Minister Alice Bah Kuhnke (MP) utsedd till årets förvillare 2016

.

alice-bah

.
ζ
.

alice-bah-kuhnke.

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP)

– utsedd till årets förvillare 2016

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) är utsedd till årets förvillare 2016. Hon vill inskränka yttrandefriheten – men ger sken av hon vill skydda folket mot ”falska nyheter”. Vem anser hon ska bedöma om det är falskt eller sant? Vem äger sanningen om t.ex. vacciner och statiner? Vem äger sanningen om den s.k. klimateffekten?

”Bah Kuhnkes gärning kan i det närmaste beskrivas som ett missbruk av ämbetet. Hon vill styra vad som ska synas på museer, i tidningar och på sociala medier, i stället för att värna om deras oberoende. Och kanske värst av allt är att hon inte själv verkar förstå att det är vad hon gör. Det borde vara skäl nog för att byta ut henne.”

ZZZHur kan hon sitta som demokratiminister och samtidigt underminera själva grundfundamentet för demokrati – vår yttrandefrihet. Hon borde omedelbart entledigas från sin ministerpost och om så inte sker faller ansvaret på regeringen – som folket då bör entlediga i nästa val 2018. Inte heller den opposition som sitter i riksdagen reagerar på detta flagranta övertramp från ministerns sida.

Sover regeringen och hela riksdagen eller lyder de bara order?

Motiven till utmärkelsen kan man läsa i en insiktsfull ledare i GP 6 december 2016::

Förstår Alice Bah Kuhnke vad hon håller på med? … GP

ζ

social-media

Ett fritt Internet är ett hot mot lögnaktig propaganda
– ett hot mot makten som fritt vill kunna grundlura oss.

Bakgrund

Alice Bah Kuhnkes uttalande är troligen initierat av särintressenter som vill ha monopol på allt som kommuniceras för att på så sätt kontrollera folk och nationer. Just nu går drevet mot det fria ordet där det råder demokrati – för att dessa särintressenter ska få monopol på ”sanningar”. Att tysta folket är början på slutet för demokratin. Nyligen skrev Dr Mercola om att makten insett kraften i oberoende media – varför man nu försöker censurera sociala medier för att ensamma kunna kontrollera all information som påverkar folket.

mercola-text

 • Snopes Outed as Unfit to Arbiter ’Truth’Dr Mercola

Citat:

If Snopes, whose office is reportedly filled with junk food, is now the arbiter of truth when it comes to health — you can expect to see massive censorship of natural health and general promotion of industry talking points.

Thomas Jefferson once wrote that if he were ever to decide between a government without newspapers or newspapers witthout government he would not hesitate a moment to prefer the later.

Remember that 90 percent of U.S. media is controlled by six corporations, making it virtually impossible to get any information that is not consistent with their agenda to maximize their profits.

The only bastion of hope to find out the truth is the uncensored internet.

[I Sverige kontrolleras 70 % av media av fyra ”jättar” … klicka här]

ζ

Information som skulle kunna rubriceras som ”falsk” – om demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) får som hon vill.

Japanska myndigheter rekommenderar inte längre vaccinering med Gardasil på grund av mer än 2000 inrapporterade allvarliga biverkningar. Detta skedde för mer än två år sedan – men svenska medborgare får inget veta (de uppmuntras istället att vaccinera sin barn via jippon).

TOKYO TIMES (2 years argo): Side effects in young girls take Gardasil out from Japanese market.

Omkring 2000 inrapporterade biverkningar efter att vaccinerats med Gardasil mot livmoderhalscancer har fått japanska regeringstjänstemän att dra Gardasil från marknaden under 2013, trots att vaccinet är starkt rekommenderat i USA och nu har godkänts av EU.

”Konstaterade biverkningar av Gardasil är krampanfall, hjärnskador, blindhet, förlamning, talsvårigheter, pankreatit (bukspottkörtelinflammation) och korttidsminnesförlust, medan andra patienter har dött efter att ha tagit vaccinet. Gardasil ges till små flickor och kostar ca $ 600 (5600 kr) per patient.”

false-news-whoKOMMENTAR: Detta är vad vi vet i det korta perspektivet. Vad som händer efter 10 – 20 – 30 – 40 år är det ingen som vet. Vansinne med tanke på att vaccinet kanske inte alls skyddar mot cancer (finns ingen studie som visar detta – det kan t.o.m. vara tvärtom) – och med tanke på att vaccinering är helt onödigt då kvinnor ändå måste ta cellprover (som ger ett mycket bra skydd).

Har vi blivit tokiga?

ζ

Är det sanningar som är politiskt inkorrekta som ska censureras?

Menar Alice Bah Kuhnke (MP) att ovanstående inlägg om riskerna med Gardasil är en sann eller falsk nyhet? Är vårdens påstående att vaccinet Gardasil skyddar mot livmoderhalscancer falskt eller sant?

Om nyttan med vaccinet är noll och biverkningsrisken enorm så har en halv miljon unga svenska tjejer utsatts för en enorm risk helt i onödan – vilket faktiskt erkänns i ett TV-inslag (se nedan). Hur många tjejer riskerar ofrivillig barnlöshet på grund av falsk information? Är det vaccinationsindustrin som avgör vad som är falskt eller sant – om jorden är platt eller rund?

 • Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitetklicka här

HPV-vaccin behövs egentligen inte – Ingvar Karlberg, centrum för Hälso- och sjukvårdsanalys (2008) … klicka här (eller klicka nedan)

.
HPV-vaccinet har kommit in i det svenska barnvaccinationsprogrammet mer genom hårt lobbyingarbete från GlaxoSmithKline – än av nyttan med vaccinet (som är ett ”hitte-på”). Detta togs upp av Västnytt redan för flera år sedan. I inslaget är man tveksam till värdet med vaccinationen och en politiker påpekar att detta mer handlar om en effektiv lobbyverksamhet från läkemedelsindustrin. Reportern blir sedan blir sedan helt ställd när Ingvar Karlberg berättar att HPV-vaccin egentligen inte behövs (vilket är helt sant). Läs mer … NHF

ζ

Voffo-gör-di-på-detta-visetAvslutningsvis:

Om du inte har levt under en sten eller gömt dig under täcket i sängen under de senaste månaderna, har du säkert hört om det eskalerade kriget mot ”falska nyheter”.

Facebook – som är den största webbplatsen bland medier där nyheter delas bland miljontals – har nu lovat att vidta åtgärder för att begränsa mängden ”desinformation” som kan spridas på sin webbplats genom att skicka misstänkta falska nyheter till fakta-granskare i en grupp som kallas  ”Snopes” (”sanningsministerium”).

Detta är början på att underminerar vår yttrandefrihet – och vår demokratiminister jamsar med i körsången. Det innebär att kritik mot Gardasil kan klassas som ”desinformation” trots att den är helt sann- medan propaganda för Gardasil och statiner kan passera filtret och publiceras helt oemotsagt såsom om det vore sanningar (och folket blir grundlurat). Korrekt information om funktionell medicin kan komma att klassas som ”falsk” – medan all skolmedicin passerar igenom utan anmärkning. Mörka krafter får därmed kontroll över våra liv och våra pengar.

Vår demokratiminister vill begränsa yttrandefriheten och våra möjligheter att påverka vår livskvalitet – grunden för demokrati. Detta kommer att mynna ut i att de största lögnarna (de mäktigaste) kommer att få bestämma vad som ska publiceras eller ej – avgöra vad som är sant eller falskt. Hur tänker ministern då?

Som att be räven vakta hönshuset – men det förstår uppenbarligen inte Alice Bah Kuhnke (MP) när hon hotar med ”tvingade åtgärder” för att beröva oss vår grundlagsskyddade yttrandefrihet.
.

.
Dags att byta politiker!

ζ

APPENDIX

klipp från Facebook 25 september 2015

Misstänkt korruption i regeringen

Mycket märkligheter och misstanke om ren korruption sker just nu i regeringen kring vacciner och speciellt i upphandlingarna kring Gardacil, och detta måste utredas. De demokratiska principerna kringgås utan ett ord yttras i de traditionella medierna. Offentlighetsprincipen är satt ur spel och allt sker bakom lyckta dörrar och är dolt för allmänheten. Mygel har misstänkts länge då vi sedan regeringsskiftet kunnat konstatera att vi fått en sjukvårdsminister med föga erfarenhet. Endast 29 år gammal och sittande på av de viktigaste posterna i regeringen. Ett tungt ansvar att fördela rätt beslut och pengar ut till sjukvårdande myndigheter.

Erfarenheten backas dock upp med betydligt mer erfaren sekreterare Agneta Karlsson sprungen ur läkemedelsbolaget GlaxoSmithKlines (GSK) lobbygrupp. Tillsammans med GKS public affairschef Johan Thor kammade man 2008 hem priset årets lobbyist.

 • GlaxoSmithKline och lobbyisten Johan Thor låg bakom HPV-vaccinet i Sverigeklicka här

Agneta har hoppat ut och in i socialdemokraterna, beroende på om de suttit i regeringsställning eller ej, men hon har hela tiden svansat kring regeringen med lobbyism och politik blandat om vartannat. Agneta har sannolikt bidragit till beslutet att alla barn ska få ”gratis” ADHD-medicin

 • GlaxoSmithKline (GSK) nästlar sig in i den nya regeringenNEWSVOICE

Innan sitt välmeriterade sekreterarjobb hos sjukvårdsminister Gabriel Wiström satt hon som statssekreterare åt den socialdemokratiska regeringen. Men partitillhörighet och lojalitet tycks inte gälla då man arbetar med lobbyism, då hon vid tillfälle samarbetade med med Johan Thor, sakkunnig och rådgivare åt Per Unkel i den borgerliga regeringen.

”Vi ser hur industri och politik flätar samman sina armar, och man menar att det är gott, och utan industrin kan vi inte verka som land.

Sant! Men man glömmer de demokratiska principerna där samhällets väl måste gå före industrin, och där insynen i regeringens handel och vandel måste vara offentlig och med god insyn.

Som det ser ut nu förgriper man sig på offentlighetsprinciperna och börjar närma sig ett läge som är mycket farlig i ett demokratiskt samhälle. Gränserna flyttas ut sakta men säkert, och kan få allvarliga följder på sikt. Information som ska vara offentliga döljs för samhället.

Man måste fråga sig. Vart är vi på väg?”

Nu har vi nya anledningar att syna regeringens göromål i sömmarna.

Citat:

Den mäktiga vaccinindustrin har satt offentlighetsprincipen ur spel när de lyckats sekretessbelägga landstingens upphandling i mångmiljonaffären med Gardasil. Samtidigt flaggar ledande cancerläkare och onkologer för att även pojkar bör vaccineras med Gardasil mot HPV, humant papillomvirus. Detta spelar Sanofi Pasteurs kassako rakt i händerna, om hundratusentals ytterligare barn vaccineras med Gardasil. Slut citat.

 • Dansk TV2-dokumentär visar unga kvinnors förstörda liv p.g.a. Gardasil ... NEWSVOICE

struts-huvud-sandMed vetskap kring detta ser vi samtidigt att Danmark varningsflaggar för vaccinering med dessa typer av vacciner. Viket har lett till en större granskning och man har bett om hjälp från EU att undersöka hur det ser ut. Man har även öppnat upp ett flertal kliniker runt om i Danmark då mer än 800 misstänkta fall av allvarliga biverkningar uppdagats.

Svenska myndigheter har uppmärksammats på detta – men valt att ignorera farorna.

Nu har medicinhistorikern och författaren Christer Nilsson har reagerat på att de demokratiska reglerna frångås och har i två öppna skrivelser meddelat vår justitieminister och demokratiminister kring förfarandet. Han menar att medborgare och medier har all rätta att få insyn i hur våra skattepengar används.

Trots sex veckors väntan har han inte fått något svar än.

Hjälp till att sprida och kontakta regeringen för klarhet och insyn. Regeringen kommer att gå sin utstakade väg om man inte uppmärksammar dem på att man har dem under uppsikt och påpekar att man går utanför de demokratiska principerna. NewsVoice publicerade brevet Christer Nilsson skrivit och som ministrarna inte vill besvara:brev-skickavidare-slangbella

 • Brevet om Gardasil som justitieminister Morgan Johansson och demokratiminister Alice Bah Kuhnke inte vill besvara … NEWSVOICE

Makten som tappat kontakten med verkligheten och folket behöver inte svara folket om de inte vill – de bara negligerar även viktiga frågor när det passar. Endast en gång vart fjärde år är de ute på gatorna och pratar med folket – sedan stängs dörrarna för verkligheten och folket. Så kan vi inte ha det.

Astrid Lindgren - när männsikor med makt slutar lyssna på folket

”Omstart Sverige”

Varför behöver Sverige ett nytt parti?

Det går nu snabbt utför inom alla viktiga områden i Sverige: skolan, arbetslösheten för ungdomar och invandrare, bostadsbristen åt unga, den grova brottsligheten, bristande försvarsförmåga, en polis med rekordlåg uppklarningsprocent, alla skandaler där tjänstemännen eller politikerna aldrig ställs till svars utan tvärt om belönas med fallskärmar samt en vård och omsorg som fungerar allt sämre. Småföretagarna (Sveriges jobbmotor) går på knäna av alla lagar, all onödig administration och alltför höga skatter.

Och nu ska tydligen sociala medier på Internet censureras. Det ser inte bra ut.

Omstart

restart-2018Det som krävs nu är en fördjupad demokrati med ökat personligt ansvar för politiker och tjänstemän vilket skapar mer genomtänkta beslut. Sverige behöver en uppdatering av regelverket och därefter en omstart.

Nedan några viktiga politiska frågor som idag behandlas minst sagt ”styvmoderligt” – som ”Omsorg Sverige” tänker ta sig an på ett handlingskraftigt sätt om de får folkets förtroende:

 • HÄLSA OCH MILJÖ. Hälsofrihet, ekologisk odling, korrekta kostråd, GMO-fritt …
 • FÖRETAGSAMHET. Skapa ett gott företagsklimat  – grunden för  vår välfärd. En grundkurs … Sverigetåget
 • TRYGGHET. Halvera antal brott på ett humant och kostnadseffektivt sätt (med dagens politik kommer brottsligheten att istället  fördubblas).
 • FOLKSTYRE. Ny grundlag som stärker demokratin. Närdemokratin ska öka och tjänstemannaansvar införas – och yttrandefriheten ska såklart värnas mot alla försök att begränsa den. Demokrati och yttrandefrihet är något som ständigt är under attack och som måste bevakas och återerövras.
 • INVANDRING. Nya lösningar istället för en okontrollerad, dyr och inhuman invandringspolitik.
 • PENNING OCH FINANSPOLITIK … MM … MM

”Omstart Sverige” startade en vecka innan riksdagsvalet 2014 och ställde upp i valet under namnet ”Hälsopartiet”. Partiet har nu en heltäckande politik och bytte nyligen namn för att markera att det behövs en ”omstart” inom de flesta områden – inte bara vad gäller hälsa och vård. Vi har granskat partiet under ett drygt halvt års tid och funnit en klok sakpolitik i folkets intresse förankrat i en sund värdegrund. Vi tror att en majoritet av folket kommer att uppskatta deras program som just nu är under uppdatering och som kommer att presenteras om en månad eller två.

”Omstart Sverige” är ett parti för alla medborgare – som inte gynnar något grupp på andras bekostnad – ett ”folkets parti”. För att ytterligare stärka kopplingen till folket planeras ”crowdfunding” för att finansiera arbetet med att komma in i riksdagen – för att kunna göra skillnad på riktigt.

”Omstart Sverige” är ett parti som vi även framleds kommer att granska noggrant – och som vi förstått ett parti som aldrig skulle komma på tanken att tumma på yttrandefriheten genom att förorda ”sanningspoliser” – tvärtom ska yttrandefriheten, folkets röst och inflytande istället öka.

Kanske kan ”Omstart Sverige” bli det goda exemplet som får fler partier att börja föra en politik som ger RESULTAT.

.
Team Kostdemokrati


ζ

Team Kostdemokrati

Vi tar fighten mot inkompetens och mot kroniska sjukdomar – på riktigt

swish-ditt-bidrag-ar-viktigtVi tar fighten mot alla kroniska sjukdomar och arbetar för hälsofrihet – att alla medborgare fritt ska få välja den behandlingsform som fungerar bäst.

Vi tar fighten mot Gastric Bypass (viktoperationer) som vi menar är en ”värsting” inom vården. Här kan vi verkligen tala om missledande information till de stackare som luras att lägga sig på operationsbordet (i snitt mer än 20 patienter per dygn i Sverige) – vilket leder till mycket allvarliga biverkningar resten av livet. En helt onödig operation då det med professionell hjälp går att både gå ner i vikt OCH förbättra hälsan.

Vi har utvecklat ett företagspaket och ett paket riktat mot sjukvården om hur man optimerar hälsan på ett naturligt sätt – och där man får naturlig viktkontroll på köpet. De flesta medborgare – unga som gamla – normalviktiga som överviktiga – dras med någon form av besvär som ofta kan korrigeras med lite hjälp.

Vi påverkar också politiker direkt via möten och föreläsningar. Vi vet därför att enskilda politiker inom de etablerade partierna har mycket svårt att få gehör – varför det behövs nya politiska kompetenta krafter som inte går i särintressenters ledband. ”Omstart Sverige” är ett sådant parti som ställer upp i nästa riksdagsval.

Vi tar ställning i politiska sakfrågor (som t.ex. hälsofrihet och GMO-fritt) och stöder de partier som för en klok politik i medborgarnas intresse – på samma gång som kritiserar politiker och partier som går EMOT folkets intressen.

Att vår egen demokratiminister vill begränsa yttrandefriheten genom att promota ”sanningspoliser” ser vi mycket allvarligt på – något som för tankarna till George Orwells roman ”1984” som kanske vår minister borde läsa. I bokens Sanningsministerium är protagonisten Winston Smith en tjänsteman som ansvarar för att bevara Partiets propaganda genom att ändra historien för att visa att Partiet alltid har rätt och är allvetande. Med dagens politik närmar vi oss med stormsteg den värld som George Orwell varnade för redan 1948 och endast ett vaket folk kan stoppa detta genom att välja vakna och kompetenta politiker som arbetar för folkets och nationens bästa.

truth-george-orwell

Nu är vi där och om vi inte vaknar upp blir vi GRUNDLURADE.

10 svar på ”Minister Alice Bah Kuhnke (MP) utsedd till årets förvillare 2016”

 1. En liten guide till hur världen styrs …  ”Jag erkänner att länder är spelpjäser på ett schackbräde på vilket ett spel om världsdominans utspelar sig”.
  Med dem orden sammanfattade Lord Curzon redan 1898 vad som egentligen pågår.

  Läs artikeln … VAKEN

  Artikeln avslutas med: …. Resten är som det heter historia. Dock inte den historia du får läsa om i tidningarna.

  Demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) vill dock att information som inte går via mainstream media (som ”makten” kontrollerar) nu ska censureras och gissa med som kommer att styra detta filter. Som vanligt är vägen till ”helvetet” kantad av ”goda föresatser”. Till Alice Bah Kuhnkes försvar kan sägas att hon antagligen inte förstår vad hon håller på med.

  – – –  – Vägen till helvetet är kantad av goda föresatser
  klicka här

  Lars Bern skriver avslutar med:

  Av allt att döma har vår elit för sent upptäckt vart de är på väg. Jag tror inte det längre går att hindra att vi i hela västvärlden går mot ett skifte där den gamla eliten förlorar sin maktposition. Om demokratin överlever detta är svårt att sia om. Det svenska etablissemangets decemberöverenskommelse var ett illavarslande tecken. Det jag idag är mest rädd för är att de missriktade goda föresatserna fortsätter inom eliten och att man därför försöker hindra folkviljan att komma till tals. Då går vi mot en revolution som kan sluta hur som helst.

  För egen del hoppas jag att de två stora etablissemangspartierna S och M på allvar omprövar sin politik, erkänner att de är och varit på fel väg och åter börjar värna om vårt välfärdssamhälle och de människor som bor här. De småpartier som är de mest ansvariga för den totalt verklighetsfrämmande utopistiska godhetspolitiken hoppas jag försvinner efter nästa val.

 2. Peter Wolodarski (DN) – Blev Årets Förvillare även 2016 (utsedd av ”aretsforvillare.nu”)

  Röstningen på Årets Förvillare 2016 är avgjord. Chefredaktör på DN Peter Wolodarski blev överlägsen vinnaren 2016 (43,9%) precis som 2015 (23,9%) när folket får nominera och rösta. DN som helhet fick drygt 54% av samtliga 4235 röster i och med att kulturchefen på DN fick knappt 11% av rösterna.

  Motiveringen för 2016 handlar om att Wolodarski och DN publicerar:

  – artiklar som presenterar enögda halvsanningar och ”subjektiv information”,
  – osakligt underbyggda nyheter och analyser,
  – artiklar som bygger upp dåliga relationer med grannlandet Ryssland,
  – artiklar som vurmar för NATO-anslutning utan att belysa riskerna och kostnaderna
  – samt att Wolodarski omger sig av många frilansande journalister som riskerar sina uppdrag om de inte följer DN:s agendajournalistik.

  Läs hela motiveringen och se video där Wolodarski konfronteras av Alice Teodorescu … klicka här

  Källa (se röstresultatet) … klicka här

  – – –

  KOMMENTAR

  Kommer nu demokratiminister Alice Bah Kuhnke att agera mot DN för att de inte talar sanning (att utelämna viktig information och att kraftigt vinkla information kan rubriceras som ”falska nyheter”)? Kommer ministern att hota med att omöjliggöra för DN att i framtiden få presstöd (en möjlighet som öppnades i och med den nya media rapporten)? Kommer ministern att prata med ledningen för Bonnierkoncernen så att de slutar att producera ”falska nyheter”?

  … Största möjliga tyssstnad gäller … så att inte folket vaknar!

  Sannolikt kommer demokratiminister Alice Bah Kuhnke (Miljöpartiet) inte alls agera mot denna typ av ”falska nyheter” som ju uppfyller kravet på ”politisk korrekthet” – dvs. att alla ska tycka likadant i de politiska korridorerna. Ministern kommer med största sannolikhet att var lika tyst som hon var när Christer Nilsson, medicinhistoriker och författare, ställde en rak fråga om myglet med Gardasil (se APPENDIX ovan) – som berör mer än en halv miljon svenska tjejers framtid. Kanske är det denna typ av frågor och kritik som ska tystas genom att rubriceras som ”falska”?

  Hur kan ministern strunta i att en halv miljon svenska tjejer förleds att förstöra sina liv?

 3. Tips på Facebook

  Individens rätt att ta hand om sin hälsa är okränkbar och går före lag

  HÄLSA FÖRE LAG
  Samtidigt som svenska myndigheter ger kostråd som sänker folkhälsan och godkänner läkemedel som ger allvarliga biverkningar, arbetar de fram regler som ska ”skydda” oss från kosttillskott, homeopati och andra botande terapier. Men nu börjar det mullra i stugorna, människor inser att något är fel.

  Läs mer … klicka här

  Nu ska även folket på sociala medier få munkavel på sig – tycker uppenbarligen vår förtroendevalda demokratiminister. Hur tänker ministern och regering då?

  Redan idag kostar det 800.000 kronor om vår expert på kolloidalt silver talar sanning och det kostar även hundratusentals kronor om landets ledande expert talar sanning om Bicom – för att det hotar läkemedelsförsäljningen (vad annars?).

  Därför måste vi byta politiker! Sedan måste vi göra en ”Omstart av Sverige” där läkemedelsindustrin servar folket – och inte tvärtom.

  Idag styrs Sverige av lekmän som gjort politisk karriär – därför går det som det går.

Kommentera