Låt inte ”den lönsamma ohälsan” styra ditt liv

.

Den-lönsamma-ohälsan.

ζ

.
Carita-HenrikssonCarita Henriksson

Rapport från Spaniens solkust

Våren är skön och jag njuter av varje dag som solen lyser, den behövs för att jag skall tina inifrån.

Men just nu har jag problem av det lite svårare slaget. Jag vill vara kvar här och njuta av livet i mitt spanska paradis. Men jag vill också vara i Partille den 24 april. Jag får trösta mig med att jag flera gånger hört Frank Nilsson, och han är BRA!

Tyvärr kan jag inte dela på mig! Men jag önskar av hela mitt hjärta att alla som går dit blir rikt belönade av den kunskap som kommer att förmedlas på Franks personliga och vinnande sätt, denna man kan verkligen inspirera vilken soffpotatis som helst. Det är ju så att var och en måste ta ett beslut om man vill leva ett gott liv och till det fodras kunskap för dagens samhälle bjuder så mycket desinformation till alla som är vilsna.

MandelträdHär har mimosan blommat klart och mandelträden har fått sina frukter de ser ut som kivifrukter, gröna och lite ludna men hårda. I apelsinlundarna blommar det för fullt och doften är mycket stark när man passerar.

På marknaden finns det en mångfald av härliga grönsaker och varje försäljare står stolt och visar upp sina produkter, det är svårt att bara gå förbi. Varje marknadsdag går man hem med härliga grönsaker som odlats i närområdet och nästan lyser av nyttighet.

Går man sedan till affären och kompletterar med god fisk, som det finns många sorter av här, så kan man njuta av goda måltider.

Med andra ord livet är gott här! Men du som är i närheten av Göteborg (Partille) glöm inte föreläsningen torsdagen 23/4 som kan innebära en bättre fortsättning för resten av ditt och dina närståendes liv.

Carita Henriksson

Ordförande Alingsås Diabetesförening
DiOS bloggkatalog ... http://www.kostdemokrati.se/dios/
DiOS hemsida ... http://www.dios.bz/

 ζ

Klicka på flyern ovan

Webbiljett = värdekupong

Observera att en webbiljett gäller som värdekupong om man på plats tecknar ett ett medlemskap i DiOS (Diabetesorganisationen i Sverige. Man betalar då endast 50 kronor för 2014 för ett E-medlemskap.

Och man behöver inte vara diabetiker för att stödja DiOS arbete, då alla har glädje av att vi lyckas rädda sjukvården och folkhälsan från en kollaps (läs mer…).

GMO-Frankenstein-äggLäs mer … Den lönsamma ohälsan

Du som redan är DiOS-medlem löser entré vid dörren för 100 kronor (kontant).

Det går även att köpa biljett vid dörren för icke.DiOS-medlemmar (endast kontant) och att lösa medlemskap vid dörren (och få medlemsrabatt på entrén).

Välkommen på en spännande kunskapsresa, där t.ex. GMO kommer att bli en tung valfråga!

ζ

broschyrbild-kostbehandling-av-diabetesKlicka på snabbguiden ovan

ζ

Kommentera