Kemoterapi orsakar cancertumörer

Kemoterapi orsakar cancer!

Visst är det fantastiskt, amerikanska forskare utropar nu den självklara devisen att jo då, kemoterapi orsakar cancer.

Det som den alternativa cancervården med sina mycket långtgående effektiva metoder som B17, Protocel, Linfröolja, Salvestrol m.m. Gjort under årtionden under mycket svåra umbäranden och förtigande och förlöjligande från den mycket lukurativa giftiga cancervården som aldrig fungerat till ens nämnvärda friskförklarande. Den alternativa giftfria anaeroba cellväxtteorierna slår denna miljarddollar industri med hästlängder.

Den giftfria anaeroba cellväxtbekämpningen är förhållandevis billig men framförallt effektiv tack vare att giftfri anaerob cellväxtbekämpning kan pågå i princip hur länge som helst. I Amerika finns det idag hundra tusentals friska kvinnor och män som övervunnit sina olika cancerdiagnoser och idag är fullt friska utan skador varken på immunförsvar eller viktiga organ som hjärta, lever eller hjärna bara för att nämna några.

Nu har som sagt nya forskningsrön uppdagat det vi alla redan visste, (utom cancerindustrin förstås) upptäckt att kemoterapi faktiskt orsakar cancer. Forskare vid Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle har gjort denna helt ”förvånande” upptäckt att kemoterapi, som används för att bekämpa cancer faktiskt orsakar cancer. ”Våra resultat visar att skador på godartade celler… direkt kan bidra till att öka tumörtillväxt”.

  • Mer än 15.000 brittiska patienter dör varje år till följd av cancerbehandling
  • Mer än 15.000 människor i Storbritannien dör varje år till följd av cancerbehandlingar snarare än själva sjukdomen, har Lord Saatchi sagt.

Han berättade att han hade fått uppskattning från någon inom den medicinska professionen.

Reklam mogulen har startat en kampanj för en lagändringar för att möjliggöra mer innovation i behandling av cancer, sedan hans hustru, romanförfattare Josephine Hart, dog av en form av äggstockscancer under 2011.

Lord Saatchi sade:

”Poängen är att vi inte vet om det är 1 procent av patienterna eller 100 procent patienter som dör till följd av behandlingen.”

”Vad vi vet är att cancerläkemedel åstadkommer sådana skador på immunsystemet att patienten blir hjälplösa och mottagliga för dödliga infektioner såsom E.coli eller MRSA eller blodförgiftning.”

Han sa att ”Office for National Statistics” enligt Världshälsoorganisationens riktlinjer, att:

”de registrerade endast den senaste bakomliggande dödsorsaken.

Med andra ord så registreras inte sekvensen av orsakssamband, dvs. den bakomliggande orsaken som leder till döden registreras inte.”

Vid frågestunden i överhuset, frågade han hälsominister Earl Howe:

”Eftersom detta är tänkt att vara en tid präglad av stora data, kommer du då att åtgärda de begränsningar av nuvarande statistik över dödlighet i cancer, för att hjälpa forskare och läkare att få den information som leder framåt mot innovationer, mot ett botemedel mot cancer? ”

Lord Howe sade statistiken registrerade när cancern var dödsorsaken, men inte när behandlingen av cancer var dödsorsaken.

Han medgav att det var ”viktigt att få mer information om effekten av cancerbehandlingar avseende dödlighet”, men tillade att ”nya datainsamlingar” pågick för att ge mer detaljerad information.

Han sade att nya siffror skulle ge bättre information om dödsfall efter kemoterapibehandling, medan annan statistik skulle ge information om dödsfall efter kirurgisk behandling.

Men han varnade:

”Det kan vara mycket svårt att identifiera den exakta orsaken eller sekvens av progression av faktorer som leder till dödsfall, särskilt för dem med slutstadiet cancer eller som är särskilt svaga och upplever fysisk försämring.”

”Så det här är ingen exakt vetenskap.”

Källa … Scientists Make Another Obvious Discovery: Chemo Causes Cancer

Kommentar

Slutsatsen är att det inte finns någon uppföljning och således sker dagens cancerforskning och cancerbehandlingen i blindo och det kan mycket väl vara så att dagens kemoterapi och strålning gör större skada än nytta. Det vet vi inte.

Vården som alltid framhåller att alternativ måste vara vetenskapligt grundade och väl uttestade innan de kan komma på tal, de tillämpar själv metoder som inte uppfyller några krav alls. En herrelös verksamhet har utvecklas som gynnar forsknings- och läkemedelsindustrin, som idag antagit sådana proportioner att de hotar hela nationer. Allt som hotar denna nya näringsgren och dess monopol bekämpas.

Doktor Erik Enby

Doktor Erik Enby började forska på de grundläggande orsakerna till cancer och såg då svampar och sporer i blodet på cancerpatienter, vilket också gick att behandla, utan kemoterapi och strålning. Han blev bokstavligen utsatt för en häxjakt och blev vingklippt, berövad sin läkarlegitimation utan saklig grund, ty hans upptäcker hotade en mycket lönsam cancerindustri. Men istället för att låta sig kuvas så öppnade han en webbplats där hans forskning presenteras (på tre språk) och skrev en bok (i romanform, där häxjakt i modern tid beskrivs).

Doktor Erik Enby presenterar ett mycket intressant forskningsspår som man bör forska vidare på och det finns även andra alternativa spår som är intressanta. Men den inflytelserika läkemedelsindustrin vill fortsätta med det som vi vet fungerar dåligt, för att det är lönsamt. Och eftersom de styr både forskning och vård, så kommer vi ingen vart förrän ansvariga politiker tar befälet! Och det brådskar!

Den amerikanska 1800-talspresidenten Abraham Lincoln sade följande:

“Du kan lura alla människor ibland, du kan till och med lura vissa människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden.”

Det var klokt sagt, men på Abraham Lincolns tid fanns inte internet. Idag är det svårare att luras i längden och allt fler svenskar blir inte lurade alls längre. Men dagens cancervård och forskning kommer att köra sitt spår till ”the bitter end”, något annat vill de inte veta av och något annat kan de inte. Idag drabbas var tredje svensk av cancer och snart varannan. Detta kundsegment vill inte världens mest lönsamma industri släppa taget om.

Hög tid för våra förtroendevalda politiker att ta befälet, att helt enkelt göra sitt jobb. För så här kan vi inte ha det. Vi blir ju grundlurade på både hälsa och pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen