Jag vill att min dotter skall ha riktig mat!

Kostdemokrati

Postat: 2011-06-16

Jag vill inte att mitt barn ska få lättmargarin och lättmjölk i förskolan. Jag vill att hon ska ha riktig mat.

:

Jag har därför gått med här: Kostdemokrati. … läs mer

Om dt.se
DT är ett medieföretag som ger ut tidningarna Falu Kuriren, Borlänge Tidning med Södra Dalarnes Tidning, Nya Ludvika Tidning och Mora Tidning. DT ger också ut nättidningen dt.se, radiotidning och e-tidning.

– ◊ –

Vår kommentar:

Cecilia är hjärtligt välkommen att bilda en projektgrupp, som vanligen består av en till fyra personer. Vi tillämpar ”egenkontroll” vilket innebär att projektgruppen själv bestämmer hur arbetet skall läggas upp och hur mycket tid som skall spenderas. Vi ger råd och stöttar, vi upprättar ett eget forum för gruppen/kommunen.

På forumet kan projektgrupperna och kommuninnevånare kommunicera sinsemellan. Medlemskap innebär att man också får tillgång till internpost, chat och snart nyhetsbrev. Att bli medlem är helt gratis!

Observera att man måste bli medlem på både KOSTDEMOKRATI och FORUM (se under ”Snabbinfo” på menyn hur man  blir medlem), för att kunna utnyttja alla faciliteter (som t.ex. automatisk bevakning av nya eller olästa inlägg på forumet).

Man behöver inte vara medlem för att kunna läsa, men endast medlemmar kan skriva kommentarer, förutom i ”Gästboken” (se menyn) där alla kan skriva.

Under ”Snabbinfo – FAQ” lägger vi upp svaren på de vanligaste frågorna, länkar att tipsa kostchefer och dietister om. Det arbete projektgrupperna utför är oerhört viktigt. Om inte vi vuxna värnar våra barn, vem skall då göra det?

Bilda en projektgrupp i din kommun också! En lärorik utmaning.

Tips får du under ”Snabbinfo” och broschyrer hittar du under ”Arkiv”.

Kommentera