Äntligen ett NEJ till GMO – men misshandeln av överviktiga barn fortsätter

.

Äntligen ett NEJ

ζ

Äntligen ett NEJ till GMO från regeringen
.

GMO-skärpta krav 1

GMO-skärpta krav 2

Äntligen

Regeringen vill förbjuda GMO som besprutas med växtgiftet Roundup … SVT ( 17:35 – ) … kan ses till tisdagen 30 juni.

Äntligen börjar en och annan politiker förstå att GMO är en politiskt strategisk fråga, en fråga som man förlorar val på. En eskalerande opinion mot GMO börjar bära frukt.

Kampen går vidare tills all GMO i djurfoder, livsmedel, lantbruk och skogsbruk är borta.
.

david suzuki -gmo.
↓ PM för dig som ännu inte gjort din hemläxa (klicka på bilden nedan) ↓
.

ζ ζ ζ

Misshandeln av överviktiga barn

– fortsätter som vanligt

– om professorn får bestämma

Claude-16_30-äter lite mindre och rör sig mer

.
Statsunderstödd barnmisshandel

Professor Claude Marcus upprepar sitt mantra ”äta mindre och springa mer” som kan rubriceras som utstuderad barnmisshandel …. SVT ( 17:35 – )

 • ”Sjukvården hjälper inte barn med fetma” … SVT  (helt sant)

Vården och dess ledare leder in föräldrar och barn på en väg som vi vet leder till en ännu större övervikt plus att barnen skuldbeläggs för att de misslyckas. I själva verket är barnen slagna på förhand och det borde var professor Claude Marcus som skuldbeläggs.

 • Lågkaloribantning och fettsnål kost (lightprodukter) … klicka här

Inte nog med att han göder överviktiga ungdomar, han magstympar därefter 13-åringar i ”kliniska försök” som han leder. Har vi blivit tokiga som tillåter detta?

 • 90 stycken operationer på barn och unga … icakuriren

Lyckligtvis finns det nu alternativ till kostråd som inte fungerar och till viktoperationer som ger uruselt slutresultat.

 • Oskuret är bäst! … PDF
 • Naturligt alternativ till GBP … PDF  (Sund o Slank – S o S)

Mer information om konceptet ”Sund o Slank” med fokus på hälsa där viktkontroll fås på köpet (utan svält och utan extra motion), kommer att publiceras nu under sommaren.

Att svälta är t.o.m. förbjudet och att röra på sig är bra, men det påverkar bara vikten marginellt (läs mer…).

Med start i Göteborg med omnejd (nu till hösten).

 • Snabbguiderklicka här
 • Frågor besvaras här … sos@kostdemokrati.se

Mer information följer nu under sommaren och vi startar med ett introduktionserbjudande för privatpersoner. Ett unikt utbildnings- och hälsokoncept.

ζ

6 svar på ”Äntligen ett NEJ till GMO – men misshandeln av överviktiga barn fortsätter”

 1. GMO SMYGS PÅ OSS

  Problemet är att de flesta medborgare ännu inte uppfattat hotet och faran med GMO då Public Service och gammelmedia tiger som muren i denna komplott mot folket. De flesta medborgare har därför inte gjort sin läxa.

  Den dagen folket vaknar upp så kommer gatorna att fyllas av medborgare som kräver av politikerna att de omedelbart stoppar all form av GMO. Fram tills dess måste vi rösta med plånboken och bojkotta alla livsmedel med GMO, även mejerivaror och kött från djur uppfödda på GMO (och då ligger mejerivaror och kött från Danmark och Tyskland illa till).

  Problemet med GMO är att det inte alls är precist, i själva verket har GMO-”forskare” ingen susning om vad de ställer till med. Erfarenheter med bin, råttor, hamstrar, grisar, kor och människor visar att vi med GMO och de gifter som ingår i paketet, håller på att utrota oss själva och miljön som vi alla är beroende av.

  Några länkar att läsa på:

  – Genmanipulering … PM … PDF

  – Blandat om GMO … klicka här

  – Mer om GMO … NEWSVOICE

  – Ännu mer om GMO … NHF

  – Ryska forskare om GMO … GMO gör oss sterila

  Om man är någorlunda insatt i hur människan och celler fungerar så inser man att de som påstår att GMO är säkert – är antingen lata (de har inte gjort sin läxa), de är vråldumma eller så är de köpta.

  Personligen kan jag inte tänka mig att rösta på ett parti i riksdagsvalet som säger JA till GMO. Det vore ju att rösta nej till livet, nej till svenskt lantbruk och nej till en framtid för barnen. Och detta bara för att en handfull amerikanska privata företag ska äga vår mat, kontrollera vårt folk och på köpet bli stormrika. Det är ju vansinne.

 2. CENSUR? EN GRODA?

  Rapportinslaget 23/6 kl 19.30 med landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) är borta – trots att det ska ligga kvar 7 dagar. Kanske är inslaget borta för att en groda råkade hoppa ur landsbygdsministerns mun när han talade om att man kommit överens om att förbjuda GMO som besprutades med växtgiftet Roundup.

  Om man läser ATL (LANTBRUKETS AFFÄRSTIDNING) så framträder att överenskommelsen är synnerligen luddig och inte alls så klar och entydig som landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) framförde i Rapport.

  – ATL: Regeringen föreslår ny GMO-politik … NEWSVOICE

  – Regeringen föreslår ny gmo-politik … ATL

  – Ny gmo-politik godkänd … ATL

  Man kanske får vara glad att regeringen åtminstone har börjat diskutera GMO, men överenskommelsen verkar vara en ”tummetott” – om ens det. Så det verkar ha varit en groda som slank ur landsbygdsministerns mun.

  PS. Är det någon hittar Rapportinslaget 23/6 kl 19.30 enligt bilderna nedan?

  1. CENSUR?


   .
   HAR DET FÖREKOMMIT PÅSTÖTNINGAR FRÅN REGERINGEN ATT TA BORT PROGRAMMET I FÖRTID?

   Är det GMO-industrins lobbyister som tagit regeringen i örat?

   Public Service tog bort Rapportinslaget som sändes 23/6 efter bara en dag, vilket är anmärkningsvärt då det ska ligga kvar minst 7 dagar. På vår anmodan är nu inlägget lagt tillbaka och kan ses under 5 dagar till.

   Klicka på bilden nedan och spola fram till kl 19:47.

   I slutet på inslaget redogör en representant för Moderaterna partiets inställning – att landet bör fortsätta sin marsch in i GMO-samhället med allt vad det innebär. Hur tänker denna moderat?

   Värt att reflektera över inför nästa val. Frågan är om man kan rösta på GMO-kramare som säger nej till livet, nej till miljön, nej till att svenskt lantbruk ska överleva och som säger ja till att en handfull amerikanska privata företag ska äga och kontrollera vår mat. Hur resonerar man då?

 3. Klipp från Facebook med anledning av Rapportinslaget

  VETENSKAPLIGT FÖRAKT

  Det är vetenskapsförakt att INTE reagera mot GMO – eftersom det inte finns en en enda studie som visar att GMO-ätande under ett helt liv inte ger skador. Inte en enda sådan studie finns. Det finns gott om märkliga studier i hundratal MEN INTE EN ENDA SÅDAN STUDIE ( jo säkerligen av Monsanto, längst in i en låst låda…).

  Däremot finns studier som påvisar skador
  – dels faktiskt Monsantos egna 90-dagars som redan på den korta tiden indikerar leverskador (som Monsanto själv anser ”inte signifikanta”). Det finns flergenerationella – bland annat den österrikiska med majsätande möss – som visar på fall i fertiliteten.

  Men framförallt finns en peer-reviewed studie (bland flera) av Seralini et al. Den känner du säkerligen till, utsprungligen publicerad i FCT (Food and Chemical Toxicology) som försvarade Seralini, tills Monsanto fick in en man i redaktionen (Richard Goodman). Då gjordes ett tillbakadragande som bröt mot branschens regler.

  Efter förlagets Elseviers blamage publicerade Springer studien – och hänvisade till att den fortfarande är peer-reviewed!!
  Mycket intressant är att Elsevier nu skäms och har sparkat Monsantomannen OCH utsett en ny chefredaktör – Jose L Domingo som anser att det INTE finns någon konsensus om GMO:s säkerhet.

  Han har dessutom publicerad två studier (jajamensan R L, de är peer-reviewed) som visar att det underlag som FDA hade för godkännande av GMO inte hade stöd i de djurstudier man hänvisade till!! Vetenskapen är inte på GMO:s sida, det är en myt som frodas i ett par få länder i Europa, tyvärr är Sverige bland dem. Men nu kanske en större vetenskaplighet är på gång.

  – – –

  KOMMENTAR

  Vad händer om man äter GMO-majs eller GMO-soja (som säljs som livsmedel)?

  Observera att i USA är 90 % av all majs och soja GMO och ”ägs” således av Monsanto eller av någon av de andra GMO-företagen. De hävdar äganderätt av en levande växt för att de manipulerat (kontaminerat) en växt. De borde istället åtalas med tanke på konsekvenserna när de kontaminerar naturligt DNA, som riskerar att sprida sig helt okontrollerat och som även går i arv till nästa generation.

  Hotly Debated: 1240 Scientists Demand Seralini GMO Study be Republished, Will NOT Be Suppressed

  Googleöversatt

  I studien ovan utvecklas cancer stora som golfbollar hos råttor som äter GMO under 6 – 9 månader. Därför har Monsanto bestämt att försök måste avbrytas efter max 3 månader. De styr myndigheter och politiker som om de vore marionetter.

  I slutänden är det folket som förlorar makten över sin mat, och som står för notan med sin livskvalitet och med skattemedel. Lantbruket kommer att dö sotdöden och vården kommer att krascha, men innan dess kan ett fåtal amerikanska privata bolag berikar sig på din och dina barns bekostnad – grundat på forskningsfusk och korruption – där Sverige är en värsting. Man skulle kunna säga att vi är ockuperade, utan att vi vet om det.

  I nästa val röstar vi bort alla GMO-krämare oberoende av hur bra politik partiet har för övrigt. Detta är en RÖD KORT fråga och de ska av den politiska planen. De är ju livsfarliga. Fram tills nästa val röstar vi med plånboken och bojkottar allt som har med GMO att göra, och då faller mejerivaror och kött från Danmark och Tyskland där djuren utfordras med GMO (och även med stora doser antibiotika).

 4. Dows bekämpningsmedel 2,4-D på GMO-grödor fanns även i Agent Orange – IARC klassar 2,4-D som möjligen cancerframkallande.

  WHO:s Internationella Cancerforskningsinstitut, IARC, bedömde nyligen att glyfosat som finns i bekämpningsmedlet Roundup från Monsanto som troligen cancerframkallande, klass 2A. Nu har IARC även klassat ett annat bekämpningsmedel, 2,4-D (2,4-dichlorophenoxyacetic acid) från kemikaliekoncernen Dow AgroSciences, som ”möjligen cancerframkallande” i den något lägre cancerklassningen 2B.

  Läs mer … NEWSVOICE

Kommentera