Är din familjs hälsa såld? Se filmen gratis under tre dagar.

.

filmtajm.
ζ:
.

Klicka på bilden nedan och se filmen gratis till till och med nu på fredag (6 mars).

BOUGHT-MOVIE

.
… Är din familjs hälsa såld för profit? Svaret är JA

Ny film ”KÖPT” (”BOUGHT”)

– En dokumentär som visar den usla sanningen som ligger bakom vacciner, GMO och Big Pharma.

ζ

OM FILMEN ”KÖPT”

Du kommer att se hur Wall Street bokstavligen har ”KÖPT” din och din familjs hälsa.

Livsmedel, vaccin, läkemedel, försäkringar och sjukvårdsområdet är en mult-miljarder-dollar-industri … som fokusera mer på vinst än på människoliv. Dokumentären tar tittarna på djupet i denna avskyvärda konspiration …

Med exklusiva intervjuer med världens mest hyllade experter inom forskning, medicin, holistisk vård och naturlig hälsa … Dokumentären ”KÖPT” exponerar den dolda (och dödliga) historien bakom det hela.

 • Se filmen gratis t.o.m fredagen 6 mars … klicka här  (1 tim 33 min)

Efter 6 mars kan videon köpas för 24,95 dollar (drygt 200 kronor + porto).

Om vi inte är medvetna om vad som sker kan vi inte heller skydda oss eller våra barn mot galenskap. Det är en fråga om liv eller död. De som säger som det är blir omedelbart avstängda från sina jobb och placerade i kylan.På detta sätt håller man folket i mörker.

Precis samma sak som i USA ser vi i Sverige idag, censur kombinerat med häxjakter, som t.o.m. våra myndigheter och media deltar i.

Kemi-, kost- och läkemedels/vaccinationsindustrin har ockuperat vårt land och parasiterar på vår hälsa och våra skattepengar, tills det inte längre finns något kvar. Om inte vi tar tag i situationen idag så har våra barn och barnbarn ingen framtid. Narkolepsi efter vaccineringen mot svininfluensa var inte alls oväntat, det var snarare tur att inte hela Sverige slogs ut i detta högriskexperiment som kostade oss fem miljarder kronor.

COMMENTS FROM EARLY VIEWERS

 

data-policy

Industrin står för data, utbildning och forskning som styr politiken, våra myndigheter och läkarna och vart våra skattemedel ska gå. I Sverige går mer än 10 % av BNP till sjukvården, vilket blir i snitt mer än 80.000 kr per arbetande svensk och år. Prognosen är drygt 200.000 kr per arbetande svensk och år om 15 år. Har du råd med det?

Detta för att vänta 12 timmar på akuten på en läkare som skriver ut droger som ofta bara dämpar symtomen (och som ger biverkningar). Vad finns kvar när antibiotika mist sin effekt?

Hög tid att kräva evidens för vacciner, GMO och läkemedel! Idag saknas sann evidens. Tvärtom finns det oräknelig evidens på att vi är grundlurade av en skrupelfri industri. Nu senast införde Norge säljförbud på mer än 1200 ”läkemedel” då de konstaterade att de godkänts grundat på forskningsfusk.

ζ

AUTISM

Föräldrar litar på läkarna, som litar på myndigheter, som litar på industrins information. I USA har vaccinering orsakat en epidemi av autism. Vem ska betala notan när alla drabbats av autism?

autism 1975

autism 2014

Sedan tillkommer alla andra sjukdomar som också ökat epidemiskt.

Finns USA om 50 år?

Och nu är EU under attack! Medan folket sover.

Se sedan vad GMO ställer till med!
Har vi blivit vansinniga?

GMOs

Mödrar leder fighten mot detta vansinne.
Dags att vi alla deltar! Att vi tar befälet.

Om vi slutar köpa GMO,
så försvinner GMO-industrin.

monsanto corporation

När genetiskt modifierade gener blandat sig med naturliga går det inte att återställa.

Bilden nedan den visar att ALLA sjukdomar ökar epidemiskt med GMO.

Finns USA om 25 år?

GMO ökar alla sjukdomar

ζ

neon

Bin dör när de äter GMO. Det borde väcka även den tröttaste.

Varför ska vi äta dessa gifter, som spränger magarna på insekter?

kemi-läke

.
”Cocktaileffekten”

Kemi-, vaccinations- och läkemedelsindustrin blandar tillsammans ihop en dödlig drog (en cocktail), som allvarligt skadar oss och våra barn. Och för detta betalar vi med skattemedel.

Och nu har HPV-vaccinet kommit till Sverige och ska injiceras i alla våra småflickor.

Alla svenska flickor ska ska således vaccineras med Gardasil (eller motsvarande), för det har vaccinationsindustrin bestämt. Helt vansinnigt. Hur kunde detta ske i Sverige?

Även influensavaccin är värdelöst. Gör enbart skada. Ökar t.ex. riskerna för missfall för gravida kvinnor (men industrin säger att det är hundra procent säkert). Det sade man också om svininfluensavaccinet, att det var säkert.

Om du fortfarande inte vet vad GMO är för något, klicka på PM nedan (och sedan vill du absolut inte ge dina barn det och inte själv äta det, inte heller ge din hund det).

ζ

Men Sverige då?

Vi har inte kommit lika långt i vår galenskap, men är snart ikapp USA om inte folket agerar NU. Om vi sätter oss in i vad vacciner och GMO är så inser vi att de krämare som talar sig varma för GMO och experimentvacciner är nakna på argument och det som de saluför som hälsosamt i själva verket är livsfarligt och oftast saknar skyddseffekt.

Anders-Tegnell-den-här-rapportenHelt enkelt ett gigantiskt svindleri dör både svensk statstelevision och svenska myndigheter deltar i propagandan, som enbart gynnar vaccinindustrin, som skrattar hela vägen till banken åt vår dumhet. Vi måste själva söka sanningen och själva ta ansvar för våra beslut, då myndigheter inte längre är att lita på.

Snart tusen svenska barn och ungdomar får plikta med narkolepsi för att tjänstemän som Anders Tegnell (statsepidemiolog) var ute och propagerade i svensk statstelevision om hur viktigt det var att ALLA vaccinerade sig, inte minst med omtanke om vår nästa. Detta trots att det fanns information om att risken för neurologiska skador var överhängande och att ingen visste om vaccinet ens fungerade.

Polen som inte alls vaccinerade sin befolkning hade inte fler fall av svininfluensa än Sverige per capita, vilket visade att vaccinet var värdelöst ut skyddssynpunkt. Vi fick istället för skydd ett sämre immunförsvar, en extra kostnad på fem miljarder kronor och allvarliga biverkningar, som vi ännu inte sett slutet på. Men vi hade tur att inte hela befolkningen slogs ut.

Men statsepidemiolog Anders Tegnell menar att inget fel begåtts och att han kommer att agera på samma sätt om en liknande influensa uppkommer. Har vi blivit tokiga som tillåter dårskap?

 •  Sveriges köpte värdelöst Tamiflu för kvarts miljard … SvD
  .
 • SCOOP: ”Varningarna fanns där före vaccineringen” … klicka här

Har statsepidemiolog Anders Tegnell, som bevisligen uppnått sin inkompetensnivå (eller är köpt) fått andra arbetsuppgifter där han inte kan göra skada?

Å NEJ – dessa tjänstemän fungerar som ”småpåvar” och kan inte avsättas hur stora fadäser de än gör. Han presenteras fortfarande som sakkunnig i vaccinfrågor i svensk statstelevision .

Är statsepidemiolog Anders Tegnell läskunnig eller mörkade han medvetet riskerna med svininfluensavaccinet som injicerades i mer än fem miljoner svenskar till en kostnad på mer än fem miljarder kronor! Vad hade hänt om en miljon svenskar eller ännu fler drabbats av narkolepsi? Hur kommer demens att utvecklas i Sverige om tio eller tjugo år? Ingen som vet.

Statsepidemiolog Anders Tegnell tyckte nyligen att man kunde ge äldre medborgare det värdelösa Tamiflu när det värdelösa säsongsvaccinet mot influensa inte fungerar. Dårskap har fått ett eget högt uppsatt språkrör som bereds plats att framföra sin propaganda i svensk statstelevision.

Nedan ett annat inslag i svensk statstelevision som nyligen sändes: ”Fråga doktorn” (klicka på bilden nedan). Vad kan vi lita på? Vi måste själva läsa på och sedan själva välja vad eller vem vi ska lita på.

”Fråga doktorn” – ett populärt TV program

Kan vi lita på det som sägs i ”Fråga doktorn” eller är det anpassad propaganda som sänds i svensk statstelevision? Det som sker just nu är att läkarkåren underminerar sin egen auktoritet.

Klicka på bilden nedan ↓

NEWSVOICE - Hur kommer det sig att alla

Det råder konsensus bland Sveriges ”småpåvar” att vaccinations- och läkemedelsindustrins monopol ska försvaras till varje pris, på din och dina barns bekostnad. Ego business styr även i Sverige och de har en enorm propaganda apparat till sitt förfogande.

Endast folket kan stoppa denna dårskap som med full kraft slår mot våra barn. Om inte föräldrarna skyddar sina barn så är de värnlösa och utlämnade åt mörka krafter som till varje pris vill åt våra pengar. HPV-vaccinering av alla svenska småtjejer går inte att försvara.

 • Dansk läkare startar uppror mot hpv-vaccinet Gardasil -”etiskt oförsvarligt att fortsätta vaccinationen” … vaccin.me

Hoppet står nu till att mödrar OCH män tar ansvar för sina barn och andras barn, för det är ingen annan som gör det. Galenskaperna kommer att fortsätta tills folket tar befälet och räddar barnen.
,

child-happy

(en bild från filmen ”BOUGHT” )

ζ

Canal2ndOpinion:

Stoppa farlig vaccin-information!

Publicerades den 3 mars 2015.

Vaccindebatten intensifieras och det pågår ett ställningskrig för eller emot vacciner. Läkare vill i striden stoppa enskilda vaccinkritiska föreläsare, som man anser sprider farlig information.

Föreningen National Health Federation (NHF) Sweden ville ge en mer nyanserad information kring vacciner och bjöd därför in Dr. Suzanne Humphries, som forskat och skrivit boken ”Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History”. En bok där hon tillsammans med Roman Bystrianyk gör djuplodande analyser av sjukdomars historik och införandet av vaccinationer.

Nu reagerar myndigheterna på att denna information kommer ut. Från media ställs nu frågor kring vaccin-kritiska röster och deras legitimitet.
En journalist som ville intervjua Dr. Suzanne Humphries kom med påståendet att Dr. Humphries föreläsning orsakat misstro mot vaccinering i Göteborg.

NHF ville föregå journalisten TV-inslag och svarade öppet på frågorna via sin hemsida.

I intervjun utvecklar NHF Sweden sitt resonemang.

 • Läs mer …  TV4 vill göra ett inslag med Suzanne Humphries om en minskad vaccineringsfrekvens … NHF
  .
 • VACCIN & BIVERKNINGAR … http://vaccin.me/
  .
 • DÄRFÖR IFRÅGASÄTTER VI VACCIN … klicka här

Canal 2nd Opinionhttp://www.2op.se

Se själv hela den omdebatterade föreläsningen som särintressenter INTE vill att du ska se då de vill ha monopol på ”sanningen” om vacciner. Se själv och bedöm själv. Det är ingen annan som tar konsekvenserna om det går snett, vilket det bevisligen ofta gör.

Dr. Suzanne Humphries ger intryck av att veta vad hon pratar om, hon är kunnig och erfaren som få, hon har offrat sin karriär för att informerar om vad som försiggår bakom de tjusiga kulliserna, och ingen har sakligt kunnat ifrågasätta det hon säger. Då ifrågasätts istället hennes person, vilket är brukligt även i Sverige (som gör anspråk på att vara en öppen och ärlig demokrati med hög grad av yttrandefrihet). Jo, pyttsan.

Demokrati är inte givet, det är något som folket hela tiden måste återerövra. Mörka kommersiella krafter lurar bakom hörnet, som önskar lura skjortan av dig och din familj.

 

Ett svar på ”Är din familjs hälsa såld? Se filmen gratis under tre dagar.”

 1. Influensa får du vart femte år

  Influensan härjar nu som värst. För den som drabbas kan det vara en tröst att veta det inte händer så ofta, åtminstone inte om man är vuxen. Vuxna drabbas bara av influensa vart femte år ungefär. Barn, däremot, drabbas betydligt oftare.

  Den slutsatsen drar forskare vid Imperial College London samt olika institutioner i USA och Kina efter att ha undersökt prover från 151 frivilliga. Forskarna letade efter antikroppar i blodet mot de nio vanligaste influensastammarna för att se om och hur ofta de hade drabbats av influensaviruset.

  Det visade sig att risken att drabbas minskar med åldern. Efter 30 drabbas man vanligtvis bara två gånger per decennium, medan barn kan drabbas så ofta som varje år.

  Studien, som presenteras i Plos Biology, utfördes i Kina, men forskarna tror att samma sak gäller för oss européer.

  Källa … TT … SVT (publicerat 4 mars 2015)

  – – –

  Kommentar

  Varför ska då äldre ta tämligen värdelöst influensavaccin varje år och varför utarma det naturliga immunförsvaret med vacciner?

  Varför inte stärka immunförsvaret med D-vitamin och C-vitamin, och erbjuda massiva C-vitamindoser vid behov? Det fungerar ju. Svaret är att influensavaccin till alla varje år är BIG BUSINESS.

Kommentera