Ny krönikör – Michael Zazzio

.

Michael Zazzio i Indien

Michael Zazzio, legitimerad sjuksköterska på AudioLaser-Kliniken, har sedan slutet av 1990-talet arbetat med undersökning och utredning av patienter som lider av hörsel- och balansrubbningar. Medicinsk forskare med kompetens inom området audiologi / otorhinolaryngologi / otoneurologi och referentgranskare för internationell, vetenskaplig, medicinsk periodisk tidskrift som är MEDLINE-indexerad.

Michael Zazzio har ett samarbete med specialistkliniker i flera länder och världsdelar och är involverad i pågående forskningsförsök och projekt. Han har vid flera tillfällen varit inbjuden talare vid internationella medicinska kongresser och symposier.

Michael Zazzio är sedan juli 2010 hedersmedlem i spanska ”AENORTA” (Asociacion Española de Normalizacion de Terapias Auditivas) där han är medicinskt råd och ledamot av den medicinska expertgruppen. Han föreläser om behandling av hörsel- och balansrubbningar, lasermedicinsk behandling, fria radikaler och antioxidanter samt om syra-basbildande livsmedel.

Michael Zazzio håller även föreläsningar om kartellbildning på hälso- och sjukvårdsområdet samt om svensk sjukvårdsslagstiftning kontra EG-rätten och dess betydelse såväl nationellt som internationellt för såväl patienters som medicinskt legitimerade vårdgivares rättigheter och möjligheter att bedriva och kunna välja sjukvård både i Sverige och inom EU.

Michael Zazzio kommer bland annat belysa hur svensk sjukvård styrs – bakom kulisserna.

2 svar på ”Ny krönikör – Michael Zazzio”

  1. Det var en positiv nyhet att Michael Zazzio väljer att vara krönikör i Kostdemokrati. Jag har lyssnat på Michael både när han berättar om sin verksamhet som forskare och behandlare och nu senast om de erfarenheter han erfarit av etablissemanget när man har sin verksamhet utanför ”boxen”.
    Ser fram mot att få läsa mer av hans erfarenheter.

  2. Det kanske ska tilläggas att det är utanför den svenska ”boxen”. Den är hermetiskt tillsluten och det är rätt typiskt för nordiska förhållanden.

    Internationellt åtnjuter jag dock samma anseende och betraktas som lika vetenskaplig som alla andra forskare inom det audiologiska området och jag reser då och då till andra länder för att som inbjuden talare föreläsa om mina vetenskapliga upptäkter på hörselområdet, upptäkter som sedan fjorton år har kommit både svenska och utländska patienter till godo och det blir bara mer och mer av den varan i världen.

    I Sverige kör hörselvården dock på med sina 1900-talsmetoder och sin 1800-talsfilosofi som baseras på det lagstadgade men ändå helt innehållslösa begreppet ”vetenskap och beprövad erfarenhet” vilket en kommande krönika ska avhandla. I den återger jag en mängd rykande avslöjanden om hur det går till på Socialstyrelsen med flera myndigheter.

Kommentera