Alternativvården och klappjakten – Varför?

.

alternativmedicin-kan-inte

ζ

Gästskribent

Micke-SkribentMichael Håkansson alias Micke Skribent
[ Månadens person … klicka här ]
.

Alternativvården och klappjakten – Varför?

ItalienI Italien har man framgångsrikt inrättat ”Alternativvårds-sjukhus” som ett annat val för medborgarna jämsides med statens befintliga vård och sjukhus. Den Italienska staten betala för vård där, som för statlig sjukvård för medborgaren…medborgaren väljer alltså själv.

En italiensk läkare vid namn Tullio Simoncini är cancerns gåta på spåren och har förstått att det är en form av svamp och att den enkelt kan behandlas med goda resultat.

Den cancerterapi vården erbjuder i världen räddar ca 50% av patienterna, medan Tullio Simoncinis behandling räddar ungefär 80%. Detta har blivit uppmärksammat då Tullio Simoncini stödjer alternativarna och andra vårdvägar. Tullio Simoncini kommer nu till Sverige för att hålla föredrag , lyft av alternativvårdssidan i Sverige….men nu händer något!

 • Läs mer … Giro di Svezia
  .
 • Malmö slutsålt, fortfarande biljetter kvar i Partille (Göteborg) … klicka här

 ζ

Läkemedelsindustrin försvarar sitt monopol

Detta faller inte i god jord hos läkemedelsbolag, svensk forskning, regering, m.fl…man måste ta udden av alternativarna i landet för att behålla sina sjuka och läkemedelsbolagens generösa anslag…..

 1. ANNA-BÄSEN-2Steg ett är att man kopplar in ”stimmet-bevakarna”, man sätter in Expressen och Anna Bäsén att göra en smutskastningskampanj av alternativ vård och dess utövare, för att få bort det som börjar väckas hos folk … att söka andra vägar till vård.
  .
  Först beger sig naturligtvis Anna Bäsén till svensk sjukvård för att ”friskförklaras”. Ett smart drag för att påpeka för folket att: ”är du sjuk ska du besöka de som verkligen kan och vet – deras ord är lag”.
  .
  Expressen braskar på för fullt med dolda inspelningar vid besök hos alternativare för att skrämma folket. Man använder sig också av hjärnforskaren Dr Martin Ingvar, involverad i bl.a. FOI:s hjärnforskningsprojekt – styrning av den mänskliga hjärnan – samt psykiatrins experiment med patienters hjärnor – godkänt av Olof Palme 1973 – stora medel skjuts varje år in i denna forskning från sittande regeringar. Denne Dr Ingvar har man redan introducerat för svenska folket genom hans medverkan i komiska familjeprogram på TV, så han är känd.
  .
 2. Steg två är att svenska forskare meddelar att man nu löst cancerknuten med ett nytt effektivt läkemedel som kan förlänga livet alla cancerpatienter och inga biverkningar är kända jämfört med dödlig kemoterapi … Svenskar bakom ny cancerupptäckt
  .
 3. miljard-2Steg tre är att … ” Regeringen meddelar nu att man sätter in resurser för alla cancersjuka att snabbt få vård och behandling – resurser avsätts” … Regeringen satsar 2 miljarder på kortare köer i cancervården
  .
 4. Göran-Hägglund-hSteg fyra: Man skickar sedan fram landstingens, läkarnas och läkemedelsbolagens egen springpojke högst upp i ledet, Socialminister Göran Hägglund att uttala sig: ”Det är bra att Expressen granskar bluffmakare inom alternativmedicinen.  Jag känner avsky inför den verksamhet de bedriver”.
  .
  Detta borde ju ha ingjutit respekt i folket … tunga ord från en minister … ALTERNATIV VÅRD ÄR BLUFF OCH SKOJERI

ζ

Miljarder står på spel (fast inte inom alternativmedicinen)

Miljard-på-pallLäkemedelsbolagen får enorma summor för en kemoterapi på en cancerpatient, stora pengar står på spel, man behöver sina sjuka i Sverige. Apoteken håvade in över 50 miljarder förra året från läkemedelsförsäljningen.

100 miljoner per år betalar läkemedelsbolagen till media årligen för annons och reklamutrymme, pengar media behöver och läkemedelsbolagen ÄGER på så sätt media som verktyg.

Allianspartierna vägrar att låta redovisa vilka som donerar pengar till valrörelsen….kan vi gissa att läkemedelsbolag bidrar med en rejäl slant? Landstingens läkemedelskommittéer i landet är nedlusade med pengar som läkemedelsbolagen pumpar in….så tror ni att de italienska ideérna om alternativvårdsjukhus i vårt land, där staten betalar besöken skulle tillåtas … eller att Tullio Simoncinis fynd vad cancer egentligen är och hur det enkelt kan behandlas skulle tillåtas vinna mark i Sverige…ALDRIG!

Jag är övertygad om att man rider på den klick oseriösa som finns i branschen för att slå ner på hela branschen … Man vill nu lagstifta efter smutskastningskampanjen som skaffat anhängare bland folket, och man tror sig ha majoritetens välsignelse … Nu behövs skärpt lagstiftning

ζ

Lagar och förordningar

Lagen

Lagen säger (passar läkemedelsbolagen som handen i handsken)

Patientsäkerhetslagen (ett utmärkt verktyg mot ”hotande” verksamhet-konkurrens):

Enligt patientsäkerhetslagens femte kapitel får ingen utanför sjukvården, eller som inte är legitimerad, behandla följande sjukdomar: cancer och andra elakartade svulster, diabetes, epilepsi eller sjukliga tillstånd i samband med graviditet eller förlossning. Man får inte heller behandla allmänpliktiga smittsamma sjukdomar, ge bedövning eller prova ut kontaktlinser. Däremot får man behandla alla andra sjukdomar och hälsobesvär.

Det är förbjudet för andra än personal inom sjukvården eller legitimerad personal att behandla barn under åtta år.

En person som inte är legitimerad och behandlar allvarligt sjuka eller barn under åtta år kan anmälas till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Det samma gäller för person som utger sig för att vara legitimerad sjukvårdspersonal, som läkare, psykolog eller sjuksköterska, men inte är det.

 ζ

Falsk marknadsföring:

Man får inte marknadsföra sin verksamhet hur som helst. En näringsidkare får inte använda sig av felaktiga påståenden eller andra framställningar som är vilseledande. Exempelvis har ett företag fällts när det i reklamen hävdade att deras spikmatta behandlade depression, migrän, kol och artros. Falsk eller otillbörlig marknadsföring anmäls till Konsumentverket (ett annat ”verktyg” staten använder vid hot mot sina intressen) .Gluten och mjölk - bok 3

.
Micke Skribent

Författare till bokserien ...Gluten & Mjölk,
där nyligen del 3 släpptes ... klicka här

Mickes råd om om du inte mår bra:

 1. Gör ett försök under minst 3 månader att först ta bort alla källor till gluten ur din kost, och utvärdera resultatet. Du behöver ingen läkare som ger dig på papper att du ska äta glutenfritt, det bestämmer du själv, det är din kropp.
  .
 2. Skulle du inte märka en märkbar förbättring, tar du även bort mjölk- och mejeriprodukter under en ny 3 månaders period, där du då kör både gluten och mejerifritt.

ζ

Kommentera