Gott Nytt År!

.

we-have-a-dream

ζ

2017-ar-aret

Gott Nytt År

önskar Team Kostdemokrati våra krönikörer, våra medlemmar, våra läsare och alla andra som bryr sig om hur samhället och livet utvecklas.

”The year is closing by, whether you’ve managed your goals or not it doesn’t matter. What matters is your health and commitment to achieving your dreams.”

”Året går mot sitt slut, om du har lyckats dina mål eller inte spelar ingen roll. Det viktiga är din hälsa och engagemang för att nå dina drömmar.”

ζ

2017 blir året då folket vaknar upp

– och inte längre låter sig grundluras.

false-flagABSOLUT NÖDVÄNDIGT ATT VI INSER VILKA KRAFTER SOM LIGGER BAKOM UTVECKLINGEN AV KRONISKA SJUKDOMAR SOM CANCER (VARS ”GÅTA” TILL STOR DEL REDAN ÄR LÖST). Om vi ska kunna ta fighten mot cancer på riktigt måste vi förstå att dagens cancerforskning till största delen är ”false flag operations”.

Du vet väl om varför det aldrig kommer fram något bot mot cancer? Det är för att det finns för mycket pengar att tjäna på cancermediciner och en frisk patient är en förlorad kund.

Detta ”kvacksalveri” (vad är det annars?)  kommer att fortgå till folket vaknar upp och väljer kompetenta politiker. Finns det då något parti som har den viljan och den kompetensen?

Team Kostdemokrati har ”dammsugit” landet för att finna just detta och visst har vi funnit en och annan politiker som har förstått – men de har har ingen chans att göra sin röst hörd i de etablerade partierna (de blir helt enkelt tystade och utfrysta om de agerar). Därför behövs det nya ”kvastar” som sopar rent inom forskningen, inom myndigheter och bland topparna inom vården. Lyckligtvis finns det ett sådant parti på G som heter ”Omstart Sverige” som just nu uppdaterar sitt program som är mycket bra – inom ALLA sektorer.

Omstart Sverige kommer enligt uppgift att presentera sig och sin politik inom en månad eller två. Vi har fått en förhandstitt och vi har funnit något så unikt som en klok sakpolitik OCH en sund värdegrund – som verkar i medborgarnas intresse (ett folkets parti).

Om en enskild medborgare utmanar de mörka krafter som idag styr svensk sjukvård – som lever på t.ex. cancer – så blir man förföljd, förlöjligad och man blir av med sin legitimation. Se filmen ”Läkaren som vägrade att ge upp” så förstår du bättre hur lurad du blir på din livskvalitet – en film ALLA vuxna borde se (en ögonöppnare).

”Ny kunskap stör mer än vad folk har en aning om”

Filmen är viktig för att den visar att mörka krafter verkar för att cancer INTE ska kunna förebyggas eller botas på ett naturligt sätt – och filmen blottlägger en ofattbar rättsröta i Sverige som får Macchiarini-skandalen att blekna vid en jämförelse. Nu pratar vi om att var tredje svensk som drabbas av cancer förnekas den bästa vården (för att cancerindustrin ska kunna optimera sin vinster och sitt inflytande över folkets hälsostatus).

Snart kommer en uppföljare till filmen som belyser rättsrötan i Sverige – som det kommer att bli svårt för många att ta in (för inte kan väl det vara sant i Sverige?). 2017 blir året när vi öppnar våra ögon och vågar både se verkligheten i vitögat och agera.

Ett tidigare inlägg om detta faktum:

 • Sjukvården – den sista Sovjetstaten … klicka här

Cancers gåta är till stor del redan löst och här är en viktig pusselbit:

 • Genombrott för cellforskningen i kampen mot cancer … klicka här

hjarta-stetoskop

Hjärtsjukdom – vår främsta dödsorsak

Inom kort kommer vi att publicera ett omfattande inlägg som visar att även hjärt- och kärlsjukdomar ”enkelt” kan förebyggas. Information som man inte får via våra myndigheter eller via vården – som synes gå i ohälsoindustrins ledband.

Så håll ögonen öppna!

ζ

Åderförkalkning – vad är det?

Åderförkalkning drabbar de flesta av oss förr eller senare. Män drabbas ofta tidigare än kvinnor. Flera faktorer medför risk att drabbas även i yngre åldrar.

Samtidig förekomst av flera riskfaktorer innebär kraftigt ökad risk. Artärer är blodkärl vars vägg på insidan tapetseras av ett cellager som kallas endotel och på utsidan omges de av ett muskellager. Kärlväggen är uppbyggd av fibrer och elastisk vävnad men med åldern blir våra kärl stelare. Endotelcellerna har viktiga funktioner för att hålla blodkärlets insida ”teflonliknande” för att motverka hopklumpning av blodplätt ar, att motverka inflammationsreaktion och fettinlagring som kan utvecklas till förkalkningar.

När åderväggen förtjockas försvåras blodflödet och risken för proppbildning ökar. Vid stress ökar sammandragningen av de minsta artärerna och så ökas risken ytterligare för en akut kärlkatastrof.

blodprov-5Traditionell hälsokontroll

Räcker det inte till med blodprov – kontroll av kolesterol och andra blodfetter, blodsocker osv. – och reglerat blodtryck för att förebygga åderförkalkning och därmed hjärtinfarkt? Svar: Nej.

40 – 60 %, dvs. ca hälften av alla som drabbas av hjärtinfarkt har inte riskfaktorer för hjärt-kärlsjukdom såsom höga blodfetter och högt blodtryck (Johns Hopkins White Papers, Coronary Heart Disease – 1998, m.fl. studier).

silent-killer

De har normala värden på de olika blodprov som man tar (blodsocker, blodfetter m.m.), de röker inte och de äter normalt. Fram till nu har man således inte kunnat hitta hälften av de människor som kommer att få hjärtinfarkt och/eller stroke. Ingen förvarning.

I USA har man ibland kallat den symtomlösa tilltagande åderförkalkningen för ”The Silent Killer”, eller gjort liknelsen med en tickande bomb. Därför kan en person som precis gjort en vanlig hälsoundersökning med normalt resultat, strax därefter ändå drabbas av hjärtinfarkt eller stroke, som en blixt från klar himmel.

Lyckligtvis är det relativt ”enkelt” att förebygga vår vanligaste dödsorsak – men det får man själv lära sig då våra myndigheter och vården lär ut tvärtom. Vi kommer inom någon vecka att presentera ett omfattande inlägg om hur man enkelt kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdom – baserat på forskning och med referenser som svårligen sakligt kan ifrågasättas.

DAGS ATT VI SJÄLVA TAR BEFÄLET DÅ MYNDIGHETER OCH VÅRDEN INTE ÄR ATT LITA PÅ.

.
Året 2017 blir året folket vaknar upp och tar befälet!

Nu räcker det med auktoritärt trams!
.

astrid-lindgren-nar-mannsikor-med-makt-slutar-lyssna-pa-folket

.

Gott Nytt År

önskar

Team Kostdemokrati

.

Om du tycker vårt arbete är
värt att stödja … klicka här

Ett svar på ”Gott Nytt År!”

 1. På Facebook

  GOTT NYTT ÅR önskar Team Kostdemokrati.

  We have a dream – att folket under 2017 kommer att vakna och sedan ersätta dagens politiska korruption och inkompetens med nya ”kvastar” som sopar rent inom toppen på myndigheter och inom vården. Annars är vi ”rökta”.

  Lyckligtvis finns ett slagkraftigt alternativ på G på den politiska arenan – ”Omstart Sverige” – som kommer att tumla om etablissemanget om partiet får folkets förtroende.

  Inom kort kommer vi att publicera ett omfattande inlägg om varför man får hjärt- och kärlsjukdomar och hur det ”enkelt” kan förebyggas. Kunskaper som myndigheter och vården mörkar.

  År 2017 blir året när folket tar befälet!

  – Kostdemokrati på Facebook (med kommentarer) … klicka här

Kommentera