Föreläsning om infektioner, bioresonans och hälsokoncept.

.

hur-man

ζ
.

Klicka på flyern nedan för att förstora den eller klicka här

frantorp-5-dec-2016-bild.
ζ

Föreläsning i Fräntorps Folkets Hus

måndag 5 dec kl 18.30 – 22.00

frantoprs-folkets-hus frantorp-karta.

forelasare-bw

Hur man optimerar sin hälsa

– på ett smart sätt som fungerar (tre föreläsare – ett tema)

Erik Enby vid sitt mikroskop 2007Dr Erik Enby kommer att berätta mer om sin forskning – där man med egna ögon kan se vad som växer i blodet hos patienter med kroniska sjukdomar som t.ex. IBS, Crohns/UC, MS eller cancer. Märkligt nog säger etablerade forskare och läkare att det man ser med egna ögon inte existerar. Det står heller ingenting om detta i de böcker som används under läkarutbildningen – trots att det sannolikt är en grundorsak till kronisk sjukdom.

Dr Eriks Enbys forskning har fokuserat på att finna kroniska sjukdomars ursprung. där cancer bara är en av många (80 % av sjukvården handlar om kroniska sjukdomar). Han behandlar inte cancer – utan han fokuserar på att förändra miljön så att kroniska sjukdomar inte längre trivs – så att mikrobiologisk växt får svårt att växa och sprida sig. Därefter blir det lättare för immunförsvaret att neutralisera hotet.

Populärvetenskapligt uttryckt så ”konserverar” han oönskad mikrobiologisk växt i blodet och i övriga kroppen (svampar, bakterier, virus och parasiter) så att de inte växer eller sprider sig – och samtidigt stärker han immunförsvaret. Då kan kroppens självläkande förmåga få övertaget och kroppen kan läka sig själv – helt naturligt.

syltburkDr Erik Enby använder naturliga mineraler och vitaminer som alltså  ”konserverar” mikrobiologisk växt – vilket kan jämföras med att man lägger askorbinsyra (C-vitamin) i syltburken för att sylten inte ska mögla. Samma gäller för kroppen – och då ökar kroppens förmåga att hinna med att bekämpa ”inkräktarna”. Mineraler, antioxidanter och vitaminer stärker samtidigt kroppens immunförsvar.

Infektioner har oftast infekterat hela kroppen även om det enbart uppstår svullnad eller bölder på specifika områden – varför det är väsentligt att man behandlar HELA kroppen och inte bara lokalt. Därefter är det viktigt att lägga om kost och livsstil – så att man inte odlar fram nya infektioner som uppstår när miljön är den rätta och speciellt när immunförsvaret är försvagat av någon anledning.

ζ

Bicom bioresonans

markus-johansson

Markus Johansson berättar om Bicom bioresonansterapi som används av läkare och på statliga sjukhus utomlands för att bland annat finna och lindra/bota matintoleranser och allergier.

I Sverige säljs istället allergimediciner med god förtjänst – som lindrar symptom utan att komma tillrätta med grundproblem. De med matintoleranser förblir okunniga om vilken typ av livsmedel som de inte tål och får leva med de hälsoproblem som detta medför. Fler och fler börjar förstå att det är bättre att angripa grundproblemen än att bara behandla symptom med mediciner (som har biverkningar). Bicom har inga biverkningar.

 • Bicom bioresonansterapi – en revolutionerande utrustning (men ännu inte i den svenska offentligt finansierade vården)klicka här

ζ

Unikt hälsokoncept – för privatpersoner och företag/organisationer

leif_lundberg

Leif Lundberg presenterar ett nytt unikt hälsokoncept för dem som vill lära sig mer om hur man optimerar sin hälsa på ett naturligt sätt (där automatisk viktkontroll fås på köpet). En lönsam investering för företag och organisationer som förstår värdet av friska medarbetare.

Vi har kombinerat det bästa vi hittat med koncept som vi själva utvecklat och testat – med mycket gott helhetsresultat. Våra ”elever” får de kunskaper, erfarenheter och den support de behöver för att själva kunna ta befälet över sin och sin familjs livskvalitet – vi kallar det ”egenkontroll”.

Ett smart naturligt hälsokoncept – som fungerar

SoS-livboj-Sund o Slank
Med fokus på hälsa och prestationsförmåga

Ett kostnadseffektivt hälsokoncept som involverar dr Erik Enbys forskning och Bicom bioresonansterapi – plus mycket mer. Vi har utvecklat ett program där kunskap och support spelar stor roll för resultatet. Det är viktigt att man får de verktyg man behöver för att man själv ska kunna ta befälet över sin egen livskvalitet (”egenkontroll”). Kunskaper och erfarenheter som sedan sprider sig som ringar på vattnet till närmaste och till kollegor (att det fungerar syns och märks ju).

Ett hälsokoncept där automatisk viktkontroll är en bieffekt. Vi testade hälsokonceptet på två ”elever” som tidigare provat ”allt” för att komma tillrätta med sina ohälsoproblem och uppnå sina viktmål (de hade ca 35 kg övervikt vardera vid start).

En av eleverna (kvinna 35+) hade också en långt framskriden prediabetes och var ytterst nära att fullt utveckla diabetes typ 2 – en utveckling som vi vände. Vi fokuserar på hälsa och prestationsförmåga medan automatisk viktkontroll (som alla däggdjur har) är något man får på köpet helt naturligt – utan svält eller krav på extra träning.

Vårt resultat vid övervikt:

diagram-resultat

ζ

Entré 100 kr som betalas kontant vid entrén (gärna jämna pengar).
Ingen föranmälan – utan ”drop in” gäller mellan 18.00 – 18.30.

Läs mer … flyer


APPENDIX

En intervju som förklarar vad det handlar om ↓

ζ

Sist men inte minst

Dr Erik Enbys ”testamente”

 • blodkropparErik Enby om sjukdomarnas ursprung – Mikrosvampar kan vara en orsak till kroniska sjukdomar och cancer … NEWSVOICE

Testamentet på engelska:

 • Dr Erik Enby: ”Searching for the essence of chronic diseases” – It’s in the blood … NEWSVOICE

 

2 svar på ”Föreläsning om infektioner, bioresonans och hälsokoncept.”

 1. En läsare på Humanism & Kunskap skrev:

  ”Mycket märkligt!

  Jag som trodde att begreppet ”bioresonansterapi” var utrett och avslöjat som hittepå vid det här laget. Om Enby, som kämpar för sin heder och sin läkarlegitimation, vill framstå som seriös och trovärdig borde han passa sig för att förekomma i ett sammanhang som detta.”

  – – –

  VÅR KOMMENTAR

  Hej,

  Här finns information om Bicom … klicka här

  Det är Team Kostdemokrati (och inte dr Erik Enby) som nyttjar Bicom för att kunna utröna om det är ingredienser i livsmedel som man inte tål, som t.ex. kasein, laktos, gluten, vetestärkelse, m.m. Man kan också se om man t.ex. är allergisk mot pollen eller mögel – och det går att behandla.

  Vi har själva testat utrustningen på flera personer med mycket gott resultat och oss veterligen finns det inget bättre sätt att ta reda på vad man tål och inte tål. En utrustning som är medicinskt godkänd inom EU (och Sverige).

  Ett exempel: Ett anmärkningsvärt resultat var att det var stor skillnad när vi jämförde ickehomogeniserad mjölk med homogeniserad mjölk. En person fick inflammationer i lederna av homogeniserad mjölk och fick gå på kryckor dagen efter om han råkade dricka homogeniserad standardmjölk – och mycket riktigt så visade Bicom med ett kraftigt utslag att han inte tålde homogeniserad mjölk. Däremot tål han ohomogeniserad mjölk – vilket Bicom också tydligt bekräftade. Vi fann också att graden av homogenisering påverkade hur skadligt det var.

  Vi fann även utslag för modifierad stärkelse. Detta stämde också med hur dessa ämnen påverkade personen i fråga. Vi fick således det bekräftat som vi redan visste – plus en hel del annan viktig information.

  Glutamat och jästextrakt är också något man bör undvika (som det finns gott om i chips och i många andra livsmedel). Det finns nu också indikationer på att kombinationen modernt vete och glyfosat bildar en skadlig cocktail. Vi har också sett att det är stor skillnad på Dinkelmjöl och ”Triticum aestivum” (det moderna hybridiserade dvärgvetet) – på hur det påverkar våra kroppar, där Dinkel är att föredra.

  – Läs mer om vårt moderna veteklicka här

  Att gluten kan skada vet de flesta – men få vet att vetestärkelse är en minst lika stor bov. Dumt att då köpa glutenfritt bröd fullt med vetestärkelse som kanske underhåller en låggradig inflammation i tarmarna och som ger en genomsläpplig tarm som släpper ut skadliga ämnen i blodbanan – som kroppen sedan måste kämpa med. Tarmen kan då inte läka och man blir aldrig riktigt frisk. En låggradig inflammation som ökar risken för t.ex. stomi eller cancer.

  Det är ingen slump att Bicom används på 600 statliga sjukhus utomlands och att drygt hälften av Bicomterapeuterna i Tyskland är legitimerade läkare. Det är heller ingen slump att det inte används inom den svenska vården för då skulle det ju säljas mindre allergimediciner och folk skulle bli friskare – vilket skulle missgynna läkemedelsindustrins intressen (och det är ju de som styr svensk sjukvård). Hur detta fungerar har docent Ralf Sundberg utförligt beskrivet i sin bok ”Forskningsfusket bara fortsätter

  Tyvärr är de få medborgare som är medvetna om vem som styr media, forskningen och vården.
  Det är ingen slump att snart varannan svensk drabbas av cancer – det är en styrd process som är väl beskriven i boken ”Överlista din cancer” (en bok som varmt rekommenderas och som handlar om mycket mer än bara cancer). Cancermediciner är en av industrins viktigaste kassakor och tillväxten är mycket god. Ett monopol som de försvarar utan hänsyn till konsekvenser för cancerpatienter som förvägras den bästa vården.

  Vi har tagit in Bicom i vårt koncept efter att ha läst på ordentligt, konsulterat experter inom området och själva testat det på ett flertal personer. Svenska veterinärer använder Bicom – men inte den offentlig finansierade vården vilket vi finner anmärkningsvärt (men vi vet ju varför). Är travhästar mer värda än människor?

 2. SKOLMEDICIN HAR MONOPOL PÅ VÅRA LIV OCH PENGAR

  Klipp från Facebook:

  ”Problemet är att även om jag vill gå den här vägen (komplementärmedicin)
  istället för via sjukvården, har jag helt enkelt inte råd med alternativmedicinerna.
  Som nybliven pensionär finns pengar till att bo o äta. Punkt. Tyvärr.”

  – – –

  KOMMENTAR

  Hej,

  Ett problem du delar med många – och det drabbar inte bara pensionärer. Det är många barnfamiljer och ensamstående som också måste vända på slantarna – varför det är ett nytt parti på gång som har en lösning på detta. De kommer att presentera sin politik inom någon månad eller så.

  Världens dyrast sjukhusbygge!

  Just bygger politikerna Nya Karolinska i Stockholm för 70 miljarder kronor (fram till 2040) för bara byggnaden som innebär FÄRRE vårdplatser än idag (som det är skrivande brist på).

  70 miljarder kronor räcker för att höja pensionen för 225.000 fattigpensionärer över EUs fattigdomsgräns – under 15 år. Då skulle dagens 225.000 fattigpensionärer i snitt få 1700 kr extra i månaden – och då skulle fler ha råd med naturmedicin.

  Ett annat slöseri som gäller inom vården är att det finns obegränsat med pengar till 10 – 15 ”läkemedel” till varje pensionär (som ofta gör mer skada än nytta – som t.ex. statiner) – men det finns inga pengar till naturlig mat eller till en omsorg värd namnet.

  Skolmedicin är vår tids ”heliga ko” och nu bygger man ett ”tempel” tillägnat skolmedicinen för fattigpensionärernas pengar. Helt klart behöver vi ett nytt parti.

  Mer information följer så snart partiet – som just nu ”kryper ut ur sin kokong redo att flyga” – på Kostdemokrati.se (om någon månad eller så). Partiet har erbjudits att bli gästkrönikör då de har en klok pragmatisk sakpolitik som spänner över HELA det politiska området och de har en sund värdegrund. De har det de etablerade partierna bevisligen saknar.

Kommentera