Anti Cancer

.

ANTICANCER

Anticancer

David Servan-Schreiber

Professor David Servan-Schreiber
.

Ett utdrag ur senaste numret av 2000-Talets Vetenskap
.

Anticancer – En grundlig bok om cancer som ger hopp

David Servan-Schreiber (1961–2011) var professor i psykiatri vid University of Pittsburgh School of Medicine, och en av grundarna till Center for Integrative Medicine. Han kämpade tappert med en elakartad cancertumör i hjärnan. Under 20 år lyckades han hålla sin cancer under kontroll, tack vare att han själv började sätta sig in i allt om tumörsjukdomars uppkomst, spridning och bekämpning.

Hans bok ”Anticancer – Ett nytt sätt att leva” kom ut för några år sedan, men den är ändå rykande aktuell. Går det att bekämpa cancer med livsstilsförändringar? Ja, definitivt, säger författaren efter ingående studier i ämnet.

ζ

Lucien_Israel

Professor Lucien Israel

huvudet-i-sandenCitat:

Professor Lucien Israel, enligt Servan-Schreiber ett av de största namnen inom europeisk onkologi, är fortfarande lika upprörd över den brist på vilja och fantasi i kampen mot cancer som man stöter på inom skolmedicinen:

”Vi måste tillämpa alla de kända icke-toxiska metoderna samtidigt,
som ett komplement till de konventionella behandlingarna.”

Han hävdade bestämt att det var viktigt att stärka immunförsvaret, dämpa inflammationer, hämma angiogenes (blockera tillväxten av nya blodkärl) och IGF (insulinliknande tillväxtfaktor) och utnyttja hela den arsenal av näringsämnen som är kända för att bidra till celldöd hos cancerceller. Han nämnde D-vitamin, resveratrol, omega-3-fettsyror och melatonin, som utsöndras när man sover. Han underströk:

“Jag har sett det under hela mitt yrkesverksamma liv.
När vi hjälper patienter på det här sättet botar vi många fler.”

ζ

Läs hela recensionen …. ANTICANCER – Ett nytt sätt att leva

Anticancer

Boken kan köpas här:

ζ

2000-Talets Vetenskap

Tidningen som talar ... när andra tiger ... http://2000tv.se/
Bloggkatalog ... http://www.kostdemokrati.se/2000taletsvetenskap/
SPIRA (söksystem, privata vårdgivare) ... http://www.2000tv.se/spira/
3rd Millennium Science ... http://www.3rdmisc.com/

ζ

Extra! Tullio Simoncini drar fullt hus!

Giro di Svezia slår alla förväntningar med råge. Tre dagar innan Tullio Simoncini drar i gång sin föreläsningsturné om cancer och svamp kan vi konstatera att det redan är fullbokat i Malmö och Stockholm: 170 respektive 290 personer har redan anmält och betalt.

I Partille (Göteborg) finns det i nuläget platser kvar då man där satsat stort – 378 platser.

Observera att föreläsningen i Partille (Göteborg) börjar klockan 17.30 (var i god tid) med en nyinsatt punkt, med anledning av att våra myndigheter bryter mot lagen och Siv kommer kort att berätta om att hon år 2001 fick sin dödsdom av sjukvården, att hon bara hade två månader kvar att leva … Mer än en läkare – Erik Enby gav mig ett nytt liv

Ronneby, Falköping och Örebro är andra alternativ.

Turnéprogram … klicka här

OBS!!! I Stockholm har man redan skiftat en gång till större lokal. Den ligger på Sveavägen 77. Dit har även årsmötet för Föreningen SARA flyttats.Radio

 • Få en försmak av Tullio i en radiointervju med Ingemar Ljungqvist … KLICK HÄR!  (38 ½ minut) – Lyssna och bedöm själv!

ζ

Tre videointervjuer

Doktor Tullio Simoncini – en kort video (4½ minut):

ζ

Doktor Tullio Simoncini – en lite längre video (28½ minut)

ζ

Doktor Erik Enby intervjuas (16 minuter):

ζ
.

En bröstcancertumör var en sporsäcksvamp

Erik-EnbyDoktor Erik Enby – läkaren med mod och kraft att
utmana det som inte stämmer med verkligheten,
som han med egna ögon kunde se i mikroskop.

Läs merBlod, mod och envishet:
på spaning
efter sjukdomarnas väsen
.

 • Doktor Erik Enby fann att en bröstcancertumör var en sporsäcksvamp … PDF

sporsäcksvamp2

All denna nya kunskap finner vårdens representanter (forskare, läkare och professorer) inte ens vara värd att ens titta på, trots att de själva verkar ha kört fast i sin forskning och med sina behandlingsmetoder (ungefär varannan patient, i snitt 68 svenskar om dagen, överlever inte dessa behandlingar).

De ansvariga verkar nöja sig med de karriärmöjligheter och den lönsamhet (som är mycket hög), som gäller idag. De vill inte veta av något annat.

Dagens cancerforskning verkar gå ut på att finna nya patenterbara läkemedel som det går att tjäna pengar på. Bikarbonat är billigt och går inte att patentera. Om sedan fler patienter blir friska så minskar också kundunderlaget. Endast medborgarna och samhället tjänar på det.

ζ

Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog!

Intresset är obefintligt från sjukvårdens sida.Läkare_ser_inte_hör_inte_säger_inget2 De motarbetar istället ny kunskap, med våra myndigheters och medias hjälp.

I Sverige finns det 35 000 läkare och ingen av dem har under 35 år velat ta del av vad jag har sett i mikroskopet.

Likheten är slående med Louis Pasteur då han med hjälp av sitt mikroskop hade observerat det som vi i dag kallar bakterier. De franska läkarna ville dock inte komma till Pasteurs laboratorium för att se det som de själva inte kände till och som de därför förnekade existensen av. Historien upprepar sig nu i modern tid.

Om man inte tittar så har man inte sett och då kan man med emfas och auktoritet hävda att det inte finns, i kraft av sin samhällsposition och sina titlar. Sakfrågan behöver man överhuvudtaget inte befatta sig med och tur är väl det, då man helt verkar sakna kunskaper om frågekomplexet som sådant.

Allt betalas med skattemedel och frågan är om medborgarna ska acceptera detta trångsynta synsätt hos de som idag leder vårdens forskning och behandling? Alla spår som verkar lovande måste verifieras eller falsifieras. Något annat har vi inte råd med, varken mänskligt eller ekonomiskt.

Klicka på löpsedlarna nedan för att läsa mer..

Och cancer ökar epidemiskt!

ζ

Partille (Göteborg) 23/4 kl 17.30

Observera att föreläsningen startar redan klockan 17.30 på grund av ett nyinsatt inlägg om Patientsäkerhetslagen med anledning av att en tjänsteman inom IVO öppet bryter mot lagen. Uppenbarligen ska sanningen mörkas för folket så att vi förblir goda cancerpatienter åt vårdindustrin (vad är annars skälet?).

Runt 200 medborgare har redan bokat – så det finns fortfarande platser kvar.

 • Boka Webbiljett … 2014-04-23 18:00 *Är Cancer en svampväxt? Doktor Erik Enby och doktor Tullio Simoncini … klicka här  (observera att föreläsningen börjar redan kl 17.30, se flyer nedan)

webbiljett-90-krUnder föreläsningen 23/4 gäller webbiljetten som en värdekupong värd 90 kronor om man tecknar ett medlemskap/prenumeration på 2000-Talets Vetenskap under 2014. Första numret av fem får man direkt under föreläsningen.

Endast 100 kronor (kontant) för 5 nummer av 2000-Talets Vetenskap under 2014 … med webbiljett den 23/4. Med information och samlad kunskap som du inte finner någon annanstans. Ett måste för medborgare som inte vill bli grundlurade på sin och sina barns hälsa och på skattepengar (som behövs till mycket annat än en sjuk vård).

Vårdens representanter kör vidare i sina gamla hjulspår som ofelbart leder till att sjukvården nu rasar samman och med den folkhälsan och välståndet. Observera att  Inga pengar i världen kan stoppa detta, då vården lider av strukturproblem som först måste lösas. Detta förfall av vården och folkhälsan sker inför öppen ridå, medan ansvariga politiker hukar sig i sina bänkar. Även sjukvårdspersonalen mår idag dåligt av denna situation.

Återstår att folket tar befälet och inte låter sig luras in i ohälsa och fattigdom. Börja med att läsa magasinet 2000-Talets Vetenskap och böcker skrivna av oberoende medborgare, forskare, läkare eller professorer (som inte låter sig köpas).

doktorshatt-bObservera att titlar inom vården är inte någon garanti för att vederbörande vet vad de pratar om. Och varför inte själv lyssna på doktor Erik Enby och doktor Tullio Simoncini och med egna ögon se vad de har sett? Se med egna ögon det som svenska läkare och forskare inte ens vågar se, för att det skulle kunna skulle rubba hela deras världsbild och det skulle kunna innebära ett paradigmskifte inom sjukvården.

ζ

Klicka på bilden nedan

.
OBS!
Tidpunkten framflyttad en halv timma till 17.30 på grund av en ny programpunkt, där Michael Zazzio kommer att berätta om Patientsäkerhetslagen. Som tidigare annonserat fortsätter sedan doktor Erik Enby med att presentera sin forskning, följt av Tullio Simoncinis föreläsning på cirka två timmar. Onumrerade platser, så kom gärna i god tid om du vill kunna välja plats, insläpp från kl. 17.00.

2 svar på ”Anti Cancer”

 1. CANCER UTVECKLAS EPIDEMISKT OCH LITE GÖRS FÖR ATT VÄNDA UTVECKLINGEN

  Var tredje svensk drabbas idag av cancer och om inte medborgarna engagerar sig i frågan kommer år 2030 varannan svensk att få diagnosen cancer.

  Varje dag drabbas i snitt 150 svenskar av cancer och varje dag dör i snitt 68 svenskar av cancer. Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige.

  Denna utveckling kan endast oberoende krafter och folket i samverkan vända på. Sjukvården kommer INTE att bidra, tvärtom så motarbetar de alternativa metoder.

  Kunskaper och erfarenheter om hur detta kan göras finns redan. Problemet är att den styrande kraften lever på cancer och annan ohälsa, och de motarbetar allt som hotar deras monopol på sjukdomar. Detta destruktiva motstånd sker med bistånd av våra egna myndigheter (!), media och med hjälp av Ledande OpinionsBildare (LOBbare).

  ζ

  Galenskaparna

  Läkemedelsindustrins uppdrag är främst att tjäna pengar, vilket Galenskaparna fångat på sitt humoristiska sätt. Om man byter ut ordet ”förkylning” mot ”cancer” så förbyts också humor mot allvar.

  Nyligen bekräftades detta synsätt då läkemedelsindustrin dömdes att betala ut ett skadestånd på 60 miljarder kronor för att man hade mörkat att en diabetesmedicin ökade risken för cancer. Ett läkemedel som 3.000 svenskar använde förra året. Läs mer … LäkemedelsVärlden
  .

 2. Varför startas inga kliniska studier när lovande resultat föreligger?

  Etablissemanget försöker att misskreditera denna turné utan att ens försöka verifiera eller falsifiera fakta eller resultat, vilket skulle vara synnerligen enkelt. En slutsatsen man kan dra av detta är att det sannolikt är en bra beskrivning av verkligheten, vilket i sin tur skulle innebära att man varit på fel spår under decennier, vilket skulle förklara varför man knappt kommer framåt. Socialstyrelsen … Dödligheten i cancer på samma höga nivå som för 20 år sedan … klicka här

  Fundera på detta? Varför startas det en ”häxjakt” när man enkelt skulle kunna verifiera eller falsifiera? De etablerade vill inte ens titta i mikroskopet och se det som går att se med blotta ögat! Varför har inte de som har ekonomiska resurser startat kliniska studier, vilket är enkelt? Ett problem är att det inte går att ta patent och tjäna pengar på natriumbikarbonat (bakpulver). Observera att man INTE kan påverka blodets PH-värde genom oralt intag av bikarbonat (lyssna på radiointervjun ovan).

  Det för tankarna till:

  • Ignas Semmelweis. En ungersk läkare som visade att barnsängsfeber var smittsam och att fallen av barnsängsfeber kunde minskas drastiskt om vårdgivarna tvättade sina händer ordentligt. Han gjorde denna upptäckt 1847 när han var chef för förlossningsavdelningen på ett sjukhus i Wien.Han införde en policy att använda en lösning av klorerad kalk för att tvätta händerna med mellan obduktionsarbete och undersökning av patienter.
   .
   Dödlighetstalet sjönk från den dåvarande nivån 12,24% till 2,38%, jämförbart med det på andra kliniken. Men bakterier fanns inte på den tiden och för att han utmanade de andra läkarna som orsakade att mer än en av tio kvinnor dog på sjukhusen, blev han förföljd resten av livet.
   .
  • Galileo Galilei. Boken med titeln Dialog om de två världssystemen, som Galilei gav ut 1632, skapade kaos. År 1633 ställdes han inför inkvisitionens domstol, där han blev tvungen att avsvärja sig allt rörande den så kallade ”felaktiga läran”. Den katolska kyrkan lärde att det var jorden, som var världsalltets centrum (den geocentriska världsbilden enligt Ptolemaios och Aristoteles).
   .
   Det sägs att han efter domen mumlat ”och väl rör hon sig!” (italienska E pur si muove!), men för detta finns få belägg. Tack vare den dåvarande påvens Urban VIII beskydd, och kanske även på grund av Galileis ålder och sjuklighet, blev det ett milt straff för Galilei. Han fick husarrest under resten av sitt liv.

  .
  Inför Tullio Simoncinis besök i Sverige har särintressenter startat en mediakampanj där man på ett osakligt sätt misskrediterar alternativmedicinen för att på så sätt värna läkemedelsindustrins monopol på forskning och behandling av sjukdom. Observera att man nogsamt undviker att bemöta fakta. Inte mycket har förändrats på 500 är och nu som då får folket stå för notan. Det är ju synnerligen enkelt att verifiera eller falsifiera både Tullio Simoncinis och Erik Enbys forskningsresultat, men man väljer att dölja det. Vad det beror på får var och en själva fundera över.

  Vi menar att en objektiv, oberoende och saklig utvärdering vore på sin plats. Har vi råd att låta bli?

  ζ

Kommentera