Bli fri från ditt sockerberoende och andra beroenden (Malung 4-7 oktober 2012).

.
↓ ↓
.

Bli fri från ditt sockerberoende och andra beroenden (Malung 4-7 oktober 2012).

Jag vill tipsa om min kommande kurs:

”Bli fri från ditt sockerberoende
och andra beroenden”

Internat, helpension.Tillsammans äter vi artegen föda.

Den 4-7 oktober på Malungs Folkhögskola.

Jag säger fortfarande, det här ämnet är hur stort som helst.

Men oftast vet inte folk i gemen om att de kanske är ett beroende som ligger i botten till deras dåliga mående. Utan man känner att det har blivit normalt att ”må så här”.
.

Med en stor trötthet, koncentrationssvårigheter, humörsvängningar, magproblem, ångest och oro, relationsproblem, huvudvärk och kanske en övervikt som man aldrig får bukt med. Ja, problemen kan vara många. Ja, man;

”Förstår inte varför man mår så dåligt
när man har det så bra”

Och inte heller får man den rätta hjälpen från kommun eller landsting.

Ignaz Semmelweis

Fram till sin död 1865 kämpade den ungerska läkaren Ignaz Semmelweis för att läkarna skull tvätta händerna och instrumenten, vilket nästintill utrotade döden i barnsängsfeber på hans klinik, men som dödade mer än var tionde kvinna på andra kliniker (varför många  valde att istället föda på gatan).

Men de etablerade läkarna kämpade emot och vägrade tvätta händerna, även om de kom direkt från från en obduktion. Att bevisligen var tionde kvinna dog på deras kliniker struntade de i. Först efter sin död fick Ignaz Semmelweis upprättelse (och fick sin bild på ett frimärke). Fram tills dess dog tusentals kvinnor helt i onödan.

På den tiden ”fanns inte bakterier” och idag finns inte diagnosen ”sockerberoende” i Sverige. Den finns i USA, men vi är förskonade, därför finns ingen hjälp att få inom vården.

Välkomna på kurs och lär Er vad sockerberoende är för något och hur man blir fri från detta och andra beroende. Även långväga kursdeltagare är välkomna. Det är ju internat, helpension.

Läs mer …. Bli fri från ditt sockerberoende och andra beroenden

Kurs_Malung_torsdagen 4 – söndagen 7_okt_2012

 

Kommentera