Vi är grundlurade – klimatalarmismen gör oss enbart fattiga

2000-Talets Vetenskap bjuder på tre vetenskapliga  artiklar med fakta om ”klimatet” för dig som vill veta – istället för att bara TRO.

Att prata fakta och vetenskap i klimatfrågan är som att ”svära i klimatkyrkan” och nu finns t.o.m. nyordet ”klimatförnekare” och politikerna pratar om att ”rädda klimatet”. Frågan är om det finns någon gräns för politisk naivitet nu när vår statsminister hedrar barn för att de strejkar för ”klimatet”. Man skulle kunna skratta åt vansinnet – om det inte hade kostat oss skjortan och vår demokrati. Läs mer >>> klicka här

Är svenska folket mesar (som låter sig köras över) eller stolta vikingar som tar fighten för sin och sina barns framtid? Slå ett slag för trygghet, demokrati och välfärd redan nu på söndag i EU-valet – eller välj att förlora alltihopa.

Kommentera