NY LARMRAPPORT

.
Nu produceras små strunt studier med låg evidensgrad på löpande band. Med denna typ av studier kan allt ”bevisas”. Nu senast var Expressen ute med att ”LCHF-dieten minskar chansen att få barn

De skriver också att:

”Dieter med höga andelar mättat fett är redan kända för att kunna utlösa en rad hjärt- och kärlsjukdomar. Nu visar vår forskning att de dessutom att den kan påverka den reproduktiva hälsan världen över, säger professor Jill Attaman, som genomfört studien.”

Även det senare är en bluff, vilket FDA och WHO deklarerade redan år 2009, men den informationen har uppenbarligen inte nått professor Jill Attaman. Inte heller SLV.

Läs mer i Dagens Medicin … Radikal förändring av WHO:s syn på fett

Med LCHF ökar testosteronhalten hos män och våra erfarenheter är att fertiliteten ÖKAR kraftigt med riktig mat – LCHF – hos både män och kvinnor.

Sten Sture Skaldeman har berättat att han ständigt får brev från sina 30.000 ”elever” – par som äntligen blivit föräldrar efter att ha gått över till riktig mat – LCHF.

Sten Sture Skaldeman brukar skämtsamt säga att han är ”pappa” till många barn ute på bygden.

Kanske har försökspersonerna i USA parallellt fått livsmedel med genmanipulerad soja eller majs (som är mycket vanligt i livsmedel i USA), produkter som kan göra både grisar och hamstrar helt sterila på bara tre generationer? Läs mer… (det började växa hår i munnen på hamstrarna också).

Soja innehåller också fytoöstrogen som gör männen mer kvinnliga, de kan t.o.m. utveckla bröst. Bröstmjölksersättning baserad på soja är som att stoppa i spädbarnen flera p-piller per dag och unga flickor som dricker och äter mycket soja kommer snabbare in i puberteten och pojkars pubertet försenas.

Läs mer… Varning för soja!

Den enda soja vi själva använder (för att sätta smak och färg på såsen) är fermenterad (jäst) soja framställd av icke genmanipulerade sojabönor.

Fermenteringen gör att de värsta gifterna försvinner och det går åt små mängder för att sätta färg på en sås. Vi använder t.ex. Mrs Cheng’s Mushroom Soy som vid en förfrågan uppgav att de inte använde sig av GMO.

Alla andra sojaprodukter betraktar vi inte som mat.

Det framgår heller inte vilken typ av fett de ätit, de kanske har ätit omestrat margarinfett med hög halt mättat fett? Nyare margarinsorter innehåller palmolja med hög andel mättat fett.

De kan ha använt Becel som med höga halter av omega6, som är inflammationsdrivande och som kan konkurrera ut omega3. Läs mer…

Margarinindustrin vet numera om att mättat fett inte är skadligt och har ökat halten i sina margariner, men det talar de inte högt om. Då skulle ju konsumenterna kunna börja köpa riktigt smör istället för en industriellt framställd smörimitation.

Knepen är många och de flesta konsumenter läser bara löpsedlarna.

Om riktig mat, vår artegna föda, hade reducerat fertiliteten så hade vi knappast funnits till. Frågan är dock hur mycket som finns kvar av USA:s population om tre generationer, med deras höga konsumtion av genmanipulerade livsmedel (”non-food”).

Se även tidigare inlägg där docent Ralf Sundberg avslöjar forskningsbluffen med att man skulle få cancer och stroke av rött kött och av kolesterol. Läs mer…

 

Ett svar på ”NY LARMRAPPORT”

  1. Bra,Leif! ”Vi” vet allt detta och hur ”slipstenarna dras” för att värna affärsintressen,t.o.m. min fru,som borde veta bättre,går på detta,för att inte tala om alla dessa som inte heller vill bli informerade och förskansar sig bakom ”det är ju bara skit på nätet och vem skall man tro på? Alla säger olika.” Man är ju den ”som går på allting”. Man kan bli deprimerat för mindre och ge upp-men det är ju det som är ”deras” mål.Tack för att ni kämpar!

Kommentera