WHO, zikavirus och vaccin

.

smart

.
ζ
.

Zika-svtHjärnförminskning, mikrocefali.
.

WHO, zikavirus och vaccin

BrasilienDet är väldigt lägligt att WHO varnar oss för att Zikavirus orsakar hjärnförminskning, mikrocefali, i Brasilien. Precis inför OS i Brasilien.

Vi vet att Zikavirus är ett virus som inte ger så mycket symtom och att man brukar tillfriskna inom en vecka. Zikavirus ger normalt inga allvarliga symtom. Viruset är vektorburet, vilket innebär att det sprids via insekter. Viruset smittar via myggstick – inte från människa till människa.

Vi vet också att Brasilien är världens näst största odlare av genmodifierade, GMO-grödor. Det går inte att undvika att GMO-grödor kräver ogräsbekämpningsmedel som glyfosat (RoundUp®) i stora mängder.

Det är vetenskapligt känt att glyfosat orsakar hjärnförminskning
(mikrocefali) och även andra missbildningssjukdomar [*].

När man sammanställer data ovan finner man att det nya under utveckling varande anti Zika-vaccinet måste var värt miljarder nu inför OS. Vaccinet kan komma att rekommenderas kvinnor som är eller vill bli gravida och vill åka till OS i Brasilien och områden med Zika-virus där de riskerar att bli bitna av en Zikabärande mygga. Detta ger dock inte så många kronor.

Därför måste man vinkla om informationen så att många fler måste vaccineras – helst en majoritet av befolkningen. Då hävdar man att man måste uppnå flockimmunitet för att skydda de utsatta kvinnorna. Det spelar ingen roll att viruset är vektorburet utan smittväg mellan människor. Därför hävdas att man måste vaccinera hela befolkningen.

Naturligtvis är vaccinet baserat på den ”väl beprövade” universalvaccinbasen med skvalen och mertiolat (kvicksilver) som användes vid H1N1 (även kallat svininfluensa vaccinet). Den universalvaccinbas som bland annat gav barn och ungdomar narkolepsi.

Efter att ha läst Dödliga mediciner och organiserad brottslighet av professor Peter Gøtsche är ovanstående scenario mer än troligt.

.
Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
F.d. överläkare i pediatrik
Filosofie licentiat i biokemi
Oberoende senior vetenskapsman i nutrition
Politisk sekreterare Dalarnas Sjukvårdsparti
Sekreterare Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS)

Bloggkatalog ... http://www.kostdemokrati.se/bjorn/
Kostkunskap ... http://kostkunskap.blogg.se

[*]  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3945755/


Mikrocefali är ytterligare ett starkt skäl …

… för att förbjuda GMO i Sverige – såvida vi inte också vill ha barn med förkrympta hjärnor och små huvuden – för att till slut inte längre kunna få barn alls. Klicka på löpsedlarna nedan för att läsa mer.

.
Hjärnförminskning, mikrocefali
är bara en mellanstation om
vi fortsätter att äta GMO ↓

.
ζ

Professionellt och smart

 – om man saknar moral och heder
.

Smart-zika.
Och alla går på det  …


APPENDIX

Citat:

”Detta är den bästa förklaringen av kopplingen
mellan vaccin och autism jag någonsin hört!”

År 2002 hände något – då tillkom glyfosat (GMO) och det blev en dramatiskt ökning av autism och nu kommer hjärnförminskning som är svårare att sopa under mattan (det syns ju).

Också vad du inte vill veta om Gardasil som ingår i vaccinationsprogrammet för flickor i Sverige. Ett mycket farligt och fullständigt onödigt vaccin som lobbats in i det allmänna programmet.

Dr. Stephanie Seneff förklarar på drygt 8 minuter häpnadsväckande insikter om hur vacciner i kombination med GMO och växtgifter ruinerar dina barns framtid – så att du förstår vad som händer. Mycket skrämmande om bland annat Gardasil som injiceras i alla svenska flickor.

Not:  MMR-vaccine (measles-mumps-rubella) motsvaras i Sverige av MPR
(mässling-påssjuka-röda hund). MPRV är MPR + vaccin mot vattkoppor.

ζ

Inlägg av Margareta Lundström

 • whistleblower2-mForskare: Hälften av alla barn kommer att vara Autistiska år 2025 … klicka här
 • OM VACCINER – ”UTAN TVIVEL ÄR MAN INTE RIKTIGT KLOK” … klicka här

Antalet visselblåsare ökar och det vetenskapliga
underlaget är otvetydigt och mycket tungt.

 • CDC Whistle Blower admits MMR Vaccine causes Autism … video
 • CDC whistleblower / MMR vaccine fraud – Interview with Jon Rapport from NoMoreFakeNews.com … video
 • Dr Andrew Wakefield tells his side of the story in the MMR Vaccine causes Autism debate … video
 • Neurosurgeon Exposes Vaccines, CDC, FDA and Science Fraud in Medicine… video
 • The Quiet Killer – The same vaccines you give your children may be killing them … video

https://www.youtube.com/watch?v=fVt02KaUU38

Publicerades den 27 juni 2015

MYSTERIOUS DEATH: DOCTOR who LINKED VACCINES to AUTISM
FOUND SHOT & FLOATING in RIVER  … read more

41 svar på ”WHO, zikavirus och vaccin”

 1. DET SAKNAS BEVIS BAKOM VACCIN

  Läkemedelsboken 2014, från Läkemedelsverket, bekräftar vad vaccinkritiker säger: Det saknas hållbart stöd i forskningen för att vacciner fungerar (!). Läs mer … klicka här

  Men varför injicerar vi farliga vaccin om de inte gör någon nytta?

  I trygghetsnarkomanernas land har våra auktoriteter (som vi liter blint på) sagt att vacciner är säkert och nödvändigt för att vi ska känna oss trygga – alltså tar vi vår dos utan att knorra. Vi är noga med att göra ren huden innan vi injicerar för att inga bakterier ska komma med – men vad för sorts jox det är i sprutan det bryr vi oss inte alls om.

  Gardasil har inget vetenskapligt belägg för att vaccinet skyddar mot cancer – däremot kan vaccinet trigga igång cancer och biverkningarna är många och allvarliga. HAR VI BLIVIT TOKIGA AV TRYGGHETSNARKOMANI så till den grad att vi måste ha vår dos oberoende av konsekvenserna och oberoende av att vårt immunförsvar utarmas? Det verkar så.

  Idag är vi rädda för att avstå – medan vi borde vara livrädda för att injicera detta hopkok som finns i sprutan.

  Läs själv:

  Varningar som kom redan 2012
  (men våra auktoriteter bryr sig inte):

  – Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här

  – Gardasil – Vaccinera eller inte? Vad är våra barns liv värda?klicka här

  – Stoppa vaccinering med Gardasil !klicka här

  Inlägg 2015 (när verkligheten börjar komma ikapp):

  – Misstänkt Gardasilskadade flickor köar för hjälp i Danmarkklicka här

  – Gardasilflickorna övervakas i 15 minuter i rum med hjärtstartare och syrgasklicka här

  På NEWSVOICE om Gardasil … klicka här

  Varför riskerar vi våra barns liv och framtid – för ingenting?

  För att vi litar blint på auktoriteter och för att vi är ”trygghetsnarkomaner” (som inte vågar avstå då vi är dåligt insatta i vad det skulle innebära). Således är vi lättlurade vilket vaccinindustrin drar nytta av.

 2. Svensk dokumentär om dr Andrew Wakefield som fann en koppling mellan trippelvaccin och autism.

  Dr Andrew Wakefield intervjuas i ett samarbete med journalisten Celia Farber i New York. Syftet är att beskriva hur media, svensk public service och forskarsamhället i allmänhet behandlat upptäckten av kopplingen mellan trippelvaccin för barn, kroniska tarmproblem och autism. T.ex. har allvarlig kronisk tarminflammation (Ulcerös kolit och Crohns sjukdom) tiofaldigats i Sverige sedan 1950-talet och är nu en folksjukdom som drabbat runt en procent av befolkningen.

  Premiären av dokumentären med Wakefield kommer i samband med att forskaren dr William Thompson vid amerikanska myndigheten CDC den 25 augusti 2014 avslöjar att CDC under många år dolt information inför den medicinska världen och allmänheten att risken för barn att drabbas av autism ökar flerfaldigt vid trippelvaccinering. Särskilt drabbade är svarta barn.

  Reaktionen inom etablissemanget, public service, myndighetsvärlden, medicinjournalistiken och skolmedicinen kan beskrivas med ett ord: vaccinriskförnekelse.

  Smutskastningskampanj genom ”public service”


  Den smutskastningskampanj som dr Andrew Wakefield utsatts för kan betecknas som en av de mest omfattande mot en enskild person i modern tid.
  Den har pågått i över 15 år och spänner över tidningar, webben, TV, radio och Wikipedia etc. Enorma ekonomiska intressen står på spel för läkemedelsindustrin som befarar att övertron mot vaccin ska ersättas av kunskap om riskerna med vaccin och hur ineffektiva de egentligen är. Myndigheter uttrycker mest en oro för en nedsatt så kallad ”vaccinationstäckning”. Denna oro är inte baserad på en fast vetenskaplig grund.

  De svenska journalister inom gammelmedia som varit mest aggressiva mot Wakefield är Inger Atterstam på SvD och Karin Bojs på DN (sök bland artiklar på NewsVoice). I övrigt har SVT och Granskningsnämnden kraftigt bidragit till en orättvis behandling av och förvillande uppfattning om Wakefield och hans vetenskapliga fynd.

  Läs mer och se filmen som media försöker mörkaNEWSVOICE

  Kan vi nu lägga till en koppling mellan häxbrygden ”vacciner+GMO+växtgifter” och förkrympta hjärnor och huvud på nyfödda barn. Hur länge dröjer det innan vi inte längre kan få friska barn? Ska vi agerar eller tillämpa en låt gå mentalitet och överlåta eländet till barn och barnbarn? Svaret borde vara givet.

  Nedan några klipp av text från dokumentär filmen (klicka på dem för att förstora dem) – där svenska myndigheter och public service spelar med de kommersiella krafterna som inte vill att sanningen kommer fram. Så kan vi självfallet inte ha det – att vi offrar våra barn av ren dumhet.

  Se även två belysande krönikor nedan (klicka på löpsedlarna) och följande påstående är berättigat:

  ”UTAN TVIVEL ÄR MAN INTE RIKTIGT KLOK”

  – – –

  ORGANISATIONER

  En mycket viktig insikt, visdomsord från Allan Savory:

  Det går aldrig går att ändra på organisationer, som t.ex. Livsmedelsverket, Socialstyrelsen, Läkemedelsverket, Dietistförbundet, Cancerfonden eller Sjukvården.

  Även forskare, professorer, läkare, sköterskor och dietister sitter fast i mycket rigida strukturer. De som avviker bestraffas hårt; deras karriär spolieras och de kan förlora sin legitimation. Ytterst få är såpass kompetenta att de kan utmana och ytterst få är villiga att betala priset. Men det är dessa ytterst få som driver utvecklingen framåt.

  Läs t.ex. om det ”gatlopp” som doktor Erik Enby har gått igenom när han sökte (och fann) botemedel mot cancer Blod, mod och envishet : på spaning efter sjukdomarnas väsen … eller lyssna på en intervju … Canal 2nd Opinion (som får dig att häpna).

  Förändringen måste komma underifrån. Enskilda individer i organisationer går att påverka, men organisationerna själva kommer inte att förändra sig förrän förändringen redan har slagit igenom i resten av samhället.

  Kejsarens-nya-kläder-H-C-AndersenAnnars skulle de ju stå
  där ”nakna” till allmän
  beskådan som i H.C.
  Andersens berättelse
  ”Kejsarens nya kläder”

  Ytterst pinsamt när folket fattat!

  – – –

  ONDSKA

  Det andra visdomsordet bjuder Edmund Burke (1729 – 1797) på:

  . . . . . . . . . . .

  ”The only thing necessary for the triumph
  of evil – is for good men to do nothing.”

  Det enda som krävs för att ondskan ska segra
  är att rättfärdiga medborgare gör ingenting.

  – – –

  SLUTSATS

  Organisationerna kommer inte att ändra på sig.
  Vilket även inbegriper dagens etablerade partiet.
  Varför vi måste byta ut dagens politiska etablissemang.

  Om du förblir passiv och överlåter ansvaret för ditt och dina barns framtid
  till ”auktoriteter”, då blir du och dina barn grundlurade på er livskvalitet.

  1. Trailer inför kommande film om vaccinationer. Enbart trailern var fruktansvärd att lyssna på! Dela så mycket ni orkar!

   Klicka på bilden nedan för att se trailern

   CDC = Centers for Disease Control and Prevention

   Bara en tidsfråga innan ansvar kommer att utkrävas inom det korrupta amerikanska CDC och sedan inom svenska Livsmedelsverket, Socialstyrelsen och Läkemedelsverket. Antingen är de inkompetenta eller så mörkar de medvetet (dvs. de är korrupta). Hur som helst utgör de livsfara för våra barn.

   ”Du kan lura alla människor ibland, du kan till och med
   lura vissa människor hela tiden, men du kan inte lura
   alla människor hela tiden”
   , som president Lincoln sa.

   Mörkning av risker skedde i Sverige inför massvaccineringen mot svininfluensan och det sker idag vad gäller Gardasil där risken för allvarliga biverkningar är dubbelt så stor som vaccinet mot svininfluensan. Bägge vaccinerna förefaller också att vara helt verkningslösa ur skyddssynpunkt och Gardasil kan t.o.m. trigga igång cancer. Så utan tvekan är vi inte riktigt kloka.

   Det fanns redan ett bot mot ebola och helt utan biverkningar. Men det skulle vara ett vaccin som man kunde manipulera och tjäna pengar på – så effektiva botemedel mörkades även här (klicka på löpsedeln nedan).

   Nu ska vi luras på att zikavirus orsakar hjärnförminskning, mikrocefali – så att man kan mörka de verkliga orsakerna (vaccin+GMO+gifter) och samtidigt ta fram ett nytt vaccin. Smart och folket lär sig aldrig.

   Lägg pusslet och fram träder en bild så fruktansvärd att det är svårt att ta in. USA jagar terrorister medan läkemedelsindustrin orsakar ett ofantligt lidande och har ihjäl närmare en kvarts miljon amerikaner varje år. Snacka om att svälja kameler och sila mygg.

   – Doctors Are The Third Leading Cause of Death in the US, Killing 225,000 People Every YearDr Mercola (enligt officiell statistik).

   De läkare som larmar i USA omkommer under mystiska omständigheter:

   – Döda läkare kan inte avslöja vacciners orsak till cancer- och autismepidemin!NHF

   Är USA ett ockuperat land – där medborgarnas inte har mycket att säga till om?

   1. Skriv på som ett tack till Robert De Niro, om du vill … klicka härWendy Silvers kampanjledare

    Ett tack för vad Robert DeNiro har gjort för hälsofrihetsrörelsen. Ett upprop där en miljon medborgare bjuds in att underteckna detta upprop som ett uttryck för tacksamhet till Robert DeNiro för att han varit en röst för möjligheter till friskare liv. Genom sitt kändisskap har det varit möjligt för honom att få ut sin sin ståndpunkt om vikten av att människor ser filmen, Vaxxed: från mörkläggning till katastrof (filmen som fick inte visas på Tribeca Film Festival – dvs. får inte komma till allmänhetens kännedom).

    Vem skulle frivilligt låta sina barn injiceras med vaccin där risken att utveckla autism snart närmar sig 50 % – som är fallet i USA? Svar: ABSOLUT INGEN.

    – Forskare: Hälften av alla barn kommer att vara Autistiska år 2025 … klicka här

    Det är viktigt att filmen blir sedd av medborgarna och av ansvariga politiker och tjänstemän, och han menar att det behövs inledas internationella samtal om att vacciner orsakar autism. Dessutom vill vi tacka honom för hans begäran om att journalister göra sitt jobb och undersöka vacciner, riskerna, autism, myndigheters mörkläggning och undersöka farmaceutiska intressen.

    – – – mer info – – –

    ROBERT DE NIRO

    Robert De Niro, som ville visa en vaccinkritisk film på Tribeca Film Festival i USA, fick backa. Han säger idag att det finns vissa tveksamheter och han vill fundera mer på om det var rätt beslut att dra tillbaka filmen.

    MEN. Han vill definitivt att människor bör se filmen och står på sig gällande att göra fler undersökningar av de autistiska barnen. Han säger ”jag är inte mot vacciner, jag är för säkra vacciner”. Precis som med t ex penicillin, är vissa människor mer känsliga och kan dö av det. Varför är det inte samma sak med vacciner, säger Robert De Niro. Det finns massor med ohörda vittnen som berättar att deras barn förändrades helt över en natt, efter vaccinering. Dessa röster bör hörsammas.

    Han adresserar journalisterna som intervjuar att gräva i ämnet, där det finns mer att exponera hos hälsomyndigheter och läkemedelsbolag:

    ”You guys are the ones who should investigate it. Do the investigation.”

    – Robert De Niro: ”det finns mer att undersöka i ämnet autism/vacciner”klicka här

 3. ÄR DU LÄTTLURAD OCH GODTROGEN? GÅNG PÅ GÅNG?

  Då kan detta inlägg fungera som en väckarklocka. Om inte folket snabbt vaknar upp så är vi ”rökta” bara inom några år och kommer att undra hur det gick till när vi förlorade vår frihet.

  Mikrocefali är bara en liten pusselbit i ett större scenario som är så monstruöst att de flesta av oss inte tror att det är sant.

  – – –

  MIKROCEFALI, BEKÄMPNINGSMEDEL OCH VINSTER.

  Visste du att mer än 4000 spädbarn drabbats av mikrocefali på bara tre månader (mot normalt 200 per år) i Brasilien. Detta gick inte att mörka – varför man istället hittade på en syndabock. Smart.

  Katastrofen skedde efter att regeringen infört en obligatorisk vaccinering av gravida med ett nytt vaccin (mot difteri-kikhosta-stelkramp). Enligt Food and Drug Administration (dess engelska förkortningen är FDA), anses detta vaccin vara ett biologiskt medel vars säkerhet hos gravida kvinnor inte har visats (men det struntade man uppenbarligen i).

  Det hör också till saken att GMO odlas i dessa trakter med höga halter av växtgiftet glyfosat och det är vetenskapligt känt att glyfosat kan orsaka hjärnförminskning (mikrocefali) och även andra missbildningssjukdomar.

  Sannolikt är det så att vaccinet tillsammans med glyfosat bildar en dödlig cocktail (cocktaileffekten) som kraftigt ökar risken för missbildade barn – och även sjukdom hos vuxna. MEN ingenting får störa vaccinations- och GMO-industrin och då hittade man på en syndabock – zikaviruset. Och alla går på det.

  Annars skulle ju alla sunda medborgare undvika vacciner och sky GMO som pesten. Vad skulle då hända med den otroligt lukrativa vaccinindustrin och med Monsanto? Eftersom det inte går att sopa 4000 barn med förkrympta hjärnor och huvud under mattan (det syns ju) – så gällde det att snabbt hitta på något smart.

  Zika har varit känt sedan 1940-talet som ett virus som endast ger symtom på var femte infekterad – och då i en lindrig form som brukar gå över på någon vecka. De flesta som drabbades av förkrympt hjärna var inte heller infekterad med zikaviruset – så att påstå att det finns en koppling mellan zikavirus och mikrocefali är ett försök att vilseleda (ett ”hitte-på”). Smart.

  Av de 4,783 undersökta barnen fann man zikavirus hos endast 17 nyfödda (!). Däremot var alla gravida kvinnor vaccinerade med det nya obligatoriska vaccinet som lanserades ett år innan katastrofen inträffade. En slump?

  Exponerade för GMO-växtgiftet glyfosat var de redan tidigare och även för andra insektsgiftet som pyriproxifen i dricksvatten som hade ökat under de senaste 18 månaderna. Det är även känt att andra bekämpningsmedel som används i Brasilien kan orsaka mikrocefali.

  Men det går ju inte att ta fram vaccin mot – vaccin, GMO och växtgifter – däremot mot virus (påstår man iallafall).

  Däremot har man lyckats med att ”sopa under mattan” att vaccin orsakar autism och att hälften av alla amerikanska barn kommer att vara autistiska redan år 2025 – med nuvarande utveckling (autism syns ju inte). Amerikanska barn är ju rena nåldynorna vad gäller vacciner och vi är på god väg i Sverige.

  – – –

  SVERIGE

  Vaccinet mot svininfluensa som mer än fem miljoner svenskar injicerade orsakade neurologiska skador som t.ex. narkolepsi (en risk som man visste om innan vaccineringen i Sverige – men som man höll tyst om). Det skyddade inte heller mot svininfluensa – således en form av kvacksalveri som gav nästan 500 svenska barn och ungdomar narkolepsi. Har något åtalats för detta? Har politiskt ansvar utkrävts? Har Anders Tegnell förlorat jobbet? Svar nej.

  Och nu står våra tjejer på rad för att injicera Gardasil som är sju resor värre än vaccinet mot svininfluensa – och lika verkningslöst. Lär vi oss aldrig?

  Har våra myndigheter och vården blivit tokiga eller är de kapade av ohälsoindustrin? Svaret är att de likt sprattelgubbar styrs av särintressen så monstruösa att det är svårt att ta in.

  … Men långsamt kan vara för sent – vakna NU.

  Detta scenario belyser Ingemar Wärnström i sin utmärkta bok ”Långsamt vaknar vi upp och ser vilka som styr vår värld”. En bok om det omvälvande som sker i det fördolda – som alla medborgare borde läsa. En lättlästa bok med ett svårsmält innehåll – för så illa kan det väl ändå inte vara? Om bara häften är korrekt så ligger vi illa till redan inom några år – om vi inte agerar.

  Om vi inte vaknar upp snabbt så är vi rökta – och våra barn och barnbarn kommer att fråga sig varför vi inte agerade medan vi kunde. Läs inlägget ovan och missa inte kommentarerna – ett viktigt men tungt inlägg där våra och våra barns liv och frihet ligger i potten. Än är det inte försent – men det är bråttom.

  Finns det då något parti som är rustat för att ta fighten mot dumhet, inkompetens och korruption? De etablerade partierna och politikerna verkar ju vara omöjliga att påverka. Tro mig – jag har försökt under mer än ett decennium att ”baxa” de etablerade politikerna och det spelar ingen roll hur bra förslagen är, då de styrs av dolda särintressen. Många politiker är dessutom ”lekmän” som saknar den kompetens och den kraft som erfordras för att våga och orka ”simma mot strömmen” – varför de väljer att bara flyta med ”likt badankor”. De har gjort en politisk karriär som de värnar i första hand. De politiker som försöker göra rätt även om det strider mot ”partilinjen” riskerar att hamna i ”kylan” och förlora sitt jobb.

  Således behövs nya partier där partilinjen harmonierar med medborgarnas och landets intressen – en kompetent motkraft mot de särintressen som vill profitera på medborgarna och på skattemedel. Ett intressant alternativ är Hälsopartiet (med rötter inom funktionell medicin), som synes ha både en konstruktiv sakpolitik och en sund värdegrund.

  – Hälsopartiethttp://halsopartiet.se/

  Ett parti som vi kommer att syna närmare framöver – ”but so far so good” – även när det gäller andra frågor än hälsofrihet.

 4. – Is TDAP Vaccine In Pregnant Women Real Cause Of Birth Defects? (You Need To Read This)klicka här

  Citat: Some quick research suggests the real culprit is not this decades-old low-impact virus at all, but rather a program of non-recommended injection of the Tdap vaccine directly into pregnant women. The explosion of thousands of microcephalic births PERFECTLY aligns with the time frame from when Brazil introduced the program last spring and when the babies started being born. This article lays out the science really well. Please share and please help stop Brazil’s disinformation campaign! (Can you imagine the liability the government there faces?)https://brazilianshrunkenheadbabies.wordpress.com/about/

  – Googleöversatt … klicka här

  – – –

  WOPS! BILL GATES RÅKAR FÖRSÄGA SIG.

  – Vaccination – to reduce population! (Bill Gates admits)klicka här

  Kanske ingen slump att svenska flickor riskerar ofrivillig barnlöshet efter vaccinering med Gardasil.

  – – –

  Bill Maher has spoken out against the dangers of vaccines, pointing out that Big Pharma and the mainstream media attack anybody who questions the safety of the vaccination agenda

  Översatt: Bill Maher har uttalat sig om farorna med vaccin och påpekade att stora läkemedelsföretag och de traditionella medierna går till attack mot alla som ifrågasätter säkerheten för vaccinationer.

  Läs hela artikeln och se inslaget … klicka här

  Vacciner får inte ifrågasättas – vilket vaccinationsindustrin bestämt. Våra förtroendevalda lekmän till politiker som med skattemedel betalar notan går lydigt i vaccinationsindustrins koppel och vågar inte ifrågasätta någonting rörande vaccination för att det kan äventyra deras politiska karriär (eller så förstår de inte vad de läser).

   1. Tvångsvaccinering blir snart lag i Sverige om moderaterna får bestämma.

    Uganda kan tycks långt bort men vad som sker där gällande nya lagar om vaccinering är en allvarlig varning till svenska föräldrar då det uppenbart handlar om en världsomspännande strategi för att införa tvångsvaccinering.

    Föräldrar i Uganda som inte vaccinerar sina barn kan få sex månaders fängelse enligt en ny lag signerad av president Yoweri Museveni. Barn måste också ha immuniseringskort för att få gå i skolan.

    Kalifornien genomdrev i juni 2015 en liknande lag SB 277 som dock inte är lika dramatisk som den i Uganda. Straffet blir istället att barn som inte vaccineras utesluts ur skolan. Lagen träder i kraft i 1 juli i år. Fler stater i USA är på gång med samma sak. Australien går samma väg.

    Även Sverige går mot tvångsvaccinering. I Sverige har moderaten Sofia Arkelsten lagt ett förslag för just detta med Motion 2015/16:430 “Obligatoriskt allmänt vaccinationsprogram”.

    – Tvångsvaccinering kryper allt närmare våra svenska barnklicka här

    Därför behöver vi byta politiker.

 5. DOLD AGENDA

  Bill och Melinda Gates Foundation fortsätter att använda barn i fattiga länder som försökskaniner.
  Även barn i Mexico har drabbats av denna typ av verksamhet.

  Nedan ett klipp från Facebook – – –

  Vaccininducerad polio har gjort 47,500 barn i Indien paralyserade. Nu har en ny muterad virusform från det orala poliovaccinet hittats i Europa där två barn insjuknat och alltså smittats av någon som tidigare blivit vaccinerad.

  – Doctors Say Bill Gates Polio Vaccine Has Created Deadly ‘Super Polio’
  YourNewsWire (26 mars 2016)

  – – –

  KOMMENTAR

  GMO skapar ”superogräs” och vaccin skapar ”superpolio”. Finns det en hemlig agenda som går ut på att sprida elände och död – förutom att tjäna grova pengar på GMO, droger och vacciner? Mycket tyder på det.

  Hög tid för folket att vakna och agera
  – dagens förtroendevalda politiker gör ju inte sitt jobb!

 6. ETT ALARMERADE KLIPP FRÅN FACEBOOK

  Med tillstånd från Ann-Charlotte Stewart delar jag hennes text till denna länk.

  ——————————————–

  ”De tre senaste familjerna jag besökt på min senaste lilla turné i Sverige har alla barn med autism. På föreläsningen i Åstorp träffade jag en lärare som berättade att alla hans elever hade mycket svårare att lära sig spela piano med båda händerna än de elever han hade för bara några år sedan.

  Jag har träffat åtskilliga lärare som upplever att något hänt med våra barn, att allt fler har svårt problem med skolan, att många har autism, asperger och liknande. Har det med vacciner att göra? Lyssna och undersök själv. Det kan bespara dig och ditt barn fruktansvärda vaccinbiverkningar.”

  I USA uppmanar man nu presidentkandidaterna att på allvar ta tag i sambandet mellan vacciner och autism – som ju är uppenbart. Se en film på drygt en minut:

  – Dear Presidential Candidates re: the Autism Epidemic and CDC corruptionYou Tube

  Hög tid att även svenska politiker börjar ta tag i vaccinationsproblematiken. Det duger inte längre att sova sig igenom mandatperioderna och att förlita sig på tjänstemän som antingen är inkompetenta eller korrupta.

  1. SCOOP !!!

   Busted: Gov’t Admits Vaccines Cause Autism

   Infowars Reporter Rob Dew shows the government admits that vaccines cause autism and how this news relates to the death of the Bernie Baby and the Censorship of the film Vaxxed.
   Here are are the film and the articles … YouTube

   – – – Googleöversatt – – –

   Myndigheterna medger att vacciner orsak autism. < < < OBS !

   Infowars Reporter Rob Dew bevisar att regeringen medger att vaccin orsakar autism och hur detta faktum är relaterat till hur Bernies baby dog och censur av filmen "Vaxxed".

   Här är filmen och artiklarna … klicka här (Googleöversatt)

 7. Zika virus in Brazil: Parents of babies born with microcephaly demand answers

  Föräldrar med barn som drabbats av förkrympta hjärnor och huvud kräver nu svar.

  – Read and see more shocking pictures … International Business Times

  – – –

  KOMMENTARER

  Allergier, narkolepsi, cancer, infertilitet, ADHD, AIDS, cancer, sömnproblem, psykiska problem och infertilitet syns inte på utsidan. Men när det efter obligatorisk vaccination av gravida mödrar i Brasilien med ännu ett nytt oprövat vaccin plötsligt föds fyratusen barn med förkrympta hjärnor blir det en väckarklocka som blir svårt att sopa under mattan – att mörka och bortförklara (även om man kontrollerar media, myndigheter och politiker).

  VACCIN MOT SVININFLUENSA (H1N1)

  Dags att även svenskarna vaknar upp ur sin törnrosasömn och ser verkligheten. Alla ansvariga politiker och tjänstemän som var läskunniga hade full information information om att det var stor risk för neurologiska skador vid vaccinering mot svininfluensa och att det inte alls var säkert att det hade någon skyddseffekt. Det hindrade dock inte att myndigheter med politikers godkännande drog igång en kampanj som fick mer än fem miljoner svenskar att injicera ett experimentvaccin som bland annat gjorde att femhundra svenska barn och ungdomar som tidigare var helt friska drabbades av narkolepsi.

  Ansvarig minister sade då att om så bara ett liv kunde räddas så var det värt det. Hon kanske skulle sagt att även om femhundra friska barn drabbas av narkolepsi så var det värt det. Det kostade därtill svenska skattebetalare fem miljarder kronor och vaccintillverkaren skrattade hela vägen till banken åt vår dumhet och aningslöshet.

  Att vaccinet saknade skyddseffekt (man fick bara biverkningarna) bekräftades av att Polen som inte alls vaccinerade inte hade fler fall av influensan än vad Sverige hade (per capita). De som fick influensan i Polen – en influensa som var mycket lindrig – har nu ett mycket bättre immunförsvar mot nästa influensa, medan vi i Sverige utarmade vårt immunförsvar och vaccinet gjorde att fem miljoner svenskar drabbades (av vaccinet som framkallade sjukdomssymtom, mer eller mindre).

  GARDASIL MOT LIVMODERHALSCANCER (ETT ”HITTE-PÅ”)

  Nu ska alla småtjejer i Sverige vaccineras med Gardasil som har dubbelt så stor risk för biverkningar, där skyddseffekten är ett antagande (effekten kan t.o.m. bli den motsatta) och där det finns risk att de inte sedan kan få barn (men det vet de ännu inte om). Även här skrattar vaccintillverkarna hela vägen till banken åt vår godtrogenhet och åt hur lättlurade lekmän till politiker är.

  – Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här

  Redan 2011 – men våra tjänstemän och lekmän till politiker förstår uppenbarligen inte vad de läser:

  – Värre än dåliga råd – Detta kan leda till kramper, förlamning, blindhet och dödenDr Mercola

  – Den mörka sidan av Gardasil – en mardröm som blev verklighetklicka här

  Därför måste nu folket agera och ta ansvar för våra barns framtid. Det som är bra med katastrofen i Brasilien är att det kanske kan fungera som en väckarklocka som gör att vi också kräver ett svar – innan det är för sent.

  Vi måste byta politiker som i sin tur ser till att tjänstemännen gör sitt jobb. De etablerade partierna har genom sitt agerande bevisat att de saknar kompetens, engagemang, kunskaper, vilja, de är lata eller så är de korrupta. De måste därför byta ut.

  Ett intressant alternativ – som namnet till trots har ett heltäckande program som kommer att attrahera många om inte alla samhällsgrupper (alltså inte ”bara” om kost- och hälsa). Ett slagkraftigt alternativ för de medborgare som insett att något måste göras – för de som är trötta på inkompetens och korruption:

  – Hälsopartietklicka här

 8. Klicka på bilden ovan för att se en av vår tids viktigaste filmer

  En film som bevisar att vacciner förstör hjärnan på dina barn och barnbarn. En organiserad brottslighet som bygger på forskningsfusk och korruption som försiggår helt öppet utan att ansvariga politiker bryr sig.

  Har kvacksalveri upphöjts till lag i Sverige och är våra barns hjärnor offergåvor till guden Mammon? Detta kommer att fortgå så länge godtrogna föräldrar överlåter ansvaret för sina barn till ”auktoriteter” som styrs av guden ”Mammons” lojala tjänare.

  Detta vansinne kan endast stoppas om vi byter ut dagens politiker!

 9. Konfidentiellt dokument från GSK avslöjar att det vanliga vaccinet Infanrix orsakar plötslig spädbarnsdöd och autism

  Ett konfidentiellt dokument har läckt ut från ett av världens största läkemedelsbolag till allmänhetens beskådan. Dokumentet är en genomlysning av biverkningarna från vaccinet Infanrix hexa, som påstås skydda mot difteri, stelkramp, kikhosta, hepatit B, polio och Haemophilus influenzae typ b (Hib). Vaccinet, som Socialstyrelsen vill vaccinera alla svenska barn med, ges vanligtvis till spädbarn i tre doser innan barnet nått 12 månaders ålder. Tillverkare är GlaxoSmithKline (GSK), bland annat känt som tillverkare och leverantör av Pandemrix (vaccin mot svininfluensan).

  Dokumentet redogör för en lång rad biverkningar till följd av vaccinering med Infanrix hexa. Under en tvåårsperiod har GSK samlat in rapporter från ett antal länder där vaccinet distribuerats. Den aktuella perioden är 23 oktober 2009 – 22 oktober 2011.

  Dokumentet täcker ett brett spektrum av komplikationer. Rapporterna summerar till 1 742 stycken och belyser över 800 olika biverkningar, som i stort sett berör varje system och organ i kroppen: blod, hjärta, nervsystem, immunsystem, lungor, hud, sensoriska organ som syn och hörsel, det muskuloskeletala systemet, leder, urinvägar, matsmältning samt det endokrina systemet.

  De biverkningar som beskrivs i dokumentet skiljer sig gravt från de biverkningar GSK listar i sina egna bipacksedlar. Listan rymmer inte mindre än 503 allvarliga biverkningar vilka inte finns med i deras officiella biverkningslista.

  Anmärkningsvärt är att det finns 36 registrerade dödsfall, av vilka de flesta skedde inom loppet av tre dygn efter att spädbarnet vaccinerats. Dokumentet nämner ytterligare 37 dödsfall som har registrerats sedan vaccinet lanserades år 2000. Totalt finns det alltså ett minimum av 73 spädbarn vars död läkemedelsbolaget GSK inte kan motbevisa är en följd av vaccinationen. Majoriteten av dessa barn var helt friska innan vaccinationen.

  Bland de allvarliga biverkningarna återfinns bland annat plötslig spädbarnsdöd och autism.

  Läs hela artikeln … klicka här

  Denna artikel publicerades augusti 2013 – men ingen inom vården bryr sig och ansvariga politiker hukar sig i sina bänkar och bara betalar notan med skattemedel.

 10. Läkare som upptäckte att man tillsatt enzymer i vacciner som orsakar cancer – alla har hittats mördade! Detta händer i USA och frågan är om landet är ockuperat av mörka krafter – en skendemokrati?

  Kost-, vaccin-, GMO och läkemedelsindustrin verkar ha tagit kontrollen över USA och dess medborgare och nu är siktet inställt mot att erövra EU med vacciner och GMO (där handelsavtalet TTIP är en lönndörr). GMO-industrin har snart ockuperat Ukrainas bördiga jordar och ett drev går mot Ryssland som står emot vacciner, livsfarliga läkemedel och GMO.

  Det verkar som om hotet mot Sverige kommer smygande från väster. Något att betänka med tanke på medlemskap i NATO. Vem kontrollerar USA’s militär?

  VAD SÄGER PUTIN?

  Putin säger att ”vi som art har valet att fortsätta att utveckla våra kroppar och hjärnor till det bättre, eller vi kan följa det västerländska exemplet från de senaste decennierna och medvetet förgifta vår befolkning med genetiskt modifierad mat, läkemedel, vaccineringar och snabbmat som borde klassificeras som en farlig, beroendeframkallande drog.”

  – Putin slams Big Pharma and GMO foodsklicka här
  – Googleöversatt … klicka här

  Varför mobbas Putin?

  – Del 1
  – Del 2

  Ryssland är en ”visselblåsare” som nobbar vacciner, farliga ”läkemedel” och GMO (de satsar på ekologiskt). Ska nu Ryssland också ”mördas” – dvs. planerar USA ännu ett krig som nu bereds av mainstream media?

  Det känns inte bra.

  Läkare som upptäckte cancerenzymer i vacciner har nu alla hittats mördade. De senaste fallen av ett antal holistiska läkare som dödades i Florida .. hade alla en sak gemensamt. De hade upptäckt att en cancerframkallande enzymprotein som kallas Nagalese läggs till de vacciner som distribueras till människor över hela världen. Ett effektivt sätt att utveckla cancermarknaden på – läkemedelsindustrins nya stora vinstgenerator.

  … snart drabbas varannan svenska av ”lönsam cancer”.

  NAGALESE

  Nagalese är ett enzym som förhindrar vitamin D från att produceras som stoppar kroppen från förmågan att naturligt döda cancercellerna.

  ”The Big Riddle” rapporterar:

  Nagalase är ett protein som också skapas av alla cancerceller. Detta protein finns även i mycket höga koncentrationer i autistiska barn. Och de TILLSÄTTER det i våra vacciner!! Detta hindrar kroppen från att använda D.vitamin som är ett nödvändigt vitamin för att bekämpa cancer och för att förhindra autism.

  Nagalese inaktiverar immunsystemet. Det är också känt för att orsaka typ 2-diabetes.
  Så i princip … de läkare som forskar fram detta dog inte för att de hade hittat ett botemedel för cancer eller för att de framgångsrikt kunde behandla autism … dessa läkare mördades för att de forskat fram och för att de hade bevis för att de vaccinerna som injiceras i våra barn orsakar cancer och autism kris!! Och att det är självklart att detta görs medvetet och avsiktligt! De doktorer som mördades hade samarbetet och de var redo att gå ut med sin information som hade tumlat om hela världen.

  Källor:

  – Doctors Who Discovered Cancer Enzymes in Vaccines All Found Murdered!klicka här

  – Googleöversättning … klicka här

  Ett sådant avslöjande kunde inte accepteras – varför de mördades av av mörka krafter som lever på vår ohälsa. Frågan är hur länge till dessa samband kan hållas hemliga. Snart är ju varannan amerikan som föds autistisk och hur länge till kan de lura oss att Zika är orsaken till förkrympta hjärnor och huvud? Det måste varit ett streck i räkningen att vaccinskador nu syns utanpå – varför man snabbt hittade på en syndabock – det harmlösa zikaviruset. Smart – för då mörkar man orsaken på samma gång som man kan sälja vaccin även mot zika.  Hög tid att se verkligheten i vitögat och inte längre vara så lättlurad och godtrogen
  – även om det är svårt att förstå för normala människor att sådan ondska kan existera. Att medvetet förgifta våra barn.


  Narkolepsi är bara toppen på
  ett ”isberg” av vaccinskador.

  Vi har sett resultatet med vaccinet mot svininfluensa som orsakade narkolepsi (som bara är toppen på ett isberg), vi har sett hur vaccin kan ge förkrympta hjärnor och huvud, vi har sett hur autism hänger ihop med vacciner och nu injiceras Gardasil i våra flickor som kan förstöra deras äggstockar. Nu mördas visselblåsare. Vad behövs för att väcka en sovande befolkning – en atombomb? Har vi slutat med att bry oss om våra barn?

 11. Klipp från Facebook

  Fler mycket oroande vaccinrapporter från Läkemedelsverket

  Det tidigare inlägget jag lade ut från Läkemedelsverket blev succé. Enl. ett mail från journalisterna som lagt ut rapporten var det 10000 besökare under ett dygn som läst inlägget. Nu har man grävt i mer och allvarligare fall från år 2015.

  Detta med nyhetssändningarna i går där man rapporterade 350 flickor som drabbats av skador från Pandemrix, stärker betydelsen ytterligare att vacciner är betydligt tveksammare än man vill påskina. Varje person som ämnar vaccinera sig bör läsa på ordentligt, och söka sina egna svar.

  – 2015 års livshotande vaccinskador från LäkemedelsverketCanal Second Opinion

  Verkliga fall i Sverige. Detta är ju vansinne – värre än de sjukdomar som vaccin påstår sig skydda mot (men som inte är bevisat).

 12. Apor utvecklar autistiska symptom efter MPR-vaccinering

  Vacciner skapar beteendestörningar samt mag- tarmproblem hos apor, visar en studie vid University of Pittsburgh

  Dr Andrew Wakefields upptäckter bekräftas i verkliga livet som tragedier i otaliga familjer jorden över, såväl som i studier – vaccinationer av olika slag kan utlösa de symtom som tillsammans diagnosticeras som autism, asperger, autismliknande tillstånd etc.

  Läs hela inlägget … NEWSVOICE

  1. Nu har skam gått upp på torra land. Nu ska biverkningar ar vacciner påtvingas barn!

   Dags att sparka ut oansvariga och inkompetenta politiker – medan vi fortfarande kan. Att överhuvudtaget frågan om obligatorisk vaccinering är upp på det politiska bordet vittnar om att politikerna är inkompetenta eller korrupta.

   Två års fängelse för vaccinationsvägran.

   Vaccinera era barn, annars riskerar ni två års fängelse och 30 000 € i böter! Dessa hårda ord uttalas i fransk media mars 2015 där ett aktuellt fall av vaccinationsvägran diskuterades offentligt. Det franska författningsrådet hade ärendet på sitt bord … klicka här

 13. Danmark 18 maj 2016 07:20

  DANSKT LARM OM GIFTER I BARNURIN

  En ny undersökning av sammanlagt cirka 300 barn och mödrar i Danmark visar att 90 procent hade spår av bekämpningsmedel i urinen. Det är oroväckande eftersom gifterna misstänks kunna skada barnens hjärnor, menar forskarna bakom studien.

  Läs mer … TT

 14. Artiklar i Natural News avslöjar Zika-bluffen.

  – Zika virus outbreak linked to release of genetically engineered mosquitoes… disastrous unintended consequences now threaten life across the Americas ( February 01, 2016) … klicka här

  – What you are not being told about the Zika virus (February 04, 2016) … klicka här

  – Zika HOAX exposed by South American doctors: Brain deformations caused by larvicide chemical linked to Monsanto; GM mosquitoes a ’total failure’ (February 11, 2016) … klicka här

  – 10 shocking reasons why Zika virus fear is another fraudulent medical hoax and vaccine industry funding scam (June 03, 2016) … klicka här

  – ZIKA DOOMSDAY HOAX UNRAVELS: Predicted ’explosion’ of brain defects didn’t happen… entire scare campaign was manufactured (August 04, 2016) … klicka här

 15. Forskare: Osannolikt att det enbart skulle handla om zika

  Medan zikaviruset sprider sig över världen växer frågetecknen kring om viruset ensamt kan ligga bakom den snabba ökningen av fosterskador i nordöstra Brasilien. Antalet fall av så kallad mikrocefali på andra håll har hittills varit mycket färre än väntat.

  ”Något som förbryllar forskarna är att zika-viruset, som upptäcktes 1947, först nu kopplats till den kraftiga ökningen av fosterskador, trots att viruset inte uppvisar några tecken på att ha förändrats genetiskt.”

  ”Det finns massor av alternativa förklaringar till fosterskadorna, exempelvis en omfattande användning av farliga kemikalier, eller varför inte att man i det här området testat ett nytt vaccin mot denguefeber.”

  Läs mer … SvD

  – – –

  Folkhälsomyndigheten: ”Svårt att få ihop det hela” SvD

  Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten verkar sakna förmåga att ”få ihop det hela” när det gäller alla vacciner. Han har nu medverkat till att köpa in fler vaccindoser mot svininfluensa för miljontals kronor som kan ge fler narkolepsi. Extraknäcker han som försäljningsagent för läkemedelsindustrin?

  Likt påven verkar Anders Tegnell sitta på livstid oberoende av kompetens och resultat – och frågan är vem som bestämt det? Svaret är att ”ingen” styr sjukvården som saknar fungerande management. Inom vården kan även medelmåttor nå topp positioner så länge de verkar enligt de direktiv som läkemedelsindustrin utfärdar via sina intresseorganisationer.

  Ny hemlig rapport: Tamiflu fungerar inte”. Citat:


  Läs mer … Aftonbladet

  Anders Tegnell säger rent ut att ett vaccin som är värdelöst och som ger biverkningar är bättre än inget vaccin alls. Denna man är ansvarig för inköp av vaccin för miljontals skattepengar och inför vaccineringen mot svininfluensa så försäkrade han att vaccinet var säkert (tillsammans med dåvarande Folkhälsominister Maria Larsson (KD) som sade att det var värt om så bara ett barn räddades). Anders Tegnell kanske skulle sagt att det är värt det även om hundratals barn och ungdomar drabbas av narkolepsi och även om vaccinet var värdelöst ut skyddssynpunkt. Därtill visste Anders Tegnell att risken för neurologiska skador var stor – men det mörkades för folket som lydigt ställde sig på led för en eller två sprutor experimentvaccin mot en relativt ofarlig influensa.

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen” klicka här

  – Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna!klicka här

  Johan Carlson är generaldirektör för Folkhälsomyndigheten och således ytterst ansvarig för vad Anders Tegnell hittar på och om inte Johan Carlsson agerar sitter han själv löst. Men han kanske inte heller bryr sig?

  LÄR VI OSS ALDRIG?

  Likheten med neurosedynskandalen är slående, en skandal som inträffade under det tidiga 1960-talet då läkemedelssubstansen talidomid (i Sverige marknadsförd under varunamnet Neurosedyn) ledde till födseln av missbildade barn och ett okänt antal fosters död. Läkemedlet var ett sömnmedel som bland annat togs av många gravida kvinnor, då det troddes vara säkrare än äldre sömnmedel. Denna gång drabbas ett stort antal nyfödda av mikrocefali (förkrympt hjärna och huvud) efter att man testat ett nytt experimentvaccin mot denguefeber som gavs till gravida kvinnor.

  Vaccin får inte misstänkas varför man snabbt utsåg zikavirus som syndabock – smart för då kan man ju ta fram även ett vaccin mot zikavirus och tjäna pengar på det. Problemet är bara att bluffen nu är på väg att avslöjas. Att mödrarna ätit genmanipulerade livsmedel med rester av växtgifter har kanske också bidraget till katastrofen.

  Även vaccinet mot svininfluensan gav upphov till spontana aborter – även då graviditeten var långt gången.

  Hjärnskador syns inte och framkallade aborter kan alltid skyllas på annat – men hur sopar man förkrympta huvud under mattan nu när zika-hitte-på nu är synad? Men eftersom vaccinindustrin äger media så reder de säkert ut situationen så att vi inte på allvar börjar tvivla på att vacciner ”är säkra och nödvändiga”. Frågan är ”nödvändiga för vem”?

 16. Klipp från Facebook

  Bekämpningsmedel mot Zika är kopplat till en 60 procents ökad risk för AUTISM
  … kemisk massprayning kommer att förgifta medborgarna.

  För att bekämpa det förmodade Zikahotet kommer nu inkompetenta regeringar att förgifta alla med ett giftigt bekämpningsmedel. Det är bara det senaste exemplet på kemiskt vansinne av en inkompetent regering som upprepade gånger skapar fler problem än det löser.

  Det skriver Mike Adams, Natural News idag. Det följande är de inledande styckena i artikeln med min översättning.

  – Zika pesticide linked to a 60% increase in autism
  … Is this the beginning of an epidemic? … klicka här

  – Googleöversättning … klicka här

  Av rädsla för att Zikaviruset ska spridas i hela USA, letar myndigheterna desperat efter sätt att skydda sina medborgare. Som rapporterats av Circa, har mer än 1000 människor i USA smittats med Zika-viruset, som tros orsaka allvarliga fosterskador som mikrocefali.

  Ett av de främsta vapnen för att döda sjukdomsbärande myggor är användningen av flygbekämpningsmedel – kemikalier som sprutas från flygplan och helikoptrar. Medan antalet stater som använder flygbesprutning eller fogging (?) kampanjer för att döda myggor ökar, väcker vissa forskare allvarliga frågor om deras säkerhet.

 17. Government document confirms vaccine link to microcephaly.

  De motsträviga händelseförnekarna som insisterar på att vacciner är 100 procent säkra och aldrig orsakar några problem hos barn glömde klart en litet känd 1991-studie publicerad av Förenta staternas regering. Det här dokumentet avslöjar en tydlig koppling mellan det populära Tdap-vaccinet för stelkramp, difteri och kikhosta och mikrocefali, en neurologisk fosterskada, som myndigheterna under de senaste åren blivit felaktigt klandrat på Zika-viruset.

  Read more … Natural News

Kommentera