Tillfälle för dig som är intresserad av hälsa (halva priset till 1 mars)

.

TILLFÄLLE

.
ζ
.

.

.

Ett unikt tillfälle för dig som är intresserad av Hälsa

– Missa inte föreläsningar och festligheter!

Obs! Early bird erbjudande till den 1 mars.

Mer om NHF Swedens jubileum … http://www.thenhf.se/nhf-60-arsjubileum/

Hela eventet är förlagt på Lögnäs gård i Laholm, i Halland … www.lognasgard.se

PS. Om du Du inte kan vara med på hela eventet – så kan du välja att enbart vara med på föreläsningarna … för halva priset fram till 1 mars.

ζ


Bli medlem

Känner du att du vill göra en förändring i världen men inte riktigt vet hur? Då kanske organisationen NHF är något för dig. Medlemskap kostar 150 kr per år.

Medlemskap för ytterligare personer i samma hushåll kostar 50 kr extra per person. Det innebär att två medlemskap inom samma hushåll kostar 200 kr per år (150+50).

National Health Federation är en internationell och ideell organisation som är unik på två sätt:

  • Det är världens äldsta internationella hälsofrihetsorganisation för konsumenter
    .
  • Det är den enda organisation, med inriktning på hälsofrihet, med mandat att både närvara och föra sin talan vid Codex Alimentarius-möten i EU. I Codex sätts de internationella standarderna för livsmedel och kosttillskott.

NHF söker utbilda konsumenter i hälsofrihetsfrågor. NHF vill skydda den enskildes rätt att själv kunna välja att konsumera hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier samt arbetar för att öka medvetenheten i olika hälsofrågor. Våra intresseområden hittar du här

Kort sagt en viktig organisation som arbetar i ditt intresse och ett medlemskap kostar endast 150 kronor per år. Alla svenska hushåll borde vara medlemmar med tanke på det arbete som NHF utför. Utan detta arbete riskerar vi att bli överkörda och berövade våra möjligheter att hålla oss friska.

Missa inte att lyssna på Scott Tips, jurist och president i NHF:s moderorganisation, som föreläser om hälsa och hälsofrihet och Codex Alimentarius, sitt arbete i Codex och hur det fungerar, om hoten och inte minst vad vi kan göra. Det är mycket allvarligare än de flesta anar.

  • Läs mer om samtliga föreläsningar lördagen den 23 maj kl 13.00  … klicka här

Observera att man inte behöver deltaga i alla aktiviteter, det går utmärkt att enbart lyssna på föreläsningarna på lördagen.


early-birdOBS! Early bird pris fram till den 1 mars – passa på!

Bli medlem på kuppen, det lönar sig!

Hela eventet förläggs på ett trevligt litet lanthotell i Laholm i Halland

Hjärtligt välkommen

.

Kommentera