God Jul önskar Team Kostdemokrati

ζ

GOD JUL

Team Kostdemokrati önskar alla besökare och medlemmar en riktigt god jul och vi tror att det kommer att hända mycket det närmaste året – där din insats kommer att vara helt avgörande. Nu är det hög tid att gå från ord till handling.

Vår önskelista:

 • Rädda vården från en kollaps. Vården lider brist på management och har drabbats av allvarliga systemfel som MÅSTE åtgärdas.
 • Återställa tryggheten så att vi inte behöver vara rädda. Dagens rättsväsende fungerar inte vilket främst drabbar kvinnor och äldre.
 • Rädda jordbruket så att vi kan köpa bra mat fri från GMO och så att vi slipper svälta vid en kris. Här ingår en rimlig lön till våra mjölkbönder så att vi slipper importerad ”fulmjölk” (med GMO och antibiotika från halvsjuka djur i djurfabriker).
 • Stärka demokratin så att det är folket som bestämmer, vilket kräver att vi uppdaterar vår konstitution (grundlagen).
 • Bygga bort bostadskrisen med billiga bra hyresrätter i ”folkhemsbyar” – vilket också kommer att kyla av en överhettad bostadsmarknaden på ett kontrollerat sätt.
 • En pensionsreform som gör att ingen i Sverige behöver vara en fattigpensionär (idag finns en kvarts miljon fattigpensionärer i Sverige).
 • En omsorg värd namnet, där läkemedelsförgiftning har ersatts av näringsrik och god mat som avnjuts tillsammans i ”folkhemsbyar”.
 • En fungerande immigrations- och integrationspolitik som gynnar både landet och skötsamma immigranter med skäl att stanna i Sverige. Dagens politik är ett dåligt och farligt ”skämt”.
 • Ett gott näringslivsklimat och jobb (även för de som saknar högskoleutbildning) – vilket ger skatteintäkter och resurser åt de som är sjuka så att även de kan leva ett gott liv.
 • Att vi börjar med att förebygga ohälsa istället för som idag odla ohälsa. Livmedelsverkets kostråd har fördubblat fetma och trefaldigat diabetes på bara 20 år – grunden till de sjukdomar som nu sänker vården och folkhälsan.
 • Att vi börjar prata sanning och att media slutar upp med att mörka sanningar för att blidka särintressenter med stort inflytande.
 • En önskan om att landet styrdes av kompetenta politiker i medborgarnas och landets intresse. Idag har politik blivit en karriärstege för medelmåttiga lekmän som inte alls behöver prestera resultat – det räcker med lite prat och att hålla sig väl med de särintressenter som styr landet – så är karriären räddad.

Det finns ett nytt parti som har ett program som uppfyller alla dessa önskningar (och många, många fler) – utan att behöva höja skatterna.

Partiet heter Folkhemmet Sverige och behöver NU din namnunderskrift för att kunna ställa upp i riksdagsvalet september 2018. Ditt stöd sker anonymt och är på intet sätt förpliktande – utan du stöder endast att partiet ska ställa upp i riksdagsvalet. På valdagen kan du rösta på vilket parti du vill, med förhoppning om att du läst partiprogrammet (som slår knockout på ”8-klövern”).

 • Helst före 10 jan – men inte senare än 31 januari. Det går bra att skicka flera gånger, med fler namn från vänner och bekanta.

  UPPROPklick här

Skicka gärna in före 10 januari 2018 (kostar ett frimärke) för en avstämning. Samtliga namn måste vara skickade senast 31 januari 2018 – om du vill infria önskelistan enligt ovan.

Om du är nöjd med nuvarande politik behöver du inte göra någonting.

 • Mer information om Folkhemmet Sverigeklicka här

Tack för ditt stöd för ett tryggare Sverige med en skola, vård och omsorg som fungerar – där politikerna lyssnar på folket.


JULKLAPPSTIPS

Årets julklapp som du kan beställa redan idag.

Ett några års sökande fann vi en Omega 3 som sopar mattan med konkurrenterna. Så om du äter t.ex. VitaePro för att kändisar gör reklam – så bör du läsa nedan. Pengar i sjön är en sak – medan att riskera att förlora sin syn på grund av overksamma preparat är en helt annan sak.

 • Var femte bilist har dålig syn – och det finns hjälp! … klicka här

Årets julklapp till dig själv eller till någon du bryr dig om:

 • JULKLAPPSTIPS: ”3 in 1” – som mer än 300.000 svenskar särskilt skulle uppskatta … klicka här

Fördjupning med en jämförelse med bl.a. VitaePro som mer än hundratusen prenumerera på och frågan är varför då?


BRUDY LAB – VÄRLDSLEDANDE PÅ OMEGA 3

BrudyLab har satsat mer ån 100 miljoner kronor och mer än tio års forskning för att få fram en Omega 3 som bildar en egen kvalitetsklass som är väl dokumenterad i kliniska studier. Det är ingen slump att de på kort tid erövrat 15 % av världsmarknaden för ögontillskott.

BrudyRetina är denna Omega 3 där man tillsatt viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som den moderna människan ofta lider brist på – som bland annat ökar risken för gula fläcken förändringar som gör att man successivt förlorar sitt skarpa seende (en vanlig sjukdom som främst drabbar äldre – efter pensionering).

Men även gravida, ammande mödrar, barn, ungdomar och vuxna i arbetslivet lider ofta brist på dessa essentiella näringsämnen. Rekommenderas speciellt till gravida och ammande på grund av hög renhet och en rigorös kvalitetskontroll.


⇓ Omega 3 plus viktiga tillskott som de flesta mellan 0 – 100 år behöver ⇓


Säljs fraktfritt inom Sverige av Nilalf … klicka här

2 svar på ”God Jul önskar Team Kostdemokrati”

Kommentera