Sluta glorifiera medicinen och läkarna

Nu har medierna  granskat  bluffen med vaccineringen mot svininfluensa. Avslöjat myglet bland politiker, tjänstemän och läkare, miljonkostnaderna och att det räddades sex liv i Sverige medan  kanske 170-talet barn och ungdomar fått sina liv förstörda av narkolepsi.

Dessförinnan vad det samma sak med fågelinfluensan.

För några månader sedan avslöjades fruktansvärda följder för de kvinnor som opererats för bröstcancer och fått implantat.

Dessförinnan kunde vi läsa om hur uppemot tre tusen personer årligen dör i onödan i den svenska vården.

Vidare att gamla äter mellan tio och tretton mediciner dagligen helt felaktigt och inom kort äter hela världen kolesterolsänkande statiner utan bevis att annat än män som redan haft en hjärtinfarkt kan ha en begränsad nytta av detta.

Sedan den gamla bluffen att fett skulle vara farligt och bluffen med det sätt på vilket läkarna råder folk att banta, där ingen går ned i vikt.

Det är hög tid för folk att börja bli mer kritiska och avvaktande mot läkarna och för någon oberoende myndighet att granska vilken nytta vården och medicinen egentligen gör.

Christer Enkvist

4 svar på ”Sluta glorifiera medicinen och läkarna”

 1. Jag rekommenderar alla att läsa den nya boken ”Forsknings-fusket” av docent Ralf Sundberg.

  Han visar hur ekonomiska och politiska särintressen styrt forskningen och vad som är ”sanning” under lång tid, och skapat den enorma miljöskada och sjukdom som finns idag.

  Människorna är utsatta för det allra största bedrägeriet i världshistorien. Det har kostat miljontals människor livet och gett megamiljarder dollar i vinst till företagen som ligger bakom.

 2. Ingen olyckshändelse på Astra Zenica!

  En sedan länge väntad händelse inträffade på företaget första veckan i februari när 1200 anställda varslades om uppsägning. Det har blivit allt längre mellan godkända nya ”piller”.

  Vi har haft sten-järn-bronsåldrar. Nu ser vi förhoppningsvis fram mot ett avklingande av den senaste ”åldern” – läkemedelsåldern.

  På DN-Debatt den 3 februari, pläderar nio medicinare för större forskningsanslag för att bekosta bl.a. löner och kemikalier. Läkemedelsbolagen borde själva finansiera utveckling av patenterbara kemiska blandningar.

  Låt Vetenskapsrådet ge stöd till forskning i syfte att förhindra meningslös och skadlig läkemedelsanvändning. Vi har 1200 forskare som omedelbart kan sätta igång och minska behovet av kemikalier. Mina skattepengar borde gå till detta.

  Det är skrämmande att skolmedicinen kan rekommendera lättmjölk och lättmargarin till såväl skolbarn som vuxna. Har s.k. ”raffinerad” mat och vaccinering något samband med ökande autism hos barn och alzheimer hos äldre?

  Det finns frågor att ta tag i!

 3. ”Läkemedelsåldern” kommer med säkerhet i framtiden betraktas som den period då den positiva innebörden av ordet ’forskning’ totalt eroderades och helt försvann.
  Man kommer att fråga sig hur man kunde hitta på något så korkat som att försöka bota människors sjukdomar genom att tillföra kroppen substanser som saknar varje kontakt med kroppens naturliga självreglering, som under årmiljoner skyddat oss.
  Uttrycket ”vetenskap och beprövad erfarenhet” kommer snart att komma ur bruk efter allt missbruk av detsamma, förorsakat som det är av girighet och inkompetens. (f.ö. en helt logisk lombination).

Kommentera