Cancergåtan är löst

Snart vet vi

Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) har bjudit in till rådslag om framtidens cancervård och frågan är om det är ett spel för galleriet eller om det är på riktigt? Cancerforskningen har stått och stampat utan att komma framåt under flera decennier och frågan är om man vill kunna bota cancer (som idag är en extremt lönsam industri)?

Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan …

Doktor Erik Enby har forskat fram ett nytt lovande spår och han har anmält sitt intresse (se öppet brev nedan). Om Socialdemokraterna har ett gott och uppriktigt syfte med detta rådslag så kommer man att inbjuda Erik Enby och på ett seriöst sätt ta del av hans forskning – som enkelt kan verifieras eller falsifieras. Om ministern däremot negligerar Erik Enbys forskningsresultat så har vi ett kvitto på att det är ”business as usual” som är Socialdemokraternas ledstjärna (som inget får störa).

”Business av usual” innebär att standardbehandling mot cancer även fortsättningsvis blir kemoterapi (cellgifter) som misslyckas till 97% och som ger hemska biverkningar (dock otroligt lönsamt för cancerindustrin). På samma gång ska vi förnekas naturliga metoder som stoppar cancer i 80% av fallen – utan biverkningar. Det är dags att ställa våra ansvariga politiker mot väggen och fråga dem vad de menar! Nu får vi snart ett kvitto på hur Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström (S) tänker i denna fråga. Ruggigt spännande.

Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent?

Ska vi acceptera detta? Att Socialdemokraterna idag sätter industrins vinstintresse framför medborgarnas liv.

Rådslag om framtidens cancervård

Folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström har bjudit in till rådslag om framtidens cancervård med bland annat ett antal rundabordssamtal med bred medverkan.

Doktor Erik Enby har funnit att de antaganden som idag styr forskningen lider av stora brister – som kan vara förklaringen att man inte kommer framåt utan står och stampar på samma fläck (dock lönsamt för läkemedelsindustrin varför man inte frivilligt vill byta arbetshypotes).

Erik Enby menar att man måste tänka nytt och tänka om

Doktor Erik Enby har forskat under mer än 30 år på sjukdomars uppkomst och haft mer än 30.000 patienter. Hans forskning skulle kunna innebära ett genombrott vad gäller cancerforskning och har därför erbjudit sin medverkan i detta rådslag – i ett brev skickat till folkhälso- och sjukvårdsministern Gabriel Wikström.

Osher centrum för integrativ medicin

[2005-07-27] Karolinska Institutet har mottagit en donation om 50 (43) miljoner kronor från The Bernard Osher Foundation och the Barbro Osher Pro Suecia Foundation. Donationen har finansierat Osher centrum för integrativ medicin där alternativa behandlingsformer utvärderas på ett vetenskapligt sätt.

Integrativ medicin innebär att alternativa behandlingsformer integreras i den västerländska, naturvetenskapligt baserade, medicinen. För att en sådan integrering ska kunna ske måste det först ske en strikt vetenskaplig utvärdering av alternativa behandlingsformer, som till exempel akupunktur, healing, örtmedicin, naprapati, kiropraktik, massageterapi, kostterapi och – inom den psykologiska sfären – avslappning, meditation, hypnos och olika psykoterapier. Även livsstilsfaktorers betydelse för hälsan ska utvärderas.

Men professuren gick till Martin Ingvar inom skolmedicinen som slösat bort pengarna på annat än som var avsikten med donationen. Familjen Osher ville bygga broar mellan skolmedicin och andra läkekonster och andra medikament som funnits i tusentals år. De ville att man skulle mötas och konkurrera på lika villkor.

Men detta är skolmedicinen inte alls intresserad av – för då skulle den sannolikt förlora 80 % av sin marknad när det gäller att behandla kroniska sjukdomar (inkl. cancer). Således gäller det att ”mota Olle i grind” och det gör man genom att ”försnilla” donationen och stoppa dem som tänkte uppfylla donationens syfte. Således var Erik Enby inte ens att tänka på.

Familjen Osher gjorde ett stort misstag när de överlät till Karolinska Institutet att utvärdera alternativa behandlingsformer – som att ”be räven vakta hönshuset”. Skolmedicinens företrädare är inte intresserade av att bygga broar – deras jobb är att till varje pris värna skolmedicinens monopol på våra liv och skattepengar.

Det är professionen inom respektive discipliner som ska bygga nya broar som sedan kan konkurrera på lika villkor. Politikerna är måna om fri konkurrens när det gäller allt annat – men när det gäller vården är det tvärtom. Borde det inte istället vara extra viktigt att man använder den bästa metoden när det gäller liv och död? Antingen är ansvariga politiker dumma eller köpta eller vad …?

Osher Centrum misstänks ha försnillat donation på 43 (50) miljoner kronor …

Är rådslag om framtidens cancervård en ”false flag operation”

– ett spel för galleriet?

Om minister Gabriel Wikström menar allvar med sitt rådslag så kommer han att välkomna de kunskaper, de erfarenheter och den forskning som doktor Erik Enby kan bidra med – om inte så är det uppenbart att hela rådslaget är ”fake”.

Det är lite märkligt att man kallar till rådslag med tanke på de miljardsatsningar på cancerforskning som skett över hela världen under decennier – utan resultat.

Är all cancerforskning bara ”fake”? Är rådslaget ett sätt för ministern att visa handlingskraft – utan att störa cancerindustrins vinstintresse? Det återstår att se.

Cancergåtan är redan löst – sedan länge

– Cancergåtan är löst. Det säger en erkänd professor vid Boston College, professor i biologi Tom Seyfried. Han menar han har funnit en metod som kan hämma och få cancersvulster att vända.

Med hjälp av en ketogen diet (strikt LCHF), bestående av ett högt intag av fett och ett lågt intag av kolhydrater, har han lyckats med att avlägsna cancertumörer på försöksdjur. Vi har varit i Boston och mött Seyfried.

Snabbguide om LCHF … NJUTMETODEN

Det finns ett tjugotal metoder som stoppar cancer – som fungerar bättre än strålning och kemoterapi (och utan biverkningar).

Dessa naturliga metoder går inte att patentera och patienterna blir ofta friska – och frågan är vad cancerindustrin då ska leva på?

Cancerindustrin är så rik att man kan köpa media, myndigheter, forskning, utbildning och politiker – vilket man redan har gjort.

Nyligen skedde samordnade räder från myndigheters sida mot GcMAF i UK, Frankrike och Holland (GcMAF är ett naturligt protein som kurerar 80 – 90% av cancer – och detta utan biverkningar). Detta skrivs det aldrig om i media och inte skrivs det om hur effektivt GcMAF är – det är dödstyst.

GcMAF – ett av världens mest potenta cancermedel …

Ett fascinerande patientfall som bekräftar att cancer framgångsrikt kan kostbehandlas.

Nyligen presenterade vi ett genombrott vad gäller cancerforskningen här på Kostdemokrati:

Boken ”Överlista din cancer” tar på ett lättfattligt och översiktligt sätt upp 21 alternativa cancerbehandlingar som inte använder sig av medel eller behandlingar som är toxiska (giftiga) för kroppen. Den tar även upp vad man bör tänka på när man väljer cancerbehandling samt de faktorer som kan bidra till uppkomst av cancer och vad man kan göra för att undvika dessa.

Boken är ett mästerverk och visar att alla de läkare och forskare som lyckas finna väl fungerande metoder att bota cancer blir angripna av cancerindustrins lakejer och metoderna mörkas. Även doktor Erik Enby är utsatt för en ”häxjakt” i Sverige för att mörka hans forskning. Denna rättsvidriga jakt har nu blivit film som går för fulla hus.

Läkaren som vägrade ge upp …

Boken ”Överlista din cancer” är skriven så att även politiker skulle förstå – om de läste boken. En skrämmande läsning om hur man sopar väl fungerande behandlingar under mattan.

Överlista din cancer – en bok alla bör läsa

Slutsats: Det finns redan forskning, kunskaper och erfarenheter om hur cancer kan stoppas – men det mörkas och undanhålls medborgarna.

AVSLUTNINGSVIS

Även Livsmedelsverket och Socialstyrelsen är ”kapade” och de ger kostråd som göder diabetes, fetma, demens, cancer och andra kroniska sjukdomar.

Vad göra?

Trots att det går att effektivt förebygga cancer och trots att det finns metoder att behandla cancer på som lyckas till 80% eller mer (och utan biverkningar) så struntar dagens ansvariga politiker i detta faktum – och erbjuder kemoterapi som MISSLYCKAS till 97% (!)

Visste du att kemoterapi misslyckas till 97 procent? …

Dagens politiker gör inte sitt jobb och måste bytas ut. Problemet hitintills har varit att alla de etablerade partierna är av samma skrot och korn när det gäller vården. De stoppar alla huvudet i sanden.
OmstartSverige

Nu finns det ÄNTLIGEN ett parti som har både vilja och kompetens att ta tag i dessa problem och ta fighten mot cancer på riktigt och partiet heter ”OmstartSverige”. Partiet har helhetslösningar vad gäller alla stora samhällsfrågor – som dagens lekmän till politiker missköter.

Trött på dagens politiker som inte förmår leverera? Trött på inkompetenta tjänstemän som inte gör sitt jobb? Söker du ett parti som kan leverera RESULTAT som gynnar folket – istället för dagens dumheter? Då kan OmstartSverige vara ditt bästa val – ett ”folkets parti” (också med en riktig miljöpolitik och en trygghetspolitik värd namnet).

Partiet OmstartSverige bjuder in på sin nystartade Facebookgrupp ”OmstartSverige” – en smygstart där delar av partiprogrammet presenteras och där man kan ställa frågor.

BOKTIPS

”Forskningsfusket bara fortsätter!”

Hur det gick till när Läkemedelsindustrin ”kapade” sjukvården och hur de utmanövrerade alla konkurrenter (naturlig medicin) kan man läsa i docent Ralf Sundbergs bok ”Forskningsfusket bara fortsätter” som är skriven så att både lekmän och professionella vårdgivare har stor glädje av att läsa boken.

En bok alla vuxna medborgare borde läsa (inte minst politiker och ansvariga inom vården). Bokens innehåll är grundat på fakta och referenser som inte sakligt kan bestridas – varför etablissemanget (inklusive media) låtsas som om boken inte finns.

Boken är en utökad och uppdaterad publikation av den tidigare boken ”Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin” som kom för fem år sedan, en bok som borde ha orsakat en orkan inom vården – som avslöjade att vi är grundlurade på både hälsa och pengar. Men etablissemanget varken ser eller hör – eller så är de köpta. Därför måste vi byta politiker – annars kraschar ju vården!

Om du läser den senare boken ”Forskningsfusket bara fortsätter!” så behöver du inte läsa den tidigare boken ”Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin” (den senare boken är som sagt en uppdaterad och kompletterad publikation av den tidigare boken).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen