KRIGSFÖRKLARING

.
Krigsförklaring mot föräldrar och barn

Nutritionist Åsa Brugård Konde på Livsmedelsverket TYCKER att fetterna i margariner är nyttigare än de i smör. Hon TYCKER att vi skall äta mindre mättat fett och mer omättat fett. Hon prisar ”experterna” som arbetar fram NNR5. Hon beskyller Kostdoktorn för att ljuga (här kan man tala om att ”kasta sten när man själv sitter i skört glashus”).

Nutritionist Åsa Brugård Konde är inte förankrad i vare sig vetenskap eller verklighet och det är i princip ointressant vad hon TYCKER. Det allvarliga är att hennes TYCKANDE får mycket allvarliga konsekvenser, eftersom hon har förlänats en högt uppsatt position inom Livsmedelsverket. Vad hon TYCKER påverkar vår livskvalité.

Läs mer:

  • Maximalt 10 E% mättat fett, en hörnsten inom Livsmedelsverket, är en 35 år gammal PÅHITTAD siffra. Läs mer… (som t.o.m. WHO konstaterat vara felaktig).
  • Läs vad Åsa Brugård Konde´s prisade experter HITTAR PÅ inom NNR5, läs här…

Åsa Brugård Konde

Trams

Lyssna själv på Livsmedelsverket som anser sig ha rätt att bestämma vad våra skolbarn skall äta (kostdiktatur), en kost som sänker våra barn och hela samhället.

Åsa Brugård Konde med kollegor bär ett tungt ansvar för att diabetes har ökar med 200 % och fetma har ökat med 100 %, på bara 20 år (sedan nyckelhålet kom 1989). Även magsjukdomar och demens har ökat epidemiskt sedan vi bytte kost, det har blivit nya allvarliga  folksjukdomar.

En tjänsteman som talar osanning och i samma andetag inte drar sig för att beskylla andra för lögn, utan att själv var medveten om det, är ett uttryck för ”GROUP THINK”.

Åsa Brugård Konde lyder order som bland annat utfärdas av stora mäktiga organisationer som ILSI (International Life Sciences Institute). Man skulle vilja säga samma sak till Åsa Brugård Konde som Margareta Lundström ville säga till Ingrid Larsson som är chefsideolog på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i kostfrågor;

”Ja, ja Åsa det är bra, det är bra!

Men gå nu ut och ut och lek med
professorerna Rössner och Marcus,
så vi vuxna får prata ifred.”

Lyssna också på kloka ord från vetenskapsjournalisten Ann Fernholm, som nyligen skrivit boken ”Ett sötare blod”.  Den kost som Åsa Brugård Konde TYCKER våra barn (och även vi vuxna) ska äta, ökar cancerrisken med 70 % (ökar också markant risken för hjärt- och kärlsjukdom och Alzheimer).

  • Världsberömd hjärtkirurg talar ut om vad som egentligen orsakar hjärtsjukdom. Läs här…
  • Stoppa Alzheimer nu! Läs här…

Lyssna själv … Det vita giftet

Ett svar på ”KRIGSFÖRKLARING”

  1. En tjänsteman som talar osanning och i samma andetag inte drar sig för att beskylla andra för lögn synes ohejdat bryta mot grundlagens 1 kapitel 9 §.
    Åsa Brugård Konde ägnar sig åt upprepade grundlagsbrott, detta är inte första gången hon offentligt och grundlagsvidrigt anklagar andra för att för att ljuga.
    Myndighetspersonen Åsa Brugård Konde måste följa grundlagens krav på saklighet och objektivitet och får därför enligt lag inte ljuga. Åsa Brugård Konde får därför ej heller vare sig tycka, tänka eller tro utan hon måste veta, som min gamla mattelärararinna alltid sade.

Kommentera