade att hela vaccinationskampanjen var värt det ( drygt 5 mdr) om vi så bara räddade ett barns liv.

  Maria Larsson kanske istället skulle sagt att det var värt att gynna vaccinationsindustrin med ett experimentvaccin även om 500 barn får narkolepsi. Anders Tegnell har nu beställt mer vaccin så att fler kan injicera ett värdelöst vaccin och få narkolepsi. Suck!

  Själv hade jag informerat mig och ingen i vår familj tog sprutan. Våra barn var de enda barnen i respektive klass som INTE tog vare sig vaccin mot svininfluensa eller Gardasil.

  Vår son hade förtur på grund av en autoimmun sjukdom och jag frågade hur de tänkte då med tanke på att vaccinet mot svininfluensa innehöll adjuvant skvalen som kan trigga igång just autoimmuna sjukdomar? Jag fick inget svar.

  – Svininfluensavaccin orsakar narkolepsi. Vet du varför?
  klicka här

  Vet vården inte vad de sysslar med? Uppenbarligen inte!

  Om makten inte lyssnar på folket – så måste folket bli makten. Sverige behöver ett nytt ”operativsystem” och sedan en omstart! ANNARS KRASCHAR VI JU!

  – – – Kommentar 10 – – –

  P. Hej! Jag träffade Erik Enby förra våren, fantastisk människa. Ska se hans film så fort den kommer hitåt igen. Jo EU är nog vägen vi får ta nu för att se om de kan backa lite iaf…tack för svar och tips!

  Eftersom Staten och Läkemedelstillverkarna äger Läkemedelsförsäkringen tillsammans så behöver man varken vara foliehatt eller paranoid för att förstå att det bara handlar om pengar. Vem tjänar på att vi äter mer mediciner??

  – – – Kommentar 11 – – –

  C. Verkligen inte. Men de måste motivera det och hur gör de det för de kan ju inte gärna erkänna vilket syfte de har.

  – – – Kommentar 12 – – –

  C. De behöver inte motivera något alls, de bryter mot lagen hela tiden, och gör vi inte som de säger så får vi ingen ersättning…

  – – – Kommentar 13 – – –

  C. Fy fan

  – – – Kommentar 14 – – –

  P. Det kan man lugnt säga!

  – – – Avslutande kommentar – – –

  Det är folket som bestämmer – åtminstone en gång vart fjärde år.
  Dags att mobilisera!

  Glöm inte:

 4. Vaccinering blev en mardröm

  HÄSTVEDA En enkel vaccinering som skulle skydda mot livmoderhalscancer, blev istället början på en mardröm. Cecilie Lund fick biverkningar som ingen hade informerat om att fanns, och det verkar inte finnas någon lösning i sikte.

  – Hade vi vetat vad vi vet i dag hade vi aldrig låtit henne bli vaccinerad, säger hennes föräldrar Karina och Ole Lund.

  Läs mer … Norra Skåne

  Därtill en helt onödig vaccinering som lobbats in … Västnytt

Kommentera