NYTT NUMMER AV 2000-TALETS VETENSKAP!

.

Nytt-spännande

2000-TALETS VETENSKAP SÅ KLART. Magasinet som är ett måste om man inte vill blir grundlurad. Visste du t.ex. att kvinnor som solar lever längst och är friskast. De som inte solar löper dubbel risk att dö i förtid. Att undvika solen är lika farligt som att röka. Men solkrämer ska man se upp med om man vill undvika hudcancer som varje år drabbar 40.000 svenskar (se kommentar).

Nr2-2016

.
ζ
.

NYTT NUMMER AV 2000-TALETS VETENSKAP!

Vi välkomnar nedkomsten av Sveriges mest intressanta naturmedicinska tidskrift nr 2/2016. I detta välskapta exemplar kan vi konstatera följande:

 • Kvinnor som solar mest, lever längre och är friskare.
  .
 • läckande tarmKarl-Ludvig Reichelt (Norges ”Erik Enby”) berättar om hur farligt vi lever när tarmen inte fungerar som den ska och släpper igenom molekyler som hamnar i blodet.
  .
 • Ann-Marie Lidmark har kommit till samma slutsats och visar hur en läckande tarm kan vara en av huvudorsakerna till varför så många barn drabbas av ADHD och Autism.
  .
 • Janne Larsson har upptäckt att läkare och myndighet väljer att mörka biverkningarna från farliga ADHD preparat.
  .
 • I Paolo Macchiarinis anställningsavtal hos KI ingick gratis flygresor. Kl 16 den 22 februari begärde vi ut kvittona från dessa resor. Senare samma dag meddelade KI att Macchiarini omedelbart fick sluta! I detta nummer avslöjar vi hur mycket skattebetalarna fick lägga ut för skandalkirurgens flygresor.
  .
 • Martin PallVi träffade den amerikanske professorn Martin H. Pall, som 2015 tillsammans med 206 andra forskare från 40 länder gick ut med en rapport där de slår larm om de långsiktig negativa biverkningarna från den mikrovågsstrålning som vi dagligen grillas av. En presskonferens ordnades i Stockholm men av alla inbjudna från press och riksdag var det bara Jan Lindholm (MP) och och Jonas Åkerlund (SD) som visade intresse.
  .
 • Mexiko har idag världens största antal överviktiga per capita, men varför? Vår reporter Anna Böhlmark reser till landet och hittar troliga orsaker.
  .
 • Josep Pamies är spansk jordbrukare, försvarare för medicinplantor, revolutionär samt utmanare av industrins affärsintressen och införandet av GMO. Det räcker naturligtvis för att få en sex-sidors-artikel i 2000-Talets Vetenskap – tidningen som talar när andra tiger!
  .
 • Mikrocefali – är det zika, myggift eller vaccin som är orsaken? De senaste månaderna har vi fått lära oss att det finns något som heter Zikavirus. Det kan göra att barn föds med förkrympta hjärnor – mikrocefali.
  .
  Brasilien har stått i fokus och WHO har förklarat nödläge. Zikaviruset har aldrig tidigare i historien förknippats med mikrocefali.
  .
 • Är Ungern Europas svarta får – eller kanske en förebild för Sverige? Få länder i Europa har kritiserats så mycket som Ungern. En del av kritiken kan nog vara befogad men det finns saker som Ungern har gjort som manar till efterföljd.

.
Här skaffar du en prenumeration: http://www.2000tv.se/prenumerera.php
(och då får du samtliga nummer under 2016 – dvs. inklusive detta nummer)
.

2000-Talets Vetenskap ... http://www.2000tv.se./
Bloggkatalog ... http://www.kostdemokrati.se/2000taletsvetenskap/

3 svar på ”NYTT NUMMER AV 2000-TALETS VETENSKAP!”

 1. WOW

  Redaktionen och tidningens medarbetare har överträffat sig själva även med detta nummer. Detta är en tidning som man inte läser från pärm till pärm. Man läser en artikel i tagen – hämtar andan och reflekterar över det man läst.

  Ofta stämmer inte artikelns innehåll med den bild som som förmedlas via mainstream media och då krävs att man tänker en gång till. Ta t.ex. detta om zikavirus och om Ungern, där frågan uppkommer varför public service (SVT och SR) och traditionell media inte förmedlar hela bilden?

  Är tanken att vi likt en fårskock ska förledas in i en fålla som
  särintressen har bestämt eller tror de att medborgarna inte
  är kapabla att hantera sanningen och tänka själva?

  Om media hade förmedlat folket hela bilden så hade sannolikt mer än fyrahundra barn och ungdomar sluppit narkolepsi och en halv miljon svenska tjejer hade sluppit att riskera sin fertilitet – för ingenting. Därtill alla andra biverkningar och samhället hade sparat tiotals miljarder kronor.

  – WHO, zikavirus och vaccin … klicka här

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen” (men medborgarna fick inget veta) … klicka här

  – Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna! … klicka här

  Trots denna vetskap om att det förelåg stor risk för neurologiska skador, en risk som var grundad i vetenskap och tidigare erfarenheter (som var väl dokumenterad) – så valde ansvariga tjänstemän och politiker att uppmana alla att vaccinera sig.

  Vad hade hänt om två miljoner svenskar drabbats av narkolepsi?
  Kommer demens att öka kraftigt om tjugo år?

  I tidigare nummer kunde vi läsa att risken för biverkningar efter vaccinering med Gardasil är dubbelt så stor jämfört med vaccinet mot svininfluensa och inte heller här kan vi förvänta oss någon nytta med vaccinet. Hej och hå – lär sig ansvariga tjänstemän aldrig?

  – Vaccin mot HPV … klicka här

  – Forskning visar att HPV-vaccin förstör äggstockarna som kan leda till sterilitet … klicka här

  I Danmark har man informerat om biverkningarna med Gardasil (även i dansk TV) vilket har medfört att 3 av 4 föräldrar nu tackar nej till vaccination … klicka här

  Allmän vaccination mot HPV med Gardasil infördes 2012 i Sverige, för flickor i årskurs 5 och 6. Enligt Folkhälsomyndigheten låg vaccinationsgraden 2015 på 80 procent. I Sverige är det således endast en av fem föräldrar som läst på (vilket visar medias makt och inflytande).

  De flesta flickor klarar sig sannolikt – medan några råkar illa ut. Men varför utsätta unga tjejer för denna risk – för ingenting (de finns inget belägg för att det verkligen skyddar mot livmoderhalscancer – det kan t.o.m. vara tvärtom). Ett falsarium som lobbats in mot lekmän till politiker som administrerar miljarder kronor av våra skattemedel. Ett enormt onödigt slöseri med skattemedel och livskvalitet.

  Ovanstående exempel visar att det är absolut nödvändigt att föräldrar inhämtar information från obundna och pålitliga källor – och själva läser på och tar ansvar för sina barn.

  En bra början är att prenumerera på 2000-Talets Vetenskap som skriver om det andra tiger om – en pålitlig och oberoende informationskälla. På köpet stöder du föreningen SARA som arbetar för din räkning med t.ex. att arbeta för hälsofrihet (information, seminarier och opinionsbildning) – medan du är upptagen med annat.

  Dessa vaccinskandaler påvisar också en oacceptabel inkompetens bland ledande tjänstemän och bland förtroendevalda ansvariga politiker – som helt enkelt inte gör sitt jobb. Den långsiktiga lösningen är att i nästa val lägga sin röst på kompetenta partier och politiker – som i sin tur ska se till att våra myndigheter och tjänstemän gör ett professionellt jobb i medborgarnas och samhällets intresse.

Kommentera