Adlibris-klicka-beställ

Klicka på bilden ovan eller klicka här… för att beställa valfri bok på Adlibris.

ζ

Information om Kostdemokrati’s bokshopsida

Ta befälet!

På Kostdemokrati´s bokshop hittar du populära böcker och böcker som etablissemanget helst vill att du inte läser, då det är lättare att styra och manipulera omedvetna medborgare. Hög tid att ta kontroll över ditt liv, eller acceptera att du och dina barn blir grundlurade på hälsa och pengar. Det handlar om ”ego business” – som idag styr vården.

Om inte du tar dig tid, sätter dig in i viktiga frågor och tar ansvar för dig, dina barn och dina närmsta, så gör ingen annan det heller. Då kommer din okunskap att hänsynslöst utnyttjas av skrupelfria kommersiella krafter, som även styr våra myndigheters agerande.

jorden-handDå måste du istället avsätta tid för sjukdom, sänka din livskvalité och din levnadsstandard på samma gång som Du lämnar över notan i form av ohälsa, en förstörd miljö och en sämre ekonomisk standard till barn och barnbarn.

Hur detta går till kan du t.ex. läsa om här… (boken finns att köpa i bokshop).

ζ

Viktiga böcker om man vill ta befälet över sitt liv

På Kostdemokrati´s bokshop finns en översikt över böcker som vi vill informera om och som vi anser vara läsvärda. De är sorterade efter utgivningsdatum, där senaste boken står överst, under respektive rubrik. Ett axplock av många bra böcker om kost, hälsa, business, politik, demokrati, etc. som finns ute på marknaden. Böcker som förmedlar kunskaper och insikter som gör oss till medvetna medborgare.

Obs! Kostdemokrati´s bokshop är under uppbyggnad och är således långt ifrån komplett.

Omedvetna medborgare blir lätt lurade på både hälsa och pengar, av både kost- och läkemedelsindustrin och av politiker som främst vill bli valda, utan att behöva leverera. Om vi inte själva sätter oss in i viktiga frågor och tar ansvar för våra och våra barns liv lär ingen annan heller göra det och vi riskerar att bli grundlurade på alla fronter, på vår framtid och t.o.m. på livet.

ζ

Politik är att skilja på riksdag – kommun – landsting

Medborgare måste nu välja modiga, engagerade och kompetenta politiker som är mogna sin uppgift och som sätter medborgarnas och samhällets intressen i främsta rummet. Vilket kräver kunniga väljare som vet vad de röstar på.

Det är viktigt att skilja på riksdagsval, kommunalval och landstingsval. Det är helt olika val och de måste bedömas var för sig. Ett arbete som är väl värt mödan.

kort_bluffOm man synas korten kan det mycket väl bli så att man röstar på ett parti till riksdagen, ett annat i kommunen och ett tredje till landstinget. Det som börjar komma nu är intressanta lokala sjukvårdspartier som med alla rätt utmanar de etablerade partierna, som inte verkar förstå vad de sysslar med, som är bekväma, eller som saknar mod och kompetens att ta befälet.

Facit av förd sjukvårdspolitik finns ju redan.

 

ζ

Dalarnas-sjukvårdspartiDet goda exemplet – Dalarnas Sjukvårdsparti

Ett exempel på ett sjukvårdsparti som vet vad de sysslar med är t.ex. Dalarnas sjukvårdsparti som vi har publicerat fler utspel ifrån. Ett landsting där de etablerade partierna värnar ”business as usual” istället för att komma tillrätta med problemen, där lösningarna är genant enkla att genomföra, om man är engagerad och kompetent.

I Dalarna borde valet vara enkelt för väljarna (klicka på löpsedlarna nedan för att läsa mer).

..

....

[En läkare i USA, en whistleblower” (se löpsedel ovan),
avslöjar att man enkelt skulle kunna halvera sjukvårds-
kostnaderna, vilket vi på Kostdemokrati instämmer i]

ζ

Få vet vad de röstar på

Varför man röstar på de gamla vanliga partierna i Region Dalarna, år ut och år in, det är en gåta. De levererar ju en ojämlik sjukvård med köer och skattehöjningar, när det finns enkla lösningar inom räckhåll.

Enda rimliga svaret på den frågan är okunskap och ett icke-engagemang från väljarnas sida inom Region Dalarna, och ”som majoriteten bäddar får alla ligga”. Det är synd om barnen, de äldre, diabetiker och överviktiga, som drabbas extra hårt i Dalarna.

avskedDet är resultatet som räknas och med nuvarande politiska ledning ligger Region Dalarna på jumboplats i Sverige. De vill inte heller lyssna på oppositionen som har svar på flera väsentliga frågor.

Inom privata sektorn byter man ut inkompetenta personer i ledande ställning, annars kraschar ju verksamheterna (går i konkurs). I Dalarna höjer man istället skatten och låter patienterna köa, på samma gång som man låter de ”auktoriteter” som ställt till det, få fortsätta att styra och ställa.

Ett vansinne som endast kunniga och engagerade medborgare kan sätta P för!

ζ

Kolla upp Ditt eget landsting

förstoringsglas-manGranska de etablera partierna i Ditt landsting (program och RESULTAT av förd politik) och se om det finns något intressant alternativ, om du inte är nöjd med nuvarande landstingspolitik.

Men glöm inte att läsa på, på Kostdemokrati.se, magasin, böcker, seminarier, ……. . Kunskap ger makt och inflytande. Du kommer att relativt snabbt bli varse om hur lite många ”auktoriteter” vet om sitt ämne, och att en professorstitel inte alls är någon kvalitetsstämpel. Ibland är det en titel som kommersiella krafter gärna utnyttjar (se … Köpta professorer).

Tänk på att det är resultatet som räknas! Prata kan de flesta politiker, men de är få sjukvårdspolitiker som åstadkommer resultat, de flesta bara glider med och sponsrar okritiskt det mesta med våra skattepengar. De har sannolikt bibringat uppfattningen att det är medicinska frågor, när det i själva verket är en politisk fråga som kräver en politisk lösning.

   ζ

Bokbeställning

spargris2Klicka på bilden med Adlibris ovan (och sök själv fram önskad bok eller författare) eller klicka på boklänkar på bokshop för att beställa vald bok.

Om Du klickar in på Adlibris via Kostdemokrati´s bokshop OCH beställer böcker på Adlibris går en liten del av priset till Kostdemokrati, utan att priset på boken förändras för Dig (och det gäller oberoende av vilken bok Du beställer, även t.ex. barnböcker eller skönlitteratur).

Du stöder därigenom Kostdemokrati utan extra kostnad för Dig (adlibris bekostar detta med några konor per beställd bok, som tack för att vi länkar till dem).

ζ

Adlibris

Via Kostdemokrati´s bokshop kan Du beställa från Sveriges största nätbokhandel Adlibris med:

  • Låga priser
  • Fri frakt (om ordervärdet överstiger 99 kr)
  • Fakturabetalning i efterhand alternativt kortbetalning
  • Snabba leveranser
  • Informativa bokbeskrivningar
  • Stort sortiment

Det kostar Dig inget extra att beställa via Kostdemokrati –  och det gäller valfria (alla) böcker från Adlibris. Glöm inte att klicka in på Adlibris via Kostdemokrati´s bokshop när Du ska beställa böcker!

 reading-books