Varför du ska säga ”NEJ till GMO”

.

Varför du ska säga NEJ

ζ

Världens största demonstration lördagen 21 maj 2016

Detta är världens största demonstration och det är anmärkningsvärt att så få inom vanlig media känner till det och än mindre tar upp det. Detta är en världsomspännande demonstration, med hundratals deltagande länder och över 600 aktioner samt 3,5 miljoner demonstranter. I år anordnades eventet på fem platser i Sverige; Stockholm, Malmö, Göteborg, Falkenberg, Molkom och Umeå.

Men knappt ett ord i mainstream media – där det även är munkavle på public service.

March agains Monsanto - MAP.

GMO – ”ego business” på ett sovande folks bekostnad

zzzLördagen 21 maj 2016 demonstrerade medborgarna över hela världen mot GMO – mot en manipulation med livets byggstenar som sannolikt är vår tids största hot mot vår hälsa, mot våra liv och mot miljön. Problemet är att de flesta svenskar ännu inte är varse det hot som GMO innebär – som smyger sig på oss under största möjliga tyssstnad.

Nej till GMOLäs ”Varför du ska säga NEJ till GMO” … PDF

ζ

Marsch och tal mot GMO i Göteborg

Visste du att du kan bli steril om du äter GMO? Se filmen ovan.

ζ

Professor Göran Sjöberg höll ett insiktsfullt tal

Goran-Sjoberg-GMO.
Ett läsvärt tal av professor Göran Sjöberg … PDF

ζ

Fanny Rölander berättar om ”Monsantoland”

Fanny Rolander.
Det handlar om våra barns framtid … PDF

ζ
.

Bjorn-Hammarskjold-2013-s.
Doktor Björn Hammarskjöld skickade ett
alarmerande e-mail som informerar om att
GMO utgör en grogrund för antibiotikaresistens
och att GMO-livsmedel påverkar våra egna gener.

Mycket allvarligt med tanke på att mördarbakterier nu
sprider sig epidemiartat … Mardrömsbakterie hittad
– ingen antibiotika hjälper 

Den positiva nyheten är att alltfler amerikanska
konsumenter vaknat – och de väljer nu bort GMO.

THE NEWS WE ALL HAVE BEEN WAITING FOR

ζ

GMO-mask-on2

Tanken är att vi ska äta GMO och giftet glyfosat. Varför då?

ζ

david suzuki -gmo-s.
Media skulle kunna sänka GMO på mindre än en vecka
då GMO enbart är elände – men de tiger som muren.

ALLA konsumenter skulle välja bort GMO om visste
vad GMO gör med deras kroppar och med miljön.

För Dig sig som ännu inte gjort Din läxa har Bertil Wosk
(grundare av hälsoföretaget Holistic) gjort en utmärkt
sammanfattning om Genmanipulation (klicka här)

ζFOTNOT

Om du uppskattar Team Kostdemokrati’s arbete och tycker att det är viktigt för dig och dina barn.

10 svar på ”Varför du ska säga ”NEJ till GMO””

 1. Rune Lanestrand är en svenska politiker, organisatör i landsbygdsfrågor och debattör. Han skapade tidskriften Småbrukaren 1987 och var redaktör där fram till december 2009. Vid sidan därav driver han ett småbruket Nyttorp, utanför Väne-Ryr i Västergötland.

  Rune Lanestrand skriver på sin blogg att han inte låter sig kväsas av att överhetspersoner hör av sig och tycker att de ska behandlas särskilt respektfullt. T ex kommer granskningen av småbrukar- och landsbygdsfientliga ministrar snarare att skärpas.

  Rune Lanestrand säger som redaktören för den tidigare Småbrukaren, som på sin tid gavs ut i Falköping, när han angreps av en minister; ”Vi äro inte till för att smeka Eder!”

  Rune Lanestrand tar också aktivt avstånd från GMO och de växtgifter som hör därtill. Han är väl påläst om GMO och har startat ett upprop mot GMO som alla i Sverige borde skriva på (se nedan, efter krönikan).

  – Hur dum får en riksdagsman vara?klicka här

  – EU:s handelsavtal med USA (TTIP) – dödsstöten för svenskt jordbruk
  klicka här

  – Monsanto och truster styr USA:s jordbruk och livsmedel
  klicka här

  – LRF visar sitt rätta ansikte i GMO-fråganklicka här

  – LRF och Arla har svikit både mjölkbönderna och konsumenternaklicka här

  Läs mer om TTIP-avtalet … STOPPA TTIP (en lönndörr för GMO in i Sverige)

  – – –

  2000-Talets Vetenskap skriver (klicka på löpsedeln nedan):

  Mer om handels avtalet TTIP med USA (som endast folket kan stoppa):

  – Vi kan INTE ha EU-parlamentariker som säjer ”JA till GMO”klicka här

  Fi kom in i EU-parlamentet för att de inför valet sade sig vara emot GMO – och det första de gör är att stödja GMO så de seglar under falsk flagg. Miljöpartiet velar fram och tillbaka och är inte heller pålitliga i GMO-frågan.

  Sara Boo – ordförande NHF – skriver:

  – Nu har politikerna satt sin sista (GMO-) potatisklicka här

  Alla organ påverkas av GMO redan efter några veckor och cancer utvecklas på råttor efter 6-9 månader – varför Monsanto har bestämt att man bara får testa max 3 månader (!?). Och detta har våra politiker, forskare och myndigheter accepterat. Har de blivit tokiga eller är de köpta eller vad … ?

  Se på bilderna ovan hur levern förändras om man äter GMO. Vilket är enkelt att testa.

  Nedan mer om TTIP som mer än 100 000 medborgare demonstrerade mot i Berlin – medan det i Göteborg var ett hundratal. Hög tid för svenska folket att VAKNA!

  – TTIP – handelsavtalet mellan EU och USA … klicka här

 2. ETT EXEMPEL PÅ KONSEKVENSER NÄR MAN ”LEKER GUD” – MED GIFTER OCH GENOM ATT MANIPULERA MED LIVETS BYGGSTENAR (GMO)

  En get med två huvuden, grisar med åtta ben, en valp med snabel är missbildningar som argentinska bönder kopplar till användningen av glyfosat (aktiv ingrediens i Roundup) sprutad på GMO-soja.

  Regeringen, (S) + (MP), är på väg att godkänna fortsatt användning av glyfosat i EU. Tyskland håller emot. K.licka på bilderna nedan för att läsa och se mer

  Vad kombinationen vacciner, gmo och glyfosat gör med oss människor har vi nyligen sett exempel på i form av förkrympta hjärnor och huvud på nyfödda (och så skyller man på zika-viruset för att skydda ohälsoindustrin).

  Klicka på bilden nedan för att läsa mer.

 3. Carlos Candelarios föddes utan armar och ben på grund av att hans mamma arbetat i tomatodlingar och utsatts för kemikaler. KÖP ENDAST EKOLOGISKA TOMATER OCH GRÖNSAKER…

  Vi måste bojkotta allt besprutat…

  – Chemical warfare: the horrific birth defects linked to tomato pesticides … click here

 4. Kanada nedsmittat av GMO.


  Percy Schmeiser från Kanada kom till Göteborg och varnade för GMO.

  Sedan tretton år har Kanada erfarenhet av spannmål som är genetiskt modifierad (GMO), vilket innebär att arvsmassan i säden fått ändrade egenskaper. Genom att ta patent på den förändrade genen äger företaget Monsanto den och kontrollerar allt utsäde. Läs mer … klicka här

 5. Kloka ord från en EU-politiker om TTIP (det nya handelsavtalet med USA)


  Europaparlamentariker Malin Björk (V)

  ”TTIP är ett hot mot jobben och miljön”

  Vi TTIP-kritiker anklagas för att vara bakåtsträvande. Men vi är inte emot frihandel i sig. Vi vänder oss mot avtalet såsom det nu är utformat, eftersom det utgör ett allvarligt hot mot vår demokrati, arbetsrätt och miljö. Det skriver Europaparlamentariker Malin Björk (V) i en replik.

  Läs mer … SvD

  Citat: Men vi TTIP-kritiker är inte emot frihandel i sig. Vi vänder oss mot avtalet därför det utgör ett allvarligt hot mot vår demokrati, arbetsrätt och miljö.

  För det första är TTIP inte i första hand ett frihandelsavtal. De generella tullarna mellan EU och USA är låga, och vi har inget emot att man förhandlar om det. Huvudproblemet med TTIP handlar om en betydande maktöverföring från demokratiskt valda regeringar till privata företag. Förslaget kallas Investment Court System (ICS), det specialdomstolar utanför det normala rättssystemet som ger företagen rätt att stämma stater när de anser att ett lands lagstiftning skulle kunna minska företagens vinster.

  Ett annat problem med TTIP är risken att grundläggande regelverk för miljö- och konsumentskydd försvagas. I EU finns den så kallade försiktighetsprincipen, som innebär att för att en produkt ska få säljas så måste den vara bevisat ofarlig. I USA är det i princip tvärtom, en produkt får säljas tills den bevisats farlig, då den i bästa fall förbjuds. Resultatet kan illustreras med kosmetikamarknaden. EU har idag förbud mot 1 200 substanser i kosmetika, medan motsvarande siffra i USA är 12. Nyligen avslöjade Greenpeace, genom en TTIP-läcka, att försiktighetsprincipen inte finns med i förhandlingsdokumenten.

  I Sverige är det få människor som överhuvudtaget hört talas om TTIP. Linde/Malmströms propagandaartikel kan vara bra i den meningen, att den öppnar debatten. Ju fler som skaffar sig kunskap om TTIP desto bättre. I alla länder där TTIP:s verkliga innehåll blivit känt så har motståndet vuxit snabbt och kraftfullt. Det vill vi se också i Sverige.

  – – –

  KOMMENTAR: Ett sovande folk och lekmän till politiker är det lätt att lura på både livskvalitet och skattepengar. Dags att vakna!

 6. Över 37 miljoner bin dog efter att GMO-majs började odlas i närområdet.

  Läs mer … NEWSVOICE

  – – –

  KOMMENTAR

  Att GMO är vansinne förstår ju t.o.m. en femteklassare – så vad är det som är så svårt för ansvariga tjänstemän på Livsmedelsverket och för ansvariga politiker att förstå? Är de dumma eller ljuger de medvetet?

 7. Frankrike sågar frihandelsavtal

  Frankrikes premiärminister Manuel Valls säger nej till det jättelika frihandelsavtal, TTIP, som USA och EU förhandlar om. Det föreslagna avtalet strider mot EU:s intressen, hävdar Valls.

  – Inget frihandelsavtal som inte respekterar EU:s intressen bör godkännas
  , sade Valls inför medlemmar i det regerande socialistpartiet.

  Valls tycker att Europa ska driva en tuff linje i förhandlingarna och sade att Frankrike kommer att vara vaksamt i TTIP-frågan.

  TTIP står för Transatlantic Trade and Investment Partnership. Förhandlingarna om avtalet inleddes för tre år sedan. Om det går igenom det bli det största av sitt slag i världen.

  Källa: GP/TT

  – – –

  KOMMENTAR: Ett avtal som utgör en bakdörr för GMO in i EU och där privata företag kan stämma nationer som försöker stänga denna dörr. Denna typ av avtal har bland annat kostat Kanadas skattebetalare miljarder. I Berlin var nyligen 100.000 – 150.000 medborgare ute och demonstrerade mot TTIP och samtidigt i Göteborg ett hundratal (!).

  Om vi inte vaknar så kommer vårt välstånd att flyga all världens väg och vi och våra barn kommer att undra vad som hände. Frankrikes premiärminister ser vad svenska politiker tycks hoppa över i sin iver att få till ett avtal.

Kommentera