Hälsa kommer inte genom en kanyl.

Barnvaccinering

.
Health Doesn’t Come Through a Needle

http://lewrockwell.com/orig12/tenpenny1.1.1.html

Av Dr Sherri Tenpenny

Fritt översatt av Margareta Lundström

 

Epidemi av Autism

Från Maine till Maui, från Vancouver till Miami, är antalet fall av autism i Nordamerika kraftigt stigande.

Sedan februari 2010, beräknas det finnas 300.000 allvarligt autistiska barn i det här landet (USA) som kostar hälso- och sjukvården nästan 9 miljarder dollar per år (runt 65.000 miljoner svenska kronor).

Antalet fall i Kanada är lika uppseendeväckande många. Trots att landet har en mycket lägre befolkning finns uppskattningsvis 190.000 barn i Kanada med autism.

Dessa siffror återspeglar inte de miljontals barn i båda länderna med hela spektret av autismliknande symtom.

För dessa barns föräldrar är olika träningsprogram och språkträning en helt naturlig rutin. Man betraktar det precis som om det vore en naturlig del av ett barns uppfostran, som fotboll eller pianospel.

Läkare har börjat säga: ”Ja, vid två års ålder, det är då barnen får astma”. Som om att bli astmatiker är en del av ett barns utveckling!

“Kroniska sjukdomar börjar
betraktas som normalt.”

En gemensam faktor

Det finns en gemensam faktor som påverkar barn, från kust till kust.

– Det är inte genetik. Genetiken skiljer sig mellan familjerna.

– Det är inte miljöexponeringar. Vissa barn lever i socialt utsatta områden andra i en skyddad miljö.

– Det är inte kosten. En del barn äter endast ekologiskt andra äter det mesta på Mc Donalds.

– Det är inte motion. En del barn är vältränade andra är soffpotatisar.

Det som berör nästan alla barn och är den mest sannolika gemensamma faktorn för epidemin av kroniska sjukdomar och autism i Nordamerika (och i andra länder) är barnvaccin.

 “Den gemensamma
faktorn är barnvaccin

VACCIN. Vaccintillverkare och dåligt utbildad medicinsk personal hävdar att vaccin utrotat sjukdomar. Men den officiella statistikens visar tydligt att de sjukdomar som anses kunna förebyggas med vaccin, nästan helt redan besegrats, innan frisläppandet av de vacciner som skulle förhindra dessa sjukdomar. Vacciner kom försent i nästan samtliga fall.

“Nedgången av smittosamma sjukdomar
har oförtjänt tillskrivits vaccinerna.”

Smittsamma sjukdomar och immunförsvar

Smittsamma sjukdomar kommer och går. De är en del av livet, precis som barnsjukdomar som vattkoppor och mässling. Det var en normal del av att växa upp bara för en generation sedan.

Med ett immunsystem som stöttas av rent vatten, tillräckligt med sömn, anständiga levnadsförhållanden, bra mat och en tillräcklig D-vitamin nivå, så kommer få att vara i riskzonen av att dö av en infektion, i själva verket kommer få att bli infekterade.

Medicin och hälsovård har blivit känslomässigt utarmat. Vi har separerat kropp från själ, tagit bort de andliga lärdomarna som kommer från erfarenheten och medvetenheten om sjukdom och död. Vi klamrar oss fast vid livet genom att använda alla till buds stående medel till vilket pris som helst.

Den västerländska medicinen gör det bekvämt för sig genom att gömma dödsfall på grund av vaccinering under mattan – som om vaccinering är en samhällelig plikt och att biverkningar är acceptabla, som en del av ett solidariskt medborgarskap.

Om vi kommit till denna planet för att lära oss något så är kanske döden – även tragiken av ett barns för tidiga död – är en möjlighet för oss att lära och växa.

Men detta är utanför ämnet…

Vi injicerar gifter och kallar det prevention

Vi injicerar djurceller, tungmetaller, toxiska kemikalier och virus i våra kroppar och kallar det prevention, och hoppas att dessa injektioner skall hålla oss friska. Varför har faran för sjukdom fått sätta sig över vårt sunda förnuft? Väntar vi oss att alltid vara lyckliga och snörvelfria?

Har vi tappat förståndet sedan 200 år tillbaka och tror att en injektion verkligen kommer att hålla oss friska?

“Varför har faran för sjukdom fått
sätta sig över vårt sunda förnuft?

Har vi tappat förståndet?

Vi har bytt ut vattkoppor mot autism, influensa mot astma, öroninfektioner mot diabetes … listan kan göras lång. I vår iver att eliminera relativt godartade mikrober, har vi bytt ut tillfälliga sjukdomar mot svåra, livslånga sjukdomar, dysfunktioner och funktionshinder.

“Vi bytt ut tillfälliga och relativt lindriga
sjukdomar mot svåra,
livslånga sjukdomar,
dysfunktioner och funktionshinder”

HÄLSA. Hög vaccinationstäckning och låg infektionsgrad kan inte vara det enda måttet på hälsa. I själva verket är Nordamerikas så intensivt vaccinerade barn, de mest kroniskt sjuka, mest medicinerade människorna i värden.

“Sann hälsa, oavsett hur den förpackas
och säljs, kan inte komma genom en nål.”

Vaccinationsindustrin tillskrev sig själva äran att ha reducerat de stora farsoterna i världen. I själva verket har industrin fört allmänheten och det medicinska samhället bakom ljuset genom att skriva om historien.

“De globala vaccinationsprogrammen startade
efter att farsoterna nästan försvunnit.”

Läs mer: Vaccinationsindustrin lurade skolmedicinen och världen – värdet av vaccin ifrågasätts (Översättarens tillägg).

En extremt lönsam industri driver på utvecklingen

Det handlar om är en extremt lönande industri. Först får man sälja vaccin till stater som ställer upp med hela sin kader av hälso- och sjukvårdspersonal som hårdförsäljer varan.

Sedan får man sälja ”läke”medel mot alla de biverkningar som vaccinet orsakar. I de flesta fall har man dessutom friskrivit sig från ersättningskrav från de vaccinskadade. Dessutom så kan man lita på att de som aggressivt sålt in vaccinerna till folket inte är benägna att rapportera vaccinskador. (Översättarens tillägg)

Dr Sherri Tenpenny anses som en av landets (USA) mest kunniga och frispråkiga läkare om de negativa effekter som vaccin kan ha på hälsan.

Förutom vaccin är Dr Tenpenny en expert på många ämnen inom området integrativ medicin. Hon talar ofta om, kvinnors hälsa, naturliga metoder för behandling av sköldkörteln och binjurarna.

Dr Tenpenny är en uttalad förespråkare för fritt val inom vården, inklusive rätten att vägra vaccination. Som en internationellt känd talare är hon mycket eftertraktad för sin förmåga att presentera vetenskapligt korrekt information om vaccinationens risker och uttala varningar som sällan görs av konventionell medicin.

Viktigast är att hon erbjuder hopp genom sina unika behandlingar som erbjuds på ”Tenpenny integrativ Medical Center” för dem som söker läkemedelsfria lösningar  för att bli friska och förbli friska.

2 svar på ”Hälsa kommer inte genom en kanyl.”

 1. Vi har haft litet olika typer av vacciner i Sverige och Nordamerika. Vi var tidiga med att våra barnvacciner var kvicksilverfria och ganskär nog inte enda orsaken a rena.
  Att utesluta kosten som orsak till autism(liknande) tillstånd är nog fel. Det finns minst två faktorer i kosten som vi vet ställer till kaos och inflammation i kroppen.
  Kolhydrater och omega-6. Båda dessa faktorer har ökat kraftigt sedan 1980-talet liksom alla bokstavsdiagnoser. Parallella kurvor.

  Så vacciner är nog inte enda orsaken till alla bokstavskombinationsdiagnoser.

 2. Dr Hammarskjöld! Med all respekt för Din erfarenhet och Dina kunskaper.
  Jag är helt överens med Dig om kostens del i ADHD och ADD och att det handlar socker och växtoljor.
  Men när det gäller autism så märker man ju symtomen redan en tid efter att amningen upphört eller tidigare hos barn som inte ammas. Då har barnet inte hunnit äta vare sig socker eller växtoljor. Men de har hunnit få ett antal vacciner. Så finns ju det ett tidsamband.
  Alla barn som vaccineras får ju inte autism så det måste ju finnas ytterligare en bidragande faktor. Man frågar ju aldrig efter tillståndet i barnets tarmflora eller immunförvar innan man vaccinerar.
  Personligen tycker jag att det är väldigt svårt att frikänna vacciner som en orsak till autism. Autism ökar ju uppseendeväckande i England och USA och det gör också antalet vaccinationer. Där redovisar man incidensen av autism. Jag har inte sett några siffror för Sverige. Däremot har vi ju förslag på att öka antalet barnvaccinationer.

  Först på senare år har jag kommit kontakt med autism och då har det varit i familjer i min närhet. Då har man upptäckt det i 2- 3årsåldern.

Kommentera