Socker och stärkelse göder cancer – på sjukhus

Nobelpristagaren Warburg visade att cancerceller svälter ihjäl utan glukos.

Jag fick äran att tala inför ett gäng verkligt initierade forskare i en grupp som brukar samlas i Vålådalen. Där talade Sveriges ledande cancerforskare Ingemar Ernberg om bland annat Otto Warburg och om hur han kartlade cancercellernas metabolism.

Warburg visade att cancerceller svälter ihjäl utan glukos,som ju inte bara finns i det vita processade sockret, utan även i stärkelse (potatis,pasta,ris och bröd) och i många matvaror vi köper där detta socker har många olika namn.

Summan av kardemumman är att alla olika socker och kolhydrater blir glukos eller fruktos väl inne i levern. Jag drog slutsatser av detta, jag frågade och jag fick acceptans:

– OM man nu skall behandlas för en cancer och står i väntan på t.ex. strålning eller cellgifter, skulle man inte då under tiden innan behandlingen stå på en mat helt utan socker i alla dess varianter? Detta för att försvaga eller döda så många cancerceller som möjligt. Då tar rimligen behandlingen bättre.

– Jovisst, svarade han, det är helt riktigt tänkt.

Professorn molekylärbiologen och kirurgen Tore Scherstén berättade då om en bekant som genom en strikt kost utan alla kolhydrater fått bort alla metastaser från sin cancer genom denna kost, utom en liten en.

Om två slika kunskapskolosser inser det kanske dietisterna kunde ta det till sig. Men dom får pengar till sin utbildning från ILSI som är ett samarbetsorgan för Livsmedels-och Läkemedelsindustrin och då blir det som det blir.

Sprid detta så vitt som möjligt.

DET FINNS MER ÄN SOCKER SOM TRIGGAR CANCER – OCH TÄNK OM VI VÄNDER PÅ KUTTINGEN …

Det finns mycket som stimulerar cancertillväxt, som t.ex. högt insulin som visat sig vara en signifikant riskfaktor. Även brist på D-vitamin är en riskfaktor. Även olika typer av gifter och kemikalier ökar cancerrisken.

Det som är utmärkande för cancer och svampväxt är att de inte kan omsätta fett, utan kräver socker, cirka tjugo gånger mer än en normal cell. De gillar inte heller syre, som Otto Warburg fann i sina studier.

Det betyder att Dr Erik Enby genom att lösa upp blodklumpning ökar syresättningen och genom att med olika näringsämnen återställer en mer normal balans, hjälper kroppens immunförsvar att bekämpa ohälsa i alla dess former. Miljön för friskhet stärks.

När cancer/svampar förbränner socker anaerobt (utan syre) bildas mjölksyra som försurar runt cancern, vilket är ett försvar mot vårt immunförsvar. Tullio Simoncini sköljer cancern med bikarbonat som gör cancern basisk och då kan immunförsvaret verka.

Det låter logiskt och inger hopp om en mer effektiv behandling utan biverkningar. Att cancerindustrin inte vill forska vidare längs dessa spår indikerar att det fungerar. Anledningen är att det inte går att patentera och tjäna stora pengar på bikarbonat, mineraler och vitaminer. Om det inte hade fungerat hade det varit enkelt att visa detta, men istället skickar man ut sina medlöpare att försvara en sjuk vård och misskreditera med medias hjälp. Om sedan patienterna blir friskare så minskar ju också antalet kunder.

Och socialministern jamsar med

Nog borde socialminister Göran Hägglund (KD) vara mer initierad och insatt i det ämnesområde han ansvara för än så. Även folkhälsoministern Maria Larsson (KD) har uttryckt att hon måste lita på experter och myndigheter. Som att be räven vakta hönshuset.

Det som förvånar mig stort är att de inte verkar se RESULTATET av förd politik, för tydligare kan det ju inte bli (larmklockorna ljuder nu högt varje dag). De gör ju ingenting åt grundproblemen. Två extra miljarder är inte lösningen … klicka här

Enby och Tullio kommer att presentera sin forskning under en föreläsning i Partille (Göteborg) onsdagen 23 april …. klicka här Observera att webbiljetten under dagen (23/4) även gäller som värdekupong om man vill prenumerera på 2000-Talets Vetenskap.

I Stockholm blev det snabbt slutsålt och de fick byta till en större lokal, men det finns fortfarande biljetter kvar i Partille (Göteborg).

TÄNK OM VI I TANKEN SKULLE BYTA ROLLERNA

Sjukvården behandlar utan biverkningar med relativt billiga kosttillskott som stärker patienternas naturliga immunförsvar, medan alternativmedicinen köper in extremt dyra cellgifter och strålkanoner (finansierade av riskkapitalbolag, som även kontrollerar myndigheter och politiker).

  • Cellgifterna dödar även friska celler och slår ut patienternas immunförsvar. En bieffekt med gifter är att de kan orsaka cancer.
  • Strålkanonerna orsakar också stora skador, bland annat kan strålning orsaka cancer.

Cancern kommer ofta tillbaka då de inte behandlar grundorsakerna och de förlorar varannan patient (fler än den skonsamma behandlingen) och de tar hutlöst betalt för sin behandling (men det märker inte patienterna då allmänna medel betalar). Men de får ändå 99 % av alla patienter, trots länga köer, sämre behandlingsresultat och mångfalt dyrare behandling – då de har kontrollen.

Här skulle det finnas goda skäl för myndigheter och media att rycka ut. Och för politiker att kritisera i skarpa ordalag. Nu får istället folket rycka ut den 14 september 2014 och säga sin mening.

MIN SLUTSATS: Självklart borde man forska vidare längs de spår doktorerna Erik Enby och Tullio Simoncini stakat ut (istället för att som idag blockera) och man borde inleda med en naturlig behandling som stärker immunförsvaret, tidigt, där så är möjligt (sex månaders väntetid för att få en malignt melanom bedömt i Göteborg är en stor skandal, läs mer…).

Det optimala vore om skolmedicin och alternativmedicin samverkade betydligt mer än vad som är fallet idag. Då skulle patienterna kunna erbjudas det alternativ som är mest gynnsamt för patienterna, även om det skulle innebära en lägre försäljning av patenterade läkemedel (vilket även blir billigare för samhället).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen