Helt frisk efter 40 år med sjukdomar!

Diabetiker typ 2 kan bli helt insulinbefriade och typ 1 kan reducera mängden insulin. Alla får ett mer stabilt blodsocker och därmed mindre risk för biverkningar. Livsstilen botar och lindrar även andra sjukdomar.

Helt frisk efter 40 år med sjukdomar!

Mats Lindgren

Jag fascineras av hur människokroppen fungerar. Hur kan min kropp plötsligt bli kärnfrisk efter över 40 år med olika inflammatoriska sjukdomar? Vad är det som händer? Varför blir jag inte ens förkyld längre?

Nu har det gått snart 4 år sedan min kostomläggning till strikt LCHF. På sin höjd har jag varit lite snuvig någon dag under den tiden. Inte en inflammation eller infektion, ingen bronkit, inga ledbesvär, ingen prostatainflammation, ingen diabetes och inga besvär med kärl eller hjärta. Jag använder inte glasögon längre(!!), och jag tycker att jag fått bättre omfång på mitt sångregister.

Jag fyller 60 år nästa år och om någon hade berättat en liknande historia för mig för fyra år sedan hade jag bara avfärdat den som bluff. Det är naturligt att man tänker så.

När inte hela sjukvården med sina miljardresurser kan hjälpa människor, hur kan då jag med hjälp av bara naturlig mat bli frisk?

Det hela är helt osannolikt för människor, det förstår jag. Men likväl är det sant.

Då, före LCHF, uppfattade jag inte mig själv som en sjuklig person. Visserligen var jag förkyld och hemma ovanligt ofta i jämförelse med många andra personer, men det berodde mer på andra faktorer trodde jag. När man bara har ett liv är det svårt att jämföra.

Nu, när jag fått ett liv till, så ser jag vad jag har missat. Hälsan betyder allt!

Jag anser att det är min skyldighet att berätta för människor att det finns ett kost-alternativ till den vanliga kemiska sjukvården. Det är faktiskt otroligt märkligt att det inte redan finns ett sådant alternativ som vanliga läkare kan berätta om.

Tänk dig att du går till din läkare och berättar om dina olika krämpor som visar att din kropp bär på inflammatoriska sjukdomar. Då berättar doktorn, som alternativ till den vanliga skolmedicinen, att du kan välja att ändra din kost så att inflammationerna minskar i kroppen och ditt immunförsvar blir starkare.

Då kan du själv välja, beslutet är ditt!

Istället, när vi kommer till doktorn, blir vi varnade för det mättade fettet. Det skapar hjärt-kärlsjukdomar säger läkaren. Vi får rådet att äta mer fibrer och frukt (Tallriksmodellen). Det blir, i mitt huvud en schizofren situation, där fel blir rätt och rätt blir fel. Sjukvårdens kostråd och behandlingsinsatser med statiner och liknande kan förvärra dina sjukdomar. Är det inte crazy?

Varför accepterar vi detta?

Anledningen till att det inte redan har blivit en förändring är förstås bristen på information i tidningar och andra media.

Vi har en handfull kända professorer och läkare som ständigt försvarar sina revir och varnar för den nya antiinflammatoriska kosten LCHF. De har givetvis en egen agenda och är antingen rädda om sina jobb eller sina egna företag i sjukvårdsbranschen (läs t.ex. Köpta professorer).

Dessa personers åsikter, blir av någon anledning, alltid publicerade medan mina insändare och inlägg som jag skickat till tidningar aldrig blivit publicerade.

Jag själv har också en egen agenda. Mitt mål är att människor ska få information om att LCHF-kost kan förändra din hälsa och den informationen ska du få redan vid första besöket på vårdcentralen. Under tiden som detta inte sker så skriver jag på denna bloggen för alla som vill veta mer.

Jag jobbar med LCHF matkasse så att folk ska få både mat och kunskap på ett enkelt och praktiskt sätt.

Jag promotar min bok ”Frisk av mat, LCHF från början” som kan hjälpa folk till ett friskare liv.

Mitt råd till dig som vet om att du har inflammatoriska sjukdomar i din kropp är att våga förändra. Våga pröva! Jag vet att det är läkares och sjukvårdens skrämselpropaganda som hindrar många från att våga börja med LCHF-kost.

Var inte rädd, det är absolut inte farligt!

Mats Lindgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen