Blod, mod och envishet

En av tre svenskar får cancer idag (snart varannan), men alla drabbas, direkt eller indirekt.

Varje år dör 25.000 svenskar av cancer (i snitt 68½ varje dag, sju dar i veckan, året runt).

Varje dag får ett barn cancer.

Cancer beräknas öka med 50 % inom 15 år och då drabbas varannan svensk av cancer, om inget görs.

Doktor Erik Enby har gjort något.

Han har ägnat mer än trettio år av sitt liv i sin jakt efter svar på varför sjukdomar utvecklas.

mikroskopDoktor Erik Enby har med hjälp av mikroskopering av blod funnit ny kunskap som öppnar upp för nya behandlingsmetoder av bland annat kroniska sjukdomar och cancer.

Men etablissemanget har under 30 år tid inte ens vågat titta på det man kan se med blotta ögat i mikroskopet, för då rubbas deras cirklar och deras karriärer kan skadas.

Hur mycket lidande och hur många liv har denna trångsynthet kostat medborgarna? Varje år dör 25.000 svenskar av cancer. Hur många hade kunnat räddats?

Hela sjukvården är nu i gungning och endast folket kan rädda vården från ett sammanbrott! I allra högsta grad en politiskt fråga, en fråga om ”business”, ett onödigt slöseri med livskvalitet, liv och skattemedel.

Det är enkelt att utvärdera Erik Enbys forskningsresultat, men istället mörkas och ”häxprocesser” initieras. Gissa varför…

Ledtråd: Cancerforskning och läkemedel är en mångmiljardindustri som växer och frodas i takt med cancer ökar. Det finns således inget ekonomiskt incitament att begränsa eller bota cancer, hos de som idag styr vården.

ζ

Antalet cancerfall ökar lavinartat

SEK-hand-hOch detta är ”goda nyheter” för cancerindustrin, för ”forskning” och för läkemedelsförsäljning, där cancermediciner förväntas bli läkemedelsindustrins nästa lönsamma storsäljare. Därför finns inget kommersiellt intresse att varken förebygga eller bota cancer, från de som idag styr cancerforskningen och läkarna.

Observera att förtroendevalda landstingspolitiker idag INTE styr vården, de bara betalar vad det kostar, med skattemedel. Därför är det fritt fram för läkemedelsindustrin att lura oss på hälsa och pengar.

Notera att Erik Enby inte har använt eller använder cellgifter, som försvagar immunförsvaret och som t.o.m. kan ge cancer. Han gör tvärtom, han stärker immunförsvaret och bekämpar istället blodklumpning, infektioner och svampväxt med bland annat korallmineraler, vitaminer och antioxidanter, som alla är ogiftiga. Då kan ofta kroppen själv besegra cancer.

tyst-läkare2Att INTE använda operation, cellgifter eller strålning vid cancer strider mot vårdens godtyckliga tolkning av «vetenskap och beprövad erfarenhet» varför doktor Erik Enby blivit berövad sin läkarlegitimation, vid 69 års ålder. Ett försök att tysta Erik, men han skrev en bok, lade ut sin forskning på nätet och föreläser nu 77 år gammal om sina mycket revolutionerande upptäckter.

Det anmärkningsvärda är att svenska forskare och läkare är rädda (?) för att ens titta i Eriks mikroskop och än mindre vill de verifiera eller falsifiera Eriks forskningsrön, vilket går snabbt, är enkelt och billigt att göra. Istället har de under 30 års tid mörkat både Erik Enbys och Tullio Simoncinis forskning, som givit bra behandlingsresultat för tusentals patienter.

Det verkar som om endast ett påläst folk kan bryta cancerutveckling.

Läs själv och förundras! Se video nedan.

ζ

Bokbeskrivning:

Erik Enby blev fråntagen sin läkarlegitimation 2007, eftersom han inte behandlat enligt ”vetenskap och beprövad erfarenhet”. I denna självbiografi berättar han om varför han blev den han är: en obotligt nyfiken, hängiven forskare, som ägnat 30 år åt mikroskopering av obehandlat blod.

Erik Enby har kommit fram till den kontroversiella slutsatsen att kroppsvätskor och vävnader hos kroniskt sjuka innehåller mikrobiologisk växt, som sannolikt medverkar till sjukdomsutveckling.

Boken handlar också om Erik Enbys privata liv med Gunnel Enby, författaren och kulturjournalisten, som i tonåren drabbades av polio. Hennes handikapp blev drivkraften för den unge humanisten att utbilda sig till läkare.

Med en stor portion göteborgsk humor berättar Erik Enby om sitt enastående liv, ibland också med thrillerartade inslag. Boken är skriven i romanform, vilket gör boken lättläst, utan att budskapet och information förringas.

blod-droppeVisste du att vården och dess företrädare bevakar sitt cancermonopol med alla alla till buds stående medel. Doktor Erik Enby blev tidigt under sin forskning frihetsberövad för en droppe blods skull, från en patients finger (med patientens medgivande), en droppe blod för forskningsändamål. Händelsen finns beskriven i boken.

Absolut inget får nämligen lämna ett sjukhus eller undersökas, som äventyrar cancerindustrins monopol på forskning och behandling, som hotar lönsamheten inom cancerindustrin, inte ens en droppe blod taget av en legitimerad läkare i forskningssyfte.

Speciellt viktigt att blockerar ny kunskap är det om forskningen inte är styrd och kontrollerad mot nya patenterbara ”läkemedel” avsedda för en starkt växande kundgrupp. En lovande och lönsam marknad som inte får skadas.

kundvagnBeställ boken här:

ζ

APPENDIX

Recensioner:

  • Recensioner (adlibris) … PDF
  • På sporet etter kroniske sykdommers dypereliggende årsak … Helsemagasinet juli 2013 … PDF
  • Alla borde läsa boken, mycket läsvärd! … HÄLSO-RUTOR
  • Erik Enbys memoarer – Människan och forskaren i helfigur … 2000-Talets Vetenskap … PDF
  • Mer än en läkare – Erik Enby gav mig ett nytt liv … 2000-Talets Vetenskap
  • Erik Enby – en modig människa … ”häxa och författare”
  • Erik Enby är en person som vi alla verkligen har mycket att lära av … Pia Hellertz … PDF

.
ζ
.

TV: ERIK ENBY: ”Cancer är svamp”

Kan cancer vara en svampväxt?

Efter att ha mikroskoperat blod och andra kroppsvätskor från sjuka patienter i många år, har Erik Enby kommit fram till att alla kroniska sjukdomar har samband med mikrobiologisk växt i kroppsvätskor och vävnader. Och efter att ha hittat svampliknande växt i cancersjuka patienter har han börjat utforska teorin att cancer i själva verket är svamp.

Skulle denna teori stämma, innebär detta en revolutionerade syn på den behandling som cancerpatienter får idag. Och ny kunskap, kan vara hotfull mot ett stort etablissemang.

”Ny kunskap stör mer än folk egentligen har en aning om”, säger Erik Enby.

Enby förlorade sin läkarlegitimation 2007, efter att ha försökt bota cancer med alternativa behandlingsmetoder.

Läs mer om Enby här:

Källa: Canal Second Opinion … http://2op.se/

ζ

 Radio

PODDRADIO

Läkaren Erik Enby intervjuas i programmet ”En halvfull kopp”, som han tillsammans med Michael Zazzio fyller upp med viktig information om sambandet mellan svampväxt och cancer, och om den forskning och behandling som visat sig fungera, till en relativt låg kostnad och utan biverkningar.

stopp-hand-förbudMen cancerindustrin och svensk sjukvård motarbetar allt som hotar deras monopol, deras koncept med operation, cellgifter och strålning (där cancerläkemedel beräknas bli nästa storsäljare inom läkemedelsindustrin).

De vill hellre fortsätta med ”business as usual” trots att de knappt lyckats sänka dödligheten i cancer på tjugo år. Att patienter och samhällsekonomin far illa att detta agerande verkar väga lätt.

  • Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan … Socialstyrelsen

Mycket tyder på att forskningen och vården har varit på fel spår under tre decennier, vilket doktor Erik Enbys forskning och forskningsresultat också indikerar. Men forskare och läkare kan inget annat, vill inget annat och både cancerforskning och behandling är mycket lönsam, varför de gärna fortsätter i sina gamla hjulspår, trots att de resultatmässigt stått och stampar på samma fläck, decennium efter decennium. Detta kommer att fortgå så länge folket och ansvariga politiker tillåter detta slöseri med pengar och människoliv.

Läkare_ser_inte_hör_inte_säger_ingetDet är mycket enkelt att verifiera eller falsifiera doktor Erik Erik Enbys (och Tullio Simoncinis) forskningsresultat; sambandet mellan infektion, svampväxt och cancer. Men etablissemanget har valt att blunda, stänga öronen, inte säga något, starta en häxjakt i media och beröva honom hans läkarlegitimation i ett försök att sopa Erik Enby under mattas.

Enda skälet till detta är sannolikt att Erik (och Tullio) är något stort på spåret som utgjorde ett reellt hot mot en lovande cancerindustri. Annars hade man testat.

Boken beskriver i romanform hur Erik Enby blivit nonchalerad och förföljd av andra forskare, läkare och av myndigheter, i Sverige i modern tid.

Klicka nedan för att starta poddradion och hör Erik Enby berätta med sina egna ord ↓

.
ζ

Lyssna på:

Doktor Erik Enbys föredrag i Höllviken april 2014

Publicerades den 16 maj 2014

Erik Enbys föredrag vid seminariet ”Nya synsätt på cancer” i Höllviken i april 2014.

Erik Enby berättar om och visar bilder på hur han kommit fram till sambandet mellan cancer och svamp.

Seminariet i Höllviken arrangerades av:

ζ

simoncini_turne

Giro di Svezia

Läs mer om föreläsningsturnén om sambandet mellan svampväxt och  … Giro di Svezia

läkare-ser-inteCancerläkaren Tullio Simoncini och Erik Enby har var och en oberoende av varandra funnit en gemensam nämnare, sambandet mellan svampväxt och cancer. Detta borde få världens cancerforskare att forska vidare längs detta spår, men de vägrar t.o.m. att titta i mikroskopet där man med egna ögon hos patienter med cancer kan se blodklumpning och svampväxt. En insikt som öppnar upp för nya mer effektiva behandlingsmetoder. Men de vill inte ens titta i mikroskopet, inte en glimt.

Högst anmärkningsvärt med tanke på att de knappt lyckats sänka dödligheten i cancer på tjugo år trots massiva forskningsinsatser. Detta är inte forskning, det är bedrägeri med syfte att värna ”ego business”.

Chefredaktören för 2000-Talets Vetenskap berättar om Giro di Svezia och om doktor Tullio Simoncini (som hotades av åtal och arrestering om han kom till Sverige). Klicka nedan och lyssna själv på denna radiointervju ↓
.

.KAMERA-H

Dr Simoncini’s upptäckt att behandla Cancer med natriumbikarbonat …

ζ
.

skriv-på

Skriv på för Erik Enby och Tullio Simoncini!

Vad tycker du om myndigheternas och medias sätt att skrämma bort alternativmedicinska forskare och den senaste tidens allt intensivare häxjakt på alternativmedicinska terapeuter?

Din underskrift på våra namninsamlingar för Erik och Tullio markerar att vi inte längre tolererar detta, att Erik skall återfå sin läkarlegitimation samt att alla ansvariga för Erik och Tullios förtal i Sveriges Radios program Kropp & Själ, som sändes den 1/4 2014, ställs inför rätta, genom vår egen kommande polisanmälan mot ansvariga.

Här finns mer information om Erik och Tullios namninsamling samt namninsamlingen i pappersversion:

.
ζ

Anmälningar

NHF-logga

Erik Enby polisanmäld av IVO utan stöd av lagen

Polisen-logoSveriges Radio P1 sände i programmet Kropp och Själ den 1 April 2014, kl 10.03 i reportaget “Doktorerna som inte går att stoppa” ett kraftigt vinklat inslag om Erik Enby som har jobbat som legitimerad läkare tills han var 69 år, dvs i mer än ett helt yrkesliv. I programmet utmålas Enby som brottslig och juristen Anders Alexandersson på IVO, Inspektionen för Vård och Omsorg, säger även i sändningen att de kommer att polisanmäla Erik Enby.

Läs mer … NHF

Hetsjakten mot Erik Enby i Sveriges Radio anmält till Granskningsnämnden

häxjaktSveriges Radio P1 sände i programmet Kropp och Själ den 1 April i reportaget “Doktorerna som inte går att stoppa” ett kraftigt vinklat inslag om Erik Enby som har jobbat som legitimerad läkare tills han var 69 år, dvs i mer än ett helt yrkesliv, där de utmålar Enby som brottslig och där juristen Anders Alexandersson på IVO även i sändningen säger att de kommer att väcka åtal mot Enby.

Nu har NHF Sweden anmält programmet till Granskningsnämnden då programmet medverkat till grovt förtal samt inte uppfyller kraven på saklighet och opartiskhet.

Läs mer … NHF

ζ
.

Kommentar

Visst är Erik Enby en farlig läkare, som hotar en mycket lönsam cancerindustri som har stått och stampat under decennier på samma fläck utan att komma någon vart, trots enorma satsningar på forskning och utveckling.

Kanske för att de är på fel spår? Men industrin vill inte byta från ett lönsamt spår som verkar gå i en evighetsslinga, en ”pseudovetenskap där 89% av cancerforskningens resultat inte kan replikeras”, läs mer…

Det verkar inte som om industrin vill tänka i nya banor, eftersom man aktivt bekämpar allt som kan störa ”business as usual” – världens mest lönsamma. Att bromsa lovande alternativ sker med bistånd av våra statliga myndigheter.

tystnad-kurva

Därför försökte man vingklippa doktor Erik Enby (beröva honom hans läkarlegitimation), och avsikten var att tysta honom, sänka hans genomslagskraft, hans förtroende hos folket, där majoriteten fortfarande tror att endast odugliga och opålitliga läkare förlorar sin legitimation.

Om läkare följer givna order så sitter de säkert, även om de gör många fel och uppträder allmänt oskickligt (det krävs mycket grova fel om man ska förlora sin legitimation). Om man däremot bryter mot oskrivna lagar så fabriceras skäl till att dra in läkarlegitimation, vilket får de flesta läkare att ”hålla sig på mattan”.

Men istället för att bli tystad, så skrev doktor Erik Enby en bok om sina revolutionerande upptäckter, en viktig pusselbit för att förstå hur cancer uppkommer och hur det botas (något som många patienter redan har haft glädje av).

sporsäcksvamp2Doktor Erik Enby lade också ut sina forskning på Internet dokumenterad i åtta uppsatser … www.enby.se …en forskning som etablerade forskare och läkare under trettio års tid blockerat och vägrat att ens titta på, trots att det går att se med egna ögon i doktor Erik Enbys mikroskop (därför vågar de inte ens titta i mikroskopet). Då kan ju deras cirklar rubbas och deras karriärer spolieras.

  • Artikel i 2000-Talets Vetenskap. En bröstcancertumör utgjordes av en sporsäckssvampPDF

Men detta vill ingen forskare eller läkare i Sverige ens titta på i mikroskopet eller kännas vid, då det hotar deras karriär (som bygger på lojalitet med läkemedelsindustrin).

Denna nya kunskap skulle ju skaka om hela cancerindustrin, forskare skulle tvingas tänka om och behovet av cancer skulle minska. Även antalet cancerpatienter skulle också minska.

Om sedan Livsmedelsverket och Socialstyrelsen slutade upp med att ge ut kostråd som fyller på cancerköerna, så skulle vi kunna rädda vården. Men det ligger inte i industrins intresse och det är ju de som bestämmer – idag.

ζ

Vad sysslar ansvariga med?

huvudet_i_sanden

Vad sysslar egentligen våra myndigheter med?

Vad sysslar IVO, HSAN, Socialstyrelsen och Livsmedelsverket med? De verkar vara dåligt pålästa vad gäller deras uppdrag, patientsäkerhetslagen och grundlagen, eller så struntar de blankt i det. Och vad sysslar våra forskare, läkare och politiker med?

Ingen verkar vara intresserad av att förebygga cancer och att lindra eller bota cancer med skonsamma och kostnadseffektiva metoder som visat sig fungera i verkliga livet. Och allt bekostas med skattemedel.

spårslutInte jobbar de med fokus på medborgarnas och samhällets bästa framför ögon, utan det är snarare ”ego business” som är vägledande. Alternativt saknar de helt enkelt kompetens.

De har haft trettio år på sig att kolla detta lovande spår!

Men struntat blankt i det!

budcykel-BigPharma

Springschasar åt industrin

Är våra myndigheter industrins springschasar? Boken ”Forskningsfusket” bekräftar tyvärr att så är fallet. Och ledande sjukvårdspersonal vågar inte heller annat än att lyda order, för att värna sin egen position och sin egen karriär. Ytterst få har dessutom den kompetens och det mod som erfordras om man ska avvika från givna oskrivna direktiv.

Läs bägge böckerna och förvånas över hur det går till i världen och i Sverige år 2014.

graph-low-break2

Inte alls konstigt att vården nu håller på att kollapsa, både ekonomiskt och funktionsmässigt. Lyckligtvis går denna utveckling att reversera, men det kräver att ansvariga och kunniga politiker tar befälet. Helt enkelt gör sitt jobb.

Låt oss leta upp kompetenta politiker och ge dem våra röster i landstingsval. Helst innan vården och omsorgen kollapsat. Det går ruggigt snabbt idag. Som det fungerar idag kan vi inte ha det. Och det är bara början på utförslöpan.

Ska vi stillatigande acceptera att medborgare får cancer och dör av cancer, av ren girighet och dumhet? Erik Enby och Tullio Simoncini har visat att det finns alternativ till dagens cancerbehandling som fungerat på tusentals patienter, med för många bättre resultat, utan biverkningar och till en mycket lägre kostnad.

Läs själv och ställ dig sedan frågan: Vad väntar vi på?

syna-5

Lättare sagt än gjort att finna partier/politiker som:

1. Säger NEJ till GMO! (rädda livet och miljön)

2. Säger NEJ SLVs kostråd! (förebygga sjukdom)

3. Som tar befälet över sjukvården! (rädda sjukvården)

.
ζ

Avslutningsvis

Läkemedelsindustrin – träffande humor med Galenskaparna

Byt ut ordet ”förkylning” mot ”cancer”