Cancer är svamp

Kan cancer vara en svampväxt?

Efter att ha mikroskoperat blod och andra kroppsvätskor från sjuka patienter i många år, har Erik Enby kommit fram till att alla kroniska sjukdomar har samband med mikrobiologisk växt i kroppsvätskor och vävnader. Och efter att ha hittat svampliknande växt i cancersjuka patienter har han börjat utforska teorin att cancer i själva verket är svamp.

Skulle denna teori stämma, innebär detta en revolutionerade syn på den behandling som cancerpatienter får idag. Och ny kunskap, kan vara hotfull mot ett stort etablissemang.

”Ny kunskap stör mer än folk egentligen har en aning om”, säger Erik Enby.

Enby förlorade sin läkarlegitimation 2007, efter att ha försökt bota cancer med alternativa behandlingsmetoder.

APPENDIX

Mer än en läkare – Erik Enby gav mig ett nytt liv. Skolmedicinen gav mig två månader att leva om jag inte underkastade mig en stor operation där en stor del av ansiktet skulle opereras bort, och därefter strålbehandling (enligt Cancerfonden dör ändå hälften av patienterna inom 6-9 månader vid spritt melanom).

Canal 2nd Opinion är en ny kanal som visar den andra sidan av myntet, som media normalt tiger om. Ett annat inslag på 2op.se som knappast kommer att publiceras i traditionell media är att HPV-vaccin misstänks kunna orsaka ofrivillig barnlöshet.

Kan Gardasil påverka kvinnors fertilitet?

Det menar NaturalNews.com som skriver om vaccinet Gardasils verkningar. En 16-årig flicka i Australien har enligt uppgift fått sina äggstockar förstörda av vaccinet.

Ett av de verksamma ämnena i Gardasil är Polysorbate 80, som bevisats ha negativ påverkan på försöksdjurs fertilitet. Samma ämne används även som tillsats i livsmedel. Men enligt Naturalnews.com är det en helt annan sak att få detta ämne sprutad in i kroppen, i förhållande till att få i sig det via maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Fyll i vad du vill söka på och tryck "Enter"

Till toppen