Ett axplock tillförlitliga informationskällor (i alfabetisk ordning
nedan) – som skriver om det traditionell media tiger tyst om.

NEWSVOICE

KostdemokratiCanal2Opinion.jpgNHF

DagensHomeopati

Klicka på bilderna ovan för att komma till startsidorna eller på
senaste inläggen nedan (klicka på den du vill läsa)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Facebook

Facebook-3

[i bokstavsordning]

_________________________________________
_________________________________________

Appendix

........

_____________________________________________

het-potatis-blHet potatis på Facebook

När antibiotikaresistensen har nått sin kulmen så kommer inga operationer att kunna utföras på ett säkert sätt. Folket kommer att undvika sjukhus på grund av smittorisken och få vågar jobba där, varför den vård vi har idag inte längre kommer att fungera.

Lösningen heter kolloidalt silver som verkar mot bakterier, virus, svamp och encelliga parasiter utan några biverkningar alls och inte heller kan bakterier utveckla resistens.

Detta billiga supermedel som inte kan patenteras hotar dock ohälsoindustrins vinstintressen som lever på ohälsa och patenterbara droger (där biverkningar ger merförsäljning).

 • KS-annons-bildKolloidalt silver. Effektivt mot svamp, virus, bakterier och encelliga parasiterPDF

Därför bekämpas kolloidalt silver med alla medel (även olagliga), och till och med Public Service deltar i denna häxjakt trots att ingen har dött på 35 år och att resultatet (den läkande förmågan) är långt över förväntan (och utan biverkningar).

Vad sysslar Public Service (SVT och SR) med?

PublicServiceGenom att ränna ohälsoindustrins ärenden har Public Service diskvalificerat sig som folkets företrädare (de uppträder partiskt och osakligt), och de bör således inte längre finansieras med tvingade licensavgifter. I detta fallet utgör deras agerande en betydande samhällsfara.

häxjakt-sv

Denna häxjakt på det som håller oss friska fyller två syften: att värna ett lukrativt monopolet på droger och att dra uppmärksamheten från det som i stället borde belysas och ifrågasättas, som t.ex.

Doctors are the thirdζ

I vems intresse agerar EU?

EU-kartaInom EU har ohälsoindustrins lobbyister lyckats degradera kolloidalt silver till en vattenreningsprodukt (tidigare var det ett kosttillskott), i ett försök att få bort det från marknaden.

I USA är det däremot klassat som kosttillskott och används av tio miljoner amerikaner och under de 35 år som man har följt utvecklingen i USA har man noterat NOLL dödsfall på grund av kosttillskott (där kolloidalt silver ingår).

Däremot har dödsfall på grund av lagliga droger (läkemedel) utvecklats till den tredje största dödsorsaken i USA och det är sannolikt inte så mycket bättre i Sverige.

 •  Inga dödsfall på grund av kosttillskott men 783.000 dödsfall av läkemedelklicka här

Tänk vilket liv det skulle bli och vilka KRIGSRUBRIKER det skulle stå på löpsedlarna – den dagen som man påstår att ETT ENDA dödsfall skulle bero på kolloidalt silver. Världens största hälsosajt är lite försiktigare, ”bara” 225.000 dödsfall per år på grund av ”läkemedel” (som bekostas via skattemedel).

 • Doctors Are The Third Leading Cause of Death in the US, Killing 225,000 People Every Yearclick here

Vad sysslar vi med? Är vi grundlurade på liv och död och på skattemedel? Svar: JA!

Läs själv vad läkemedelsindustrin INTE vill att du ska veta om:

 • Användarberättelser med Kolloidalt silver … klicka här

Om du vill veta mer och vill kunna ställa frågor så kan du bli medlem i den slutna Facebookgruppen ”Kolloidalt Silver 2.0” (gratis medlemskap).

Denna Facebookgrupp infiltrerades nyligen av läkemedelsindustrins underhuggare (från VoF), som utför det smutsjobb (ljuga, provocera och segla under falsk flagg), som inte läkemedelsindustrin själv vill stå för. Detta var ett angrepp på hela svenska folket, på folkhälsan (ett angrepp vilket även mainstream media deltog i) – ett angrepp som nu är polisanmält.

 • ”VoF-journalisten” Joakim Björck förvillar läsarna – Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan till domstol … NEWSVOICE

Frågan är om en tidning kan skämmas? Kanske om de tappar läsare.

ζ

reading2-bwOm du vill veta mer (hemliga sidor):

 • Användarberättelser – endast för Facebook-medlemmar … PDF !

.
Nästan för bra för att vara sant:

 • Sjukdagarna minskade från 50 per år till 5 dagar … klicka här
 • Alla tjänar på ”silverplåstren” – Revolution i vården av brännskadade … SVT … (visades snabbt och inslaget är nu borttaget, trots att det innebär en revolution inom vården)

alla-tjänar-på-silverplåster

ζ

”DUNDERMEDICIN”

Detta supermedel (som inte går att patentera), som är en förutsättning för att rädda vården, försöker lobbyister att få bort från marknaden för att ohälsoindustrin ska kunna maximera sina vinster, på din bekostnad i form av onödigt lidande, död och skattemedel.

SEK-flyger-bw

Det handlar om betydande intäkter, 10 % av BNP omsätter vården (350 miljarder kronor per år). Sjukvården kostar idag i snitt mer än 80.000 kronor per år och per arbetande svensk – och prognosen är att vårdkostnaderna kommer att öka till 220.000 kr per år och arbetande svensk år 2040.

Har du råd med det?

Och för vad?

Jo, för tolv timmars väntan på akuten i ett väntrum fullt med smittbärande sjuka patienter, i väntan på verkningslös antibiotika? Med nuvarande låt-gå-politik så är detta ett troligt scenariot. För de som vågar sig dit. Det är lite väl sent för folket att vakna upp då.

Registrera gärna ett medlemskap på ”Kolloidalt Silver 2.0” redan idag och visa att du tar ställning emot pågående häxjakt emot det som håller oss friska, de alternativ som utgör en förutsättning om vi ska kunna rädda vården och oss själva på samma gång som du får råd och tips från medlemmar som du sannolikt direkt har användning för (användarberättelser).

Det handlar om vår yttrandefrihet och frågan är om vi lever i en demokrati – eller om vi redan är ockuperade av ohälsoindustrin som redan har tagit över våra politiker, myndigheter, media och våra rättsinstanser.

Redan idag kan du ta befälet över din och din familjs livskvalitet.
.

Det är dags för folket
att ta befälet!

Tage-Danielsson-blank

Not: Ovanstående mörkas på ”Mainstream media” – därför behövs ”Public Service på riktigt”.

ζ

En annan het potatis

het-potatis-bl

– är att mer än en miljon svenskar med hörselproblem nekas vård för att en handfull ”auktoriteter” (avlönade med skattemedel) tycker så.

Ungefär 1 1/2 miljon svenskar har tinnitus och ca 750 000 personer i Sverige lider av hyperakusi, som är överkänslighet för ljud. Detta är ett utbrett hälsoproblem och behovet av hjälp är stort. Men vad säger vårdapparaten? Får dessa patienter adekvat vård?

Den oberoende medicinske forskaren Michael Zazzio har under många år behandlat tinnitus- och hyperakusipatienter med gott resultat. Hans behandling är ett koncept som bygger på laserbehandling med kontroll av fria radikaler. I sitt arbete har Michael Zazzio sett mirakulösa tillfrisknanden.

stopp-hand-förbudInternationellt sett finns det många länder som erbjuder denna typ av behandling. Det finns både publicerad forskning på området och vetenskaplig evidens. Med detta i bagaget är det rimligt att vilja att fler sjuka ska få tillgång till behandlingen som kan göra de friska, men här är det stopp.

Således viktigare att värna ”business as usual” än att hjälpa en och halv miljon svenskar som lidet av hörselproblem, tycker en handfull välavlönade auktoriteter inom svenska sjukvård som känner sig tryggare med ”status quo”.

Ska folket, som betalar för deras tjänster, tillåta detta slöseri med livskvalitet och med skattepengar? Eller ska vi kräva att ”best practice” tillämpas? Svaret är givet. Vi har inte råd med bromsklossar inom vården som stoppar utvecklingen.

Zazzio har vid flera tillfällen aktivt sökt samarbete med olika landsting, men ingen auktoritet i Sverige TROR på behandlingsformen. Ingen i Sverige har förutom Michael Zazzio ens närmat sig metoden för att bedriva forskning, trots att det finns många mätbara exempel att utgå ifrån.

tinnitus-glVad beror denna skepsis på?

Varför nekas sjuka människor vård,
som skulle kunna göra dem friska?

I inslaget nedan ser du Michael Zazzio, AudioLaser-Kliniken, Serge Padoan, öron näsa hals läkare Kristianstad och Claes Möller, verksamhetschef vid Universitetssjukhuset i Örebro.

 • AudioLaser-Kliniken / the Audio Laser Clinic … klicka här

Not: Ovanstående mörkas på ”Mainstream media” – därför behövs ”Public Service på riktigt”.

ζ

Varför behövs komplement till ”skolmedicin”?

het-potatis-blAllt som hotar ohälsans expandering och som hotar läkemedelsindustrins exklusiva rätt till skattemedel är en ”het potatis” i traditionell media (det är även en ”het potatis” inom läkarkåren).

Läkemedelsindustrin vill inte ha konkurrens från alternativa metoder/medel som förmår förebygga/lindra/bota till en bråkdel av kostnaden jämfört med skolmedicin och detta utan biverkningar, och därtill ofta med mycket bättre resultat jämfört med skolmedicin.

Mainstream media vilseleder och mörkar med syfte att försvara läkemedelsindustrins informella monopol på hälsa och på våra skattepengar (med få undantag). Det visar med önskvärd tydlighet att det är industrin som via sina lobbyister till stor del styr massmedia och därför behövs ”Public Service på riktigt” – som informerar folket om sanningar, som i mångt och mycket påverkar vår livskvalitet. Utan korrekt information blir vi lätt grundlurade.

Varför behövs alternativmedicin?

Publicerades den 5 maj 2015

Varför behövs alternativmedicin? Den frågan ställde Canal 2nd Opinion till fem kloka personligheter vid 2000-talets Vetenskap’s seminarium i Malmö den 19 april 2015.

 • Leif Lundberg, civilingenjör och managementkonsult … blogg
  .
 • Ralf Sundberg, docent, läkare och ordförande för LIM (Läkarföreningen för Integrativ Medicin).
  .
  Forskningsfusket_Ralf_Sundberg-sRalf Sundberg har skrivit boken ”Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin”, en bok som alla bör läsa och som inte sakligt kan bestridas, varför traditionell massmedia försöker förtiga boken. Recensioner:

  • Exemplarisk avrättning av vetenskapens profitörer och kollaboratörer … PDF
  • En liten mäktig elit vill se din kropp sedan den blivit kroniskt sjuk som en välkommen marknad och vinstgenerator för deras läkemedel” … PDF
   .
 • Anna Böhlmark, journalist och redaktör.
  .
 • Erik Enby, läkare och forskare … http://enby.se/
  .
 • Sanna Anandala, dr. i immunologi och författare … webbplats

ζ

Hälsa före lag

– ny bok för hälsofrihet och medicinsk mångfald

Hälsa före lagCitat: Har dagens vetenskap, så som den gestaltar sig här och nu på 2010-talet, långt från Thales och Einstein, blivit vår fjärde största religion efter kristendomen, judendomen och islam?

Är den genom sin publicerade forskning och sina kliniska studier i ansedda tidskrifter och akademiska avhandlingar en bibel för människor i Sverige, USA och andra stater?

Är vetenskap lag eller tro? Är den objektiv fakta eller teori? Härstammar dess resultat, dess statistik, dess psalmer, dess hymner och dess befästelser från naturens enkla ordning eller från människans konstruerade formler?

Läs mer … Canal 2nd Opinion … http://2op.se

Boken kan beställas här:

Kommentar: Läkemedelsindustrin har ett fast grepp om forskning, utbildning av läkare, myndigheter och politiker och visst börjar skolmedicinen mer likna en statsreligion (där inga alternativ tillåts). Läkemedelsbiverkningar har utvecklats till vår tredje största dödsorsak och omfattande forskningsfusk avslöjas på löpande band.

Ändå verkar det vara tabu att ens undersöka saken närmare. Istället jagar våra myndigheter kosttillskott (inklusive kolloidalt silver), som gör medborgarna friskare utan biverkningar – och de jagar och avlegitimerar läkare som inte bekänner sig till den rätta ”läran” («vetenskap och beprövad erfarenhet» – där ohälsoindustrin har tolkningsföreträde).

Har våra myndigheter blivit galna eller är de köpta? Det har nu gått så långt och är nu så allvarligt att man borde tillsätta en haverikommission:

 • Sjukvården behöver en haverikommissionMedicinsk access
 • Minst 10 000 patienter dör i onödan varje år (27 per dag) … klicka här

makt-underdånigDenna nya ”religion” kostar 10 % av BNP (350 miljarder kronor per år) eller i snitt 160.000 kronor per år för ett hushåll där två arbetar. Pengarna går bland annat till att bygga ett ”tempel” för drygt 50 miljarder kronor i Stockholm, som redan är omodernt och som redan spräckt kostnadskalkylen – Nya Karolinska sjukhuset.

 • Nya Karolinska ”ett stort misstag”klicka här
 • Nu bekräftat: Nya Karolinska är ett stort misstagSvD

Borde vi inte satsa på kostnadseffektiv läkekonst utan biverkningar, istället för att att satsa alla skattepengar på farliga droger (med biverkningslistor långa som kvitton från Ullared) och grandiosa ”tempelbyggnader”. Men det tycker inte Läkemedelsindustrin och dess lobbyister, och det det är ju de som bestämmer – på din bekostnad.

ζ