Pressmeddelande: Svenska forskares samarbete med Monsanto hotar den svenska skogen!

.

svenska-forskare.

ζ
.

PressRelease

.
Pressmeddelande

Genmodifierade organismer (GMO) ger skador av de miljögifter de gjorts resistenta mot.

Hamstrar som ätit GMO-soja blir sterila i tredje generationen liksom grisar som ätit GMO-majs. Hos människa har visats lever- och njurskador, skador på våra reningsorgan.

Kanadensiska forskare har visat att 93 % av gravida kvinnor hade Monsantos växtgift i blodet och i 80 % av de nyfödda barnens navelsträngsblod.

Bin och fjärilar, som är viktiga pollinerare, har skadats i stor omfattning. Vanliga arter smittas av den genmanipulerade organismen. Nyligen godkände USDA ris som manipulerats med gener från människa, när blir den typen av GMO kannibalism?

Myndigheterna vill kväsa oppositionen med odemokratiska medel. En namninsamling i Kalifornien ändrades av FDA (Food and Drug Administration) från en miljon underskrifter till en enstaka protestlista. FDA påstod odemokratiskt att antalet namn saknade betydelse, endast antalet fysiska listor som mottagits räknas. FDA fann att endast 394 listor skickats in.

Monsanto har numera trettiofem f.d. anställda som sitter på tjänster inom den högre federala administrationen.

  • Svenska forskares samarbete med Monsanto hotar den svenska skogen!. Läs mer…

.
Team KOSTDEMOKRATI

Programförklaring ... läs mer...

ζ

SEK-hand-hPS. GMO-industrin har även tagit fram en GMO-majs som på egen hand producerar ett gift som spränger sönder insekters magar. Man behöver inte vara forskare för att begripa att gift i magen inte heller är bra i mänskliga magar, men man kanske måste vara forskare avlönad av GMO-industrin för att INTE förstå vad man sysslar med. Läs mer…

Kommentera