Forskare: Influensavaccinet är värdelöst

.

Forskare-Influensavaccinet

Så dumt att det ryker
ur öronen.

ζ

Forskare: Influensavaccinet är värdelöst

Ser ingen effekt på insjuknande i influensa

Influensavaccinet ger ingen effekt – men kan orsaka sjukdom.

Det menar det väletablerade brittiska forskningsinstitutet Cochrane, som i en ny rapport har tittat på 36 vetenskapliga jämförelser av över 70 000 vaccinerade och icke vaccinerade personer mellan 16 och 65 år.

– Det är inte färre dödsfall – och inte färre sjukdagar – bland de som inte blivit vaccinerade jämfört med de som tagit vaccin, säger forskaren Tom Jefferson.

I rapporten menar forskarna från Cochrane att de varken har kunnat se fler registrerade sjukdagar från arbetet eller fler dödsfall hos de icke–vaccinerade.

”Försöken visade att under ideala förhållanden (vaccin helt matchande det virus som just då cirkulerar) måste 33 friska vuxna vaccineras för att undvika ett influensafall. I genomsnitt måste 100 människor vaccineras för att undvika ett influensafall”, skriver Cochraneforskarna.

– Det fanns varken fler dödsfall eller fler förlorade arbetsdagar hos de som tagit vaccinet, säger Tom Jefferson, som är en av forskarna bakom rapporten.

ζ

Kan orsaka förlamning

isberg-bwFörutom att inte ge någon effekt vad gäller insjuknande i influensa, så menar forskarna dessutom att vaccinet i flera fall orsakat sjukdomen Guillian-Barrés syndrom hos de vaccinerade. Guillian-Barrés syndrom är en neurologisk sjukdom som leder till förlamning. Den drabbar, enligt rapporten, en på miljonen vaccinerade.

KOMMENTAR: Förlamning är sannolikt toppen på ett isberg, där smärre neurologiska skador inte märks med en gång. Är influensavaccinering en bidragande orsak till att demens utvecklas epidemiskt? Det är det ingen som vet.

Läs mer.

 • Forskare: Vaccinet är värdelöst … Aftonbladet
 • Studie: Influensavaccin har liten effekt … SVT
 • Influensavaccin är verkningslöst … Metro

ζ

Varför?

sek-flying-money-mMed tanke på att influensavaccin är värdelöst, kostar stora pengar då det berör många och det finns risk att man utvecklar neurologiska skador, varför ska vi då vaccinera oss? Sannolikt försämrar det dessutom vårt immunförsvar.

Svaret på den frågan är att det gynnar vaccinationsindustrin och läkemedelsindustrin, och de är de som bestämmer. De har fritt spelrum på grund av svaga myndighetstjänstemän och politiker som duckar och bara betalar.

Och så kan vi inte längre ha det.

ζ

Säsongsinfluensan kan slå hårdare i år

Förra vintern blev en mild influensasäsong med relativt få smittade. Inte heller var det särskilt många som låg böjda över toaletten, drabbade av vinterkräksjukan. Det kan vara skäl nog att tvätta händerna extra noga från och med november.

vaccineHur hårt drabbas Sverige av årets influensa? Ingen vet säkert. Men sannolikt blir den kommande influensasäsong inte lika mild som förra.

På södra halvklotet är säsongsinfluensan på sluttampen. Där har man sett tre virusstammarna cirkulera. I Australien har det varit en kraftig influensasäsong. Det kan säga en del om vilka virus som kommer, säger Per Hagstam.

När kommer influensan till Sverige? Sällan före november. Det brukar dra igång i december, med toppar i januari och februari.

Virusstammarna som är aktuella är svininfluensan – AH1N1 som återkommit som säsongsinfluensa sedan pandemin 2009 – samt de två ”gamla vanliga” influensorna, AH3N2 och influensa B.

Alla tre ingår i årets upplaga av det svenska influensavaccinet. Även i år erbjuds gratis vaccination mot säsongsinfluensan för personer som tillhör de medicinska riskgrupperna (se fakta) och för alla över 65 år.

SPRATTELGUBBE-SV-BWCirka 45 procent av alla skåningar över 65 år vaccinerar sig. Det är inte tillräckligt, menar Region Skåne som i år prövar en ny strategi. I dagarna skickas det därför ut personligt riktade vykort till alla 244 000 skåningar som fyllt 65 år, med en uppmaning att vaccinera sig.

[Varför denna iver för att få skåningar att injicera ett värdelöst vaccin som ger biverkningar och som kostar skattemedel?]

Några landsting, bland annat Halland, som har jobbat med liknande personligt riktade uppmaningar, har idag högst andel personer över 65 som vaccinerar sig, 56 procent. Det europeiska målet är 75 procents täckning bland äldre.

Läs mer … klicka här

ζ

Kommentar

Faktaruta-vem-ska-vaccinera-sig

.
Är drygt en miljon svenskar är grundlurade?

Det finns 1,8 miljoner medborgare som fyllt 65 år i Sverige och om 45 % vaccinerar sig så innebär det att drygt 800.000 svenskar över 65 år vaccinerar sig med ett värdelöst vaccin, som gör den sjuka, som sänker immunförsvaret och som orsakar neurologiska skador. av varierande grad Och för detta betalar vi hundratals miljoner kronor varje år.

Därtill kommer övriga enligt faktarutan ovan, vilket innebär att mer än en miljon svenskar tar sprutan och det innebär att statistiskt att minst en medborgare drabbas av Guillian-Barrés syndrom, som är toppen på ett isberg.

Alla som får sprutan drabbas av ett ”avdödat virus och blir sjuka (mer eller mindre) och exakt vilka skador som åstadkoms vet vi inte. Det kan ta decennier att utveckla t.ex. demens. Jämför boxning där många senare i livet drabbas av demens på grund av alla slag mot huvudet, medan man här drabbas av vaccin varje år (som får kroppen att reagera och bilda antikroppar mot ”angreppet”).

Det finns rapporter av både dödsfall och spontanaborter strax efter vaccinering.

 • Läs vad ett vaccin innehåller … Vaccin mot influensa … Folkhälsomyndigheten
  (vill du injicera det i blodomloppet?)
  .
 • Frisk 29-åring förlamades efter vaccination Expressen

Och för detta värdelösa ”skydd” betalar vi hundratals miljoner skattekronor varje år. Har vi blivit galna?

Var tog vetenskap och beprövad erfarenhet vägen? Istället gäller ett enormt slöseri med livskvalitet och skattekronor initierat av tjänstemän som inte längre har något ansvar för sina handlingar (sedan tjänstemannaansvaret avskaffades på 70-talet).

ζ

Mer galenskap

Immunolog: Vacciner före 12 månaders ålder helt värdelösa

En immunolog erkänner att vaccinationer före 12 månaders ålder är helt värdelösa och att deras enda syfte är att vänja föräldrarna så att de får in sina barn ordentligt i sjukvårdssystemet.

De flesta vaccinkritiker vet nog redan om eller känner på sig att farorna med vacciner även efter 12 månaders ålder med råge överväger fördelarna, om det nu ens finns några fördelar vill säga, men det är ändå ovanligt att man hör så uppenbara erkännanden som detta, som denne immunolog och vaccinförespråkare nyligen uppgav då hon deltog i en panel av experter som diskuterade vacciner vid en konferens för sjukvårdspersonal.

Spädbarnsdödligheten är som störst i USA där barnen får flest vacciner före ett års ålder (upptill 26 stycken!). Det är uppenbart att vaccinationsindustrin ”ockuperat” USA och tagit befälet över folket.

Att ge barn före ett års ålder så många olika vacciner vid så många olika tillfällen, som i Sverige vid 3 och 5 månaders ålder och i USA vid 2, 4 och 6 månaders ålder, när det bevisligen inte har någon som helst positiv effekt, utan att enda syftet är att ”skola in” föräldrarna och vänja dem vid sjukvårdssystemet, är extremt cyniskt med tanke på att det finns studier som visar att antalet vacciner före ett års ålder i 34 olika länder har ett tydligt samband med spädbarnsdödligheten …. Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity?

Och nu står EU på tur. Redan har lobbyister fått in det värdelösa, men farliga HPV-vaccinet, i det svenska allmänna vaccinationsprogrammet.

Varför låter vi oss luras … gång på gång?

ζ

WHO anklagas för abortmedel i vaccin

WHO_3En katolsk läkarorganisation anklagar WHO och UNICEF för att ge kenyanska kvinnor ett vaccin som kan få kroppen att börja attackera ett kroppseget graviditetshormon vilket ökar risken för missfall och sterilitet.

 • ‘A mass sterilization exercise’: Kenyan doctors find anti-fertility agent in UN tetanus vaccineread more (Googleöversatt)

Läs mer … Informationskriget

Läs ännu mer … Jon Rappoport om depopulationsvaccin i Kenya och fortsättningenklicka här

ζ

Gardasil – ett annat verkningslöst vaccin med stor biverkningsrisk?

 • vaccination_arm2-mUnga kvinnor vaccineras med Gardasil – vaccinet med biverkningar som dödsfall, förlamning, blodpropp och hjärtbesvär!!! … Zarahs sida
  .
 • Natalie, 14, dog bara några timmar efter att hon vaccinerats mot livmoderhalscancer … Aftonbladet
  .
 • Gardasil skulle rädda livet på hundratals kvinnor varje år. Nu misstänks vaccinet mot livmoderhalscancer ha orsakat 19 unga flickors död…. Aftonbladet

ζ

Kommentar

Vi skyddar våra barn mot mycket, på samma gång som vi låter en skrupellös industri injicera livsfarliga och värdelösa experimentvacciner i våra barn, oss själva och våra äldre, bara för att ohälsoindustrin ska tjäna STORA pengar och kanske finns det andra syften också.

Varför tillåter vi det? Dags att vakna upp och skydda och själva och våra barn!

Forskningsfusket_Ralf_SundbergNot. Svaga och rädda tjänstemän utan tjänstemannaansvar är en lätt match för ohälsoindustrins professionella lobbyister och våra förtroendevalda politiker förlitar sig på tjänstemännen. Således är cirkeln sluten och vi blir grundlurade på både hälsa och skattepengar.

Läs mer om hur detta gått till i boken som alla bör läsa: Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin.

Recensioner:

 • Exemplarisk avrättning av vetenskapens profitörer och kollaboratörer2000-Talets Vetenskap
  .
 • En liten mäktig elit vill se din kropp sedan den blivit kroniskt sjuk som en välkommen marknad och
  vinstgenerator för deras läkemedelPia Hellertz

ζ

pinocchio-bw

Har vi blivit tokiga?

Nej, bara grundlurade!

ζ

Kommentera