.

SNABBINFO

Swish-Ditt bidrag ar viktigt

Privata särintressen har ”kapat” hälso- och sjukvården
och håller nu på att utrota svenskt lantbruk – hög tid för
folket att ta fighten och rädda vården och vårt lantbruk.

Ett sjukt folk kan inte upprätthålla välfärden och vad ska vi
äta i ett krisläge? GMO är därtill ett hot mot livet och miljön.

____________________________________________________________

FÖRDJUPNING

Uppskattar du Kostdemokrati’s arbete och det vi står för?

Vi står för en ärlig och öppen demokrati. Vi vill att det ska gå bra för Sverige och vi ser stora möjligheter – som dock slarvas bort på grund av inkompetens och för att ”ego business” har företräde. Det ger särintressen fritt spelrum att agera.

Om du vill bidra till att ta fighten på riktigt och hjälpa oss att bli ännu bättre, ännu vassare och vill att vi ska uppnå resultat snabbt! Om du vill rädda vården. Då är är ditt bidrag viktigt.

Vården och rättsväsendet befinner sig i fritt fall och våra mjölkbönder är på väg att utrotas – medan våra förtroendevalda politiker gör ingenting. Även ansvariga tjänstemän sitter fast i systemet ”likt flugor på ett flugpapper”. Endast externa resurser och folket kan vända denna utveckling – varför ditt bidrag är viktigt.

ζ

Först en programförklaring – några viktiga aktuella punkter

1. Läkemedelsindustrins styrning av vården måste brytas

 – och alternativa behandlingar ska erbjudas parallellt med skolmedicinens.

Vi arbetar för att vården ska upphöra med viktoperationer (Gastric Bypass) och istället erbjuda väl fungerande alternativ (LCHF) utöver de bantningsprogram (svältdieter) som överviktsenheterna nu erbjuder.

I samarbete med Diabetesorganisationen i Sverige (DiOS) vill vi ha en förändring av diabetesvården så att patienter erbjuds kostbehandling i form av LCHF, i enlighet med Socialstyrelsens beslut från 2008 (och således enligt lag).

Genom att ta fighten mot diabetes så tar vi också fighten mot fetma, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, demens, ögonsjukdomar, nervskador, cirkulationssjukdomar som ofta leder till amputation, med flera andra kost- och diabetesrelaterade sjukdomar. Trycket på sjukvården skulle minska markant.

Det är enkelt att vända diabetesutvecklingen – men ansvariga chefer inom myndigheter och vården har byggt sina karriärer på att tjäna läkemedelsindustrin och ansvariga politiker hukar sig. Därför behövs ditt engagemang.

Forskningsfusket bara fortsätterDocent Ralf Sundberg har i sin rykande färska bok ”Forskningsfusket bara fortsätter” förklarat hur läkemedelsindustrin på ett systematiskt sätt successivt tagit kontrollen över våra myndigheter och över vården. Det förklarar vårdens brutala sätt att behandla fetma på (viktoperationer) tillåts – men som hade gett alternativmedicin långa fängelsestraff och KRIGSRUBRIKER i media (så även media är under särintressens kontroll).

Läs ”Forskningsfusket bara fortsätter” och bedöm själv:

Boken är en uppdaterad och utökad version av ”Forskningsfusket. Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin.” Läs recensioner:

 • Exemplarisk avrättning av vetenskapens profitörer och kollaboratörer … pdf
 • Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin … pdf

2. Vi arbetar för att rädda svenskt jordbruk

Svenska mjölkbönderEn jordbrukspolitik värd namnet är av nöden. Matproduktionen ska ses som en del av totalförsvaret och skyddas mot konkurrens från utländsk skräpmat. Nationellt oberoende kräver stor egen matproduktion med välfyllda beredskapslager. Idag är alla beredskapslager tömda.

Familjejordbruken måste stödjas. Det ska vara möjligt att leva av ett måttligt stort jordbruk om ungdomar ska våga satsa på detta. Om inte, dör svenskt jordbruk. Ökat stöd ska ges till ekologisk produktion och upphandling till den offentliga verksamheten (kommuner och landsting) ska i så stor utsträckning som möjligt göras lokalt och ett absolut krav är att leverantörerna uppfyller de krav som svenska bönder enligt lag måste uppfylla – annat vore ju hyckleri. Detta har politikerna i Finland förstått … ”Finland gör det Sverige inte kan”

3. Nej till GMO!

hotet-mot-livet-den-genetiska-manipulationens-dolda-agendaVi kräver att riksdag och regering beslutar om att Sverige ska vara fritt från genetiskt manipulerade organismer (GMO) och att Roundup (glyfosat) ska förbjudas vid foder- och livsmedelsproduktion – då djur, människor och miljö allvarligt tar skada av GMO och dess växtgifter. GMO skulle vara dödsstöten mot svenskt lantbruk.

 • Genmanipulation … pdf
 • HOTET MOT LIVET.
  Den Genetiska Manipulationens Dolda Agenda … pdf

Om vi inte lyckas med att rädda svenskt lantbruk så blir det svårt att undvika importerat kött och mejeriprodukter från djurfabriker som använder GMO och antibiotika (dvs. kött och mejeriprodukter från sjuka djur som befinner sig under inkubationstiden).

4. Nej till TTIP!

I förhandlingarna mellan EU och USA kring frihandelsavtalet TTIP, ingår som ett viktigt krav från USA, att EU ska acceptera amerikanska GMO-grödor och GMO-produkter. Detta vore en katastrof för folkhälsan och för jordbruket. Avtalet ger också privata företag möjligheter att stämma Sverige i speciella ”domstolar” om de upplever att de blir illa behandlade (om vi t.ex. kräver märkning av GMO-produkter).

 • TTIP – anteckningar om ett farligt handelsavtal med USA … klicka här
 • EU:s handelsavtal med USA – dödsstöten för svenskt jordbruk … klicka här

ζ

En programförklaring med ytterligare detaljer hittar du här.

ζ

Vilka är vi?

Leif_Almedalen_2008Kostdemokrati startades och drivs av Leif Lundberg och Frank Nilsson – mer om oss kan du läsa här. Vi driver också den välbesökta facebooksidan ”Kostdemokrati”, med väl över ett par tusen medlemmar.

Team Kostdemokrati – vi samverkar med oberoende professorer, läkare, sjuksköterskor, forskare, skribenter och andra engagerade och kunniga medborgare, vars blogginlägg du kan läsa jämsides med våra egna. Vi samverkar även med oberoende media och med organisationer som verkar för ett ärligt och öppet samhälle. Alla verkar vi i den riktning som framgår av vår programförklaring

Eftersom vi arbetar nästan uteslutande ideellt, blir genomslaget inte så starkt som vi skulle önska och som vi tycker vår insats förtjänar. Därför vänder vi oss nu till våra trogna följare och hoppas du kan tänka dig att stödja oss ekonomiskt och hjälpa oss att öka trycket. Varje bidrag blir en del i kampen för förändring.

Hur du kan bidra till arbetet:Kostdemokrati-Swish-Bg

 • Swisha valfritt belopp.
 • Inbetala valfritt belopp via bankgiro (som att betala en räkning).
 • Upprätta ett autogiro, där du automatiskt ger en summa varje månad (valfritt belopp som du senare kan ändra eller avsluta – när du vill).
 • Inbetalning via PayPal eller kontokort … klicka här (se längst ner på inlägget).

.

Team Kostdemokrati

Vi tar fighten tillsammans och det är RESULTATET som räknas.
Förtroendevalda politiker och ansvariga politiker sitter fast
i sin kluster - varför endast externa resursen med stöd av
folket kan rädda vården, lantbruket, livet, miljön, demokratin,
jobben och det välstånd många idag tar för givet.

.
PS.
Du kan även donera via PayPal eller via kontokort:


______________________________________________________

APPENDIX

Om du uppskattar vårt arbete

VI VÄRNAR HÄLSA, TRYGGHET OCH SANN DEMOKRATI

Team Kostdemokrati arbetar aktivt för ett friskare och tryggare Sverige och nu kan du enkelt stödja vårt arbete med valfritt belopp via bankgiro (lika enkelt som att betala en räkning) eller via Swish (till ”LCHF Quality of Life International AB”):Varför får vården

 • Bankgiro 638-5470
 • Swish 123 2799 526

Vi startade detta aktiebolag för att bland annat kunna erbjuda vården ett kostnadseffektivt alternativ till viktoperationer (ett brutalt ingrepp som ju inte fungerar). Men vårdens auktoriteter har meddelat att de inte är intresserade av metoder som är utvecklade utanför vårdens monopol och förtroendevalda politiker tar inte sitt ansvar – vilket är avslöjande besked.

Vården saknar idag fungerande management och detta är en brist som måste åtgärdas innan folkhälsan och vården helt kollapsar. Därtill har förtroendevalda politiker abdikerat från sitt ansvar vilket också är något som måste åtgärdas.

Detta faktum kräver folkets engagemang – annars händer ingenting mer än att folkhälsan och vården inom en snar framtid helt kollapsar.

Vi arbetar med att informera och upplysa medborgare, samt med att påverka politiker och tjänstemän som vi har möten med. Vi utarbetar även nya kostnadseffektiva hälsokoncept som skulle stärka svenskt näringslivs konkurrenskraft. En förbättrad företagshälsa innebär lägre kostnader, lägre frånvaro, lägre sjuknärvaro, fler jobb i Sverige, större skatteintäkter och högre livskvalitet.

S o S (Sund o Slank) för företagklicka här (en bra investering)

Prata med er arbetsgivare om ni är en grupp som är intresserade av att satsa på att öka era kunskaper, er friskhet och livskvalitet – en lönsam investering.

Aktuellt just nu är att öka hälsofriheten, att främja läkande medel och metoder som fungerar, stoppa GMO och rädda svenskt lantbruk från nedläggning (då förtroendevalda politiker verkar har abdikerat från sitt ansvar). Vår målsättning är att det ska gå bra för Sverige och alla dess medborgare.Kostdemokrati-Swish-Bg

Ditt bidrag är en viktig insats för att vi ska kunna
fortsätta vårt arbete i folkhälsans tjänst.


FÖRDJUPNING